Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym pcp lø. 20 okt. 2012 01:01

Er jeg den eneste som føler at kvinner er veldig "kravstor" når det kommer til å komme i kontakt med menn. Tenker da når man sjekker opp en dame, det er utrulig få som vil føre samtalen videre. Det kan jo være at jeg ikke ser bra nåkk ut, eller ser ut som en dust der jeg står. Men jeg vet jeg er morsom og kan få en dame til og le og like meg, som venn eller flørt. Men da kan jeg ikke stå og flørte med en vegg.

Jeg tenker da, at jeg ikke er nålen i høystaken som hun leter etter. For jeg får det sån for meg at, det må være nøyaktig den fargen på øynene, det håret og den klesstilen hun liker. Det må være "drømmetypen" som hun først vil ta initiativ til. og som oftes får man aldri en 10/10 uansett!

Vil bare få en diskusjon på om DU som man eller kvinne ignorerer når noen prøve og komme i kontakt med deg siden den personen ikke har akkurat det utseende du er "into". Hvorfor ikke prøve å "flørte" litt eller bli litt kjent med vedkommende før man avgjør om personen er interessant som venn eller videre flørt.

Hvordan er du mot andre som prøve å komme i kontakt med deg?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 20 okt. 2012 01:11 Privat melding

Vi er jo alle kravstore når alt kommer til alt :)
Også mennene her inne :)

Og ingen ønsker vel en mann eller kvinne som flørter med alle hun eller han får brev fra?

Man kan ingenting for hvem man tiltrekkes av og ikke. Enten det går på personlighet og/eller utseendet.
Og hvorfor burde man flørte eller skrive (og gi forhåpninger) til en mann eller dame man ser med en gang at ikke er potensielt kjærestemateriale?

Jeg regner jo med at alle her inne vil finne en del profiler på sin matchingliste som de med en gang kan se via bilder og/eller tekst at de ikke er interesserte i.
Og selv om man skriver til en haug med damer eller menn uten å få svar, eller kun ende opp med et par brev frem og tilbake, så vet man jo ikke om disse kvinnene og mennene kanskje skriver med en del andre de faktisk finner interessante her inne. Og at de dermed ikke er noe mer kravstore enn dem som de ikke er interesserte i.

Så er det jo også slik at dersom en kvinne eller mann ikke er interessert, så sier jo det egentlig bare at vedkommende ikke var den rette for en :) Og at de ved å la være å skrive og/eller avvise faktisk gjør oss en stor tjeneste :)
For ingen ønsker jo å kaste bort tid på en kvinne eller mann som bare "prøver" å skrive eller flørte selv om de føler at det egentlig ikke er noen vits.

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) lø. 20 okt. 2012 01:40 Privat melding

@pcp

Du skriver: "(Hvorfor ikke prøve å "flørte" litt eller bli litt kjent med vedkommende før man avgjør om personen) er interessant som venn eller videre flørt."

Tror at mange kvinner her inne som ser etter et seriøst forhold ikke har tid eller lyst til å se om vedkommende er "interessant som venn eller videre flørt". Mannlige venner har man gjerne flere av fra før, og hvem har tid til å skrive til en mannlig "brev venn" når man søker etter "den rette"?

Og når det gjelder "videre flørt", så trenger ikke vi damer å komme til sukker.no for å finne det- det finner man overalt i det daglige livet.

Det som mange damer leter etter er en potensiell kjæreste/ fremtidige samboer/ ektemann, og ikke en venn eller en flørt! ;-))

Når det er sagt, så pleier ikke jeg å "ignorere" en mann som skriver til meg, selv om jeg ikke synes at vi passer så godt sammen. Jeg prøver å skrive et høflig svar og ønske ham lykke til, eller om jeg er usikker, så prøver jeg å finne ut mer om han før jeg evt. "avviser" ham. Du har rett i at de fleste menn fortjener en sjanse, og at vi damer bør kanskje være klare over at en bra mann kan skjules bak en ellers "kjedelig" dating profil på nettet.

@Minney
Du skriver mye fornuftig! :-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 20 okt. 2012 01:49

Syns ikke det kvinnelige kjønn her inne virker så kravstore jeg.
Jeg hadde vært desto mer bekymret om jeg plutselig ble rent ned med mails. :P

Skjult ID lø. 20 okt. 2012 01:55

Helt enig med Minney og Classydate ;-)

Skjult ID med pseudonym LS lø. 20 okt. 2012 02:08

I løpet av 10 sekunder har man gjort seg opp et førsteinntrykk. Hvis man ikke har kommet gjennom grovfilteret da skal mye til for den andre greier å endre på det, resten av møtet blir dermed bare høflighetsfraser...

Skjult ID med pseudonym Uffamann lø. 20 okt. 2012 02:13

Nei, jeg føler akkurat det samme som deg TS.

