Alle innlegg Sukkerforum

Profiltekst; et lite dilemma

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrer to. 18 okt. 2012 18:55

Heisann folkens, kanskje det er noen som har noen meninger om dette:

Hvordan går man frem når man fyller ut tekst under "drømmepartner" i profilen sin? Ja, man har jo sannsynligvis en del mer eller mindre ufravikelige meninger og krav angående hvordan en eventuell fremtidig partner skal være. Men samtidig har jeg jo erfart gjennom tidligere forhold at når man først treffer en man liker så har jo en del av de mindre viktige meningene og kravene en tendens til ikke å spille så fryktelig stor rolle lenger.

Så, det jeg lurer på er hvor mye informasjon det er fornuftig å beskrive drømmepartneren med..? Detaljerte beskrivelser kan vel medføre en viss fare for at en potensiell drømmepartner er inne på profilen din, ser et par ting i beskrivelsen og tenker noe sånt som "Hmm, nei, ikke aktuell for meg altså!" ? Så har man jo motstykket da, å ikke fylle ut noe, men er det noe som peker i retning useriøst?

Vanskelig å vite altså, tar gjerne imot tips! ;)

Skjult ID med pseudonym nilsen to. 18 okt. 2012 18:57

Med mindre du klarer kunststykket å skrive en tekst som både trigger de du er interessert i samtidig som den ikke virker avskrekkende, er mitt råd at du lar den være tom.

(mann 69 år fra Vest-Agder) to. 18 okt. 2012 19:24 Privat melding

I have left that empty in my profile, the term " Dreampartner" implies "someone who meets all your requiement in all respects", and as we all know that will never be. filling that part of my profile in would make me feel like i was out shopping for an inanimate object where i could pick size, color, shape, mood, etc.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 18 okt. 2012 19:28

Kanskje vær litt forsiktig med å liste opp mange krav/ønsker, man kan bli motløs og ikke få lyst til å sende en melding til en som vil ha' sporty, slank, reiseglad + + + ' selv om man selv faktisk er alle disse tingene. Noe generelt om humør og indre ting høres alltid koseligere ut, synes jeg...

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 18 okt. 2012 19:28

"Du er så søt at du får meg til å skrive håpløse dikt om hvor mye jeg savner deg når jeg er borte, selv om jeg er helt håpløs på å dikte. Og du evner å se om jeg har en dårlig dag, så du kanskje bare gir meg en kopp kaffe og en klem, istedenfor å nevne at jeg glemte søpla på vei ut i morges. "

Jeg er jævla kravstor iallefall... :))

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 okt. 2012 19:37

Hva du ser etter i en partner forteller veldig mye om hvem du er. Hvis jeg finner en profil der det ikke står noe om hva vedkommede søker etter så blar jeg raskt forbi. Nettdating handler vel ikke om å unngå å skremme bort noen? Det høres veldig desperat ut. Det blir omtrent som de som sender ut hundrevis av meldinger i håp om å få napp et sted.

Det er jo heller ingen vits i å ha en lang liste der du beskriver alle detaljer. Men det må jo være noen vesentlige egenskaper som er viktig for deg. Disse syns jeg du bør formulere klart og presist. Det vil gjerne føre til at 99% av de som leser profilen din går videre, men det vil også føre til at den du ser etter faktisk forstår at han/hun passer til din beskrivelse.

En profil med innholdet "Jeg er en helt gjennomsnittlig person som liker turer i skog og mark, en kveld i sofaen og god mat. Jeg søker etter hvem som helst" er så meningsløs at den ikke treffer noen selv om den prøver å treffe alle. Det er utrolig mange slike profiler på sukker (flertallet er slik).

Skjult ID med pseudonym optimist to. 18 okt. 2012 19:59

Enig med søker. Kommer jeg over profiler som mangler hva personen ser etter i en parttner går jeg fort videre.

Skriv det du selv føler er viktig egenskaper du ser etter i en partner, men ikke overdriv å skriv hver minste ting du ønsker hun/han skulle kunne. Skulle du skremme bort noen ved å si hva som er viktig for deg er nok det like greit.

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 18 okt. 2012 21:59

Mange bra tilbakemeldinger her, takk! :)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 18 okt. 2012 22:20

Er vel smak og behag. Fint om det står noe der, men ikke nødvendig for min del. Har jenta skrevet noe om seg selv og sine egne interesser så er det mye viktigere for meg enn hvordan hun beskriver "drømmemannen" sin. Derimot går jeg som regel fort videre hvis jeg leser noe i drømmepartnerteksten som jeg ikke føler passer meg overhode. Som for eksempel "høy og mørk" (siden jeg er lys blond, og i underkant av middels høy for å være en norsk mann i dag). Og hvis den drømmemannteksten er det ENESTE hun har fylt ut, og ingenting om seg selv, så pleier jeg nok å tenke at dette er en jenta som bare vil kreve men ikke er villig til å gi (sant eller usant), og går fort videre. Av en eller annen grunn synes jeg nemlig det er turnoff.

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 okt. 2012 22:47

@oslomann: At du føler det negativt når hun beskriver drømmepartneren som "høy og mørk" er da vel greit. Hun ønsker ikke deg, det får du bare leve med.