Alle innlegg Sukkerforum

Å være venner..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym *o* to. 25 okt. 2012 17:01

Er det mulig å være venner etter datting ?
Jeg vil påstå at det ikke er mulig, altså....

Skjult ID med pseudonym iPodagra to. 25 okt. 2012 17:05

Litt awkward tror jeg. I alle fall for den ene parten, siden det kanskje ikke det er så ofte at det er like stor enighet om å være kun venner. Men klart; noen klarer sikkert det også.

Skjult ID med pseudonym iPodagra to. 25 okt. 2012 17:06

Åhhh.. Datting, ja! Da trekker jeg tilbake alt jeg skrev, da er det fullt mulig selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym stein to. 25 okt. 2012 17:08

Det blir veldig rart. Er du kanskje den som blir sakt nei til, så blir det jo litt at du hele tia blir påminnet om hva du ikke fikk.... blir bare feil for min del

Skjult ID med pseudonym høst to. 25 okt. 2012 17:14

Tror det kan være vanskelig å være venner med noen hvis det er en kjæreste du er ute etter, men sikkert litt individuelt. For min egen del er det uaktuelt.

(mann 45 år fra Oslo) to. 25 okt. 2012 17:31 Privat melding

Seff er det mulig å være venner etter dating, men det kan jo hende ene part har vikarierende motiver for vennskapet. Har fått masse fine nye venner her på Sukker jeg etter endt dating:)

Skjult ID med pseudonym Mia to. 25 okt. 2012 17:44

Ja, har heldigvis beholdt de fleste om gode venner etter dating . Det setter jeg veldig pris på, fordi det er personer som har egenskaper som jeg prissetter . Flotte mennesker. Drar på kino, weekend, film kveld , ute å spiser, fikk tilogmed hjelp til dekkskift. ;). Ser ikke problemet rett ogslett, ingenting gleder meg mere enn om noen av disse finner kjærligheten en annen plass, det unner jeg dem alle :)

Skjult ID med pseudonym bønna to. 25 okt. 2012 17:45

Det kan være både ditt og datt tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym to. 25 okt. 2012 17:47

ER ikke her inne for og finne venner ...det har jeg nok av .Da har en kansje misforstått ,,,,????ER ikke dette en sjekke side .

Skjult ID med pseudonym stuck! to. 25 okt. 2012 17:57

Snart ska jeg henge meg på en tur. En gjeng. Kjenner ingen igrunn. Hun som inviterte meg er i mine øyer utrolig vakker. Jeg har jeg hatt en kaffe date med henne og i ettertid skrevet litt på face alikvel. Hun har kjæreste nå. Tror det skal gå bra jeg. :) Men å være venner med ei jeg har datet en stund og hatt virkelig tro på, og hatt masse nærhet med. NEI de funker ikke for meg. Mitt problem er at jeg ikke har særlig menge venner. haha. Så burde vel kanskje sagt ja til vennskap når damene ønsker det. Kanskje de har noen spenende venninner :p

(mann 47 år fra Oslo) to. 25 okt. 2012 18:04 Privat melding

Javisst. Men det avhenger mye av hvorfor og hvordan det tok slutt og at begge er ferdige med hverandre.

Skjult ID to. 25 okt. 2012 18:05

Har også opplevd at damer blir SURE når man takker nei til å være venner etter en eller flere dater. En annen ting er at jeg ikke er interessert i damer som har bygget det sosiale livet sitt rundt en datingside. Hverken som venn eller kjæreste.

Skjult ID med pseudonym cicero to. 25 okt. 2012 18:17

Jeg har opplevd å bli venner med jenter jeg har møtt herfra, men det er ikke noe jeg egentlig går inn for selv. Enten vil jeg bli romantisk kjent med noen eller så kan det være like så greit å ikke holde kontakten. Det å beholde et vennskap med noen man møter herfra synes jeg blir litt problematisk med tanke på premissene det ble bygd på. Jeg vil tro at den ene parten alltid vil ønske mer, men "tar til takke" med vennskap fordi den andre ikke vil noe mer.

Skjult ID med pseudonym Gørl to. 25 okt. 2012 23:11

Det herrfekt sa.