Alle innlegg Sukkerforum

løgn på løgn

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 23 okt. 2012 15:43

I sommerferien møtte jeg en jente her inne som virket veldig snill og god.. vi hadde masse gode studer frem til i dag. hvor jeg da fikk en facebook meld om at hu hadde truffet en annen..ironisk å møtes på nett får å slutte på nett xD At hu hadde bytta ut meg med en annen...henne sa senest for to dager siden at hu gledet seg til å se meg... vi pratet mye om det at vi ikke liker players og løgnere..men når denne personen er akkurat det , blir jeg kvalm inni meg jeg føler avsky mot kvinner...for noe liggnene har skjedd før at de finner en annen, elr bare bam stop uten noen forvarsel. det jeg lurer på er om det er fler her som har opplevd dette!, og hvorfor jenter gjør slik så skal de slenge på noen hvite løgner om at hun er så lei seg, noe som er større bullshit en mount everest...

(mann 65 år fra Østfold) ti. 23 okt. 2012 16:27 Privat melding

Den der Kommoden innehar mye vet :)

Skjult ID ti. 23 okt. 2012 16:35

takk for en flott svar Kommode1 , det setter et bedre perspektiv på ting..:)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 23 okt. 2012 16:38

Akkurat dette er roten til alt ondt rundt nett dating.
Det virker som at noen ikke tar det seriøst, fordi man har jo tross alt truffet på nett.......
Noen vil aldri ta dating seriøst uansett, men for meg så virker det som at visst man treffes på nett først, så er det liksom ikke så alvorlig.
Heldigvis så er det et mindretall som ser på nett dating på denne måten, men det gjør det ikke noe lettere for de som sitter igjen.

Lykke til med neste, og ikke la dette ta piffen ut av deg :)

Skjult ID med pseudonym Sprø. ti. 23 okt. 2012 16:47

Tror man også må ta med at mange kvinner absolutt ikke vil såre andre, og dermed ender opp med å gjøre vondt verre. Jeg har ihvertfall opplevd et par ganger at hun sier hun trenger TID, at hun ikke er klar for noe forhold nå, eller at jeg ihvertfall må være tålmodig (og jeg er ikke av den desperate innpåslitne typen, så dét er sagt).

Og så går det bokstavelig talt et par uker, så er hun plutselig sammen med en fyr.
Da passet det plutselig fint med forhold NÅ allikevel da.

Men det kom nok av at de jeg har opplevd dette med rett og slett ikke ville si rett ut hvordan det var, og heller prøvde å kamuflere det. Når de da finner en type like etterpå, blir resultatet bare verre for meg enn om de hadde sagt rett ut at det var meg de ikke var (nok) interressert i.

Skjult ID med pseudonym cicero ti. 23 okt. 2012 17:04

Hehe, akkurat det samme opplevde jeg da hun jeg holdt på med plutselig ble så opptatt etter ei helg fra hverandre. To uker med bortforklaringer senere klarte jeg omsider å få ut av henne at hun skulle prøve på nytt med en eks. Noen uker etter det igjen var hun tilbake her inne. Det er som regel en grunn til at en eks er en eks, og hvis han ringer deg en gang iblandt er det bare fordi han vil ha seg noe. Sånne jenter gidder jeg ikke bruke tid på, så det var like greit å finne det ut før enn senere. :)

Så hvis du får servert "er bare opptatt", "trenger litt tid" og "jada, vi kan sikkert møtes igjen snart", så er det bare en fin måte å si "jeg har funnet noen som er mer interessant." De tror selvfølgelig det er lettere for oss å ikke få en direkte avvisning, og så slipper de å måtte ta den direkte konfrontasjonen også. Kanskje man skulle ha laget en sukkerordbok slik at alle kan skjønne seg på disse kvinnelige playerne? ;)

Skjult ID ti. 23 okt. 2012 17:15

cicero:

Dette fenomenet - som alle andre innen dating, er ikke kjønnsbestemt ;-)

Skjult ID med pseudonym kloroform ti. 23 okt. 2012 17:17

Bra tråd er bra!

Lurer på hvaslags rare ting noen av oss gutta gjør som er like rart. o.O

Skjult ID med pseudonym Superminx ti. 23 okt. 2012 17:57

@ts

Det er IKKE bare jenter som gjør sånn ......Ikke lag så mye negativ energi av dette og på hennes minner , bruk litt tid til forsonig med deg selv , bli sterkere og smartere , mer erfaring har du fått , bruk erfaringen ti å finne deg en god jente som er følersesmessig stabil og sats på hene når tiden er moden ....ikke før tiden er moden ..

