Alle innlegg Sukkerforum

Alder og Sukker-moralisme?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym GT lø. 20 okt. 2012 12:50

Mange menn som matchet meg for noen uker siden, matcher meg ikke lenger nå. Jeg har snakket med noen av dem, og de raegerer på samme måte:

"Her har det skjedd noe i bregningen av matchtall!"

Menn med knallgrønne matchtrær, står nå bokført med matchtall på 70. For noen måneder siden var det 80-90.

Jeg misstenker at Sukker har innført en slags aldersmoralisme hvor det ikke hjelper hvor god match vi har på de fleste områder, hvis alderen ikke stemmer. Dette er moralisme på lavt plan!

Jeg kjenner mange, mange som har blitt sammen og lever kjempefine liv selv om det er +/- 20 år mellom dem. Alder er noe enhver vurderer forskjellig, og det klarer vi utmerket godt uten hjelp av Sukkermoral-politiet!
Nå havner mange utenformatchlista fordi en eller annen moralist i Sukker (antagelig ei datamaskin;) sensurerer ut par med mer enn 10 års forskjell i alder!

Skjult ID med pseudonym syvendefar lø. 20 okt. 2012 13:14

Ja, det er ikke bra.

Og kvinner vet som regel ikke hva de vil ha, så om de fører opp at det er viktig at mannen ikke skal være eldre enn så og så, så bør det ikke vektlegges.

Alder er bare et ubetydelig, uviktig tall.

Skjult ID med pseudonym GT lø. 20 okt. 2012 13:34

Jeg mener alder KAN være viktig, og for noen mer enn andre.

Men alder alene er ikke et kriterium som bør ilegges større vekt enn for eksempel røyking, friluftsliv, sexlek etc. etc.
Nå kan matchen med en mann være utrooolig bra, men han faller utenfor fordi han er 20 år eldre enn meg.
Dette er moralisme.

Ingen fordømmer lenger på grunn av alder. Det er helt vanlig med store aldersforskjeller. En kvinne jeg kjenner, lever med en mann som er 21 år yngre. Selv har jeg vært sammen med menn som er nesten 30 år eldre - og aldersforskjellen har aldri vært noe tema.

Derfor er det kjipt at sukker har inført strengere matchkriterier på alder. Det virker som det er akkurat det de har gjort.

Skjult ID med pseudonym Rakel lø. 20 okt. 2012 13:35

Velkommen etter...oppdaget det for en evighet siden:( Liker det ikke!

(mann 54 år fra Sør-Trøndelag) lø. 20 okt. 2012 13:39 Privat melding

DETTE MÅ SUKKER GJØRE NOE MED!!! Og i det minste må de kunne forklare hvorfor???! Hva blir det neste, lage strenge kriterier for de med ett ben? For Sukker mener vel det er åpenbart at de med ett ben matcher dårlig de med to ben? Akkurat som de mener ei dame på 30 matcher dårlig en mann på 50? Hva FAEN vet de om det?!

Skjult ID med pseudonym that guy lø. 20 okt. 2012 13:39

@syvendefar

og fengsel er bare et rom...

Skjult ID med pseudonym Damen lø. 20 okt. 2012 13:43

Synes det er perfekt jeg. Jeg matcher ikke lenger de på 20-22, men de på 26+ som passer mye bedre. Mindre useriøse meldinger har de også blitt. Feks et spørsmål på tre bokstaver fra guttevalper.

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 20 okt. 2012 13:47

Det burde vært sånn at alder ikke påvirket matchtallet og at man heller kunne søke i den aldersgruppen man ønsket.

Skjult ID med pseudonym Metz67 lø. 20 okt. 2012 13:48

Bestemora mi gifta seg med bestefar når hun var noen og tyve. De fikk 4 barn sammen og levde sammen helt til han døde av alderdom i slutten av 60-åra. Etter det jeg har skjønt og opplevd, så har aldri det vært noen som har kommentert aldersforskjellen dem imellom.
Han var 34 år eldre enn henne.

Hva som er politisk riktig, moralsk riktig og alt det der, aner jeg ikke fordi jeg ikke bryr meg.
Om den jeg liker er eldre eller yngre enn meg spiller mindre rolle.
Det er hvordan hun er som er viktig.
Eller mer rett, hvordan VI er sammen.

