Alle innlegg Sukkerforum

Dating fra internett.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Persefone on. 24 okt. 2012 22:20

Jeg har datet endel menn fra Sukker. Og det har slått meg flere en en gang hvor raske mange er til å avskrive en bare etter en date. Her snakker vi ikke om kleine dater eller intetsigende, men veldig bra dater (sett fra begges side). Grunnen til at det bare blir med en date er den berømmelige kjemien.

Jeg vil ha kjemi jeg og, ikke misforstå...MEN! Å møtes via Sukker er ikke det samme som et spontant møte på byen, via venner o.l
Man møter opp med den forventningen at det skal krible i magen og kjærligheten skal slå ned etter 20 min. Altså....det må jo skje sånn ca nesten aldri. Ikke med forventningen at det skal skje...

Jeg mener at er fyren kul, praten går lett og jeg har lyst til å kysse han, så er han verdt mer en en date. Selv om jeg ikke er forelska før cortadoen er drukket opp.

Skjult ID med pseudonym oppkvikker on. 24 okt. 2012 22:25

Ja, kan ikke si annet enn at jeg er enig med deg her.

Problemet er at veldig mange av medlemmene her er hektet på selve datingen. Helt ubevist kommer dette i veien og de tar seg ikke tid til å bli kjent med noen. Det er hele tiden den neste spennende daten like rundt hjørnet som har fokus. Den er allerede avtalt når de møter deg.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 24 okt. 2012 22:32

Jentene gjør akkurat det samme. Dating er en egoistisk øvelse, og den ene parten vil nok mange ganger ende opp som den skuffede part.

Og jeg er enig med @oppkvikker, det skal gå så raskt i dag at mange ikke gir hverandre mer enn ett lite forsøk på å fenge interessen sin. De som lykkes best da er de som har gjort dette tusenvis av ganger før og som kan alle triksene i boka. Og rundt og rundt vi går, fra den ene til den andre.

Skjult ID med pseudonym Persefone on. 24 okt. 2012 22:36

Du har sikkert rett @oppkvikker

og BTW dette er ikke en diskusjon om hvem som er værst av jentene eller guttene. Kjønn er ikke det som er poenget her.

Det kunne like gjerne stått: "Jeg har datet endel fra Sukker" :)

Skjult ID med pseudonym BJJ72 on. 24 okt. 2012 22:37

Tenker vi får skylde på Disney jeg for jentenes del som går og venter på prins charming hele livet som, skal feie avgårde med de på en hvit hest. For guttenes del så får vi skylde på porno da de går og venter på den ultimate damen som er umettelig på sex og ser ut som en college jente fra Praha med pupper som trosser tyngdekraften og tidens tann.

Blir vel litt føkka i hodet når en har ett buffebord av lammelår å velge imellom. Det som er synd er at det ofte blir sex ut av disse dateseriene og med tid tenker jeg at man glemmer at sex VAR noe spesielt man helst delte med den en man hadde følelser for. Man kommer i en tilstand der man faktisk kan leve som singel og dater en ny hver uke og drar til sengs med minst annenhver av dem. Er du da seriøs og ønkser virkelig å finne ut av ting så faller du nok litt utenfor disse predatorene/netthorene sin radar fort.

Dette gjelder begge kjønn. Netthorer er ikke mynta på damer det er myntet på mentaliteten.

Skjult ID med pseudonym that guy on. 24 okt. 2012 22:40

hva enn slags dateliv bjj72 lever i så vil jeg nå være en del av det O.O

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem on. 24 okt. 2012 22:42

@Persefone, av og til kan det ta litt tid før amours pil kan merkes, kanskje ikke før etter 3 eller flere treff. Du har et poeng i det at et godt vennskap kan gå over i en ny fase, ikke alle som blir forelska på 20 minutter heller. Det høres nesten like prestasjons krevende ut som å springe mila på en time .. ;-)

Skjult ID med pseudonym oppkvikker on. 24 okt. 2012 22:44

@BJ72: Det var nok en ganske god beskrivelse.

