Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym MANn on. 17 okt. 2012 01:47

Hei!

Et sprørsmål til gutta: Hvordan planlegger du første date med ei dame du har møtt på internett?
Jeg har aldri vært på en sånn date, så jeg er åpen for tips! :) ( hvordan få hun til å bli glad, før sjarmen slår til ;) )

Takk på forhånd!

Skjult ID med pseudonym Alex on. 17 okt. 2012 06:36

Hei!

Jeg liker å gå på en rolig resturant med litt dunkel belysning og koselig atmosfære. Da føler jeg at jeg får slappet av og at jeg lettere får snakket med damen.

Ser også at mange liker å gå på tur når de er på date, og det er nok heller ingen dum ide. Poenget er at du bør velge en arena hvor du føler deg komfortabel og trygg slik at daten blir best mulig. :)

Lykke til i alle fall!

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 17 okt. 2012 13:39

Sofakos hjemme er det jeg stort sett får til. ;) Skjønner bare ikke hvordan jeg får det til? Aldri vært feil. Alltid vært topp. Og nei, her er det ikke snakk om hele pakka. Skal ikke si at det ikke har skjedd da...Kan vi se på DVD samllingen min. Titte på den flotte hagen. Lage mat sammen. Ja det er vel noe som hører til date 2 eller 3.
Ikke uenig i det. Så hva jeg gjør for å få til dette på 1 date, ja det må nestene damene fortelle dere. :p
Og jeg får ikke ofte svar heller her inne. Så har vel noe med at når jeg først får respos så er det så bra at vi heller tar maten hjemme og en film etterpå. Normalt? ikke vet jeg?

Skjult ID med pseudonym optimist on. 17 okt. 2012 13:47

Hvordan man planlegger første date kommer ann på damen, og hennes ønsker og interesser.
Ettersom man gjerne har snakket endel sammen her inne først har man et inntrykk av hva den personen ville like å gjøre, være seg cafe, skogstur eller bare møtes hjemme hos en av oss.

Min erfaring er at cafe og restaurant ofte kan bli litt stress og kleint.
Ut på tur og hjemme hos en er ofte litt mer avslappet da man ikke har masse folk rundt seg, og det er enklere å være seg selv.

Skjult ID med pseudonym Metz67 on. 17 okt. 2012 13:55

Et passende turterreng i nærheten er nok å anbefale ja.
Og ta med en liten sekk med god drikke å noe å bite i.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 17 okt. 2012 13:59

Dette kommer selvfølgelig helt an på hva dere begge er komfortable med. Selv synes jeg kaffe- eller restaurantdate første gangen blir veldig stivt og kleint, så jeg prøver heller foreslå å gjøre noe aktivt i stedet. En gåtur i høstterrenget f.eks. :)

Skjult ID med pseudonym jente on. 17 okt. 2012 14:00

Og jeg synes det er kleint å gå på tur, for da er vi jo helt alene.. Dessuten er det jo mange raringer her, så jeg er litt redd for hva de kunne funnet på ute i skauen..

Skjult ID med pseudonym optimist on. 17 okt. 2012 14:09

En raring kunne nok funnet på det samme i en mørk bakgata utenfor cafeen som han kunne funnet på i skogen vil jeg tro. Derfor er det vel gjerne kjekt å bli litt kjent før man skal ut å treffe folk.

Men her er det nok veldig forskjellige prefferanser og ønsker, da folk trives i forskjellige settinger.
Jeg dater ikke samtlige jeg snakker med, og liker å bruke tid slik at jeg er så trygg som mulig på at de jeg treffer er personer jeg føler meg trygg og konfortabel med. Drar man på date med alle man har sendt et par brev frem og tilbake med er man nok garantert noen kleine dater uansett hvor man er :)

Skjult ID med pseudonym jente on. 17 okt. 2012 14:17

@optimist det har du rett i, men jeg kan ikke melde så mye med folk jeg, for det ødelegger førsteinntrykket, for jeg trenger egentlig førsteinntrykket live jeg. Jeg synes det er mye mer spennende med folk jeg møter feks i en middag hos venner, og som jeg plutselig helt uforberedt blir sittende å prate med hele kvelden og som plutselig ber meg ut på date eller jeg ber ut han. Den uforberedte, gode følelsen får jeg ikke hvis jeg har sendt 20 brev fram og tilbake.

Så ja, jeg har en del kleine dater. Tror jeg bare har vært på to som ikke har vært det, av kanskje 20-30 stk.