Hvordan sukker har mekka sammen matchtre-scoren aner ikke jeg, men jeg ser at mange damer med score langt over 90 hos meg kan ha store forskjeller i treet, men alderen er mere "rett" *sukk*

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear lø. 20 okt. 2012 13:49

Det er absolutt noe i det her. Har ei venninne her inne som er ca 7 år eldre enn meg. Før hadde vi et matchtall på 86, mens nå er vi nede i 77. Hun har ikke justert sin relasjonsprofil siden den gang, og jeg har bare gjort noen mindre korrigeringer som om noe, bare skulle økt matchen med henne. Utradisjonelle eller store alderssprik er tydeligvis ikke det man ønsker å promotere, for når noen klager på at det dukker opp «feil personer» aldersmessig i matchingen, så er det tross alt er det enklere å justere match-algoritmen enn å forklare folk hva «ikke viktig» betyr når det er snakk om alder. Tafatt er det …

(mann 57 år fra Møre og Romsdal) lø. 20 okt. 2012 13:51 Privat melding

Er jo egentlig sprøtt i seg selv at sukker skal sitte å bestemme hvem som dukker opp hvor. Sensurere mulighetene på en måte....
Jeg har registrert det som trådstarter forteller her , og må si meg forundret. Hvis det er slik at "tilfeldigheten" eller sukker's meninger om gud og hvermann skal råde , så er vel jeg litt i tvil om at sukker er en seriøs plass....noe de hårdnakket påstår selv. Hva er det som har endret seg da? Er det vår statistikk som har blitt så betydelig endret at tallene i match også måtte endres ? Kanskje det er skattelistene...hehe..
Men kjenner jeg meg rett så blir jeg vel værende til det jeg har betalt for ,går ut på dato.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 20 okt. 2012 13:54

@Damen, når guttevalpene blir litt eldre så lærer de seg å omskrive (eller kopiere) det tre-bokstavers-spørsmålet på en litt mer raffinert eller diffus måte? :-)

Skjult ID med pseudonym Damen lø. 20 okt. 2012 13:59

Lowry

Eller på en mer diskre og delikat måte ETTER man har blitt ordentlig kjent med dem ;)

Skjult ID lø. 20 okt. 2012 14:06

Sukker har selv innrømmet at de "justerer" pga alder. Så desverre så har man ikke helt valgfrihet her.....
Og nei, liker det ikke. Burde heller vært flere muligheter for å justere søket selv.

f.eks
jeg vil ikke at noen som er 20 år eldre og de som er 5 år yngre enn meg skal ikke finne min profil.
Og vil jeg at kun de som har lav utdanning og synes katter er bra som husdyr, så la meg da få lov til å være så sær og velge dette. Det er mitt valg og forsåvidt tap hvis den rette ikke har disse kriteriene :)

Så full valgfrihet på alt uten at sukker blander seg inn er mitt ønske. Det er mine kriterier for å finne den rette det handler om. Ikke hva sukker mener er mine kritererier burde være :)

Skjult ID med pseudonym Metz67 lø. 20 okt. 2012 14:09

@ (Skjult ID ) - lø. 20 okt. 14:06

Det er jeg enig i at man selv skal velge hvilken aldersgruppe man vil søke i/bli sett av.

Folk er jo så forskjellige, så hvorfor pokker skal sukker tre begrensninger ned over øra våres?

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax lø. 20 okt. 2012 14:31

Jeg synes det var verre før når jeg fikk høy match med menn 12 + + år eldre enn meg, og selv måtte sette alder som viktig for å luke bort det verste. Nå er matchene helt greit passende på +/- siden. Jeg tror sukker har forklart dette på en annen tråd, du kan da gå inn på din egen profil og endre aldersvalg og bestemme om dette er viktig eller uviktig for deg, eller har jeg misforstått?

Skjult ID med pseudonym høst lø. 20 okt. 2012 14:51

Alder er litt uvesentlig,personligheten og kjemien teller mer synes jeg. Har "datet" menn med høyt matchtall og det har ikke vært match i virkeligheten,så det trenger heller ikke stemme. Får også mange beskjeder om profiler som matcher meg,men når jeg går inn på profilene har de ikke vært aktive på nesten et år??? Det går kanskje et år før profiler blir slettet?

