Alle innlegg Sukkerforum

Å ikke vite gjør trist....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gørl lø. 20 okt. 2012 01:10

Nå er jeg lei meg... det lovet så bra dette her. Sjelden har jeg opplevd noe mer gjensidig. Sjelden har jeg opplevd likere klff og bedre kommunikasjon fra to parter. Og så plutselig dabber meldingene av... Det kommer bare en om dagen mot 7 og bilder av alt mulig rart.
Så går det noen dager mellom hver melding. Så kommer det ikke svar på mine spørsmål eller kommentarer på det jeg forteller.

Ingenting har endret seg fra min side. Antakelig må det ha gjort det fra hans side. Eller er det mulig at det bare er en midlertidig tilbaketrekking? Rart at det skal gjøre så vondt og faktisk være så trist å ikke vite... Kjenner at en konfrontasjon er uungålig. Må ta det i morra. Ønsk meg lykke til, om det er noen snille mennekser der ute i natten! ;-)

Kunne selvfølgelig bare holdt meg unna også. Kommer han ikke tilbake har jeg fått svaret mitt.... Men det er ikke helt min stil.

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 20 okt. 2012 01:19

Kjedelig, lykke til, håper du får ei forklaring.

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 20 okt. 2012 01:19 Privat melding

Sorry men syns det er veldig mye sånt her inne..jeg har vel mistet troen at jeg finner meg en grei mann som jeg kan stole 110 prosent på her inne...

(mann 57 år fra Møre og Romsdal) lø. 20 okt. 2012 11:24 Privat melding

Huff...Lei meg på dine vegne....

:-(

Skjult ID med pseudonym *o* lø. 20 okt. 2012 11:41

Meget trist historie men ach så typisk. Føler med deg, Gørl.

Skjult ID med pseudonym Laurdag lø. 20 okt. 2012 11:44

Been there too!
Har inntrykk av at sukker også kan være avhengighetsskapende for noen. Jeg er ikke så særlig aktiv her inne når jeg dater noen over tid. Akkurat som om en tror at en går glipp av noe her inne mens en dater en flott mann/dame. Come om folks, give love a try!

TS lykke til!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 20 okt. 2012 12:14

Ja, det er vondt å ikke vite.
Oftere mye vondere enn en real og liketil sannhet. Den er håndgripelig, og mye lettere å forholde seg til.

Det er rart at folk likevel støtter denne "Dette er nettet, det må man tåle fordi dette er uforpliktende- tanken".

Tommel opp for deg - gode tanker til deg, og vit med deg selv at de som bare forsvinner av er ikke bra for deg.

Skjult ID med pseudonym camo lø. 20 okt. 2012 12:22

Sliter med akkurat det samme selv for tiden, kjipt..

(mann 40 år fra Oslo) lø. 20 okt. 2012 12:24 Privat melding

For å gi det en litt annen vinkling, trenger det ikke være noe med deg, men noe du sa kanskje fikk han til å tenke at nei, du fortjener en som er bedre, ønsker deg noe annet enn han kan gi? trenger ikke være mye du har sagt men som han tolket til at ikke passet han.

Kan også være han har noen andre personlige issues som må tas tak i osv osv. Mulighetene er mange, kun kommunikasjon kan løse problemet. Og får du ikke svar på direkte spørsmål, så har du ett svar.

Henger med på Z, bare fordi det er nett, så skal det liksom være så veldig mye annerledes? Man har ikke andre følelser bare fordi man kommuniserer på andre kanaler enn face to face. Gitt at man har møttes osv da.

En viktig tanke ihvertfall for dere damer, er at vi menn kun føler tilknyttning gjennom felles opplevelser, mens dere knytter dere mer gjennom tekst/snakking altså kommunikasjon. Dersom det kun blir kommunikasjon har vi menn lett for å bare bytte til andre der vi får dekt vår tilknyttning gjennom personlige møter og opplevelser. selvfølgelig er det personlige forskjeller på denne biten, men noe å tenke på.

Utrolig kjedelig, men dog veldig vanlig dessverre. God klem til deg!

Skjult ID med pseudonym Sprø. lø. 20 okt. 2012 12:28

Jeg tror nok at det som ofte skjer i sånne situasjoner, er at det i begynnelsen er en forelskelsesrus, og man blir revet med av denne nye spenningen i hverdagen. Men så, når dette har pågått en tid, begynner folk å tenke. De skjønner at dette er alvor fra din side, og de får litt panikk. For all del, det kan ha vært fullt alvor fra deres side også, men nå kommer bindingsvegringen og tar dem. For nå går det opp for dem at hvis dette fortsetter i samme tempo, ja - da blir dere jo sammen! Og det er jo skummelt. Da begynner de å tenke "Vil jeg faktisk ta dette valget? Vil jeg faktisk bli sammen med han/henne? Er h*n virkelig bra nok for meg?". Og så videre.