Skjult ID med pseudonym optimist on. 17 okt. 2012 14:33

@ jente. Jeg ser hva du mener om å treffe noen ut av det blå i en middag, på en fest eller lignende.
Det er jo selvsagt en veldig fin måte å treffe nye mennesker på, og kan sikkert i mange tilfeller være beste måten. Men når nettet gir en muligheter til å kunne finne ut om man ikke har alvorlige forskjeller eller syn som ville gjort det uaktuellt for meg å være sammen med personen, synes jeg det er fint å bruke den.

Førsteinntrykket er allerede satt fra øyeblikket jeg åpner profilen til en person.

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 17 okt. 2012 14:52

Så date folk fra forumet.
Raringer, men dårligere gjennomføringsevne :p

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 17 okt. 2012 14:56

støtter @optimist, Og jeg skjønner ikke hvorfor alle er så gammeldagse å kun holder seg til meldinger. Videochat!!!!!!!!!!! haha. Skjønner at dere damer er skeptiske til både hjemmebesøk og videotreff, men spør mannen om videotreff. Vil han ikke det er han enten veldig ukomfortabel med seg selv eller så er det noe som skurrer. En grei test. Tror jeg er den eneste på hele sukker som synes chatten tar bort mange av spørsmålene man måtte ha om en person man har lyst til å møte. Du slipper t.o.m å møte personen live. Bare å slå av chatten. Så kan dere vurdere treff etter dette Da er det også lettere å vurdere hjemmebesøk. Selvfølgelig kan personen være en god skuespiller på chatten, men det kan vel være personene være utenfor nett også? Klart du oppdager ikke om personen stinker dritt på en chat :p

Skjult ID med pseudonym jente on. 17 okt. 2012 15:03

@ teddy, den støtter jeg. Elsker å gå på konsert.

Skjult ID med pseudonym optimist on. 17 okt. 2012 15:09

Videochat er absolutt ikke noe dårlig alternativ til meldinger og vanlig chat.

Konserter kan også fungere, men det kommer nok litt ann på hva slags konsert vi her snakker om.
Å ta med date på rockefeller eller spektrum for å stå å rope HÆÆÆ til hverandre fordi man ikke hører noe kan bli litt som å dra på kino bare for å sitte stille ved siden av hverandre. Lite givende..

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 17 okt. 2012 15:12

Jeg liker å gå tur med en jente i nabolaget mitt. Eller i skogen viss det er lyst. Eller så går jeg tur i byen. Eller så tar jeg henne med hjem for et glass rødvin. Viss hun liker deg sier hun ja til det meste. Viss hun ikke tørr en eller annen ting foreslår du bare noe annet.

Poenget er ikke hva dere gjør, men hvem du er, og hvem hun er og samtalen imellom dere.

Viss du er dårleg på samtaler og small-talk og litt sjenert kan du jo ta henne med på bowling.

(mann 47 år fra Oslo) on. 17 okt. 2012 15:15 Privat melding

Hva med et drop-inkurs i f.eks. tango eller salsa? Aldri prøvd det, men tror det kunne vært moro. Man får igang blodomløpet og slipper definitivt faren for pinlig stillhet. En øl sammen etter økta skulle heller ikke vært å forakte. Gjerne synspunkter fra damene på dette.

Skjult ID med pseudonym Mia on. 17 okt. 2012 15:16

Djises, bruker ikke evigheten på meld, el chat, gi meg et bilde, navn og møteplass. Ingenting er som å møtes live, kun da finner man ut av ting. For mange er tøff på avstand, kaster ikke bort tiden. What to do: alt annet enn å sitte i ro iallefall, gjerne felles intr, tur, bowling eller vær hjemme lage ett hyggelig måltid,hva som helst, kreativitet er en sikker vinner. Bare vær ærlig å si om ting fungerer eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Mia on. 17 okt. 2012 15:29

@Herrfekt kreativitet er en sikker vinner, det der er du kommet langt på vei med :) utfordrende og gøy! Mange plusspoeng herfra ;)

Skjult ID med pseudonym cicero on. 17 okt. 2012 15:34

@jente

Hvis du er redd for å gå i skogen med en date høres det ut som om du burde gjøre en bedre forhåndsvurdering av folk. I min erfaring er de som er mest skeptisk for å møte raringer også særest selv. Men så dater jeg ikke jenter jeg bare har skrevet to meldinger med heller.

