Alle innlegg Sukkerforum

profiler uten bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 18 okt. 2012 20:09

Har et spørsmål til ALLE dere menn UTEN BILDE / BILDER. Ser at 8 av 10 som tar kontakt med meg er UTEN bilde. Vet ikke hvordan jeg skal tolke det og kan noen gi et noenlunde forståelig svar på dette. Det er fullstendig uinteressant for meg med kontakt uten bilde! Det burde ikke være vanskelig å forstå. Synes det er utrolig uhøflig, lite galant, nesten så det er frekt. Mest sannsynlig er dere gifte eller ute etter en elskerinne. Men skulle jeg ta feil, så vit at det er akkurat slike signaler det sender og jeg er fryktelig lei av dette. Det er rett og slett utidig. Ta det innover dere og jeg er nok ikke alene om denne oppfattningen.Kanskje det er på tide at sukker gjør noen endringer på regler her inne, at alle profiler skal ha minst ett bilde. Da blir det litt hyggeligere å være på sukker.

Skjult ID med pseudonym bastian to. 18 okt. 2012 20:13

Lurer på om det samme gjelder for kvinner uten bilde som tar kontakt, altså at de mest sannsynlig er gifte eller ute etter en elsker?
Jeg har fått endel post fra kvinner uten bilde, når jeg til slutt har fått de til å vise meg et bilde, er de som regel ikke spesielt attraktive og jeg har egentlig antatt at det er derfor de ikke har bilde.. Kanskje jeg har tatt feil, og de bare er gifte eller ute etter en elsker..

Skjult ID med pseudonym optimist to. 18 okt. 2012 20:16

Dette gjelder nok begge kjønn, og menn er nok ikke noe verre der enn damene.
Manglende bilde, manglende tekst eller en kombinasjon av begge er gjenganger.

Folk kan nok ha mange årsaker til at de ikke ønsker å stå frem med bilde vil jeg tro.

Når mitt forrige bilde ble fjernet av Sukker og jeg ikke fikk lagt til nytt på en stund hadde jeg like mange besøk på en dag uten bilde som jeg har på en uke med profilbilde, så tydeligvis er det mange som ikke lar seg skremme bort av det.

Skjult ID med pseudonym *o* to. 18 okt. 2012 20:23

Jeg er en dame uten bilder akkurat nå. Men hvis jeg får god kontakt med noen, viser jeg meg mer enn gjerne, legger ut bilder og sletter dem etterpå igjen.

Skjult ID med pseudonym bastian to. 18 okt. 2012 20:29

(Skjult ID med pseudonym *o*) - to. 18 okt. 20:23)
Er du gift eller bare ute etter en elsker?

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 okt. 2012 20:49

@optimist: Det er nok mange damer på sukker som ikke er veldig seriøse. Hvis du ikke har bilde så tror de da gjerne at du er gift og er derfor interessert. Dette fungerer nok dårligere for damer siden menn ikke er spesiellt interessert i de som vil ha noe på si.

Skjult ID med pseudonym Rakel to. 18 okt. 2012 20:51

Helt enig med TS! Drit lei bildeløse profiler, har side opp og side ned av dem. Har bare noen få sider med bilder på beste matcher. Sukker er veldig veldig kjedelig for tiden. Verre ble det da sukker gjorde om på matchingen:(

Skjult ID med pseudonym Mia to. 18 okt. 2012 21:13

Sutre.... Bare lag ørten til slike tråder, det kommer ikke flere bilder. Årsakene er ulike, og ofte gode grunner, og det gidder jeg ikke å bry meg med. Profilene er intr, både med og uten bilde. Er person intr dukker det opp bilde på mms eller mail uansett. Gift eller elsker, alle jeg har hatt kontakt med har vært ærlige om det, deres valg, deres samvittighet. Så fortsatt ja til fritt valg av bilder. Rart iallefall på min matchliste er det mengder med bilder....og en del uten, surfer gjennom dem alle :)

Skjult ID med pseudonym *o* to. 18 okt. 2012 21:19

@bastian
Ikke gift, ikke ute etter en elsker heller. Jeg bare trives ikke med å ha et permanent bilde på nettet...

(mann 38 år fra Østfold) to. 18 okt. 2012 21:27 Privat melding

U MAD?

Skjult ID med pseudonym LikesVaJJ to. 18 okt. 2012 21:27

@TS: Gjelder dette kun profilbilde, eller hjelper det om man har bilde i albumet?

For jeg har kun bilder i albumet, ikke profilbilde. Grunnen til det er at jeg når jeg har profibilde så blir jeg kontaktet av damer innimellom. Men som oftest er dette damer jeg ikke er interessert i. Derfor har jeg ikke profilbilde, slik at jeg bare er i kontakt med de jeg ønsker å kontakte, og samtidig så slipper jeg å avvise noen (noe jeg ikke synes er så gøy)

Skjult ID med pseudonym voss to. 18 okt. 2012 21:56

Mange profiler uten bilde og også uten tekst. Dette blir også for meg ganske så useriøst og jeg gidder ikke svare. Er du seriøst ute etter en kjæreste,så har du faktisk både bilde og litt tekst i profilen din.