@Persefone, du slutte å være anonym, så kanskje du tiltrekker deg noen som er villig til å bruke litt mer tid :)

Skjult ID med pseudonym BJJ72 on. 24 okt. 2012 22:47

@ that guy: Er ferdig med det datelivet der. Det var sikkert gøy så lenge jeg gadd å holde på, men etterhvert så fant jeg ut at jeg begynte å bli en skikkelig sklie. Er ikke særlig å logge på sukker når du vet at du har pløyet over flere på samtlige lister. Integriteten min fikk seg en støkk så nå bare kuler jeg'n helt og venter på kvinnen i mitt liv med stor K:)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 24 okt. 2012 23:29 Privat melding

Ikke ofte jeg er på date akkurat :P

Men jeg møter aldri opp med forventninger :)
Og dersom jeg føler at praten går lett, og jeg ser for meg at armkroken hans virker litt fristende, så er det klart at jeg gjerne kunne ha tenkt meg en date nr 2 :)

Men dette skal jo gå begge veier :)
Og jeg har jo vært på dater der praten har gått helt supert, tiden har flakset av sted, og jeg har følt at fyren er en kjernekar. Men dersom det ikke er et snev av fristende armkrok eller et par lepper som virker litt fristende å kysse, så sitter man svært sannsynligvis bare igjen med vennepotensiale.
Og da ser jeg ingen grunn til å gå på date nr 2.

Skjult ID med pseudonym Mr. to. 25 okt. 2012 00:36

Jeg har vært på 5-6 dater. Alle gangene har jentene villet mer. Men jeg har vært som ts den som ikke vil noe mer.
Det er gjerne hyggelige å greie jenter. Må si rett ut. Det har vært for stor forskjell mellom bildene jentene har hatt på nett og realitet. Kanskje jeg er for kresen. Siden jeg har tilgode å treffe noen fra sukker som jeg faktisk ønsker å treffe igjen.

Men jentene har sikkert samme problem for det jeg vet. :)
Er litt lettere i det virkelige liv. Heldigvis. :) Men jeg skal ikke gi opp håpet om at jeg kan treffe noen her inne riktig enda. Ser bare på det som en ekstra mulighet for å treffe en hyggelig jente en dag. :)

Skjult ID med pseudonym Persefone to. 25 okt. 2012 09:54

Hey Mr. !

Du må lese innlegget mitt bedre før du kommenterer. ;)

Og når det kommer til bilder så er det lett å lese dem feil. Man har jo ikke truffet personen, så man kan jo lese nesten hva man vil i dem. Men nå var ikke ikke det poenget heller i tråden. Men avisning etter første møte i virkeligheten. :)

Skjult ID med pseudonym camo to. 25 okt. 2012 11:17

Tror ikke nettdating passer alle, noen ganger lurer jeg på om enkelte har misforstått og tror dette er ett sted man finner seg noen for tilfeldig sex utelukkende. Eller er det jeg som har misforstått?

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 25 okt. 2012 11:21

Nei, (useriøs) sex er ikke dette stedet for.
Dette er stedet for (seriøs) sex, som søndagskjæreste inkluderer.

Skjult ID med pseudonym camo to. 25 okt. 2012 11:23

Likevel, feil sted for min del :-)

Skjult ID med pseudonym cicero to. 25 okt. 2012 11:44

@camo

Da har du bare datet feil menn eller ikke klart å gjennomskue dem. De som er mest frempå med romantikken og sier alle de rette tingene er også de som vet at dette er det som fungerer for å få deg til sengs.

Skjult ID med pseudonym camo to. 25 okt. 2012 11:47

De får meg ikke til sengs, jeg opprettholder mine grenser. Men jeg blir veldig skuffet når jeg innser hensikten. Det er vel sistnevnte jeg må gjøre noe med, men ønsker ikke bli kynisk heller.

Skjult ID med pseudonym overklar to. 25 okt. 2012 19:54

Jeg har vært med på begge deler. Noen avskriver en omtrent med en gang. Hvis samtalen går trått eller det føles helt bak mål er jo det forsåvidt greit. Hadde en helt motsatt opplevelse. Kjempedate første gang. Deretter enda en gang. Deretter fikk jeg høre at han plutselig ikke var klar. Ikke visste hva han ville. Herregud. Hvis folk er her bør de ha tenkt igjennom hva de vil og være klare. Hvis ikke får de komme seg vekk fra sukker!