Men som tidligere sagt, alle er forskjellige. :)

@Mia

Helt enig, flere burde tenkt som deg i stedet for å sitte på gjerdet i evigheter! Da finner jeg heller noen andre å date.

(mann 31 år fra Oslo) on. 17 okt. 2012 16:21 Privat melding

Cafe eller bar pleier å funke :)

(mann 69 år fra Vest-Agder) on. 17 okt. 2012 16:42 Privat melding

I think she would be happiest if she saw a relaxed man who was just being himself, put on a big show and later on she may be disappointed, don't plan just do it .

Skjult ID med pseudonym Jente on. 17 okt. 2012 17:40

Jeg er jente, men jeg foretrekker cafe, bar eller lignende. Ved aktiviteter blir jeg så nervøs for at han skal prøve seg på kroppskunst, så da blir det tryggere å sitte på hver sin side av et bord.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 17 okt. 2012 17:40

Kroppskontakt skulle det stå :)

(mann 47 år fra Oslo) on. 17 okt. 2012 17:50 Privat melding

Hva med storrengjøringsdate, hagearbeidsdate eller selvangivelsesutfyllingsdate?

(mann 35 år fra Akershus) on. 17 okt. 2012 18:30 Privat melding

Artig skrue du... Herr.

Hva med paintball...? Det ville vel skremt vettet av dere... :P

(mann 35 år fra Akershus) on. 17 okt. 2012 18:31 Privat melding

På lag, vel og merke... ;)

(mann 40 år fra Oslo) on. 17 okt. 2012 18:37 Privat melding

Selvangivelsedate er en sikker vinner!
Ryddedate hadde vært bra ass! Blir det misslykka er det ihvertfall ryddig etterpå!

Skjult ID med pseudonym cicero on. 17 okt. 2012 21:33

@Jente

Er ikke litt kroppskontakt forventet på en date da? :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 17 okt. 2012 21:41

@ktb

paintball er absolutt en god ide syns jeg :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 17 okt. 2012 21:44

til syvende og sist er det vell slik at de datene som går best er de man får skikkelig klaff på med go kjemi and the hole thing. Ser konsert blir diskutert her. de datene jeg har vært på hvor vi har gått på konsert har jeg hatt det veldig morro, dvs bra dater! Så jeg har bare positiv erfaring der, har man felles musikksmak så skulle ikke det være noe problem :) Ellers har jeg da vært på koselige, rusletur dater, kinodater, cafedater,hjemmedater me midda og film osv.. sleng dere ut i det og ta greia med en klype salt går jo stort sett bare fint. Jeg følger magefølelsen og velger de der den er god og da går det fint .)

Skjult ID med pseudonym søker on. 17 okt. 2012 21:51

@TS: Du bommer litt med spørsmålet når du spør hvordan vi planlegger. Jeg planlegger da aldri noe som helst. Inviterer til å møtes et sted når det passer seg og tar det derfra. Når tid og sted er avtalt så ikke tenk mer på det før det akkurat er nok tid til å nå avtalen. Det er garantert at du kommer på ett eller annet i siste liten, slår aldri feil.

(mann 35 år fra Akershus) on. 17 okt. 2012 22:30 Privat melding

Dynamikk.... Gjør noe så dere kan le masse sammen, det står jo som krav på samtlige profiler omtrent, improviser... Er dere på tur? vinter? Lag snømann!! Be creative.. Sitte på cafe, med kaffe i hånda, ovenfor hverandre? Dødskjipt....! :P

Skjult ID med pseudonym Jente on. 17 okt. 2012 22:35

Cicero: Nei absolutt ikke på første date. Blir så klart et håndtrykk og en upersonlig klem, men utover det foretrekker jeg å holde han ca en halvmeter unna. Første date er for å sjekke ut om man i det hele tatt liker hverandre, men på andre date kan man muligens komme litt mer inn på hverandre.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 17 okt. 2012 22:39

Det å le handler ikke om å lage snømann eller ha putekrig, men å le sammen mener jeg at man kan snakke om helt hverdagslige ting i en løs og ledig tone som fører til at man titt og ofte drar på smilebåndet. Det er ikke mening at du skal være noen standup-komiker eller bedrive klovnestreker. Dersom jeg liker han jeg dater kjeder jeg meg aldri på kafé med han, for vi har alltid masse felles vi kan diskutere, snakke om og le av.

