Alle innlegg Sukkerforum

Er profilen min usynlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Utålmodig ti. 17 juni 2008 01:50

Det er mulig jeg stiller for store krav eller har for høye forventninger, men etter å ha vært snart 10 dager på sukker så har til sammen 23 mennesker vært innom profilen min. Dette er et lavt tall. Selv er jeg innom minst så mange profiler daglig, og jeg er bare én person. Jeg er superbruker, er ofte innom/pålogget, har merket folk som "interessant", har sendt ut noen meldinger, har en godt utfylt profil og et fyldig fotoalbum, som ingen ser på..

Så, hvorfor er så få innom profilen min? Har jeg valgt et dårlig kallenavn? Smiler jeg ikke bredt nok på profilbildet? Det er greit nok at jeg ikke har fått så mange meldinger/hjerter/whatever ennå, det kan jeg akseptere. Men at folk ikke en gang går inn på profilen min? Det forstår jeg ei.

Skjult ID med pseudonym alex ti. 17 juni 2008 02:00

Jeg tillater meg å gjette på at du er mann?

Skjult ID med pseudonym Utålmodig ti. 17 juni 2008 02:12

Riktig, Alex. Hva betyr så det? Får menn færre klikk på profilen enn kvinner? ..fordi det er mange ganger flere menn enn kvinner på sukker?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 17 juni 2008 02:29

Jeg tillater meg å svare på spørsmålet... selv om det ikke var stilt til meg... Jeg tippet også ar du var mann. Rett og slett fordi de aller fleste innlegg som handler om å ikke få nok respons startes av menn.. Jeg tror jeg har tallet mitt er omtent som ditt, og jeg er altså jente... Men det holder for meg! Hva skal jeg med at 30 har vært innom og kikket daglig? Jeg kan jo selv kikke og skrive så mye jeg vil. Og det er vel kvalitet det går på og ikke kvantitet. Husk at du er ny, og da er det naturlig at du er innom mange profiler og er litt utålmodig. Du er neppe innom 23 profiler hver dag om en måneds tid... Fortsett å sende meldinger du... Men også her tror jeg man kan få igjen for å tenke kvalitet framfor kvantitet... Lykke til!!

PS: Å skulle svare på ting du spør om rundt profilen din, blir vanskelig når du er anonym...

Skjult ID med pseudonym alex ti. 17 juni 2008 08:09

Prøv den nye svargarantilista! Så blir det saker og ting i innboksen iallfall :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 juni 2008 08:17

Du kan jo for sikkerhets skyld sjekke under "min profil" og "synlighet" så vet du at du er synlig?
Der kan du jo bestemme selv om du vil være synlige for alle eller bare for dem med match over 70.

I starten var jeg alltid innom i retur på de som hadde vært innom meg. Jeg sjekket også hjertene mine jevnlig.
Nå er det sommer og sol og jeg merker at aktivitetsnivået er noe lavere både fra meg og hos andre. Kanskje også hos deg?

Hvordan profilen din ser ut vet jeg jo ikke, men du skriver jo bra, så jeg går ut fra at "feilen" ikke ligger der.
Om du er åpen på forumet hender det at man blir kontaktet av flere mennesker. Ikke alltid, men ofte. Du blir mer synlig i alle fall.

Lykke til uansett :-)

Skjult ID med pseudonym Utålmodig ti. 17 juni 2008 10:27

Zitelle:
Feilen ligger nok ikke i om jeg skriver bra eller ikke, for det finner ikke folk ut før de faktisk har gått inn på profilen min. Og ja, jeg er satt til å vere så synlig som mulig, i alle fall for de med match over 70.

Alex:
Vil flere lese profilen min dersom jeg skriver meg på svargarantilista? Jeg tviler. Jeg ville kanskje fått flere meldinger, men det ville være forutsatt at folk faktisk gikk inn på profilen min.

Lilleulv:
Takk for utdypende svar. Det er sikkert en del fornuft i det du sier, men jeg synes fremdeles det er lite at jeg får i snitt to treff på profilen min hver dag, når jeg er så synlig som jeg er. Og spørsmålene jeg stilte om ting rundt profilen min gikk på det mer generelle, som "får folk generelt færre klikk på profilen dersom de har dårlig kallenavn og foto uten det bredeste smilet"? Svaret på dette spørsmålet gir kanskje seg selv, dog.