Det er vel den MINST kyniske løsningen på hvorfor det blir sånn.

En annen grunn kan vel være at folk har flere 'kandidater' på lur, og holder på med sitt eget "tallerkensnurrings-show", der de må holde liv i alle de snurrende "tallerkenene" samtidig, men over tid så gidder de ikke, og enkelte av "tallerkenene" går i gulvet med et brak.

Skjult ID med pseudonym Sprø. lø. 20 okt. 2012 12:33

Å - sta1 har et par gode poenger der. Det med at h*n rett og slett ikke føler seg bra nok, eller ikke kan tilby det h*n tror du forventer. Tenkte ikke på det i farta, men det hender nok. Men da bør man jo så klart si det som det er. Det bør man jo uansett grunn.

Skjult ID med pseudonym Miniblomst lø. 20 okt. 2012 12:41

@Danesi

Dessverre er det "sukkersyke" tro jeg også, jeg vet ikke hvorfor det skal være grønnere gress på den andre siden. Er liksom ikke vi her inne for å finne the one and only?

Skjult ID med pseudonym Kajsa lø. 20 okt. 2012 15:02

@Sprø: kjenner meg veldig godt igjen i din beskrivelse av "tallerkensnurringsshowet" og følelsen av å være en av mange kandidater i det samme valget.

Selv er jeg såpass lei av å bli målt og vurdert opp og ned av gutta her inne, og vurderer sterkt å hoppe av konkurransen. Nok er snart virkelig nok.

Skjult ID med pseudonym Gørl lø. 20 okt. 2012 20:42

Tusen takk for medfølelse og oppmuntrende ord! Jeg ser jeg var uklar i første innlegg. Da jeg skrev meldinger, mente jeg tekstmeldinger. Vi har truffet hverandre mange ganger... det gjør det selvfølgelig mye verre. Og fortsatt sitter jeg og vurderer om jeg skal ringe...

Skjult ID med pseudonym oppkvikker lø. 20 okt. 2012 20:44

Ring og vær direkte. Altfor mange får problemer fordi de ikke kan snakke åpent og ærlig. Kan dere ikke det, så får dere problemer før eller siden uansett. Så det er like greit å starte nå.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 20 okt. 2012 20:46

@TS

Visst det er noen trøst så er du i godt selskap.
Håper du får svar på det du lurer på, å gå i uvisshet er noe av det verste.

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 21 okt. 2012 00:19

Har prøvd og ringe. Har lagt igjen flere meldinger. Null respons. Er en blanding av trist, sint, indignert og seriøst bekymret. Alt på en gang. Fordi jeg ikke vet.

Om noen av dere som leser dette nå, kommuniserer med taushet, så husk på hvor vondt usikkerhet er. Si det som det er. Det er respektfullt. Ikke bare bli borte! Det var dagens bønn...

(mann 40 år fra Oslo) sø. 21 okt. 2012 00:24 Privat melding

Det er sørgelig Gørl :( Trøsteklem!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 21 okt. 2012 00:26

Håper morgendagen din blir bedre.

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 21 okt. 2012 03:29 Privat melding

Er det null respons på meldingene som du har lagt igjen på mobilen hans, og korte eller manglende svar på dine tekstmeldinger---så har du fått svaret ditt.
Han er ikke interessert lenger, han er for feig til å ta en prat og avslutte forholdet, eller han rett og slett ikke bryr seg nok til å avvise deg med respekt.

Veldig uhøflig, veldig leit og sårende, og også fornærmende- høres ut som du fortjener mye bedre, og fortjener en mann som setter pris på ditt vennskap og som er kjempeglad når han hører fra deg!

Denne mannen tar deg for gitt, og setter ikke pris på deg lenger- ikke pga noe som DU har gjort, men fordi slik er ofte mennesker- vi vil ha det som vi ikke får. Og han er sannsynligvis ikke en veldig snill og samvittighetsfull fyr, dessverre.
Bryt all kontakt med ham i hele 14 dager på rad, så skal du nok se at han kommer krypende tilbake, eller at han iallefall blir litt nysgjerrig på hva som ble av deg!

Men du bør innse at det er dessverre slutt, eller bør i allefall være det- fortjener ikke du noen som er gal etter deg og som aldri blir lei av å høre fra deg? Jo, det gjør du, så "droppe" denne mannen straks!
Lykke til og klem! :-))

PS- Anbefaler boka "He's Just Not That Into You" (av Greg Behrendt) som er oversatt til norsk. Fantastiske, fornuftige råd fra en lykkelig gift mann til single kvinner.
Ideen til boken stammer fra en episode av TV-serien "Sex and the City".

