Alle innlegg Sukkerforum

Date gravid jente??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Anonym28 on. 24 okt. 2012 00:55

Har datet en ung kvinne i snart 1mnd. Hun har barn fra før, og forteller nå at hun er gravid i 4 mnd. Hun var på gråten når hun fortalte det, og var tydelig at hun har grublet fælt på hvordan hun skulle si det til meg! Hun sa det rett ut at hun var redd for at jeg skulle dumpe henne! Nå er ikke det aktuelt fra min side å dumpe henne, så mitt spørsmål er: Hva tenker dere andre om å date og bli sammen med ei som er gravid?

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear on. 24 okt. 2012 01:07

Hadde nok fåẗt litt å tenke på, men hvis jeg liker henne, så liker jeg jo henne, og da hadde jeg jo bare kjørt på. Noen skjær i sjøen er det jo alltids :)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 24 okt. 2012 01:09

Spiller det noen rolle hva andre menn ville ha gjort i din situasjon? Det eneste som betyr noe er vel at du ønsker å fortsette å møte denne jenta? Og det har du jo allerede bestemt deg for virker det som. Hva jeg eller andre synes om det eller ville ha gjort i en lignende situasjon bør ikke bety noe som helst.

Skjult ID med pseudonym :) on. 24 okt. 2012 01:12

du bør jo tenke etter om dette Kan bli noe mer enn bare dating.. for ett barn er jo litt mer enn ett "skjær i sjøen"...:) og hva slags rolle du i så fall kan komme til å få, og om DU er klar for dette med barn..

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 24 okt. 2012 01:34

@ Anonym28
Det er ikke aktuelt fra din side å dumpe henne. Du har tatt en beslutning.
Så da lurer du på hva andre tenker...
Why?

Skjult ID med pseudonym MrMister on. 24 okt. 2012 03:51

Les spørsmålet hans en gang til tingeling og klø deg i ræva

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 24 okt. 2012 04:10

Hadde ikkje datet henne.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 24 okt. 2012 04:32

One night stand gone bad? :P

Tja, skal vel ikke si bombesikkert at jeg ikke ville datet henne. Kan jo tross alt ha blitt gravid mens hun var i et forhold og det kan jo ha gått 6 måneder siden det ble slutt uten at ungen enda har poppet ut. :P
Men det er klart at det ville vært en ting vi måtte satt og ned og diskutere, for tross alt så ønsker jeg at hvis hun først skal gå rundt gravid at det er min unge. :P

Hva vet jeg, fremstår vel som lettere desperat når jeg er åpen for å date både jenter med og uten unger.
Til mitt forsvar så blir det på grunn av alder stadig vanskeligere å finne ei som er interessant i en alder uten for stor avstand til min egen som ikke har barn. :P

Skjult ID med pseudonym KONGEN on. 24 okt. 2012 04:38

Å date en jente med unger er selvsagt helt uproblematisk så lenge hun er åpen for å få flere. Men å date ei som er gravid eller har et spedbarn tror jeg ikke jeg ville ha gjort. Med forbehold, selvsagt. Hvis dette er drømmedamen, så går man jo selvsagt for det.

Men det er myyye slit de første par årene når man får barn og dette vil prege ditt og hennes liv. Også må du forholde deg til en eller flere fedre på toppen av det hele.. Kjenner jeg er skeptisk.

Skjult ID med pseudonym søker on. 24 okt. 2012 07:12

Herregud, vi lever i 2012. Vi brenner ikke lenger jenter på bålet fordi hun er gravid utenfor ekteskapet.
Hvis hun har hatt en one night stand og blitt gravid så er vel det helt uproblematisk. Hvis jeg likte henne så hadde ikke det vært noe problem.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem on. 24 okt. 2012 07:40

Hvis farskapet til de snart 2 andre barna er avklart, vil det være enklere økonomisk for deg. Nå er det slik at gravide kan ha en del hormoner som gjør at et forhold kan være litt berg og dalbane. Det jevner seg ut og stabiliserer seg når ammeperioden og nattevåkingen er over. Små barn gir store gleder og vokser altfor fort. Liker du henne har du mye positive opplevelser i vente, hvis du er moden og stabil nok når hennes humør påvirkes av hormonene. Ting jevner seg ut etterhvert, bidrar begge etter evne og det er kjemi i bildet fra begges side, ja hva lurte du på egentlig?

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear on. 24 okt. 2012 07:51

Litt gjetting fra min side, men bekreftelse er nok det han lurer på.

Skjult ID med pseudonym skeptisK on. 24 okt. 2012 08:22

For meg hadde det vært uaktuelt, siden jeg for tiden hverken er interessert i å få egne barn eller å date noen som allerede har barn fra før.