(mann 39 år fra Nord-Trøndelag) ti. 23 okt. 2012 18:03 Privat melding

Jeg er ganske fersk med dette, men internet dating er jo en "hobby" for mange av mine venner. Det er mange som ser på det som nesten å gå på kino.

"neisj... gjøre på ikveld da... kanskje stikke på en date..."

Det er så tilfeldig og lite gjennomtenkt til mange.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 23 okt. 2012 18:09

Har definitivt ingen tro på et dette er kjønnsbestemt...Men kanskje aldersbestemt?
Går glatt ut i fra at TS er av den yngre garde?

(mann 39 år fra Nord-Trøndelag) ti. 23 okt. 2012 18:29 Privat melding

Ja, det er nok mange av den yngre garde, helt klart. Håper at det er mer seriøsitet når man bikker 30. Men har sett mange som ikke er voksen engang når de har runda 40 da så... haha :P

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 23 okt. 2012 18:39

TS

Det kan god hende at hun faktisk synes det er litt leit at det ikke ble noe mer mellom dere, for kanskje synes hun at du er en skikkelig bra fyr. Hun har bare ikke de riktige følelsene for deg, og de fleste kvinner er i større grad enn oss gutta følelsesmennesker. Jeg tipper de aller fleste single jenter der ute har minst en kompis eller mannlig bekjent som de har tenkt ville vært en innmari bra kjæreste fordi de synes han er en veldig bra fyr, men så mangler den fysiske tiltrekningen (eller den er ikke sterk nok), og det bare "føles ikke riktig". Og den fysiske tiltrekningen her går ikke bare på utseendet hans, men også i stor grad på hvordan han få henne til å føle seg. At hun føler seg verdsatt, trygg, elsket etc., at hun kan stole på at han bare er opptatt av henne, væremåten og personligheten hans, og selvsagt også at hun kan være stolt av han. Hvis ikke de rette følelsene er der så kan det henne at hun prøver å være sammen med deg en stund likevel, fordi hun synes du er en skikkelig bra fyr og håper at de skal oppstå etterhvert likevel, men gjør de ikke det eller hun møter en annen som vekker de rette følelsene i henne så gjør hun det før eller siden slutt. Det betyr ikke at hun er et dårlig menneske på noen måte, og hun ga deg jo uansett en sjanse fordi hun likte deg og synes du er en bra mann, men tiltrekning er faktisk ikke et valg.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 23 okt. 2012 18:46

@ Oslomann
*applaus*

Fascineres av at andre mennesker kan se det positive i en situasjon der andre ser bare mørket :)

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 23 okt. 2012 18:46

...i krig og kjærlighet etc.

Det finnes mange slag av alle slag, akkurat som en selv er oppgitt over damer som en ikke synes spiller med åpne kort, så er det damer som en selv har skuffet, helst uten å ville det.

Kommunikasjon er en vanskelig ting og når det gjelder å kommunisere følelser overfor en (mulig) partner så nærmer det seg balansekunst på stram line.

En skal jo helst ikke si alt til enhver tid heller, stemninger og følelser kan fordufte hvis en setter (klønete) ord på dem.

Men, en bør forsøke å være ærlig, så langt det står i ens makt. Det er ikke minst viktig å være ærlig overfor seg selv, fordi en ikke kan rømme unna sin egen person. Dårlig oppførsel mot andre vil på sikt skade en selv.

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 23 okt. 2012 18:46 Privat melding

Veldig bra skrevet oslomann....for akkurat sånn er det ofte.
Og når de følelsene endelig er der, er de ofte ikke der for han...så er man liksom like langt..:))
Skal ikke være lett denne kjærligheten altså..!!

Skjult ID med pseudonym Ts ti. 23 okt. 2012 19:20

Takk for flott respons ! det er mange utrolige meninger her som allerede får meg til å se ting på andre måter og gjør alt lettere ! ja jeg er i slutten av 20 åra.. men om dette er kjønnsbestemt er det ikke for jeg kan jo se for meg gutter/menn gjøre noe lignene men ikke på enne måten, å gå rundt grøten for å så plutslig slippe bomba.. Jeg skal for alltid være ærlig vis jeg noen gang har 2 damer på gang samtidig.. så er det nok vansklig å velge , men jeg vil selv sørge for å aldrig havne der.. :)

Skjult ID med pseudonym oppkvikker ti. 23 okt. 2012 19:33

Sprø.) - ti. 23 okt. 16:47 Det har sansynligvis ikke noe med å ikke ville såre å gjøre. Det høres ut som helt vanlig strategi for å holde deg på gress mens man finner ut noe med en annen. Ikke spesielt koselig, men veldig vanlig her inne.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 24 okt. 2012 09:48

Akkurat sånn er det for meg Oslomann. Det er så mange her som klager uansett. Dersom man avviser daten på et tidlig stadie fordi det føles feil er det galt, og dersom man prøver en stund, men ikke får det til å funke blir det også galt. Jeg sårer ingen med vilje, men det er vanskelig å finne noen følelsene klaffer med, og like ofte er det jeg som blir dumpet.