Skjult ID med pseudonym Jay to. 18 okt. 2012 22:47

Kan også nevnte at dersom du bruker eller har brukt samme bilde på feks facebook eller linkedin, så er det faktisk nok til å finne deg. Dette er ikke tull.

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 okt. 2012 22:54

@Jay: Hvis du har prompet på et offentlig toalett, så er det faktisk nok til å finne deg. Dette er ikke tull.

(mann 45 år fra Sør-Trøndelag) to. 18 okt. 2012 22:56 Privat melding

TS,

Mange av de som ikke har profilbilde har bilde(r) i albumet. Snakker om damer nå fordi det er de jeg har oversikt over. Tipper samme gjelder menn (meg i hvert fall. Har bilder i albumer og ikke noe profilbilde eller bare et tullete profilbilde).

Grunnen er at man vi ha +/- kontroll på hvem som har adgang til bildene. Alle kan se på profilbildet mitt, men bare de som jeg tar kontakt med kan se på albumet mitt. Slik er det, en veldig enkel forklaring :-)

Det er en god del profiler her som ikke har noen bilder i det hele tatt (snakker igjen om dameprofiler fordi det er det som jeg har oversikt over. Regner med det gjelder menn og). Dette tipper jeg er gifte damer, fake profiler osv. Söppel.

(mann 57 år fra Møre og Romsdal) to. 18 okt. 2012 23:13 Privat melding

Mail fra sukker.no etter at profilbildet mitt ble slettet for 10 gang.....men jeg fortsetter å laste det opp og bruke det....For det er ikke noe galt med bildet!

Hei

Takk for din henvendel

Vi forstår at det kan våre fustrerende å finne et bilde vi godjkjenner. De som modererer bilder hos oss kan oppfattes som strenge og vanskelige, men det er fordi de har klare krav å forholde seg til. Det de forsøker å si er kort fortalt at bildet skal være tatt rett forfra, rett opp og ned, helst et utsnitt som er fra brystet og opp, og være klart og tydelig, uten fremmedelementer som lys, filter eller solbriller. Når du laster opp bildet ditt vil du se disse kravene beskrevet.

Vi gjør ikke dette for å være vrange mot deg eller brukerene, men nettopp det motsatte. For bedre kvalitet på sidene!

Tanken bak er at det skal gjøre matchsidene renere og mer oversiktlige, og kanskje enda viktigere er at man håper dette vil bidra til å gjøre Sukker mindre tilgjengelig for de "falske" profilene som dessverre er et problem.

For en stund siden ble det foretatt endringer av det formatet vi bruker i forbindelse med bildene på Sukker.no, det er derfor noen opplever at tidligere godkjente bilder ikke lenger godkjennes.

Det legges til 1000 nye bilder på Sukker hver dag, det tar naturlig nok lang tid å gå igjennom dem i tillegg til de som allerede er i bruk. Det at du ser andre som har "verre" bilder deg betyr bare bare at de ikke har blitt vurdert enda. De som har har hatt samme bilde siden før de nye kravene til profilbilder kom stiller lenger bak i køen når det kommer til vurdering, fordi det er de som legges til nå som blir vurdert først.

Kravene er like for alle, også når det gjelder kjønn.

Beklager de ulemper det måtte medføre, og håper du finner et bilde du kan bruke.

(mann 57 år fra Møre og Romsdal) to. 18 okt. 2012 23:14 Privat melding

PS....de som ikke ser hvem jeg er på det bildet , vil ikke se det med et annet bilde heller...men tipper de sletter det iløpet av kvelden igjen...

Skjult ID med pseudonym Metz67 to. 18 okt. 2012 23:19

@ Grasrota

Det er jo det gamle vanlige standard-svaret det der.

Bildet ditt blir ikke godtatt fordi bildet ditt vises dårlig på en mobiltelefon skulle nå jeg mene, og derfor er sukker strenge på profilbildene våre.

Skjult ID med pseudonym optimist to. 18 okt. 2012 23:23

@Grasrota Det bildet burde du få godkjent, og er alt for strengt vurdert mener jeg.
Går ut i fra de her mener at halve ansiktet ditt blir veldig mørkt i forhold til andre siden og derfor ikke godkjenner det.

Har du et enkelt bilderedigeringsprogram er det en forholdsvis enkel sak å jevne det ut litt. Om det bildet er viktig for deg å bruke, og Sukker tydeligvis har bestemt seg for at den utgaven ikke er godkjent kan det jo være verdt et forsøk :)

Skjult ID med pseudonym Jay to. 18 okt. 2012 23:27

@søker: Tråden handler om hvorfor man har bilder eller ikke i profilene sine. Hvordan kan ditt bidrag belyse dette? Finn deg en sandkasse og troll videre der.

Skjult ID med pseudonym søker to. 18 okt. 2012 23:35

@Jay: Mitt bidrag belyser hvor meningsløst ditt bidrag var, er du i sandkassen?

Skjult ID med pseudonym _V_ to. 18 okt. 2012 23:36

Ok, greit...profiler uten bilde er irriterende, men ER det noe ase seg opp over? Blokker dem, da! Sutring kommer ikke til å forandre noe.
God natt!