Skjult ID lø. 20 okt. 2012 15:13

de sletter neppe profiler. Viktig med høyt medlemstall i forhold til markedsføring.
Tror neppe de sletter i andre datingsider på nettet heller... :)

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 16:24

Syns det er kjempeflott at sukker har innført denne nye aldersmatchingen!! Dere menn får antagelig opp fortsatt de kvinnene som ønsker kontakt med eldre menn! Ser ingen kvinner som klager! Så til dere menn: aksepter at ikke alle kvinner ønsker mye eldre menn (her ser dere hvem som er representative) og vær glad til; dere hadde sannsynligvis blitt avvist, ikke fått svar, blitt blokkert osv likevel av de kvinnene som ikke ønsker kontakt med eldre menn!:-)

Skjult ID lø. 20 okt. 2012 16:54

@pippi
Du har tydeligvis ikke skjønt problemstillingen. Vi vil velge selv og ikke la sukker velge for oss.
Er ikke verre enn det :)

Og som nevnt ovenfor, så hadde vi hatt muligheten selv til å velge aldresgruppen på de som skal kunne finne profilen vår, så hadde du også blitt fornøyd :)

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 17:08

Sukker har tatt utgangspunkt i at mange har klaget over at alderspennet har vært altfor høyt. Jeg er som sagt kjempefornøyd!!! Har fått luket ut alle gamlisene på listen min!;-)

Skjult ID med pseudonym Metz67 lø. 20 okt. 2012 17:14

Så flott da Pippi, da slapp iallefall du å VELGE selv.

Det er liksom det som er hele pointet her... å kunne velge selv hvilken aldersgruppe du vil se, og bli sett av.

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 17:16

Den nye trenden har blitt at enkelte menn oppgir at de er yngre enn de er for å unngå den den nye matchingen, og innrømmer at de har slått av noen år i profilen sin for å fortsatt få opp match med yngre damer. Tviler på at det er et sjakktrekk.. Flere som har opplevd dette??

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 17:21

Du får antagelig fortsatt opp enkelte (men færre enn tidligere) yngre damer på din matchliste. Det vil sannsynligvis si de damene som ønsker kontakt med menn i din aldersgruppe, eller som matcher deg på annet vis. Husk på at det også blitt tatt hensyn til andre brukeres preferanser enn dine. Det innebærer at du ikke får tilgang til profiler som ikke ønsker kontakt med din aldersgruppe, eller har lavt matchtall med deg av andre grunner.

Skjult ID med pseudonym 303 lø. 20 okt. 2012 17:21

Har merket den samme forskjellen. Jeg har satt alder til ikke viktig, og hadde før kvinner på 30++ godt over 90-merket. Uten å ha endret noe selv, er det nå ingen over 29 som engang kommer opp til 80 i match.

Klart, jeg er bare 23 selv, og de fleste kvinner på 30+ er mest sannsynlig på et helt annet livsstadie enn meg, men dog ;p Stor endring.

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 17:25

Til slutt: Mange poeng til sukker for at de har tatt hensyn til at mange ikke ønsker å ha profilene tilgjengelig for brukere som varierer i veldig stor grad fra ønsket aldersgruppe!:-)

(mann 51 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 17:28 Privat melding

@ Pippi

"Du får antagelig fortsatt opp enkelte (men færre enn tidligere) yngre damer på din matchliste. Det vil sannsynligvis si de damene som ønsker kontakt med menn i din aldersgruppe, eller som matcher deg på annet vis. Husk på at det også blitt tatt hensyn til andre brukeres preferanser enn dine. Det innebærer at du ikke får tilgang til profiler som ikke ønsker kontakt med din aldersgruppe, eller har lavt matchtall med deg av andre grunner."

Var denne til meg?
Isåfall kan jeg informere denne unge frøkna at jeg er ikke ute etter disse yngre damene du nevner. Beklager gitt.
Og du har fortsatt ikke skjønt poenget ser jeg, med at man skulle kunne få VELGE selv.

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 17:32

Tror nettopp poenget er at sukker har tatt hensyn til at flere har klaget over at aldersspennet har variert i for stor grad ift ønsket preferanse for alder. Det innebærer selvsagt at ikke alle brukere lenger kan velge selv.

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 20 okt. 2012 17:45

Det er noe herk at det bare dukker opp damer som er et par år yngre eller eldre enn meg selv. De som er eldre enn meg er selvsagt helt uaktuelle, men det er stort sett bare de som kikker på min profil. Jeg skulle nok helst velge selv hvilket aldersspenn jeg vil ha i matchlisten min.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 20 okt. 2012 17:46 Privat melding

Tja, på første siden av den online-nå greia er den eldste 48. Den yngste 20. Så nei, det er tydeligvis ingen datamaskin som sensurerer de med 10års aldersforskjell.