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem sø. 21 okt. 2012 08:33

Det er ikke alle som drar på mobilen overalt, ring han enten på jobb eller når du vet han pleier å komme hjem for middag hvis han har faste rutiner .. Han kan jo være borte i jobbreise, på høstjakt på fjellet, familietreff og derfor ikke hjemme ?
Ettersom du kjenner han rimelig godt etter flere treff, inviter han med på hans favorittaktivitet ,og prøv å få han snakket med han under 4 øyne etterpå. Med all mulig sjarm kan det være at du klarer å sortere ut dette. Det kan være at du er mer pro enn han, men hvis du tar inititiativ kan du i det minste fjerne usikkerheten.
Her er det fortsatt åpent, for all del. Ikke gi deg før du har klar beskjed om at han ikke vil treffe deg lenger..
@sta1 har en god kommentar. Det er nå engang slik at også menn kan være sjenerte og ha sine barrierer før de tør å gå ut på glattisen alene. Selvsikre damer kan være tøffe å flørte med siden de kan virke bortimot uoppnåelige. Uansett , lykke til i jakten på kjærligheten, da . :-)

Skjult ID med pseudonym høst sø. 21 okt. 2012 09:17

Taushet er makt og det er feigt. Trøsteklem til deg og jeg håper dagen din i dag blir bra. Se fremover:)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 21 okt. 2012 09:22

Er enig i det mest ClassyDate skriver, det kan være at han rett og slett ikke gidder mer. Det er utrolig lett å bare ignorere noen.

Ellers er jeg glad for at dette ikke har blitt inn til en "hate menntråd", dette gjelder så klart begge kjønn.

Ny dag, nye muligheter! :)

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 21 okt. 2012 12:31

Fortsatt ikke hørt noe. Tror du er inne på essensen@ Classydate. Han tar meg for gitt. Jeg har da heller aldri prøvd å legge skjul på hvor han hadde meg.... Men antakelig vil han ikke det lenger ha det som kom og kommer for lett. Han er ingen drittsekk, kjenner han for godt til å kalle han det uansett hva grunnen er. Men han kan ha en brist som går på feighet eller unvikenhet når det butter.

Nå skal jeg ikke trekke alt for raske slutninger før jeg vet noe. Men det jeg vet, er at jeg på tross av min uvitenvet i saken velger å senke skuldrene og jeg lar ham gå inntil videre. Jeg finner nok ut av hva som skjedde til slutt. Men jeg orker ikke kjøre land og strand rundt, og sette himmel og jord i bevegelse for å evt. få bekreftet at jeg er dumpa. Jeg har mitt på det tørre i oppførsel. Og om han mister meg, er det faktisk hans tap også. Ingen tvil om at dette har vært bra for begge. Og det tror jeg han vil innse etterhvert...

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 okt. 2012 13:06

@Gørl

For en stund siden var det ei dame her inne som likte meg godt (tro det eller ei ;)) og hun ville gjerne ha svar fra meg på hvordan ståa var. Hun var så på at det i seg selv var ødeleggende. Ofte når man har hatt tett kontakt så trenger man litt "fritid" for å tenke over ting. Min erfaring da er at det er lurt å ikke pusje frem noe som helst, men ha litt tålmodighet.

Skjult ID med pseudonym Tiqui sø. 21 okt. 2012 14:15

Jeg har etterhvert lært at å gå rundt og vente på svar er bortkastet tid. I det øyeblikket en mann går ut døren, så er han også ute av livet mitt inntil han eventuelt dukker opp igjen. I mellomtiden gjør jeg mine ting og pusler videre med livet mitt, og så blir det hyggelig når han eventuelt tar kontakt igjen, men da slipper jeg å vente på at han skal gjøre det. Og hører jeg aldri mer fra ham, så har jeg i det minste ikke kastet bort tiden med å vente...

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 21 okt. 2012 14:29

Det har jeg begynt med også, men når man glemmer alle som har gått ut av døra ender man fort opp med å date fler på en gang.

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 21 okt. 2012 16:28

Sant det, jente.

Jeg legger nok litt mer i de få relasjoner jeg virkelig involverer meg i enn at jeg kan begynne med noe nytt i morra uten å vite noe om hva som har skjedd.

Men livet får likevel bare gå videre. Skjønner hva du sier@ TheOne. Men seriøst: Hadde det blitt dere tror du, om hun hadde lagt seg mer bakpå?

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 21 okt. 2012 16:31

@ The One.