(mann 40 år fra Oslo) to. 25 okt. 2012 20:17 Privat melding

Føler man seg ikke "klar" så er det nok ikke rett person. Er det rett person er man nok klar uansett vil jeg tro :)

Skjult ID med pseudonym cicero to. 25 okt. 2012 21:04

@overklar

Den der har jeg også hørt mange ganger, det er vel bare en mild form for avvisning. Klar, men ikke klar for meg tolker jeg det som da. :)

Skjult ID med pseudonym Persefone to. 25 okt. 2012 22:38

Man bruker ofte snille avisninger fordi man ikke vil såre. Og det er helt ok spør du meg :) Jeg vil helst ikke vite at jeg ble dumpa fordi han ikke likte rumpa mi eller noe annet overfladisk.

Skjult ID med pseudonym camo to. 25 okt. 2012 22:39

Har nok en gang fått bekreftelse på at dette er ett useriøst nettsted. Hva er galt med mannfolka her inne egentlig?? Argh!

Skjult ID med pseudonym Jente34 to. 25 okt. 2012 22:40

Man kan få inntrykk av at manøiker å holde andre på gress, man kan liksom ikke gå glipp av andre her inne. Hvorfor er det så lett å gi opp når en nettdater!?

Skjult ID med pseudonym Persefone to. 25 okt. 2012 22:45

Tror ikke det handler om at det er et useriøst nettsted @camo

Heller at mange har et urealistisk forhold til hvordan et møte, det og bli kjent osv fungerer. Kanskje :)

Skjult ID med pseudonym cicero to. 25 okt. 2012 22:48

Dette er heller ikke noe mannsfenomen, jentene gjør akkurat det samme. :)

Skjult ID med pseudonym camo to. 25 okt. 2012 22:51

Jeg får en drøss av henvendelser som går på om jeg vil være elskerinne, pulevenn osv. Og det gidder jeg ikke svare på engang. Så hender det at man får kontakt med noen som tilsynelatende er litt mer seriøs, og når man ikke vil "put-out" så blir man dumpa sporenstreks. Hva faan? Det finnes ingenting ved min profil som tilsier at jeg er ute etter disse tingene, likevel er det det eneste jeg får av kontakt. Dette går på selvtilliten løs, det er ikke ålreit overhodet. Tenk dere litt om a! :(

Skjult ID med pseudonym Persefone to. 25 okt. 2012 22:54

@camo

Har du partybilder, trutmunnbilder og bilder ovenfra og ned i utrigningen? Hvis ja, kan det være så enkelt. Selv om du har en seriøs tekst....

Skjult ID med pseudonym camo to. 25 okt. 2012 23:07

Nei, jeg har ingen ingen slike bilder, og det finnes heller ingen bilder av meg med trutmunn eller boobs som halvveis detter ut av toppen osv. Helt enkle bilder, og veldig påkledd!

Skjult ID med pseudonym Persefone to. 25 okt. 2012 23:14

Så rart. Kan du ikke få en kompis/ kjereste til en venninne til å se på profilen din? De kan sikkert se hva som evnt gir feil signaler. Skjønner at du synes det er kjipt. Men du er sikkert übersøt, så de kan vel bare ikke styre seg ;)

Skjult ID med pseudonym camo to. 25 okt. 2012 23:27

Jeg har hatt "befaring" av profilen, og har fått beskjed av mine venner om at bildene ser ut som meg og teksten er bra. Desverre klarer jeg ikke helt å se det positive i å få slike henvendelser, jeg blir oppriktig lei meg av det.

Skal sove på det tenkte jeg, og så får jeg se om jeg sletter meg her. Det er vanskelig å luke ut de seriøse fra de useriøse, blir lurt hele tiden.

Skjult ID med pseudonym camo fr. 26 okt. 2012 22:15

Det viser seg at det er jeg som er dusten akkurat nå, har tabbet meg ut. Nå er jeg i alle fall lei meg :(

Skjult ID med pseudonym gremlin lø. 27 okt. 2012 11:59

Jeg er i samme båt som camo. :( Bare snudd litt opp ned..

