Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor de fleste menn hær inne, ønsker bare sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 22 okt. 2012 09:34

Dette lurer æ på, om det bare noe æ mener?

Greit nok at man er deilig og pen å se på for noen, men når æ e tydelig i min profil hva æ søker , så e det tydeligvis mange som ikke kan ta hensyn til det.
Seff vet æ også at det opp til mæ å svare, men man blir jo utrolig kritsik til de fleste som sender meldinger da....
Spesielt fordi de fleste ikke bor hær æ bor, og æ gidder ikke møte tilreisende eller æ reise noen sted bare for sex.

Ønsker seriøse tilbakemeldinger, hvis det e mulig ;-D

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 22 okt. 2012 09:42 Privat melding

det er nok bare sånn det blir,,du får blokke de du ikke finner intressant.......

Skjult ID ma. 22 okt. 2012 09:49

Ikke de fleste men ganske mange, ja... menn er bare skrudd sånt smmen. Jeg har observert at en gruppe av gutta tror at det å komme på nett er lik med å søke sexforbindelser. De er villige å reise langt for å møte en villig kvinne. Det er en slags nettfenomen jeg observerer og prøver å forstå.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 22 okt. 2012 09:55 Privat melding

Jeg tror faktisk ikke jeg kjenner noen menn som bare er ute etter sex, så jeg må tydeligvis vanke i ganske sære miljøer.

Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 22 okt. 2012 09:58

Seff blokkerer æ så det holder hær inne...men man har tvilstilfeller oxo vet du..

Ja det ikke måte på hva menn kan gjøre bare for sex hehe

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 22 okt. 2012 10:19

Jeg prøvde meg med kløft en gang på profilbildet for å se reaksjonen, og ja- mye mer besøk og mer sexfikserte meldinger.

Om du ser dønn seriøs ut og har minimalt med sminke, er min erfaring at 90% av henvendelse er seriøse (dermed få meldinger - men altså: bedre kvalitet). Tildels velger vi selv hva og hvem vi tiltrekker oss.

(mann 43 år fra Akershus) ma. 22 okt. 2012 10:22 Privat melding

Er ute etter hele jenta med svigermor hennes familie min familie og venner.

Skjult ID med pseudonym storlav ma. 22 okt. 2012 10:24

Trist at du skal oppleve det slikt, vanskelig å gi litt mer tilbakemelding uten å se hvordan profilen din ser ut. Snakket med en jente for en stund tilbake som så etter et langt forhold, men som bare hadde halvnakne bilder i profilen sin og skrev ting som "jeg biter ikke, ikke hardt i alle fall". Og hun lurte også på hvorfor menn kontaktet henne bare for sex.

Jeg har også opplevd det du sier, en jente fra Tromsø tok turen ned til Oslo for å "møte" meg, så det går nok begge veier! :P

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 22 okt. 2012 10:25

Fordi med de aller fleste har en bare en ting felles, og det er sex.
Så de er byttedyr, som kan brukes og kastes.

Skjult ID med pseudonym stuck! ma. 22 okt. 2012 11:07

hva legger dere i at mange menn bare er ute etter sex. At dere dater. Dere har sex hver gang. Han dumper deg. Dere har aldri hatt fine gode samtaler, Hatt sofakos/tvkos. Laget god mat sammen.... tatt en spasertur sammen...
Dere møtes og det er kun sex. Han reiser så hjem til seg. ?? Dater jeg en dame håper jeg da virkelig hun synes jeg er så sexuellt tiltrekkende at hun ikke klarer å holde seg unna meg. Og det fører jo ofte til at lysten kommer for begge. Og da er det gjort :) Skal man holde igjen da eller? Sex er vel bare en naturlig ting for to menneker å gjør om man er tiltrukket av hverandre. Og er det ikke i bli kjent fasen dette er ektra spennende.

men klart, det er vel sikkert mange som bare er ute etter sex og lurer deg til å tro noe annet.
Hvordan klare å sile ut disse mannfolka??