Jeg skjønner at jeg må være tålmodig. Men det føles ganske nedslående å ha en profil i en database med 100000+ andre profiler, som nesten ingen vil gå inn på. Selv noen av de få jeg har sendt melding til har ikke brydd seg med å gå inn og se. Og nesten ingen av de jeg har merket som interessant. Er jeg så uinteressant? Eller drukner jeg i den store massen?

Skjult ID med pseudonym alex ti. 17 juni 2008 11:04

Av de 10000+ er det kun et fåtalls som du har tilgjengelig. Så ikke bli deppa av den grunn :)

Kallenavn har ingenting å si. Det er kun en merkelapp.

Dersom du sender meldinger ti jenter på svargarantilista, må de svare, og de fleste tar vel en titt på profilen din da :)

Skjult ID med pseudonym Frkcino ti. 17 juni 2008 11:12

heisann..

Vel, jeg er uenig med dette med kallenavn.. De som har kallenavn som er veldig "seksuelle" f.eks morrabrød gidder jeg ikke og går inn og se på en gang... (kanskje vedkommende er baker?? ) Mulig man da går glipp av noen flotte mennesker men det får så være..

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 17 juni 2008 11:42

Det er ikke antall besøk som teller mest, hva om du har hatt bare et besøk men at det viste seg at det var din perfekte match.. :)
Helt enig med Frkcino, kallenavn har helt klart noe å si, samme med hva slags profilbilde man har.

Jeg har heller ikke rare besøksantallet, de som har vært hos meg er stortsett folk som jeg har besøkt..Men det er ikke det som teller mest av alt... Om man finner den perfekte match er jo hele grunnen til å være her, ikke sant? :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 juni 2008 11:49

Jeg har hatt fryktelig mange besøkende på min side. Det er hyggelig, men det betyr jo så lite i seg selv.
For min del holder det egentlig med bare denne ene. Han kan være blant de 10 eller blant de 10 000 hvis du tenker kvalitet :-)

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 17 juni 2008 11:51 Privat melding

Til TS.
Skjønner du er frustrert når du titter innom mange, og de ikke titter tilbake. Det er noe med å føle seg litt sett, og kanskje litt høflighet oppi det hele ( mulig jeg er litt alene om å tenke det )
Kan jo bare snakke for meg selv, men prøver å få tittet innom de som har vært innom meg. Med et par unntak, hvis de er mye eldre enn meg. Selvfølgelig er jeg litt nyskjerrig av natur, men også kunne det jo hende det skjulte seg noe skikkelig " gull " bak en profil.

TS stå på, ikke gå lei eller bli frustrert av denne grunn. Tror kanskje ting bedrer seg etterhvert. Nå er det jo sommer og ferie snart også, så det er mulig det er litt stille her av den grunn. Og kanskje sett deg på denne nye lista hvor svar er garantert.

MVH

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 juni 2008 11:56

Smiler.
s.a.m.e. Så mye som det skrives her inne om høflighet vet du vel at du ikke er alene om å tidvis savne helt normal vennlighet?

Skjult ID med pseudonym Pappa1 ti. 17 juni 2008 11:59

@ TS

Jeg kan bare støtte meg til s.a.m.e! Vær tålmodig, og ikke vær redd for å være litt aktiv.

Selv satte jeg hjerte på ei jente jeg likte bilde og profil til, men det tok lang tid før hun var innom. Men så plutselig fikk jeg hjerte i retur.....og nå flørter vi vilt på alt fra sukker til sms! Gled deg heller til det skjer deg! ;-) For det gjør det nok etterhvert.

Skjult ID med pseudonym s.a.me ti. 17 juni 2008 12:09

Joda støtter deg på den Zitelle. Men vi er ingen like, så preferansene på vennlighet er nok ganske forskjellig.
Jeg håper bare det går litt bedre for TS etterhvert her inne.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 juni 2008 12:17

Vennlighet er for meg lett å definere, og jeg tror de aller fleste mennesker forstår betydningen av akkurat dette ordet :-)
Og vi er i alle fall enige: Jeg ønsker både trådstarter og andre på sukker lykke til med å finne denne ene personen.......