Skriver du en melding som er for "kjedelig", for "lang" eller for "kort" i hennes øyne så blir du som mann avvist. Og du kommer aldri til å få en sjanse igjen.
Det virker som om kvinnene her vil bli tatt med storm fra første melding. Og det er svært urealistisk. Det er ikke alltid førsteinntrykket stemmer med virkeligheten.
For meg så virker det ikke som om jentene her ikke er interessert i å faktisk bli kjent med gutta her.

Får jeg en melding fra en dame (dette skjer jo nærmest aldri) så svarer jeg. Er hun ikke kjærestemateriale så kan det jo hende at hun kan bli en venn :)

Skjult ID med pseudonym Kjærevene lø. 20 okt. 2012 02:40

Tror du tar litt feil der Uffamann ;-)

Han er enkelt og greit ikke hennes type, og da er det jo ikke vitsen med masse mailer og flørt..
Realiteten er at mange svarer på mailer fra de som de liker, og bruker tiden på de...
I tillegg så er i hvertfall jeg ute etter en fremtidig kjereste, og da blir det feil å maile med andre mannlige venner her inne ;-)

Smil og vær glad, så skal du se den spesielle dukker opp ;-)

Skjult ID med pseudonym søker lø. 20 okt. 2012 02:49

@Uffamann: Det eneste du har rett i er at menn er flinkere til å gi en ny sjanse, vi er litt mer villig til å revurdere førsteinntrykket. Bortsett fra det så gjør vi akkurat det samme som damene. Det er nå engang mannens jobb å sende første melding, så hvis du skulle leve opp til det du krever av damene så skulle jo du måtte sende melding til og flørte med alle damene på sukker uansett hvor lite tiltrekkende du syns de er. Har du gjort det?

Skjult ID med pseudonym Clue lø. 20 okt. 2012 02:54

Søker har rett. Menn er ganske presis 1,7 ganger så flinke med revurdering som kvinner.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 05:24

TS har rett. Sukker-jentene, ihvertfall dei norske, er SÆRE og KRESNE

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 05:29

Pedro
Det er Sukker- gutta også.....

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 05:34

Sikkert nok

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 05:39

Det at man er kravstor fordi en utadvendt person skal underholde en inadvent person for å få den til å blomstre?
Eller at kvinnfolket er mer hendig enn mannen?
At man gjerne vet hva man liker og ikke?
At man føler kjemien ikke er tilstede?

Flere grunner til at man er kravstror, kommer av noen år på baken med fall og feil...

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 05:59

Åssen noen kan finne ut kjemi og personlighet utifra ein førstemelding, er meg ein gåte. Men basert på egne og andres erfaringer her inne, er det mange som gjør det. Uten å eingang besøke profilen til avsender.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 06:19

Snakker ikke kun Sukker, men ute irl.....

Samtidig for å være ærlig, når det kommer til fotoalbum.. Det er ikke noe turn- on at karen er bereist men alle bildene er fra en og samme tur.
...eller at bildebakgrunnen består av masse crap og rot. Da tenker jeg at denne karen ikke er så nøye og syns det er helt greit å være et rotehue.
Eler hva med profiler bestående av minimalt med tekst, gjerne "spør om du lurer å noe". Tenker at tekst og fantasi henger godt ihop.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 06:26

Du verden for noen konklusjoner.... Hvis alle tenker slik, så er det ikkje rart dere velger dere drittsekkene, og blir like skuffa og overraska kvar gang

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 06:28

Da er det bedre å gå for en tafatt en, mener du? Finnes en mellomting, Pedro.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 06:41

Tafatt? Åssen du kan konkludere om personlighet og væremåte, basert på bakgrunnen er meg ein gåte. Høres veldig rart og lite troverdig ut.
Kor mange bilder fra ulike reisemål skal til, før du blir fornøyd, forresten? 10? Mere enn to pr sted, slik at du blir overbevist om at det ikkje er manipulerte?

(kvinne 37 år fra Akershus) lø. 20 okt. 2012 06:53 Privat melding

Hvordan du velger å tolke, Pedro, deg om det.

Det er hvertfall sånn jeg velger å tolke det. Jeg legger ikke ut 10 bilder fra samme ferien, om jeg har vært ørten andre steder..
Ser jeg bakgrunnen i et bilde at det er fullt av rot, så velger jeg å tro at karen er et rotehue! Er det så mye å lure på?
Har brent meg på "spør om du lurer"- profiler... En tekst gjenspeiler gjerne personen, måten det er formulert på, om det er humoristisk på en ekte, eller klein måte.
Om du lurer kan du gå inn og lese profilen min og velge å bli provosert....