Skjult ID lø. 20 okt. 2012 17:48

Hva om vi tar et lite tankeeksperiment pippi....
Tenk deg at du møter verdenes peneste fyr på butikken. Ser ut som at han er på samme alder som deg. Og viser til og med interesse for deg. Du bare føler på deg at dette er den rette.
Idet du skal gå bort for å prate med han, så blir du stoppet og bedt om å finne noen andre istedet fordi han er 15 år eldre enn deg. Hadde du synes det var ok? Neppe.... :)

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 17:56

Har fortsatt match med menn som er 15 år yngre her inne jeg, men endringen består i at denne aldersgruppen er betydelig redusert. Det passer meg utmerket! Skjønner at det ikke gjør det for andre. Synes sukker burde prøve å matche folk med de aldersgruppene en ønsker kontakt med- forutsatt at de i denne aldersgruppen ønsker kontakt med folk i din alder. Lurer på om de har gjort dette til en viss grad, og det vil innebære at enkelte profiler ikke lenger har match! Men jeg har som sagt fortsatt match med menn som er 15 år eldre, så tviler på at den muligheten er helt utelukket for andre brukere.

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 17:58

En liten rettelse; har ikke match med menn som er 15 år yngre som skrevet i første setning, men menn som er 15 år eldre.

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 18:03

Håper forøvrig sukker vil holde på den nye matchordningen- tror veldig mange i likhet med meg er fornøyd med den!:-)

Skjult ID med pseudonym meg lø. 20 okt. 2012 18:25

hm....enig med de andre i denne tråden. Pippi skjønner tydeligvis ikke hva dette handler om :)

Skjult ID med pseudonym lea lø. 20 okt. 2012 18:38

Jeg skjønner imidlertid hva pippi mener! Flere er misnøyd med den nye matchordningen, men mange ønsker den også velkommen! Jeg mener i likhet med pippi at det er bra sukker har vært lydhør ovenfor de som ikke ønsker å bli matchet med mennesker som er mye eldre/ yngre enn de man ønsker som potensielle datingpartnere/ kjærester!

Skjult ID med pseudonym skjult id lø. 20 okt. 2012 18:44

Må også si meg enig med de to over meg her! Jeg var nok en av de som klaget til sukker over den gamle matchordningen! Syntes da det var irriterende og stort sett bli kontaktet av eldre menn som var uinteressante for meg i datingsammenheng. Sukker har jo sånn sett gjort det mulig for flere nå å "velge bort" profiler man ikke ønsker kontakt med.

Skjult ID med pseudonym jepp lø. 20 okt. 2012 18:49

Hmm, er jo litt forandringer her inne ja... Passer meg egentlig fint at jeg får opp færre kvinner som er eldre enn meg. Btw, hadde ikke tenkt over det før jeg så diskusjonen her når:-o

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 20 okt. 2012 18:52

Hehe, synes som sagt at ordningen nå er helt grei, så tror ikke jeg orker engasjere meg mer i denne tråden! God helg!;-)

Skjult ID med pseudonym Rakel lø. 20 okt. 2012 18:54

Men jeg får fortsatt menn som er 20 år eldre enn meg, slå den!

Skjult ID med pseudonym vinn lø. 20 okt. 2012 19:13

Haha:-) Ønsker du kontakt med den aldersgruppen da?

Skjult ID med pseudonym meg lø. 20 okt. 2012 19:21

men hadde det ikke vært bedre om man selv kunne velge hvem profiler man ville se og hvilke profiler som kan se din profil? Da hadde jo alle vært fornøyd. Slik det er nå, så gjør man egentlig bare en andel av damene fornøyde.