Skjult ID med pseudonym Mænn ti. 17 juni 2008 18:05

Jeg er visst litt snål. Rar. Merkelig. For jeg har ikke lagt ut profilbilde, har bare bilde av meg i albumet. Ikke smiler jeg fra øre til øre heller på det bildet. Likevel så synes jeg at jeg har mange innom. Jeg får hjerter, jeg får mailer, jeg svarer og jeg er egentlig ganske så fornøyd med livet på sukker Jeg traff ei her inne som var like anonym. Vi var sammen et par måneder vinter, men så skulle det ikke være oss to likevel. Men uansett så er jeg altså fornøyd. Rar som jeg er. Muligens er jeg for avslappet og tilbakelent, men jeg koser meg med de mailene jeg får og jeg regner med at en eller annen gang finner jeg sikkert drømmedama. Her eller et annet sted ;-)

(mann 35 år fra Vestfold) ti. 17 juni 2008 19:11 Privat melding

Hvordan ser man hvor mange som har vært innom?

Skjult ID med pseudonym FantaFree ti. 17 juni 2008 19:15

Frkcino: Haha! Baker...morrabrød. Det hadde jo vært genialt, etter min mening. *fnis* Da hadde bakeren hatt god humor.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 17 juni 2008 19:54

Jeg er ei som har tastekontakt med to personer her inne. Derfor er ikke jeg så veldig nysgjerrig på hvilke andre som har vært innom profilen min og går derfor ikke og ser på profiler som har vært inne hos meg. Kan jo være at det gjelder flere enn meg? Altså: når jeg har kontakt med noen her inne, så er jeg ikke veldig nysgjerrig på hvem andre som har vært innom profilen min!!

Vi er her for å prøve å bli kjent med en vi har lyst til å bli glad i, og jeg skulle tro at Sukker er et såpass ideelt verktøy for dette, slik at veldig mange sitter og taster med noen de er nysgjerrige på og ikke er helt mottagelige for nye "besøkende" ?

Skjult ID med pseudonym Rooby W on. 23 juli 2008 18:26

Hehehe kjekt når en kikker på en profil (sikker lav skår eller ditten å datte)
så viser personen seg i forumet også finner en ut at en er "blokkert" ;-)
Og grunnen for det vet en ikke..
Hadde vært litt interesant å vist, men hvorfor bry seg, personen er ikke noe å samle på uansett

(mann 49 år fra Telemark) to. 24 juli 2008 11:23 Privat melding

Dersom du skriver med under fullt navn (tittel på profilen) så får du garantert mange tittere. Men som jeg skrev de aller fleste er kun nysgjerrige og tittere.

Jeg hadde en flott profil her inne med bilder og bra tekst godkjent av både venner/inner. Fikk 5000 besøkende i løpet av et år, men kun 2 jenter skrev uoppfordret til meg..... Det sier vel sitt.

Jeg laget også en fake profil, med en Gutt som hadde utseende med seg... Og en heller svak tekst... Hva skjedde? Jeg ble omtrend neddynget med meldinger fra jenter som skrev at de likte teksten!!!!!! .....

Dette har jeg gitt opp.....

Skjult ID med pseudonym megselv to. 24 juli 2008 11:44

Skjønner ikke helt argumentet til de som sier at man ikke trenger så mange besøk, men at det holder at den rette er innom.
Hva hvis kun 10 har vært innom en profil? Eller en annen har 2000 treff? Hvilken av de tror man at har størst sjans for at den rette har vært innom?

Men tilbake til trådstarter....... 23 besøk på 10 dager er nok ikke sålangt unna det man må regne med her.
Det viser seg forøvrig, uansett om man liker det eller ikke, at ett godt profilbilde gjør at man får fler treff. En godt utfylt profil i tillegg så får du kansje litt meldinger også :)

Man skal heller ikke undervurdere albumet. Bilder som viser en selv i ulike situasjoner er alltid en slager :)
(men ikke bilde av bikkja di eller en fjelltopp osv uten at du selv er med på bildet. 5 bilder av samme motiv er vel heller ikke spesielt imponerede)

Skjult ID med pseudonym lilli to. 24 juli 2008 11:52

Og noen ganger når man går inn og titter er treet køl svart og match er langt under 70 :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 17:25

fantasfisk.
Vet ikke om du har fått svar på hvordan du ser hvor mange som har vært innom? Uansett vil du finne det under "Hjerter og notater"

:-)