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 07:40

@Gunsan80
Ja, du velger å tro at noen er et "rotehue" basert på bakgrunnen kanskje i eit bilde. Høres veldig gåtefullt og lite troverdig ut for meg, men det er meg.
Er dette slik DU ønsker å bli bedømt? At alle skal bestemme seg for korleis du er, basert på profilbilde eller andre bilder? Eller ønsker du kanskje at folk skal lære deg litt å kjenne, snakke med deg, spørre... FØR dei konkluderer?

Er det ikkje også hver enkelt sitt valg, kva dei vil legge ut av bilder? Kanskje folk ikkje VIL dele alle sine private bilder med ukjente? Kanskje dei vil forbeholde det til folk, som dei er litt bedre kjent med?

Heilt greit at du har brent deg på "spør om du lurer"- profiler... Det betyr jo da at du må mene at alle som skriver tilsvarende, vil oppføre seg eksakt likt? Igjen... veldig gåtefullt og lite troverdig... for meg.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 07:44

Du føler deg truffet eller, Pedro? ;)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 08:52

Registrerer bare at du unngår å svare på spørsmålene mine, så det er nok du som føler deg truffet, siden stillheten senka seg, og du forsøker febrilsk å gjøre dette til ein sak om meg.

(mann 57 år fra Møre og Romsdal) lø. 20 okt. 2012 08:54 Privat melding

Det var da et vanvittig spennende tema...Har ikke lagt ut et "steike" bilde fra ferier. Feriene mine er forbeholdt meg og ev.den som er med. Men har lagt ut en drøss av meg selv og hva som opptar meg når jeg har en fridag eller to...Tror ikke at det fotoalbumet har noen spesiell effekt på kvinner egentlig. Er nok helt andre kriterier som er avgjørende ved en ev.kontakt/chat/meld..osv.
I utgangspunktet så holder det med ett bilde...og jeg tror ikke det skal så mye til i at det finnes en feil i profilteksten heller før det blir "turn off"... Men slik er vel jeg også når det kommer til stykket.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 20 okt. 2012 09:37 Privat melding

Definitivt lettere å flørte på nett enn på byen, her kan jeg jo faktisk lure damene til å tro at jeg er noenlunde normal og oppegående.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 09:42

@Grasrota
Du er inne på noe... eg tviler på at alle legger like masse tanker i kva dei legger ut, men varierer i kor masse dei vil dele her inne... trur ikkje ein skal drive noe kvasi-psykologi og tolke korleis personen er utifra det... at fordi ein sier ein liker å reise, men kun legger ut eit bilde av ein tur, så lyger ein liksom.... den blir for dum!

Og...hvis alle leser profilteksten til folk, som ein viss ein leser bibelen... da kommer vi ingen vei...

(mann 41 år fra Oslo) lø. 20 okt. 2012 10:10 Privat melding

Ha ha må le av deg Gunnsan. Du velger å tro at et menneske du ikke vet noe om er et rotehode fordi bakgrunnen på et bilde er rotete. Hadde det vert et bilde fra hjemmet og det var tydelig rot, så hadde jeg forstått det. Men på generelt grunnlag? Det er like smart som "velger å tro hun er dum, fordi hun er blond" tanker.

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 20 okt. 2012 10:55

Glad jeg ikke har ork til å skal tolke hver minste detalj, hva folk legger ut. Kunn via kommunikasjon helst irl, jeg klarer å danne ett helhetlig bilde av den andre personen. Har selv satt opp noen punkt om ønskelige egenskaper, men påpeker at alle punkt trenger ikke å oppfylles, treffer noen, holder det for meg.Kan ikke se at det skal være kravstort :)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 20 okt. 2012 11:40 Privat melding

Har også sansen for denne tolkningen av bilder ;)

Feilkilder som besøk hos venner, kjente, på tur hos andre under ferie osv, nei det skjer nok aldri :p

Tar også vurderingen irl, først da får man med alle aspektene om en person. Ikke gjennom bilde og tekst. Men for all del, lykke til med dømmingen!

Skjult ID med pseudonym that guy lø. 20 okt. 2012 11:52

TS har samme inntrykk som meg

jeg mener, engang postet jeg et gult hjerte på en jente jeg syntes var søt og hadde fin profil, og hun ga meg et gult hjerte tilbake og sendte førstemeldingen og vi snakket i noen dager, så møttes vi for kaffe, og hun sendte førstemelding etter daten (vi begge var enige i at var en 'date') og vi er fortsatt i kontakt. situasjonen er desverre slik at hun er utilgjengelig i en stund framover og jeg er jo ikke så desperat at jeg venter for noen jeg hadde en kaffe med....

det er min største suksé her. har ingen klager på dette som sukkermiljøet kunne styrt.

men resten av jentene. _resten_ har jeg aldri fått mer enn 2 svar fra, og det er ikke engang fryktelig attraktive jenter jeg blir mye ignorert av heller (<---derfor poster jeg anonymt)

ser nesten ut som at jeg må vente alikevell...

