Alle innlegg Sukkerforum

matchsøk med profilparameter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stuck! on. 17 okt. 2012 10:03

Dette er jo moro! men også veldig kjipt!
Sitter her å tester ut litt. valgt 8 veldig viktige punkter. Satt Høyt og lavt på flere.
Så står jeg der da med 15damer i hele norge. :) Hun ene var jo utrolig pen. Bor for langt borte. :(
Så kommer jeg til Friluftsliv. Jeg setter middels. Da forsvant hun. haha!
Setter høyt på det. She´s back. Jeg er middels. Så prøver jeg meg på reiseglad.
Jeg er middels glad i år reise, men burde sette lavt på det da det ikke er rom for så mye reise.
Da forsvant hun også. Høyt på reise hun. Nå sier jo ikke parametersøket noe om match på utseende da men :p
Så kan jo stå der med tre damer og det er bare helt feil alikvel..

Så det som viser seg er at at de damene som matcher meg på det som er viktig for meg, som vil være grunnlag for konflikt i et forhold. ja de har jeg ikke match med på reiseglad.
Hva gjør jeg nå da. ??? Fader så opptatt dere ar av å reise hele tiden. :p
Eller kan "høyt" på reiseglad for noen bare være en drøm å reise mye? Ikke nødvendigvis noe som skjer så ofte.

Skjult ID med pseudonym jonolsen on. 17 okt. 2012 10:24

Er det så vanskelig for deg å bli med på det jævla flyet da? Noen kompromisser må man gå med på dersom man vil ha et forhold. Ja jeg vet at det å reise er en vond kamel å svelge, men dersom du virkelig liker dama klarer du sikkert å bli med.
Dersom du har en normal jobb setter jo antall ferieuker en naturlig stopper for overdreven reising uansett :-)

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 17 okt. 2012 10:51

@jonolsen, hvem sa at jeg har flyskrekk. Blir med opp i verdens største bergodalbane jeg. :) Har bare ikke mulighet til å være reiseglad. Tror jeg er middels om det hadde vært mulig. Så derfor jeg spør. Synes det punktet der er så viktig for så mange. Og reise glad står som første valg av mulig parametere også. Så tydligvis veldig viktig for sukkerfolket. :) Jeg vet at det finnes mange der ute som er som meg, men de matcher tydligvis ikke på de andre punktene og de bør det være match på. Ikke mye rom for mye kompromiss på de punktene. Så jeg er tydligvis en person som burde elske å reise. Eller ha mulighet til å reise mye. Siden jeg har match på alt det andre. haha! jaja
Interesant igrunn.
Jeg har ikke en normal jobb så det er mye av grunnen. Så en dame som er hjemmekjær og trives best der, som ikke hadde sagt nei til en tur om vi skulle få det til, men ikke et krav, ja hun matcher ikke meg på det andre. I følge matchingen her inne da.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 17 okt. 2012 10:51

Presterte å lage et søk (uten å spesifisere geografi) hvor samtlige treff med match over 85 var fra Hordaland!
Beste match innenfor de fylkene jeg søker i var 77.

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 17 okt. 2012 10:56

søkte i hele landet jeg også. Velger jeg fylket mitt får jeg ingen treff. Dukker vel opp noen en dag. Tydligvis ikke mange av hun jeg søker så hun håper jeg ingen andre vil ha. hahaha!

(mann 31 år fra Oslo) to. 18 okt. 2012 07:21 Privat melding

Klart du er glad i å reise! Jeg er sikker på at de som liker å reise, men av en eller annen grunn ikke får reist så mye som de skulle ønske, helt sikkert setter mer pris på de få gangene de kommer seg ut på tur enn de som tilbringer 280 døgn på hotell hvert år.

Skjult ID med pseudonym stuck! to. 18 okt. 2012 09:23

klart jeg kunne tenke meg å sett mere av jordkloden, men ikke noe jeg tenker mye på. De som skriver at de er veldig glad i å reise regner jeg med er de som tar en syden tur minst 1 gang i året. Sist jeg var ute av landet var i 2006(kypros). Før det var i 2004 på en eller annen gresk øy. bodde noen år i England- Ble en helg i Paris i 1999,. Danacup og en sommerferie i sverige. Noen som slår den her inne?? :) Jeg er 35år. haha. Og hvordan er dette mulig. Jo Det er mulig når man ikke har foreldre som tar med barna sine på ferie utenfor skandinavia. Og Foreldrene mine har vært kun i syden en gang før jeg flyttet ut i 2001. :) Det var i 1978. Da har man ikke reisegleden i blodet for å si det sånn. Så med andre ord. Jeg søker ikke etter ei som må utenfor skandinavia minst en gang i året. Blir det en tur om 3år ja vel så er vel det fint.

Skjult ID med pseudonym isbj to. 18 okt. 2012 09:54

Jeg liker å oppleve Norge jeg og ett sted hvor det går ann å fiske..
Syden kan jeg ta når jeg blir eldre ..ikke sansen for å ligge pal og steke meg i sola ..

Skjult ID med pseudonym jente to. 18 okt. 2012 15:19

Jeg skulle gjerne reist mer, så reiseglad står nok høyt hos meg. Men som du sier TS, så er jeg en av de som ikke får reist så mye som jeg ønsker. Det er fordi jeg driver med en master og verken har tid eller penger til det. Men tar meg råd til i hvert fall en tur i året da. Det MÅ jeg. Men dersom du hadde matchet meg på alt annet, så hadde ikke det vært så viktig, så lenge jeg kunne fått lurt deg med en tur i ny og ne ;)

Skjult ID med pseudonym nilsen to. 18 okt. 2012 18:38

Etter å ha ukependlet med fly en god del er jeg ganske fed-up med å komme til et hotellrom på kvelden.

Men klart, er det veldig viktig for dama, er en tur sammen en god måte å bli kvitt de bonuspoengene på.

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 okt. 2012 18:42

Reiseglad har da vel med hvorvidt du liker å reise eller ikke, det handler jo ikke om hvor mye du faktisk reiser. Jeg har ca. 2 utenlandsturer i måneden, men jeg er da bare middels reiseglad likevel. Jeg setter like mye pris på å være hjemme som å være på et hotell rom. Jeg gleder meg skjelden til reiser, jeg bare pakker kofferten når jeg må. En som reiser mindre, men som hele tiden gleder seg til reisene vil jo vel da være mer reise glad enn meg?

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 19 okt. 2012 13:14

@jente, bare å lure meg med. :p Jeg har jo god match med deg på alt annet :)

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 19 okt. 2012 13:31

@søker, her setter du fingeren på det som er viktig. Kunne ikke levd med en dame som hele tiden ser frem til neste tur ut av landet. Hun er da å regne som veldig reiseglad. Der er jo ikke jeg i det hele tatt. Tenker nesten aldri på reising. Så jeg er nok mere en som dama må lure med seg på tur. Har du ordnet alt og billettetn er bestillt så er jeg med jeg. ;) Hang 14dager på en gresk øy. Der skjedde det svært lite, men jeg storkosa meg jeg. Så er nok ikke vanskelig å be med seg på tur om jeg har råd. Eller om dama spanderer. haha! Hvem kunne ikke tenke seg å se Amerika, men det er ike noe billigtur akkurat. Og er jo greit å være der i 3uker vel? En liten tur til syden eller til en by i europa kan vel de fleste kanskje få til. Større turer til som til afrika, amerika er kun noe jeg kan drømme om. Så da kan jeg ikke vise interesse for disse damene som som vil mere enn en syden tur. Det er vel en grunn til at mange må reise så mye før de får barn :p