Skjult ID ma. 22 okt. 2012 11:15

stuck! :
Forventer du sex sånn med en gang? Hvis man holder igjen i flere måneder av ulike årsaker, er hun da uaktuell for deg som flørt/date?

Hva med dere andre?

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 22 okt. 2012 12:13

Hvorfor tror noen kvinner at sex er en slags belønning de kan holde tilbake? Har de bare ikke opplevd bra sex før? For meg er det noe begge nyter sammen når attraksjonen er til stede, ikke noe det er én som gir og én annen som får. Det er altså ikke en slags dessert mannen gjør seg fortjent til hvis han er flink gutt som spiser sine grønnsaker og tar oppvasken. Hvis jeg liker henne og hun liker meg gjør jeg ikke noe poeng utav det å vente lenge med sex for å vise henne at jeg er "mer seriøs" av den grunn.

Nå er jeg ikke bare ute etter sex her inne, men ser etter ei jente som jeg kan bli sammen med. Sex er bare en naturlig del av det å være sammen. Men å vente i mange måneder virker ihvertfall ganske gammeldags, og da hadde jeg nok for leeengst begynt å tvile på om hun egentlig liker meg.

Skjult ID med pseudonym stuck! ma. 22 okt. 2012 12:23

(Skjult ID ) - ma. 22 okt. 11:15, selvfølgelig forventer jeg ikek sex på første date. Ikke det jeg er ute etter heller. Jeg ønsker å treffe personen for sjekke om det er kjemi her. Det jeg prøver å få frem er om den seksuelle tiltrekkningen er der fra første minutt. Begge føler det, og begge tenker det. Hva da? skal man vente en måned. Eller skal man bare la seg rive med. Nå har jo jeg ganske høy sexlyst og jeg velger jo ut damer som jeg kan forvente at matcher meg. Rødt blad på sexlyst er definitivt grunnlag for brudd om jeg skal tro på en samlivsterapaut jeg kjenner godt. Jeg stoler på han jeg altså. :)Det vil aldri funke om man er langt fra hverandre på dette punktet. Hvor mange ganger hører vi ikke at man blir dumpa etter sex. Så hvorfor vente. Er det ikke kjemi her er det bare trist å ha brukt 3månder på dating før man tar steget videre?? eller? men det er mange grunner til at noen vil vente og da må det bli opp til hver enkelt å vurdere om man ønsker å vente til Han/hun er klar.
Vi er alle forskjellig. Nå dater jeg veldig lite så blir jo noe annet for dere som bor i storbyene som dater hele tiden.

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 22 okt. 2012 12:27

Kjærlighet er kjemi, sex er kjemi, om ikke begge ting fungerer, blir det ikke noe forhold. Og chatte, snakke i irl i evigheter, altså uker og mnd, får så å finne ut at den andre ikke fungerer som sexpartner er bortkastet tid. Men det er meg det! Det er vel ikke værre en å blokkere de du ikke liker, det finnes absolutt menn som tenker på andre ting i første omgang , lett i en annen hylle...;)

Skjult ID med pseudonym stuck! ma. 22 okt. 2012 12:29

@cicero, henger meg på deg, men som sagt noen kan ha veldig gode grunner for å vente. Da er kanskje ikke jeg den rette. Hadde kunne på forhånd vite at det vil være kjemi på sexfronten ja da er noen måndere å vente ingenting. Du skal jo være med dama/mannen resten av livet. :) Tror bare at nærheten er like viktig å finne ut av som alt det andre.

Skjult ID med pseudonym stuck! ma. 22 okt. 2012 12:32

ååå! Mia. du er fin du. haha!

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 22 okt. 2012 13:18

Skulle være "LET i ei annen hylle..."
@ Stuck =)
Synes bare det ene kjønnet lager litt styr over dette sextemaet, det er i mine øyner like enkelt å forholde seg til som alle andre interesser, bare en bedre interesse enn mye annet.
Holder en knapp med hannkjønnet her altså.
Lag ikke ting mere komplisert enn nødvendig, menn er iallefall tydelig, takk og pris for det :)

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 22 okt. 2012 13:31

Det må forøvrig to personer til, for at det skal bli ("bare") sex.