Skjult ID med pseudonym Metz67 lø. 20 okt. 2012 12:03

@ that guy

Hadde du vært desperat, så hadde du slengt deg etter første og beste dame.

Er hun du var på date med verd å vente på?
Hvis ja, så venter du. (hvis det da ikke tar år vel å merke)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax lø. 20 okt. 2012 12:18

Nok en TS uten selvinnsikt som legger all skyld på at jentene er kravstore og sære fremfor å gå i seg selv og ta en kikk på hvorfor det feiler hele tiden, de er så søte når de er sure :) Men langt fra kjærestemateriale, selvfølgelig, bitterheten lyser lang vei, de fleste løper vel med en gang de lukter dette.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 20 okt. 2012 12:31 Privat melding

@Ann Thrax
Så det er aldri noe feil med de som har mange og lange kravlister altså? Er det ikke en liten mulighet for at det også er noe i det at det er mange som er "kravstore"? Det kan skyldes mange ting, de egentlig ikke vil ha noen nå, opptatt med andre osv. Det kan oppleves som kravstore bare gjennom å lese det man skriver i profilen.

Trenger nødvendigvis ikke være noe som helst feil med TS i dette tilfelle, men at de han har hatt kontakt med ikke var god match og det oppleves som kravstorhet.

Synes forøvrig det blir veldig enkelt å bare sparke de som ligger nede og snakke nedlatende til de på en dårlig dag. Rett og slett ufint.

Skjult ID med pseudonym that guy lø. 20 okt. 2012 13:03

@sta1
http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/citizen_cane.gi f
^helt trygt bilde =)

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 20 okt. 2012 13:08

Men er like kravstore. Eneste forskjellen er at dere har sex med henne før dere behandler henne som en dritt.

Skjult ID med pseudonym Superminx lø. 20 okt. 2012 13:10

Damene på sukker er IKKE kravstore , det ...er....meg .....som er KRAVSTOR ! så det så ..........

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear lø. 20 okt. 2012 13:40

Jeg må vel si jeg er enig med Minney og Classydate her.

For min del synes jeg det er noe rart når man forsøker å belære andre hvordan de skal forholde seg til en. Har man krav, så har man krav. Som regel har man jo en erfaring som tilsier at de kravene må oppfylles for at ting skal bli bra, og hvorfor skal man da lempe på dette fordi noen klager litt? Dating er ikke veldedighet hvor du har rett på å møte og få en sjanse hos alt og alle, men det er tydeligvis ikke like enkelt for alle å skjønne. Blir man avvist (og intet svar er også en form for avvisning), så passer man ikke sammen. Bare godta det først som sist og kom deg videre.

Ellers er jeg tildeles enig med Gunsan80 også. Profilen man har er førsteinntrykket man får. Den vil aldri gi et komplett bilde av deg som person, men vil så definitivt gi et godt inntrykk av din fremtoning eller et innblikk i hvordan du er som person. Liker man ikke det inntrykket man får, så er det ikke så mye å satse på heller. Litt avhengig av hva det er så klart, men det fungerer jo ikke hvis man ikke kan godta eller leve med de negative sidene av han/henne.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 15:05

Pedro, klart det ble stille, kan`ke skrive i søvne.
"Hvis alle leser profilteksten til folk, som ein viss ein leser bibelen... da kommer vi ingen vei..." sitat Pedro. greit nok at du velger å lese profiltekster på den måten, men da er du heller kanskje ikke så interessert i innholdet og teksten? Hvem er den dømmende her da?

Oppkvikker og andre....Okeii så dere mener det er vanlig å ta bilde av seg hos venner og kjente...stå i bar overkropp på badet?

Det er dèt jeg mener, CuddlyBear.
Godt mulig jeg er veldig dømmende, men jeg ser på helheten i profilen.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 15:31

@Gunsan80
Nja, eg forsøker ihvertfall ikkje å lese profiltekster slik, men eg registrerer at du både tolker profiltekster, meldinger og bakgrunner på bilder på værst mulige måte... kan være ein redsel mot å komme nærmere i kontakt med folk, kva veit eg med...

Men for meg virker dine tolkninger veldig gåtefulle og underlige....
men det er dine tolkninger, så forvirra eller ei... du får da bare ha dei...

God bedring!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 16:34

Ja, jeg leser tekst, ser på album, treet og leiligheten, for å danne en helhet.
Det er vel ikke så fryktelig feil det. Det er ikke på verste mulige måten, det er på en måte alle burde se på en profil?