Skulle ikke overaske meg at hvis det var damene som også fikk en realtivt stor andel meldinger i uka som synes det er helt ok at mengden meldinger blir litt mindre. :)

Skjult ID med pseudonym skult id lø. 20 okt. 2012 19:25

Jeg opplever at med den nye ordningen så får jeg i mye større grad velge hvike profiler jeg vil se og hvem som får se min! Og ikke minst: meldingene er mye mer interessante nå!! Keep up the good work sukker!:-):-)

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear lø. 20 okt. 2012 19:39

Herlighet. Nå har jeg virkelig et konkret eksempel på hvor idiotisk det hele er. Jeg er 26 og søker opptil 36, hun er 38 og søker ned til 28. Greit nok, vi ønsker ikke å matche hverandre, men siden sukker ikke bruker de innstillingene så er det forsåvidt irrelevant. Treet er for det meste grønt og fint, med noen få innslag av gule blader. Av de større bladene er bare et av de gul-grønn, og det finnes en håndfull riktig så grønne. I tillegg finnes det to mindre røde blader. Blomsten for alder lever i beste velgående og jeg hadde i grunn vært storfornøyd med en slik match. Hvor godt matcher vi? Si det … under 70 iallfall. Under normale omstendigheter så ville jeg sagt det her holder til 85+ iallfall.

Jeg er fortsatt 26 og søker ned til 22. Hun er 20 og hva hun søker etter i forhold til alder er ikke oppgitt. Det er et stort gult blad i treet pluss en hel mengde med gul-grønne som også er store. Blomsten for høyde ligger paddeflat mot bakken og dette ser riktig så ille ut. Hvor godt matcher vi? 74.

Dette gir bare ikke mening. Høyde, som jo jenter til tider er veldig opptatt av skal være riktig, DET bryr vi oss fint lite om, men alder? Nei, hjelpes meg om to stk som sier «ikke viktig» og har utradisjonell aldersforskjell skulle matche med hverandre. Får litt lyst til å legge ut skjermbilder bare for å virkelig illustrerer hvor komplett idiotisk det hele er.

Skjult ID med pseudonym Fakta lø. 20 okt. 2012 21:51

Det er jo ikke noe stort problem. Det er går jo greit å sette alderen noe lavere enn den biologiske

Skjult ID med pseudonym skjult id lø. 20 okt. 2012 21:53

Vet ikke om det er noen god løsning........?! Har hatt noen av den sorten på profilen min, og de blir blokkert!

Skjult ID med pseudonym luring lø. 20 okt. 2012 21:56

Hmmm? Hvem lurer hvem? Tror den taktikken bare medfører at en lurer seg selv.

Skjult ID med pseudonym Fakta lø. 20 okt. 2012 21:59

Selvsagt sier en i fra om ståa når når en har fått en god dialog gående. Mange har forståelse for at alder ikke alltid er så viktig.

Skjult ID med pseudonym skjult id lø. 20 okt. 2012 22:00

Yes, det var en kjempegod ide!! La oss alle som er kritiske til sukkermoralismen gjøre det!:-)

Skjult ID med pseudonym skjult id lø. 20 okt. 2012 22:14

Kanskje man kan føle seg litt yngre selv også da en stakket stund..?;-)

Skjult ID med pseudonym Fakta lø. 20 okt. 2012 22:22

@skjult id. Ikke så mye det. Det behovet får jeg dekket i fritiden IRL. Jeg er hovedsaklig sammen med jenter som er 15-20 år yngre, men vil ha noen som er noe nærmere min alder for å få til noe mer varig.

Skjult ID med pseudonym skjult id lø. 20 okt. 2012 22:28

Ok, du finner sikkert noen for noe varig på den måten! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Fakta lø. 20 okt. 2012 22:49

åhhmm, det er jo nettopp det jeg ikke finner. Var ikke det tydelig i min forrige post?

Skjult ID med pseudonym stine lø. 20 okt. 2012 22:52

Tror skjult id mente at du sikkert finner noe varig ved å oppgi lavere biologisk alder enn det som er realitet!;-)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax lø. 20 okt. 2012 23:54

Skjønner poenget bak 'å bestemme selv', men da vil du få opp en liste med profiler som i utgangspunktet ikke er interessert i deg fordi du er for gammel eller for ung for dem. Du sender meldinger, får ikke svar, så kommer du tilbake på forumet og klager over manglende respons, og resten av hylekoret slenger seg på og konkluderer med at jentene er kresne og kravstore. Selvfølgelig har det ikke noe å gjøre med at du kontaktet feil profil. Jeg er glad for at gamlingene er borte fra listene mine, og det er helt ok at jeg fremdeles får opp menn som er 10 år eldre selv om det også er i meste laget. Er også glad for at 25-åringene er borte fra matchlistene mine. Det blir bare avslag på avslag av sånt, noe som ikke er hyggelig å sende. Med den nye matchingen er det roligere og jeg kan bruke tiden på å finne profiler jeg liker og skrive førstemeldinger selv - før satt jeg bare og ryddet innboksen for meldinger i kategorien bomskudd.