(mann 37 år fra Vestfold) on. 24 okt. 2012 09:08 Privat melding

hadde ikke datet videre med denne jenta..

(mann 35 år fra Akershus) on. 24 okt. 2012 10:19 Privat melding

ikommode er awesome... Virkelig reflektert i sine svar.. :) keep it up..

Skjult ID on. 24 okt. 2012 10:26

Kan jeg spørre om din alder @ikommode ? Alt så gode og igjennom tenkt svar :-)

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem on. 24 okt. 2012 10:56

TS, er det kjemi og den er gjensidig, vil du siden høste av det faktum at du valgte henne i en vanskelig situasjon. Det å stå ved siden av din kvinne nå, vil du siden vinne mye på i form av et sterkere forhold. Små barn er bare herlige sjarmtroll, lykke til da.

Skjult ID on. 24 okt. 2012 11:43

Det er utrolig mange som ikke har oppdaget at det finnes prevangsjon. Noen skal absolut ha unger med alle de er sammen med....

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 24 okt. 2012 12:52

Bare vær litt obs når det nærmer seg fødsel. Jeg vet ikke om en mann som er i følge med en kvinne under en fødsel nærmest automatisk blir regnet som faren, med de praktiske og økonomiske følger det får. Det er jo så mye som automatisk skjer når et barn blir født. Plutselig har du navnet ditt på et skjema, og da er det ikke sikkert det blir lett å komme seg ut av systemet igjen.

Skjult ID med pseudonym Stålmannen on. 24 okt. 2012 14:25

Jordmødre kan være veldig pågående når det gjelder å få deg til å skrive under på farskapet. IKKE gjør det.
Tenk gjennom hva du vil, så godt som mulig, for du kommer til å bli veldig glad i alle 3.

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 24 okt. 2012 15:00

Hun er gravid men en annen manns barn. Hun har holdt det skjult i rundt fire uker mens du åpenbart utviklet følelser for henne. Du kan se frem til flere måneder med løpske hormoner, humørsvingninger, irrasjonell adferd og mangel på sex (med mindre du faktisk tenner på høygravide kvinner), så fulgt av mange måneder med søvnløse netter, utslitthet og søvnmangel, barneskrik og mer hormoner. Og igjen betydelig sjanse for lite sex, enten fordi det kan oppstå komplikasjoner under fødselen som må ha tid til å helbredes og gro, eller ganske enkelt fordi hun (og du?) er utslitte. Igjen for et barn som ikke er ditt. Og kanskje, hvem vet, så er hun mer ute etter bare å finne noen å ha ved siden side i den krevende tiden hun har fremfor seg, enn at det er akkurat deg hun vil ha ved sin side. Det er de negative tingene. Den positive tingen er henne, siden du åpenbart liker henne.

Med mindre jeg hadde vært helt håpløst, hodestups forelsket, og det har jeg ikke vært siden jeg var 20, så hadde jeg nok trekket meg ut rimelig fort fra det der. Men det må være opp til hver enkelt som kommer i en slik situasjon. Som iKommode1 skriver bør ingen dømmes for enten det ene eller andre valget her. Det er ikke ditt barn, og hun har jo åpenbart "glemt" å fortelle deg den lille detaljen om at hun er gravid de første fire ukene dere møttes, men er du ok med det så har jeg stor respekt for at du velger å stå ved hennes side.

Skjult ID med pseudonym MrMister on. 24 okt. 2012 15:32

@Mann35

+1, det er for mange fisk i havet helt seriøst, du er bar 28.

Skjult ID med pseudonym MaxMekker on. 24 okt. 2012 16:48

Tror det var sånn Mette Marit fikk prinsen sin

(mann 48 år fra Troms) on. 24 okt. 2012 19:26 Privat melding

Ikke noe problem å date/treffe ei som er gravid, så lenge hun er ferdig med barnefaren...
Livet går videre.

Skjult ID med pseudonym anonym28 to. 25 okt. 2012 01:20

Ser det er en god del som kun drar frem det negative i situasjonen som jeg beskrev! Jeg leter ikke etter en grunn til å trekke meg! Men ut ifra holdningene enkelte kommer med her, så skjønner jeg at jenter vegrer seg for å si noe første tiden av ett forhold! Og det var det jeg ville finne ut! Husk vi lever i 2012, ikke 1900

Skjult ID med pseudonym Bedre to. 25 okt. 2012 01:30

haha, for et dustete utsagn. Du høres ut som en skikkelig tøffeldust. Lykke til, tviler på at dere klarer det :)

Skjult ID med pseudonym BJJ72 to. 25 okt. 2012 01:34

Er vel derfor du skjuler deg bak ett pseudonym Bedre, nettopp for å kunne rakke ned på andre. Tenker han karen her blir lykkeligere fortere enn det du gjør. Lykke til med dine holdninger i anno 2012. Med en slik negativ holdning skjønner jeg at du er på Sukker og det eneste stedet du får svar er på forumet ved å være en komplett dust:)

Skjult ID med pseudonym Bedre to. 25 okt. 2012 01:37

HA-HA-HA :D

Skjult ID med pseudonym the hunk to. 25 okt. 2012 01:39

hvis det ikke er aktuelt å dumpe henne, hvorfor lurer du da på hva vi mener?