Jeg er såklart skeptisk etter å ha vært i et langt forhold med en ( som har en diagnose ) som var psykisk ustabil i slutten av forholdet. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene, for jeg har IKKE lyst til å ende i samme situasjonen igjen.

Som jeg kan se i flere tråder her, Pedro, er det ikke alltid du forstår at ting er mer enn kun sort/hvitt.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 17:04

@Gunsan80
I mitt hode, så er det ganske så vanskelig å danne seg ein komplett heilhet basert kun på profilbilde, evt album og tekst... personlig så liker eg å taste litt og så treffes... og sjølv ikkje da vil ein ha 100% det totale bildet....
Første inntrykk er viktige seff... men å konkludere BARE pga det... vel... du er ikkje aleine her ihvertfall om å gjere det...

Ingenting til tilfeldighetene? Vel... det virker jo litt random å konkludere om noen, med så spinkelt grunnlag...
Men du om det

Skjult ID med pseudonym oppkvikker lø. 20 okt. 2012 17:28

Gunnsann, Jeg har ikke nevnt noe om bilder i bar overkropp. Kun det at du konkluderer med at et menneske er rotete i hodet fordi bakgrunnen på et bilde er rotete. Noe jeg synes vitner om helt fantastisk lav intelligens, hvis det faktisk stemmer at du konkluderer slik.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 17:56 Privat melding

Syns ikke jenter generellt er spesiellt kravstore. Strengt tatt syns jeg de burde vært langt mer kravstore enn hva de er. Mitt inntrykk er ihvertfall at de fleste bare har ett eneste krav... At de får følelser.

...og det hadde sikkert vært et veldig fint krav det, hvis det var noen automatikk i at man faktisk passer sammen med og liker de man får disse følelsene for, og at det går begge veier. Men det er det jo ikke.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 20 okt. 2012 17:58 Privat melding

Jeg ville også ha tenkt at fyren KANSKJE (man konkluderer jo ikke med noe sikkert, men alt man ser på bilder og tekst veier jo et par gram til og fra på vektskåla likevel....og det gjør det for ALLE her inne, kanskje for mange helt ubevisst) var et aldri så lite rotehue dersom han sto i bar overkropp på badet (da antar jeg at han er hjemme hos seg selv), og at utifra hva man så i speilen ellers så kunne man kalle det for "bombet" :P

Nå ville jo ikke et rotehue (og da mener ikke jeg at fyren er rotete i hodet, men lite flink til å rydde) i seg selv være grunn nok til å avvise en fyr. Så dersom det var mye annet som var svært positivt (i mine øyne, vi har jo alle forskjellig "smak"), så hadde jeg glatt sett forbi at mannen ikke hadde "ordenssans".

Men når det er sagt så ønsker man jo ikke å gå inn i et forhold med en man vil endre noe på. Noe som innebærer at et rotehue kan bety MYE ekstra husarbeid dersom man selv ikke klarer å leve i et bomba hus.
Og er det noe de fleste kan skrive under på så er det at noe slikt kan bli slitsomt i lengden, og gjerne et irritasjonsmoment som ender med at man begynner å forsøke å "endre" eller "oppdra" den man er sammen med.
Og ingen menn ønsker å bli sammen med "mora si" :P
Så slik sett er det vel bare bra at en dame evt da avviser først som sist B-)
(satt litt på spissen :P )

En annen ting som jeg tror gjelder svært mange her inne, er at man også får brev fra kvinner og menn som man utifra profilbildet kan se med en gang at man rett og slett ikke vil klare å dele seng med.
Det hjelper absolutt ingenting om mannen eller dama er aldri så hyggelige, har en feiende flott profiltekst, er på samme sted i livet, har høy match, og innehar de kvaliteter man ønsker seg, dersom man overhodet ikke finner en fysisk tiltrekning.
Og da mener jeg ikke at dama må være smellvakker eller at fyren må være superkjekk. For det er mange man ikke direkte tiltrekkes av rent fysisk, men som man likevel kan se at "kanskje" dersom man møtes og blir kjent.
Men det er også noen som man kan se med en gang at man aldri ville få lyst til å kysse i havsnød.
Og slike profiler finnes det for oss alle her inne. Jeg tror ingen kan komme og si at de ikke har en eller flere på matchinglista si som de aldri ville ha funnet på å gå på date med, utifra det at de overhodet ikke tiltrekkes rent fysisk på den måten man bør dersom det er snakk om å søke en kjæreste.
Og vi er jo alle også så lite tiltrekkende for en eller flere her inne :)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 18:01

Vi kan diskutere det i det vide og det brede, her.
Viktigste er at profilen vekker interesse hos meg.