(mann 47 år fra Oslo) on. 17 okt. 2012 22:40 Privat melding

Men da funker det med salsa, jente, for der SKAL man holde en viss avstand. Eller kanskje square dance (jeg har t.o.m. rosa cowboyhatt). Dessuten kan jeg godt la deg føre ettersom jeg opptil flere ganger er kåra til forumets største tøffel. Ok?

Skjult ID med pseudonym Jente on. 17 okt. 2012 22:44

Dansing på første date hadde ikke vært noe for meg. Da hadde jeg blitt nervøs både fordi jeg skulle møte en fremmed og fordi jeg skulle gjøre noe jeg ikke kunne og som ville fått meg ukomfortabel. Dansekurs er derimot greit når man har datet noen ganger og er trygge på hverandre.

(mann 35 år fra Akershus) on. 17 okt. 2012 22:45 Privat melding

Joa.. Point taken... Men du skjønner hva jeg mener... Trenger ikke drive med klovnestreker, men trenger ikke skrive manus akkurat... Improviser... Blir det kleint, skift scenario.... You dig? :)

Skjult ID med pseudonym Jente on. 17 okt. 2012 22:49

Jeg foretrekker fortsatt å ta en kopp te eller et par glass vin på en trygg og god kafé. Da kan jeg konsentrere meg 100 prosent om å bli kjent med daten og slipper å tenke på alt annet. Samtalen går som regel om hobbyer, jobb og familie. Aldri opplevd at det blir kleint. Det enkleste er det beste for min del.

(mann 35 år fra Akershus) on. 17 okt. 2012 23:00 Privat melding

Du virker veldig firkanta... Unnskyld at jeg sier det... Men sånn du la det fram får jeg et bilde av en kvinne som sitter med notatblokk og stiller generiske "bli kjent" sp.mål.. Blir nesten som her inne, skal bare bekrefte det muntlig over en kaffe... Ser du vinklingen? Er det ikke kjemien som bestemmer? Som forøvrig også står på mange profiler... Vær realistisk, det finnes ingen drømmemann... ;) Vi kommer alltid til å tisse på kanten, og blir bare dårligere og dårligere på å sikte... ;P

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 17 okt. 2012 23:16

Jeg har også det inntrykket av @Jente som @ktb. Her snakker vi om audition! Og for all del, unngå aktiviteter som bowling, gocart, tur i park/gate/shopping/<whatever>, for da kunne det jo bli kroppskontakt ut av det. Selv kunne jeg tenke meg en løpe-om-kapp-date, sånn for å sjekke ut kondisen hennes :-)

Skjult ID med pseudonym Jente on. 17 okt. 2012 23:31

Jo, det er kjemien som bestemmer, derfor foretrekker jeg en kort og ukomplisert date første gangen. Hvis det viser seg at man trives i hverandres selskap er jeg mer på noe mer kreativt gang. Hadde en joggedate en gang. Fyren var hyggelig, men jeg følte meg anspent og ukomfortabel under hele daten. Bedre med et avslappende kaffemøte da, som regel blir stemningen ganske løs og ledig. Blir det stille øyeblikk synes jeg det bare er sjarmerende. Har ikke behov for at det skjer noe hele tiden.

(mann 47 år fra Oslo) on. 17 okt. 2012 23:41 Privat melding

Ville nok følt meg langt mer anspent under en kaffedate enn en joggetur, så folk er nok bare forskjellige. Hvilket jo faktisk er en utmerket måte å finne ut om man passer sammen i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym Mia on. 17 okt. 2012 23:46

Mange gode forslag på aktiviteter, har prøvd noen av dem, utrolig gøy og trivelig, vært på weekendtur, og båttur, kanopadling med helt ukjente, flotte opplevelser. De aller fleste prøver jo å by på seg selv, å lage ei trivelig stund, og garantert ikke kleint og mye latter og prate om Og ja det blir ofte kroppskontakt av aktiviet, da finn man i allefall ut om daten har no guts. Ja Takk! Café drar jeg med venninnene...

Gler meg til neste date ;)

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 17 okt. 2012 23:51

Mia høres ut som drømmedaten :-)

(mann 47 år fra Oslo) on. 17 okt. 2012 23:53 Privat melding

Snakker vi rafting ned Akersælva med påfølgende pub-til-pub-runde og 50-tallssvingom på Pigalle, så er jeg med, Mia (sa han brautende og nokså ufortjent trynetøff).