Skjult ID med pseudonym Pia sø. 21 okt. 2012 00:05

Signerer den Ann Thrax!

Skjult ID med pseudonym ogsåskjult sø. 21 okt. 2012 00:16

@ann thrax
Kansje ikke lest hele tråden?
Nå har det bliitt foresllått at man velge hvilken aldersgruppe man er interessert i selv og hvilken aldersgruppe som skal få lov til å se din profiil. Problem løst......

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax sø. 21 okt. 2012 00:20

@ ogsåskjult, ikke alle forslagene som var slik. Men det du beskriver er jo slik det er i dag, tilnærmet? De som har 'mistet' profiler fra matchingen sin har mistet dem fordi disse ikke vil matches med deg (og har satt alder som viktig).

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 00:22

Jeg meldte meg på sukker fordi det ble lovet at en ble matchet med noen som en hadde mye til felles med oig der forholdene lå til rette for ett langvarig forhold. Nå viser det seg at så ikke er tilfelle. Det en svarer på blir overstyrt av om en har rett aldersforskjell etter noens mavefølelse. Det reiser flere spørsmål.

Det første er om sukker har tenkt å endre på markedsføringen. Matchingen har jo ikke lengre ett vitenskaplig grunnlag. Da må sukker slutte med villledende markedsføring.

Det andre at mens TV-programmet "Folkeopplysningen" avkledde alternativbransjen for manglende seriøsitet, planter sukker seg trygt inn i den anekdotebasert tradisjonen. Det er vel ingen som helst grunn til å tro at alder har blitt mer viktig. Snarere har jeg inntrykk av at alder er mindre viktig enn før. Stadig flere par har utradisjonelle alderssammensetninger. Jeg har inntrykket av at stadig flere par har en dame som er tildels betydelig eldre, og en god del par har en betydelig eldre mann. Det taler vel for at alder er MINDRE viktig enn før, ikke mer som det nye sukkersystemet.

Selvsagt bør det være mulig for de som er veldig opphengt i alder til å bestemme hvilke aldersgrupper profilen deres vises for, men kan ikke vi som er interessert i en best mulig match uten at alder overstyrer alt fortsatt ha den muligheten?

Skjult ID med pseudonym alder sø. 21 okt. 2012 00:23

Synes sukker.no har gjort en god jobb nå med den nye beregningen av matchtall! Har inntrykk av at mange kvinner ønsket et slikt system før, og setter pris på at det endelig ble gjort endringer! Har blant annet diskutert det med mine venninner som også er medlemmer på sukker, og vi er enige om at det har blitt mye bedre i det siste!:-)

Skjult ID med pseudonym kathy sø. 21 okt. 2012 00:29

Må si meg enig med mine medsøstre her som er fornøyde med den nye matchordningen! Sukker fortjener litt skryt også! Syns denne ordningen er fornuftig, og den passer i alle fall meg godt!

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 00:31

Det nye systemet passer nok veldig bra for middelaldrende damer, og få andre

Skjult ID med pseudonym Skjult id sø. 21 okt. 2012 00:33

Er også enig med jentene her! Og hvis sukker skulle bytte tilbake til det gamle systemet, så må man vel bare begynne å unnlate å svare på meldinger samt blokkere i stor skala igjen når det gjelder gamlingene...... De som er misfornøyde kan jo bare søke opp lista over alle som er pålogget, uansett match el ikke match!

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 00:36

Det letteste er vel å lage ett valg der en kun vil bli matchet med de som er rundt en egen alder og ett annet valg der alder har samme vekt som det som kjennetegner par som som holder sammen? Hva er problemet med å la folk velge selv?

Skjult ID med pseudonym Skjult id sø. 21 okt. 2012 00:39

Jeg er en kvinne på 25 år, og ser foreløpig ikke menn som er mer enn ca 12 år eldre enn meg nå i matchlisten. Det er helt perfekt!! Kvalifiserer 25 år i kategorien middeladrende?

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 00:41

Du er 25 og klarer ikke å krysse av i en boks om at du vil kun bli matchet med folk i samme alder?