Tommel opp for ANASLEX

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 18:13

@ANASLEX

Du er svært langt fra sannheten... eller kanskje det bare er skylappene som du har trukket ned for øyeblikket? Eller kanskje bare eit dårlig skjult ønske om å holde deg inne med kvinnesiden i forumet?
Uansett.... sannheten er at kvinnfolka på sukker (sikkert som mannfolka) har ein lang lang liste over krav, ønsker og spesifikasjoner for mannfolkene dei vil ha...

Skjult ID med pseudonym oppkvikker lø. 20 okt. 2012 18:16

Det er da ingenting galt med krav.

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 20 okt. 2012 18:19

Har for lengst sluttet å prøve å rasjonalisere meg frem til hvorfor kvinner får følelser eller hvorfor de ikke får det. Fordi det aldri er noe rasjonale bak det er det vanskelig å komme med noen logiske slutninger.

Men en plutselig og spontan forelskelse er ikke alltid det samme som kjærlighet, og de to trenger ikke alltid å henge sammen heller selv om det er den myten man er oppdratt med i dag.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 18:20 Privat melding

@Pedro

Er ikke du gammel nok til at du burde klare å skille mellom teori og praksis?

Hjelper vel lite med en lang liste over krav, ønsker og spesifikasjoner, når den lista flakser rett ut av vinduet straks det begynner å krible litt her og der.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 18:24

@ANASLEX

Teori og praksis?
Du meiner at dine teorier ikkje henger sammen i praksis?
Da er vi enige...

Du skreiv: "Mitt inntrykk er ihvertfall at de fleste bare har ett eneste krav... At de får følelser"
.... sannheten er at kvinnfolka på sukker (sikkert som mannfolka) har ein lang lang liste over krav, ønsker og spesifikasjoner for mannfolkene dei vil ha...

Både i teorien... og i praksis.

Skjult ID med pseudonym oppkvikker lø. 20 okt. 2012 18:24

Det er et godt poeng ANASLEX, men det blir ingen kribling før man har møtt noen. Før man møter noen (nå snakker jeg på egne vegne) så er det faktisk en rekke krav som må være tilfredstilt. Tror ikke det er veldig spesielt for meg. Tror det er slik for de fleste.

Skjult ID med pseudonym kloroform lø. 20 okt. 2012 18:37

*nomnomnom*

mmmm... popkorn

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 18:43

DRIT nå i detta jævla popcornet!

Hvem sitter med skylappene her, Pedro?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 20 okt. 2012 18:48 Privat melding

Men er det en mann eller kvinne her i denne tråden som på egne eller noen de kjenner sine vegne, kan rekke opp hånden og si at de vil ha en kjæreste som ikke stiller noen krav til hva de ønsker seg i en partner?

:)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 18:56 Privat melding

@Pedro:

Nei.

@oppkvikker:

Det kan fint bli kribling før man har møtt noen. Jeg har aldri møtt en dame som ikke hadde kribling før vi møttes. Jeg tror ikke det er tilfeldig.

For min del stemmer det veldig godt det du sier, men jeg har da fått med meg at det ofte ikke fungerer helt på samme måten for damer, hvor det meste blir avgjort av hva de føler.

Skjult ID med pseudonym oppkvikker lø. 20 okt. 2012 18:59

ANASLEX, hvis det kribler hos damen før hun møter noen så er hun ei skrulle. Man vet ingenting om man liker vedkommende før man treffes i virkeligheten. Man kan gjøre grovfiltreringen på nett. I virkeligheten finner man ut etter fem minutter om man liker vedkommende.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 19:04 Privat melding

@oppkvikker:

Nå må du ikke prøve å rasjonalisere følelser da. Det funker ganske dårlig. Selvfølgelig vet man ikke om man liker noen før man har truffet noen i virkeligheten, men det igjen gjør det da ikke umulig at det kribler litt før man har møttes.

...ellers er vel de fleste damer litt skrullete? =P

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 19:04

Du sier så mye bra, Minney! Som om jeg skulle sagt det selv ;)

Oppkvikker: Såklart det er en eller annen form for følelse der når man har lyst til å møte personen. Er jo helt vanlig det, trenger ikke være skrullete. Isåfall finnes det skruller i begge kjønn.
Lenge leve kynismen!

Og til Pedro, om vi hadde fått vite brukernavnet ditt kunne vi gått på profilen din og dømt deg litt ;)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 19:10

@Gunsan80
Du svarer jo ikkje på spørsmålene dine i andre tråder, men det e jo forsåvidt greit...
Da kan eg jo bestemme svara sjølv

@ANASLEX
Joda, dine teorier henger ikkje sammen i praksis?
Bare innrøm det, det føles så meget bedre etterpå.