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 27 okt. 2012 14:31

Artig å lese at ei jente er villig til å prøve mer selv om det ikke er følelser fra første stund. Er vandt med å lese det motsatte. Det å forvente at alt klaffer med en gang mener jeg er noe naivt. Håper andre og tørr å gjøre det :)

Skjult ID med pseudonym Persefone lø. 27 okt. 2012 14:48

Enig @Grimstad...ganske naivt å tro at alt må klaffe med en gang. Eller tro at det er den eneste riktige måten.
Kjærlighetens veier er uransakelige and all that crap :)

Skjult ID med pseudonym camo lø. 27 okt. 2012 15:12

Det er kjipt å sitte her nå, og vite at jeg har forspilt mine sjanser så til de grader. Og når jeg spør meg selv hvorfor, vel... dating og forhold generelt har gjort meg kynisk og mistroisk. Jeg stoler ikke på noen. Det var en wake-up call jeg ikke forventet, men nå vet jeg det. Fremover skal jeg være mer skeptisk på å ta råd fra andre heller, og følge magefølelsen mer. Jeg vil heller være naiv og håpefull, enn kynisk og aldri komme seg fremover.

Selvinnsikten fikk påfyll da, men det var en vond lekse å lære.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 27 okt. 2012 15:20

Det er viktig å gå inn med et åpent sinn når man skal treffe noen for første gang. Selv om man har hatt god kommunikasjon via diverse elektroniske dingser, så betyr ikke det at det klaffer i det virkelige liv.
Man bli kynisk av å være her inne, det er vi nok alle sammen enige om, og vi vil at ting skal stemme fra første stund, det gjelder mer eller mindre alt sammen i livet. Er ting ikke slik vi har forestilt oss, eller "reklamen" er misvisende så bytter man ut varen. Men det er ikke sikkert man har klart å finne ut åssen produktet er, og at man tolker det sånn at visst det ikke stiller til forventningene med en gang så er det noe galt.

Også tror jeg det er viktig å treffes nokså fort visst man har en god kommunikasjon. Vi mennesker liker generelt sett ikke å vente. Man får avklart så mye mer ved et fysisk treff.

Forresten, skål! :)

Skjult ID med pseudonym Persefone sø. 28 okt. 2012 22:01

Er det egentlig lost case? Jeg mener hvis ikke man innfrir de forventlingene den andre parten har satt seg? Selv om man i utgangspunktet matcher bra på alle måter?

Skjult ID med pseudonym tralalalal sø. 28 okt. 2012 22:09

Det er ikke bare menn som sier stopp etter en date, selv om den var bra - dette er noe damer også gjør. Snakker av erfaring. Bare så det er nevnt.

Skjult ID med pseudonym Persefone sø. 28 okt. 2012 22:11

Jenter gjør det sikkert også @tralalalala men det var vel ikke greia med denne tråden. Hvem som gjør det mest mener jeg :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 29 okt. 2012 07:08

Vi kan vel kanskje takke den berømte tidsklemma for at vi er så raske til å avskrive noen. Man føler at man rett og slett ikke har tid til å satse når det ikke klaffer etter første møte.

Skjult ID med pseudonym camo ma. 29 okt. 2012 17:36

Jeg har ikke avskrevet noen, men har åpenbart kort levetid for jeg er allerede nedskrevet og ute! ;-)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 29 okt. 2012 17:55

Enig med noen lenger opp her om at jeg må ha lyst til å krype inn i armekroken hans og kysse ham vis det skal bli en date nr 2 :) Men herlighet nei man blir ikke forelska etter 1 date men man kan oppleve å bli rimelig betatt da, min erfaring. Men nå er det en stund siden jeg var på date tatt meg en skikkelig pause så lei av hele opplegget nå skal jeg bruke litt mere tid på bare meg selv en stund tenker jeg :)

(mann 28 år fra Buskerud) ma. 29 okt. 2012 18:51 Privat melding

Kjemi er noe man bygger. Sjeldent at du har det fra første date, og kanskje enda mer sjeldent med folk man møter online.