Skjult ID med pseudonym Bedre to. 25 okt. 2012 02:14

Jeg tviler på at det går av samme grunner som mann35 skrev lenger opp i tråden. Det andre oppgulpet ditt lar jeg være å kommentere.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 25 okt. 2012 08:22

Det er ikke så ofte man virkelig faller for noen, så hvis det er oppriktig fra begges side ville jeg gått for det. De negative sidene som er nevnt over betyr i det store og hele lite.

(mann 53 år fra Rogaland) to. 25 okt. 2012 08:49 Privat melding

Støttes 100 prosent, @jente. :-)

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem to. 25 okt. 2012 09:44

Både iKommode og mann35 har greie beskrivelser av hvordan en gravid kan være i et forhold, sett med mannens øyne. Grunnen for hormoner og reirbygging er helt naturlig. Litt urolig sjø må du tåle på livets hav, det er ikke alt som er rett frem.
Tror ikke du har fått barn enda, så du er unnskyldt, men slik er nå virkeligheten når et barn er underveis.

Skjult ID med pseudonym mann35 to. 25 okt. 2012 09:49

@ TS

Kompis, du er ikke den første mannen som begynner å date en gravid kvinne. Og du blir sikkert ikke den siste. Og det med at kvinnene da venter noen uker med å fortelle at de er gravide er helt vanlig og noe som sikkert har foregått til alle tider. De gjør det nettopp fordi de liker deg og vil at du skal falle for dem, og de vet at hvis de forteller det før du har investert tid og følelser i dem så er sjansen for at du tar beina på sprang mye større enn hvis du allerede har blitt forelsket. Så de fører deg bak lyset i håp om at du skal bli forelsket og tilgi dem denne "lille" detaljen som de holdt hemmelig.

Jeg vil tro det er like vanlig i 2012 som det var i år 1900. Menneskets natur endrer seg ikke så fort. Men du må gjerne fortelle deg selv at du er en "moderne" mann som er helt ok med å gå inn i et forhold med en kvinne som allerede er gravid med en annen manns barn. Så håper jeg i det minste for jentas del at når du først nå har tatt det valget, så holder du ditt ord og ikke stikker når hun blir stor som en hval, helsa hennes kanskje skranter, humøret hennes svinger som en jojo, sexlysten forsvinner og lettelsen over at fødselen omsider er overstått kun erstattes av ungeskrik og søvnløse netter (men ingen pappapermisjon eller lignende for deg, for du er ikke faren, og med mindre du gifter deg med henne slik at du kan adoptere barnet så vil du alltid vite at du har null rettigheter i forhold til det hvis hun en dag skulle bestemme seg for å forlate deg), og den snikende følelsen av at du gjennomgår alt dette for en unge som ikke er din egen garantert dukker opp. Men alt det der har du sikkert allerede tenkt på, og du har åpenbart bestemt deg for at det er helt ok og at du selv er en "bedre" mann enn andre som ikke ville ha gått inn i det der.

Lykke til. Det siste mener jeg oppriktig, jeg håper det fungerer.

@ jente

En jente kan vel strengt tatt aldri havne i en slik situasjon da. Hvis du møter en mann som venter barn med en annen kvinne han ikke lenger er sammen med, så er det jo ikke han som er gravid. Det er ikke han som plages av hormoner, bekkenløsning, svulmer opp og har morgenkvalme, og det er ikke han som sikkert sitter og er redd og nervøs for at han skal bli alene med barnet. Det er hun. Han vil sikkert være preget av situasjonen likevel, men det blir nå likevel ikke det samme.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 25 okt. 2012 10:42

Det viktigste er at begge vil ha hverandre. Det er så sjelden jeg treffer noen jeg vil ha som vil ha meg (har ikke skjedd ennå) derfor blir en graviditet en bagatell i den store sammenhengen. Det er jenta som har det verst under en graviditet. Hormoner, humørsvingninger og mangel på sex blir bagateller.

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 25 okt. 2012 12:17

@Jente
Sistnevnte går som regel greit å fikse.