Skjult ID med pseudonym oppkvikker lø. 20 okt. 2012 19:11

ANASLEX, Tja, rasjonalisere eller ikke. Jeg oppfatter magekribling før man møtes omtrent som når fjortisjenter er "forelsket" i Justin Bieber. Fordi de har dannet seg et bilde av hvordan han sikkert er osv. Som så og si alltid vil være skivebom. Akkurat som når fjortisene har forelsket seg i Bieberplakaten de har på veggen og tror de vet hvordan han er privat. :)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 19:24 Privat melding

@Pedro:

Du forstår ikke kvinner. Du forstår heller ikke hva det er jeg skriver i denne tråden. (Dårlig skjule ønske om å holde meg inne med kvinnesiden av forumet? NIGGA PLEASE!). Du har rett og slett ikke skjønt noe som helst. Det har jeg skjønt for lenge siden. Det er ingenting jeg kan si som får deg til å skjønne det heller.

Deg oppsummert er jo noe alla dette:

"Kvinner er SÆRE og KRESNE!"
"Kvinner velger bare drittsekkene!"

Det artige er jo at du ikke skjønner hvor selvmotsigende det er engang. Du konstruerer kun en hel masse "sannheter" på alle sider av skalaen som ikke henger på greip under ett, kun fordi det er komfortabelt for deg, fordi de forklarer hvorfor du ikke blir valgt, med skyldplasseringen på alle andre enn deg selv.

Som sagt. Du skjønner det rett og slett ikke, og det er heller ingenting jeg kan gjøre med akkurat det.

For din egen del burde du avstå fra å svare på denne, men for min underholdnings skyld må du gjerne harke opp noen fler "sannheter" og forklare hvorfor alt jeg sier er feil. =)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 19:28 Privat melding

@oppkvikker:

Hahaha! Den der var jo å strekke det litt vel langt, men ja, det er jo noe i den gata der.

Skjult ID med pseudonym stuck! lø. 20 okt. 2012 19:35

lurer på hvilken krav Gunsan80 har. She´s a princess :)
Det jeg skjønner er at jeg har en profiltekst som skiller seg litt ut fra mange av mannfolka her. I følge flere damer.
Og disse damene som forteller meg dette liker det de leser. En sånn mann de vil ha.

Så hvilken krav har disse damene som jeg ikke tilfredstiller? Kjekk nok til å titte innom profilen. Kjekk nok til å svare på melding eller selv sende første melding... :p

I´m still here!!!!!! :p

Give up!!!!!

TS, jeg tror mange menn her er veldig nærme hva en dame kan ønske seg. Problemet er bare at her finner du hele tiden nye spennede mannfolk som kanskje matcher henne bedre. Synd mange tenker slik.
De som tenker slik tror jeg egentlig liker best å være alene, men dukker han opp så dukker han opp.
Sukker gir oss denne muligheten. Til å hele tiden se etter noe som er bedre.
Dette er ikke som på barneskolen/ungdomskolen. Jentene på skolen var det du hadde å forholde deg til. haha! Var jenta du ønsket deg opptatt så går du for nest best. Eller du får ingen kjæreste. Du er rett og slett ikke kjekk/pen nok. :) Mye enklere å forholde seg til. :p

Skjult ID med pseudonym :) lø. 20 okt. 2012 19:35

for meg så må det være så enkelt at jeg må LIKE det jeg ser på profilbildet...:) så leser jeg teksten osv osv...så kall meg gjerne Kresen eller Kravstor, men alle her er vel enige om at man må like det man ser..::) ?

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 20 okt. 2012 19:49

@ANASLEX

NIGGA? Den var jo morsom... kva slags data eller informasjon får deg til å skrive det? Morsomt og ganske søtt var det nå å bruke gatespråk liksom.
"Du forstår ikke kvinner." Det eg forstår og skjønner og har erfart, er oppførselen til kvinner... eller får eg ikkje lov til å meine noe om det heller? Er det bare den allmektige anaslex sine meininger om det temaet som teller?

Sannhetene er jo som du siterer så fint:
"Kvinner er SÆRE og KRESNE!"
"Kvinner velger bare drittsekkene!"
Bra at du har skjønt det også, NIGGA. Brukte eg det riktig nå? ;-) Siden du er gate-eksperten her?

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 20:10

Hahaha :) Det her blir bare latterlig. Du er pokker meg så himla firkanta, Pedro.
Leser du selv hva du skriver? Du siterer ANASLEX med sitater som faktisk er kommet fra tastaturet DITT

Svarer som oftest jeg kan, men er ikke alltid inne på Sukker. Bedriver andre ting også

Om du ikke blir skremt er det jo bare å lese profilen min, Stuck. Står for det jeg sier og gjør i mitt navn, gjemmer meg ikke bak pseudonym..