Skjult ID med pseudonym stuck! ma. 22 okt. 2012 13:43

@Mia, tenke seg at det finnes en på forumdame jeg har 100% match med :p
når det er sagt så leker jeg ganske kjapt med tema sex :). Spennede å se hva responsen blir. men ikke på den måten at jeg er ute etter sex. Det er en stor forskjell der. Kan gå på komplimenter. Jeg lytter til den seriøse siden jeg kom over jeg, om dating. Hvor tema sex ikke bør undervurderes og faktisk vil gi deg en del svar på om personen du er i kontakt med bare svarer hyggelig, eller faktisk synes du er ganske eller veldig tiltrekkende.
Får du respons tilbake med en sexy kommentar ja da er jo noe på plass. :p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 22 okt. 2012 13:47

Jeg har som regel at det blir ikke aktuelt med noe sex før det har gått minst 17 dates.
Først da kan jeg vurdere det. Håper dette viser jentene hvor seriøs jeg er! :P

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 22 okt. 2012 13:47

Bare to personer, kam fort bli til bare sex, bare de har samme holdning til dette vare temaet, så kan det faktisk bare bli himmelsk god sex, selv om det ikke alltid er bare bare...

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 22 okt. 2012 14:30

@Stuck: veldig enig i tankgangen din, liker fremgangsmåten din. Jeg finner ei eller annen måte å vri inn temaet på med kvinnelist selvsagt :), man leser fort ut av svarene eller blokkingen hvordan holdningene til den andre er. Men heldigvis for meg, er menn veldig greie å forholde seg til på dette temaet...

Skjult ID med pseudonym torsketran ma. 22 okt. 2012 15:12

@Powpowgutt

Det går stadig inflasjon i antall dater før sex aktualiseres (:

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 22 okt. 2012 15:18

Powpow...17 minutter? :P

Skjult ID med pseudonym stuck! ma. 22 okt. 2012 15:41

@mia, kom til meg da vel. :p Blir det Himmelsk skal du se!! Eller fyrverkeri om du vil) Sexy på håret i dag da Mia.

(mann 69 år fra Vest-Agder) ma. 22 okt. 2012 15:48 Privat melding

Hi,

lets face it most men "want" to have sex , me included, but imo ths is not really the place to be seeking a sex date, of course you can, that is up to you, but i think other sites would be a lot more productive, Sexdating.no for example. Of course on such sites there are many who are seeking things which you may not be at all interested in, but there are some nice people there just as there are here.

The problem here is when you recieve mail which is sexual in it's nature even though no indication was given that you were more interested in that side of a relationship than the emotional side.

And of course there are those that would lead you into thinking that they were regular guys looking for love, when in fact what they seek is sex, and that is imo deceitful and wrong.

Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 22 okt. 2012 16:44

Ser det sklidd ut denne tråden.
Hvem snakker om sex på første date. Seff kan æ ha det hvis vi begge ønsker det!
Det var ikke det spørsmået handlet om.
Det var bare sex og ingen interesse for mere nemmelig. Dær e det mange av hær inne.
Man reiser ikke eller får besøk bare for sex...ikke denne dama iallefall...det kan man få hær hjemme hvis man ønsker bare det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 22 okt. 2012 17:02

@torsketran
Må justere etter markedet vet du. :P

@Mia
Næh.. Si en tar en 3 dates i uka om en er heldig. 17/3 også runder vi av til nærmeste hele uke ogfår i bestefall 6 uker med dating før sex kommer på bordet.
Det skal sies at det er for at jeg skal ha best mulig sjanse, for jeg er så dårlig i senga at hvis vi hadde havnet der fort uten at hun ble ordentlig kjent med meg, så kunne jeg bare glemt alt som het dates og potenielle forhold. :P

Skjult ID med pseudonym hansen ma. 22 okt. 2012 18:37

Må innrømme at jeg har blitt mer kynisk etter hvert som jeg har vært her (er mann).