Skjult ID med pseudonym Mia to. 18 okt. 2012 00:13

@ joda, bare du er ubeskjeden så. Er ingen (50-talls) danser, men det skulle vel være ett dansekurs først? Eller etter pub til pub-runden så er vel det meste overkommelig uansett :-D

(mann 47 år fra Oslo) to. 18 okt. 2012 00:20 Privat melding

Med de pubene jeg har i tankene, trenger du ikke bekymre deg. Hverken trinn eller rytmesans spiller noen rolle etter det.

Skjult ID med pseudonym Mia to. 18 okt. 2012 00:48

Hehe såpass ja, skal vel stå han av. Regner med du leder an så holder jeg bare rytmen, om man i hele tatt kommer seg gjennom pubrunden til Pigalle :)

(mann 47 år fra Oslo) to. 18 okt. 2012 00:54 Privat melding

Well, I will do my very best.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 18 okt. 2012 06:34

HerrFekt:Man kan da passe sammen selv om man blir anspent av ulike ting. Jeg er glad i å trene jeg, men jeg foretrekker å gjøre det med folk jeg har møtt minst en gang før. Har hatt en del mislykkede førstedater også, så jeg føler meg ikke trygg på aktiviteter som forplikter meg mer enn en halvtime. En som kjeder seg sammen meg med en gang det ikke skjer noe er uansett ikke noe å satse på.

Skjult ID med pseudonym jente to. 18 okt. 2012 10:28

@mia skriver Djises, bruker ikke evigheten på meld, el chat, gi meg et bilde, navn og møteplass. Ingenting er som å møtes live, kun da finner man ut av ting. For mange er tøff på avstand, kaster ikke bort tiden. What to do: alt annet enn å sitte i ro iallefall, gjerne felles intr, tur, bowling eller vær hjemme lage ett hyggelig måltid,hva som helst, kreativitet er en sikker vinner. Bare vær ærlig å si om ting fungerer eller ikke.

Dette må jeg si at jeg er veldig enig i altså, selv om favorittdatene mine nok er på en café eller bar. Selv om jeg prøver å holde litt igjen på alkoholen på date, for da er det lett å miste dømmekraften :P

Er nok ikke helt mainstream, men har aldri blitt beskrevet som rar før, så den var ny, hehe. De jeg betrakter som raringer er jo einstøinger som tydeligvis ikke har vært mye ute blant folk, og når de da møter en utadvendt jente som meg, så kan det nok bli litt mye for dem og, så det kan godt være at jeg har vært rar i dems øyne også. Det skal jeg ikke nekte for. Jeg synes også det er litt rart med de som forteller at de har vært innlagt på psykiatrisk eller på avrusning på første date. Hadde man rukket og blitt skikkelig glad i hverandre, så hadde ikke sånt spilt noen rolle, men på første date har jeg fortsatt ikke rukket å gjøre meg opp en ordentlig mening, så da blir man lett litt skremt av sånne ting.

Og ikke forveksl meg med Jente da, for vi er ikke samme person ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 18 okt. 2012 10:53

@jente, dere er da helt like byttedyr, alle sammen.

Skjult ID med pseudonym jente to. 18 okt. 2012 11:04

@Lowry.. eh, byttedyr? Du mener vel drømmedamer? :P

(mann 47 år fra Oslo) to. 18 okt. 2012 11:30 Privat melding

Jente (med stor forbokstav):
Jovisst, men som du delv sier: Kjemien bestemmer. Og hvis den overhodet ikke er der, så blir det sjeldent noe mer. Men for all del, har selv hatt hyggelige kaffedater som har leda til noe mer, så jeg ser at uttalelsen min kan virke vel bastant.
Forøvrig har jeg stor tro på at man vil trives ekstra godt sammen hvis man klarer å finne på noe litt originalt som begge synes er morsomt allerede på første date. Men det er nå meg.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 18 okt. 2012 19:10

Er da masse jeg synes er morsomt, jeg vil bare ikke gjøre det på første date. For meg er egentlig ikke første date en date, mer en anledning til å hilse på hverandre før man avgjør om man ønsker en skikkelig date. Hadde jeg kjent fyren fra før gjennom jobb, fest eller lignende hadde jeg vært mer åpen for en aktiv date.

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 18 okt. 2012 19:13

Liker avtaler som i utgangspunktet er kortvarig, som kaffe, øl, anything, som lett kan avsluttes eller forlenges..