Jeg har ikke noe problemer med at man trenger fritid og kunne trekke seg tilbake litt for å puste og tenke. Men jeg har problemer med at man ikke greier å formidle et sånt behov overhodet. Stor forskjell, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 21 okt. 2012 16:54

Fått svar nå. Ekstremjobbing og lite søvn. Med beklagelse og klar beskjed om at alt er greit. :-)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax sø. 21 okt. 2012 16:57

Eller en helg med dating som ikke gikk videre. Håper det er det han sa :) Ville nok vært litt forsiktig uansett med de som spiller stille-leken, å sende en sms kan man alltid gjøre selv om man er trøtt.

Skjult ID med pseudonym The one sø. 21 okt. 2012 17:00

@Gørl

Vet ikke om det hadde blitt oss, mest sannsynlig ikke. Jeg trenger tid på å like personer (som kjæreste). Denne tiden fikk vi ikke.

Jeg er selvfølgelig enig med deg at han bør fortelle deg at han er i tenkeboksen :-)

Skjult ID sø. 21 okt. 2012 22:29

@TS jeg råder deg på det sterkeste å bestemme deg for å aldri mer sende masse meldinger, ringe, virke desperat. Vær litt cool, nå skal du ikke gjøre noenting eller ta noe initiativ før han gjør det.
Han kan også ha vært svært opptatt, og da glemmer han rett og slett å tenke på at du sitter der og venter. Det er smart som kvinne å ikke la mannen tro at du sitter og venter, lev livet ditt. og han kommer garantert tilbake når han er klar for det, HVIS han er klar for det. Den ulidelige stillheten og det å ikke vite kan være forferdelig, men på sikt så vil du får vite! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 21 okt. 2012 23:25

Takk skjultID. (Er du mann eller kvinne?) Vet det er fornuftig det du sier... Skal ikke løfte en finger jeg nå. Og kjenner at det førles naturlig nå. Jeg har jaktet nok de siste dagene. Vil han komme får han komme.... :)

(mann 65 år fra Østfold) ma. 22 okt. 2012 01:32 Privat melding

Du vet hvordan det er med oss menn, kun tanke i hodet om gangen, er vi på jobb så er vi på jobb og da har vi ikke hverken lyst eller evner til å multitaske.
Har vært der sjøl og det er jævligt irreterende, for å si det mildt å få mld hele tiden

men lykke til

(mann 40 år fra Oslo) ma. 22 okt. 2012 06:53 Privat melding

Alle menn er ikke slik @taxi :) tror heller det er personlighet. Flere jenter jeg kjenner synes det er irriterende med kjærester som kontakter dem på jobb. Så dette går begge veier. Har nok mer med litt missmatch på kommunikasjonsdelen, den ene trenger mer enn den andre.

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 22 okt. 2012 10:15

Her har det mer med en brå endring å gjøre, det er da usikkerheten melder seg. Når det har vært faktisk mest kommunikasjon fra den andre kanten (også mens det jobbes) og så plutselig ikke noe svar pga jobb, blir det rart... og man skjønner at man ikke har like stor fokus som før. Det er forsåvidt greit. Jeg kunne gått fra en fem-retters til en tre-retters. Men ikke fra en femretters og direkte til pop corn! ;-)

Skjult ID med pseudonym M-Mannen ma. 22 okt. 2012 11:40

Skjønner at du blir usikker, men jeg ser også at den mengden med kommunikasjon dere har hatt, kan være problematisk. Personlig, så føler jeg meg klemt opp i et hjørne dersom det blir for mange smser og for mye "mas" og interesse. Et par hyggelige smser er bare fint, men 7 om dagen vil bli utrolig mettende i løpet av kort tid. Jeg vet ikke om jeg er sær, eller om det er en kjønnsting, men for meg så hadde reaksjonen blitt at jeg må ha en pause og litt "luft". Man må gi hverandre rom.

Som andre sier over her, - la han ta neste initiativ. Ikke mas, og la ham få ro til å føle noe for deg, - ikke bli presset til å føle noe for deg.
Jeg mener helt klart at han burde gitt deg et signal om hvordan ståa er, spesielt når du har sendt meldinger, - men det kan jo hende at han ikke har maktet å svare fordi det blir for mye...

Du får ta tiden til hjelp, se det an. I mine øyne, ut fra det jeg leser, så synes jeg denne mannen virker som en grei kar. Men, så er jo ikke jeg deg, og ikke er jeg dame heller. :-)

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 22 okt. 2012 12:53

Men altså - han ledet an i denne meldingsutvekslingen. Initiativene kom nesten alltid derfra. Enig at 7 om dagen er mye, men da venner man seg til det.... og så stopp. Og likevel skal man tro interessen er der?

Ok, if you say so!

Og ja, det er er grei mann... :)