I starten avslo jeg damene jeg ikke så noen fremtid sammen med (også de som åpenbart kun var ute etter sex). Nå derimot, er jeg skummelt skruppelløs og har fortsatt å treffe damer herfra selv om det kun er for kroppen deres som tiltrekker meg, gjerne flere i parallell også! Som et snev av forsvar må jeg dog si at jeg tydelig har gitt beskjed om at jeg ikke ser for meg et langvarig forhold før vi har hoppet til sengs.

Dette betyr ikke at jeg har gitt opp å se etter en jeg kan dele livet med, men hvorfor ikke ha det litt morsomt å veien?

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 22 okt. 2012 19:17

@powpow: Fornuftig og ærlig ting, gå veien du er komfertabel med, da når du nok frem til happy ending :)
@ Stuck: kunne vært spennende :) oh..its smooth today

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 22 okt. 2012 19:34

@stuck!, men du gjentar sikkert det du gjorde og ikke ute på byen sist? :p

Skjult ID med pseudonym camo ma. 22 okt. 2012 19:36

Siterer cicero;
"Hvorfor tror noen kvinner at sex er en slags belønning de kan holde tilbake? Har de bare ikke opplevd bra sex før? For meg er det noe begge nyter sammen når attraksjonen er til stede, ikke noe det er én som gir og én annen som får. Det er altså ikke en slags dessert mannen gjør seg fortjent til hvis han er flink gutt som spiser sine grønnsaker og tar oppvasken. Hvis jeg liker henne og hun liker meg gjør jeg ikke noe poeng utav det å vente lenge med sex for å vise henne at jeg er "mer seriøs" av den grunn.

Nå er jeg ikke bare ute etter sex her inne, men ser etter ei jente som jeg kan bli sammen med. Sex er bare en naturlig del av det å være sammen. Men å vente i mange måneder virker ihvertfall ganske gammeldags, og da hadde jeg nok for leeengst begynt å tvile på om hun egentlig liker meg."

Agreed fra kvinnefronten!

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 22 okt. 2012 19:38

Stiller meg bak mennene...enig!

Skjult ID med pseudonym stuck! ma. 22 okt. 2012 22:47

@Mia, time and place? i'll be there. Når du tror du er i himmelen har du bare så vidt lettet. ;)

Skjult ID med pseudonym ky_niker ma. 22 okt. 2012 22:48

Hvorfor de fleste menn hær inne bare ønsker ?

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 22 okt. 2012 22:53

Alternativt svar.

Kåthet.
Lyster.
Etc.

Det er naturlig og veldig utbredt hos befolkningen og sukkers medlemmer, forum unntatt, på forum er dette nesten dødt.
Det finnes veldig lite av dette på forum, på forum er man opptatt av å prate og ikke handle, derav blir det bare prat om temaet sex.

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 23 okt. 2012 14:01

@ Stuck, hvor holder du til, oslo ?

@Lowry: Har ikke tid til prating i dag, skal ut å handle....

Skjult ID med pseudonym stuck! ti. 23 okt. 2012 16:25

@mia, I disse tider som singel hadde det kanskje vært noe å bodd i hovedstaden, men nei, jeg bor 1t og 20min fra Oslo. Jeg har laget meg et bilde av deg. Den perfekte kvinnen for meg. Som overrasker meg stadig. Når som helst. Hvor som helst. ;) Så kanskje greit å la deg forbli en fantasi. ;) Mia! min drømmedame!

(mann 39 år fra Nord-Trøndelag) ti. 23 okt. 2012 17:53 Privat melding

Det er vel som med alt anna, spør du mange nok, så får du tilslag. Det "funker" for de som bruker denne siden for slikt.

Desverre så blir det en plog igjennom nettsamfunnet. "Resterende" sitter igjen etterpå og føler det er liten vits i å prøve på noe, når man vet at 15 tullinger har garantert sakt "hei..." før deg og 20min etterpå begynner å antyde ting.