Skjult ID med pseudonym Skjult id sø. 21 okt. 2012 00:43

Jepp, det har jeg gjort og jeg er fornøyd med resultatet! Men du svarte ikke på spm mitt..;-)

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 00:49

Nei, du er en av de få andre. Gitt du er 25. Det har vært veldig få identifiserbare 25-åringer som har deltatt i debattene om aldermatching her. De som har deltatt i de debattene har vært rundt 40-50, og de mener selv de holder seg utrolig bra og er veldig ungdommelige...

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax sø. 21 okt. 2012 00:54

@ Fakta, mener du at kvinner i alderen 35-40 helst skal matches med menn på 50 + ? Det eneste vi vil er å matches med folk på egen alder +/- noen få år, gjerne flere opp enn ned, det er vel ikke noe å bli sur for ;) 'Ser og føler meg yngre enn jeg er' er en klassisk gjenganger på manneprofiler i alderen 40-46, er det mange kvinner i samme alderen som skriver det samme?

Skjult ID med pseudonym Skjult id sø. 21 okt. 2012 00:55

Skjønner! Men som en over her skrev, så står man jo fritt til å respondere på de henvendelser man får uansett hvilken aldersmatching sukker legger opp til! Så vet ikke hvor mye denne aldersordningen betyr i prakis når det kommer til stykket.

Skjult ID med pseudonym Skjult id sø. 21 okt. 2012 00:58

Eneste forskjellen er at man slipper å bombarderes av meldinger fra mye eldre menn i innboksen nå, og det synes ihvertfall jeg er fint!

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 01:02

@Ann Thrax, jeg mener fortsatt det jeg skrev 00:22. Jeg limer det inn her:

"Snarere har jeg inntrykk av at alder er mindre viktig enn før. Stadig flere par har utradisjonelle alderssammensetninger. Jeg har inntrykket av at stadig flere par har en dame som er tildels betydelig eldre, og en god del par har en betydelig eldre mann. Det taler vel for at alder er MINDRE viktig enn før, ikke mer som det nye sukkersystemet."

@Skjult id. En står selvsagt fritt til å respondere på det en vil. For deg som mener alder er ekstremt viktig er det riktig å ha muligheten til å vises kun for de som du mener er i rett alder. For meg, som er litt eldre, er det mer viktig å finne noen som deler mine interesser og som jeg passer sammen med. Om hun er 15 år yngre eller 15 år eldre er ikke så viktig. De damene blir ikke vist like bra som før

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear sø. 21 okt. 2012 01:05

@Ann Thrax
«Skjønner poenget bak 'å bestemme selv', men da vil du få opp en liste med profiler som i utgangspunktet ikke er interessert i deg fordi du er for gammel eller for ung for dem.»
Hvordan kan du vite det? Jeg har match tett ned mot 70 hos 36-åringer hvor matchtreet omtrent ikke inneholder noe annet enn grønne og gul-grønne blader. Tilsvarende matchtre med 16-åringer gir meg match på tett opptil 90. Jeg veit meget godt hvem jeg ville vært mest interessert i å treffe, og jeg tror nok jeg veit hvem av de som også ville vært mest interessert i møte meg også. 26 + 16 vs 26 + 36 er jo i grunn ikke spesielt vanskelig valg.

Jeg har match med nøyaktig 10 stk over 36 år, og har side opp og side ned med 16 til 18-åringer. I grunn er jeg ikke interessert i noen av de, men det er helt klart at jeg ikke skal få lov til å date noen som er betydelig eldre enn meg selv. Sukker mener derimot helt tydelig at jeg skal kunne date noen jeg knapt har lov til å ha sex med. Det er direkte motbydelig.

Det som allikevel er verst med det hele er jo at de innenfor intervallet mitt ikke har lik sjanse til å få en god match. Min beste match blandt 34-36 er på 85. Dette treet ser visuelt sett bedre ut enn min beste match totalt sett på 95. Slik var det ikke før. Før kunne de stille likt og være like synlig hvis vi begge hadde valgt «ikke viktig». Nå har derimot sukker gjort det slik at jeg må aktivt lete endel for å finne noen som er nevneverdig eldre enn meg. Det er utrolig teit, for hun jeg har vært nærmest et forhold til de siste månedene er 34 og vi mistrivdes aldeles ikke med situasjonen. Aldersforskjellen har sine fornuftige fordeler over tid. Ikke at hun må være nevneverdig eldre enn meg, men når jeg må lete så aktivt etter det, så utelukker det liksom endel kvinner jeg gjerne kan møte. Klart, det er jo større sjanse for at hun ikke er interessert, men det ser man jo fort også ut fra det aldersspennet hun søker i, og skulle hun ikke bry seg om alder nedover så er det jo fritt frem. Som sagt, nærmeste forholdet jeg har hatt i det siste er med ei 34-åring. Dit er det en 7 år differanse oppover som sukker aldeles ikke støtter og aktivt motvirker ved å gjemme langt ned i listene.

