Alle innlegg Sukkerforum

Jeg tenker , hvorfor

Vis siste innlegg
(mann 65 år fra Østfold) sø. 21 okt. 2012 01:19 Privat melding

Når man skuer alle dei vakre damer her på Sukker, hvorfor er dei single, der er ikke utseendet det står på iallefall, så hva er det då.
Gjelder sikkert det samme for menn.

Har vi brent oss ettertrykkeligt alle sammen eller?

Skjult ID med pseudonym Fakta sø. 21 okt. 2012 01:21

Nope, for meg er det utseende det står på...

(mann 65 år fra Østfold) sø. 21 okt. 2012 01:27 Privat melding

Du eller andre?

Skjult ID med pseudonym Makhno sø. 21 okt. 2012 03:39

Jeg har banket hodet i vekken for mange ganger til å kunne elske igjen tror jeg!

Skjult ID med pseudonym Makhno sø. 21 okt. 2012 03:40

*veggen

(mann 25 år fra Oslo) sø. 21 okt. 2012 03:57 Privat melding

Kanskje de bare ønsker å øke antallet menn de kan møte på for å øke sjansen til å møte en som er rett for dem :)

(mann 40 år fra Oslo) sø. 21 okt. 2012 09:53 Privat melding

Nå trenger man litt mer enn utseende for å få seg kjæreste :) så en grunn er det til at man er singel, og her spenner nok grunnene veldig vidt for begge kjønn.

Er nok ingen ensartet grunn. Og ikke trenger alle være single heller dessverre. Mange som "kjeder" seg og søker spenning på sukker/datingsider.

Skjult ID med pseudonym høst sø. 21 okt. 2012 09:58

Hvis man kjeder seg og søker spenning her på sukker mens man er i et forhold så er vel ikke forholdet bra? Greit å avslutte forholdet kanskje siden det er respektløst overfor den andre.
Mange flotte menn her inne å sikkert mange grunner til at alle er her, men man kan jo lure på hvorfor det er så vanskelig å komme i kontakt. Selv har jeg fått mange tanker om konseptet.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 21 okt. 2012 09:58

Er mange ting som skal klaffe for å finne noen å leve sammen med. Jeg er enig med deg i at det er utrolig mange pene jenter her inne, egentlig så er alle her inne pene. Men som jeg har sagt mange ganger, så tror jeg vi blir veldig kyniske av å være her inne, og "krever" at nesten alt stemmer med en gang, visst ikke så tenker man "jaja er det alltids flere profiler".
Om man hadde tatt noen flere sjanser og møtt flere av de her inne så hadde man nok et annet bilde av de enn det man danner seg her inne.

Skjult ID med pseudonym høst sø. 21 okt. 2012 10:04

Det er vel kanskje ikke så rart at man blir brent heller når man ser hvordan moralen har blitt. Har selv vært i forhold der den andre chattet her inne?? Fikk vite det i ettertid. Men jeg tror desverre han ikke er enestående på dette.
Livserfaringene våre gjør det ikke lettere å finne seg igjen noen og mye skal klaffe for de fleste av oss. Men manglende respons på brev og henvendelser gjør jo at man ikke oppnår kontakt å heller ikke får vist hvem man er. Da tenker jeg også at utseende spiller ganske mye inn.

Skjult ID med pseudonym Miniblomst sø. 21 okt. 2012 10:15

Utseende er vel ikke alt, med pen ansikt gjør at en få brev.....men det er ingen garanti det blir noe forhold ut av. Jeg har vært her inne en stund,av og på. Men jeg velge nøye hvem jeg vil date....og de fleste har ikke klaffet. De er mer ute etter den ene tingen,sex. Det ødelegge så mye,føler jo ikke at personligheten kommer frem når det kunn er sex i fokus.