Du er jo stempla før du får gjort noe som helst. Så man får bare sitte på sidelinja :P

(mann 47 år fra Oslo) ti. 23 okt. 2012 18:48 Privat melding

trndrgutt:

Jeg ser ingen grunn til å slutte å sende meldinger bare fordi noen sender slibrige meldinger, snarere tvert imot. Og hvis ei dame blir skeptisk til ei normal melding fordi hun har fått andre som er slibrige, så helt greit for meg. Da fokuserer jeg heller på dem som stoler på meg utfra det JEG skriver.
Så jeg synes du skal fortsette å skrive.

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 23 okt. 2012 19:23

@ Stuck....wuups *Røøødmer*. Varmt hjerte oversendt til deg. Da skal jeg ikke fortelle at jeg titt å stadig er i og rundt oslo.

@tr.gutt.: hvorfor bry seg om at det sannsynligvis har vært 15 tullinger som har sendt meld før deg, de forsvinner fort i søppelkassa om du sender ei hyggelig meld. Det nytter iallefall ikke å bare henge på gjerdet her inne. Forsett videre du ;)

Skjult ID med pseudonym stuck! ti. 23 okt. 2012 22:13

@Mia, i´m all alone......

Gleder meg over at det finnes kvinner som Mia, vi er her for å flørte er vi ikke? Kjenne at det er kjemi fra første melding. Jeg håper da på en flørt som utvikler seg til noe seriøst. Jeg vil se tilbake på bli kjent fasen. Jeg vil ta vare på meldingene som minne :) Begge er helt oppslukt av hverandre fra 1 melding. Vil bare skrive mere. Jeg klarer ikke slutte å tenke på den super søte sexy dama som jeg skriver til meg. Å!! hun vil jeg ha. Hun skal bli min.

Hun kommer på besøk. Vi har kanskje skrevet og chattet i 14dager. Det er kjemi fra første sekund. Det tar nøyaktig 15minutter and we´re in bussiness. Det er umulig å vente lenger nå....
Mitt aller beste minne siden jeg startet å date er nettopp det jeg her beskriver. Uskyldig sexy flørting fra 2-3 melding. Slutt å være så forbanna seriøse alle sammen. Har det ført til noe seriøst kanskje? tydligvis ikke. Your still here. Jeg også, men det er ikke fordi vi sluttet å like hverandre. Så mye som må klaffe.

Mia, bare kom til meg du. Nå!!!!!!!

ok, sporer vel litt av her nå TS. sorry. Skyld på Mia :p

Skjult ID med pseudonym stuck! ti. 23 okt. 2012 22:24

hvordan henvender mannfolka seg til damene? de som bare er ute etter sex?
Jeg er ute etter en dame jeg kan ha kan ha de hyggelige samtalene med. Ei jeg kan le med. Ei jeg kan trøste. Ei jeg kan diskutere og krangle litt med med, men vi blir alltid venner igjen.
Men mest av alt ei jeg kan se inn i øynene og si JEG ELSKER DEG. Du er bare min for du er så fin.
...... plus masse deilig sex. :p gjerne flere ganger i uka. Flere ganger om dagen om vi føler for det og har tid :)

er det noe galt med meg???

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 23 okt. 2012 22:27

Flørte?
Vi skal pule, stikke av med en gang vi er ferdige, og ta hun neste byttedyret.
Men, det var sant, dette er forum, mellom folk på forum er det nok veldig optimistisk med selv flørt som aldri er ment å bli noe i real life.

Skjult ID med pseudonym Mia on. 24 okt. 2012 00:13

@Stuck: du høres helt normal ut, slapp av;) Forresten en ting,,,, når man er uenig/krangler, har man sex etterpå...så er man enig!

Og jeg tar på meg den avsporingen også:), sporer helt av i de fleste trådene... Så vant til den beskyldning, en fra eller til, who care....