(mann 38 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 20:13 Privat melding

@Pedro:

Nei, jeg har ikke skjønt det du har skjønt, men det er jo ingen bombe at du ikke skjønte det heller, så kan ikke du vennligst forklare hvordan kvinner kan være både sære og kresne, og samtidig bare velge drittsekkene? Er det ett av kravene til kvinner, at mannen er en drittsekk? Eller hvordan henger det sammen? Nå er jeg spent.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 20 okt. 2012 20:13

@gunsan

Har du et liv utenfor dette? Skammelig, du må jo vie all din tid til å svare Pedro! :p

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 20:16

Hei, se hvem som kom på banen nå, Gimstad.
Du får ta frem popcornet ditt, som du alltid gjør.
Jeg vier det den jeg gidder.

Flotters med de som bare popper inn midt i duskusjonen her for ikke å diskutere selve tematikken....

Skjult ID med pseudonym TheGee lø. 20 okt. 2012 20:22

Og... egentlig fint at noen skriver krav for drømmepartneren. Jeg er en av de som skriver få meldinger, så de som har krav (som ikke matcher) gjør at jeg slipper unødvendige meldinger :-)

Gunsan80: Riktig tema, ja? ;-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 20 okt. 2012 20:22

Har hatt det fremme lenge.

Dette har vært diskutert opp, ned, frem og tilbake mange ganger.
Men det det har endt opp i, er en diskusjon mellom Pedro og deg.

Skjult ID med pseudonym stuck! lø. 20 okt. 2012 20:27

@Gunsan80, hadde vel ikke sagt noe sånt om deg med åpen profil. :) Jeg er jo en pingle og du er alt for pen.
Your smokin hot! Har vel tittet innom deg en eller anne gang. Ble ikke noe besøk tilbake akkurat. hahaha.

Jeg er også veldig kresen og jeg er mann, bare synd jeg ikke er typen til mune typer. :p
Må lære meg å like andre type damer :p

(mann 35 år fra Oslo) lø. 20 okt. 2012 20:39 Privat melding

Tror jeg popper noe korn selv....

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 20 okt. 2012 21:25 Privat melding

Her var det ikke noe popcorn igjen, ungene stakk av med alt sammen :P

Tortillachips derimot, var det visst mer enn nok av.... *mett* B-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 20 okt. 2012 22:11 Privat melding

Må innrømme at jeg hadde blitt litt deppa hvis ei dame valgte meg med den begrunnelse at hun IKKE var kravstor, så ser ikke helt problemet.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 20 okt. 2012 22:41

Om ei sa at hun valgte deg fordi hun var desperat, hvordan ville du reagert da? :-)

Skjult ID med pseudonym stuck! lø. 20 okt. 2012 22:41

Støtter meg til HerrFekt. Det er vel ingenting bedre enn å få klaff med en dame/mann som er kravstor. Da bør jo mye være på plass.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 20 okt. 2012 22:48 Privat melding

Lowry:

Kommer litt an på dama. Ettersom jeg febrilsk jobber med badboy-imaget jeg har lært på forumet at alle damer vil ha, ville jeg blitt sprekkeferdig av stolthet dersom hun egentlig var på jakt etter en trofast fyr men tok seg en rundbrenner på veien i rein desperasjon.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 20 okt. 2012 23:25

Er ikke så forbanna hot som man skal ha det til, men det er lov å være litt kravstor, enn som nevnt her desperat og jukke på hver eneste profil her inne og håpe på det beste...

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 21 okt. 2012 19:51

@ANASLEX

NIGGA? Den var jo morsom... kva slags data eller informasjon får deg til å skrive det? Morsomt og ganske søtt var det nå å bruke gatespråk liksom.
"Du forstår ikke kvinner." Det eg forstår og skjønner og har erfart, er oppførselen til kvinner... eller får eg ikkje lov til å meine noe om det heller? Er det bare den allmektige anaslex sine meininger om det temaet som teller?

Sannhetene er jo som du siterer så fint:
"Kvinner er SÆRE og KRESNE!"
"Kvinner velger bare drittsekkene!"
Bra at du har skjønt det også, NIGGA. Brukte eg det riktig nå? ;-) Siden du er gate-eksperten her?

(mann 38 år fra Østfold) sø. 21 okt. 2012 20:42 Privat melding

Siden det tydeligvis er ekko her, så får jeg benytte meg av det jeg også da.

@Pedro:

Nei, jeg har ikke skjønt det du har skjønt, men det er jo ingen bombe at du ikke skjønte det heller, så kan ikke du vennligst forklare hvordan kvinner kan være både sære og kresne, og samtidig bare velge drittsekkene? Er det ett av kravene til kvinner, at mannen er en drittsekk? Eller hvordan henger det sammen? Nå er jeg spent.

Skjult ID med pseudonym 303 sø. 21 okt. 2012 23:04

Det er ikke så mange som prøver å komme i kontakt med meg, så jeg har vel ikke egentlig rukket å etablere en standardrespons.