Alle innlegg Sukkerforum

Vil du ha barn/evt. flere barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym labbe fr. 19 okt. 2012 18:08

Hei folkens. :) Jeg lurer litt på hvordan folk tolker matchingspørsmålet "Vil du ha barn/evt. flere barn". Da tenker jeg på tolkning i forhold til hvordan poengscoren skal settes. Jeg har kommet i veldig hyggelig dialog med ei her, men jeg ser på matchingtreet at vi har rødt blad på "Ha barn". Bladet med "Når barn" er lysegrønt. Så det virker jo som hun faktisk vil ha barn, men da synes jeg det er merkelig at vi har knallrødt blad på førstnevnte.

Jeg vil veldig gjerne ha barn, og har derfor satt 10 på "Vil du ha barn/evt. flere barn", ettersom jeg tolker at poengscoren skal settes ut ifra hvor mye man har lyst til å få barn. Samtidig kan jeg tenke meg at noen tolker scoren som et spørsmål om hvor mange barn man vil ha. Spesielt siden scoren på spørsmålet representerer kvantitativt hvor mange år man vil vente før man får barn.

Er det noen som har erfaring med at dette kan være en vanlig misforståelse her? Håper forresten spørsmålet ble formulert slik at man kan forstå det. :)

Skjult ID med pseudonym labbe fr. 19 okt. 2012 18:14

Uups.. Ser jeg har skrevet noe litt feil. Siden jeg ikke kan redigere så kommer en liten rettelse her

"Spesielt siden scoren på spørsmålet _ETTER_ representerer kvantitativt hvor mange år man vil vente før man får barn. "

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 19 okt. 2012 18:26

Spør henne!

Hun kan ha tolket spørsmålet til hvor mange barn man ønsker... og synes du er rar som vil ha 10 barn!
(Mest sannsynlig vil hun ikke ha barn, og hva annet enn tilfeldig skal man da svare på NÅR?)

Skjult ID med pseudonym labbe fr. 19 okt. 2012 19:37

Dersom man setter 1 på "når" så sier beskrivelsen at man ikke ønsker (flere) barn. Hvis ikke hadde jeg sett poenget ditt. Selvfølgelig kan det også være et resultat av at hun ikke har lest teksten skikkelig. Må vel spørre henne på et eller annet tidspunkt. Synes bare det er litt merkelig å ta så alvorlige spørsmål så tidlig i dialogen.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 19 okt. 2012 20:38

@labbe: Hvorfor er det merkelig å ta alvorlige spørsmål tidlig i dialogen? Det er jo vel om å gjøre å raskt finne ut om det er noen vits å gå videre?

Skjult ID fr. 19 okt. 2012 21:15

Meget viktig det med barn, spør hene så fort som mulig. Synes jeg i hvert fall