Skjult ID med pseudonym alder sø. 21 okt. 2012 01:10

Skjønner ikke at enkelte er så surmaga over denne ordningen! Det har jo ikke skjedd så drastiske endringer; har fortsatt menn på lista mi som avviker i relativt stor grad fra meg aldersmessig! Tror ikke det nytter å legge skylden på sukker fordi man ikke klarer å finne noen her inne!

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear sø. 21 okt. 2012 01:16

For min del er endringen åpenbar. Før hadde jeg en match-liste som faktisk inneholdt noen over 38, og disse kunne likegodt være min beste match. Nå har jeg bare match mot en 38-åring og det er vel omtrent siste match i lista på tross av å ha omtrent det beste matchtreet. Jeg søker ikke etter noen så gamle, men synes de litt eldre enn meg også burde kunne ha like god sjanse til å havne øverst i lista som 20-åringene såfremt vi begge mener alder er uviktig. Slik var det nemlig før, og det er det ikke nå. Kall det gjerne surmaga, men så enkelt er det.

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 01:17

alder, det er da heller ingen som legger skylden på sukker! Jeg vet med meg selv at jeg kan ta 3 enkle grep for å øke responsen, det første er å ha en seriøs profil, det andre er å sende meldinger og til slutt vil det også hjelpe om jeg svarer på meldinger.

Skjult ID med pseudonym Ruth sø. 21 okt. 2012 01:23

Jeg må si at jeg er glad jeg slipper å se færre menn nå på online lista mi som kunne vært faren min!:-0

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 01:26

Så lenge det ikke er faren din, kan det gå greit....

Skjult ID med pseudonym Ruth sø. 21 okt. 2012 01:28

Litt disgusting å se oldis kompisene til faren sin også......:-(:-(

Skjult ID med pseudonym Ruth sø. 21 okt. 2012 01:30

Grøss!# Og noen ser ut som de kunne vært bestefaren din også.. Grøssgrøss##!!:-(

Skjult ID med pseudonym MajorDølje sø. 21 okt. 2012 01:51

en liten konspirasjonsteori på slutten av dagen. Det betyr at man ikke skal legge så mye vekt på det jeg skriver her, men en morsom tanke er det uansett :)

- De som har mest nytte av denne endringen er de damene som allerede får en del oppmerksomhet.
- disse damene er det veldig viktig for sukker å beholde da de tiltrekker deg fler mannlige medlemmer.
- og statisisk så er gutta i stort flertall når det gjelder hvem som betaler for å være her.

Så det betyr vel i praksis at det lønner seg for sukker å ta godt vare på de peneste damene her.
Så skjønner godt hvorfor sukker har endret. Hadde sikkert gjort det samme selv :)

Skjult ID med pseudonym Grete sø. 21 okt. 2012 15:53

DET ER PROVOSERENDE å ikke se de med best match, og at dette skal påvirkes så mye av aldersforskjeller. Godt eksempel, det butikkeksempelet:

Jeg møter en kjekk fyr på butikken, og han har DET blikket. Jeg går bort til ham, men før jeg kommer dit kommer en ansatt bort og sier han skal forsvinne. Jeg skulle egentlig ikke sett ham!
Fordi han er 15 år eldre!

Skjult ID med pseudonym Ellen sø. 21 okt. 2012 16:27

Hvor mange kvinner kan med hånden på hjertet si at det er et stort problem her inne at de ikke får tilgang på gamle nok menn??

Skjult ID med pseudonym Fakta ma. 22 okt. 2012 20:40

MajorDølje, jeg tror sukker vil ha flere betalende medlemmer hvis 50-åringer tror det er en mulighet for noen på 25...

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 22 okt. 2012 21:04

lol @ Fakta...