Skjult ID med pseudonym Jokke on. 24 okt. 2012 21:31

Du var hennes underholdning til hun fant noe hun egentlig ville ha

Skjult ID med pseudonym Miniblomst on. 24 okt. 2012 22:04

Ble dumpe selv jeg av en gutt her inne, første daten i år. Og så mange som 8 møter.....og det ende med at han ikke har de "rette" følelsene for meg. Jeg er nok ikke den jenta for han. Det var surt,men jeg hev meg selv over det.
Jeg likte godt gutten,hvorfor skal jeg da ønsker han brenner i H****

Og nå er vi venner, nå er forholde mellom han og meg mye bedre....ikke like ladet for å si det sånn. Mye mer vennlige toner og samtaler. Jeg kan leve med den følelsen å bare være venn med en gutt jeg er betatt av.

Før jeg da traff han,så har jeg en kompis som jeg har kjent i 2 år (gjennom sukker faktisk,date 1 gang og ende med vennskap) som jeg da traff i ny og ne,både for kos og hyggelig selskap. Han er jeg veldig glad i som kompis,og i løpet av 2 årene jeg har kjent han....har han ikke hatt kjærest og ikke datet noen seriøs. Jeg har forsøkt å finne ei dame til han,men det er forgjeves.
Og da jeg fortalt min kompis om daten min....ble han helt stille i den andre enden av tlf. Jeg har mistanke om at han muligens liker meg mer enn venner. Men jeg har dessverre ikke den "rette" følelser for han. Og det har jeg sagt til han flere ganger,lagt alle mine kort på bordet. Allikevel så føles det som at han venter på meg,er alltid tålmodig med meg....verdens snilleste gutt. Jeg har sagt at den jenta som få han,er verdens heldigeste.

Så tilbake til TS sin historie,jeg er helt enig med det Oslomann skriver. Noen ganger så klare ikke jenter å gi slipp på den gutten som er så snill,men vi har gjerne ikke den "rette" følelser for. Likevel så er vi med den personen for at kanskje følelsene skal snus eller blir bedre.
Jeg er selv ei jente(27...kanskje dame hehe) og jeg med handen på hjerte kan si at når den "rette" følelsene ikke der der for den snille kompisen...og det kommer en annen person inn i bildet. Så dessverre så velge jeg den personen som jeg har den "rette" følelsene for. Akkurat som jeg gjorde med min kompis.....

Og her sitter jeg i dag, med en date som ikke vil mer enn å bare være min "venn"...

Er det nå jeg skal si, life is a bitch? :D

Skjult ID med pseudonym ky_niker on. 24 okt. 2012 22:06

TS

det var sikker en mann med jenteprofil som kødda med deg.

Welcome to the adult world :-)

Skjult ID med pseudonym cicero to. 25 okt. 2012 12:00

@Miniblomst

Det går også an å bruke fornuften og ikke bare være en slave av følelsene sine. ;) Men vi ser vel alle etter noe bedre og så fort vi tror vi har funnet det springer vi etter det, selv om det er mer risikabelt enn det trygge vi allerede har. Men husk at livet er det som skjer mens du venter på noe enda bedre.

Skjult ID med pseudonym Miniblomst to. 25 okt. 2012 14:46

@ cicero

Det går ann å bruker hjernen,men når det gjelder kjærlighet....så er det hjerte mitt som avgjøre. Selvom fornyften min skrike til meg "han er ikke noe for deg",så klare jeg ikke å bare la han være. Fordi jeg er nygjerrig på han,og sjarmen hans gjør meg blind...hehehe ^^,

Noen ganger,så tro jeg at min lengsel etter å gi kjærlighet til en som jeg har sterke følelser for....det er det som er det rette. Og alle de gangene jeg har vært forelsket eller betatt...så ende det med katastrof. For jeg føler for mye,og gutten føler mindre for meg.....

Av en alder som nærme seg 3 tallet,har jeg ikke lært meg å skrue ned på mine føleser for noen jeg blir betatt av. Og det tro jeg skremmer gutter bort.

Men jeg har håp,en håp at det må jo være en der ute som er min elskling :)

"Man kan være herre over hva man gjør, men aldri over hva man føler"

"Jeg tror på kjærligheten. Det er min største feil."