Alle innlegg Sukkerforum

Er én nok?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym overklar to. 25 okt. 2012 20:10

Jeg hører med til de som omtrent aldri blir kontaktet. Det er helt sikkert et resultat av mine "krav" i profilen, så for så vidt skjønner jeg det. Det som derimot synes meg merkelig, er at jeg av og til får omtrent følgende svar når jeg har tatt kontakt: "Beklager, jeg skriver allerede med en dame og vil gjerne følge opp det. Da synes jeg det er feil å spre meg på flere".
Herregud - skriver de bare med EN om gangen?? Det tar da litt tid før man finner ut om det er noen man vil møte vel? Da nytter det ikke å bruke all tid på bare EN!
Det kan da ikke være bare jeg som tenker sånn? Eller er dette menn som ikke kan multi-taske?

Skjult ID med pseudonym nilsen to. 25 okt. 2012 20:11

Dette er en (høflig) avvisning.

(mann 38 år fra Telemark) to. 25 okt. 2012 20:14 Privat melding

Nilsen har nok rett.

Men når det skal sies, så liker jeg å forholde meg til en, eller unntakshvis to. Blir så mye å holde styr på hehe.

(mann 40 år fra Oslo) to. 25 okt. 2012 20:15 Privat melding

Folk er forskjellige, heldigvis for det. Noen vil ha mye oppmerksomhet og mener de må skrive med mange på en gang. Andre holder seg til en om gangen. Gjør det du synes fungerer og la andre gjøre som de synes :) Den eneste du kan endre er deg selv. Har selv fått det svaret fra jenter, som så mye annet, personavhengig.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* to. 25 okt. 2012 20:42

Dette er den høfligste avvisningen jeg får....Den får jeg ofte :)))
Synes det er greit jeg. Bedre enn ingen svar...som jeg også opplever ofte :)))))

Skjult ID med pseudonym Gørl to. 25 okt. 2012 20:48

Ofte har man vel møtt en person også.. selv om man kaller det skriver med en annen. Men å si: Jeg dater en annen for tida, gjør lett at man ikke kan komme tilbake til saken.

Åpenbart fordi så mange ikke liker å ikke å vært det såkalte førstevalget.

Skjult ID med pseudonym cicero to. 25 okt. 2012 21:00

Hvis jeg har fått god kontakt med noen har jeg ikke lyst til å begynne fra scratch med mange andre samtidig som jeg finner ut av det med henne. Så det kan godt hende jeg kan si noe slikt som TS har opplevd hvis timingen er feil fra min side.

Skjønner at jenter som typisk får flere henvendelser hver dag mener dette kan være litt sprøtt. Men jeg merker fort når jenta jeg skriver med ikke er engasjert og skriver med veldig mange samtidig, det er heller ingen turn-on.

Skjult ID med pseudonym Sprø. to. 25 okt. 2012 21:00

Jeg har brukt dette som en høflig avvisning selv et par ganger, men det har da også vært sant i noen grad.

Nå har jeg vel lagt håpet på hylla for en stund, men da jeg fortsatt var aktiv her inne, likte jeg best å skrive med ei, eller maks to av gangen. Både fordi jeg ellers ville kunne komme til å blande opplysninger mens jeg skrev med dem, men også fordi jeg er/var her for å finne noen å få følelser for, og tenkte da som så at jeg helst ville gå helt opp i og konsentrere meg om ei av gangen, fordi det ellers lett ville bli overfladisk.

Men for all del, dersom du faktisk har evnen til å gi full oppmerksomhet til flere samtidig, så er det ikke noe i veien for det.

Skjult ID med pseudonym cicero to. 25 okt. 2012 21:02

En annen ting er at jenter som regel er de som FÅR henvendelser, mens menn er de som sender dem. Menn har derfor vurdert kandidatene på forhånd allerede før vi tar kontakt, mens jentene gjør denne vurderingen etter kontakten er opprettet. Så en mann vurderer flere men skriver med færre, mens jenter tradisjonelt sett gjør det motsatte. Hvor mange en skriver med reflekterer dette.

(mann 47 år fra Oslo) to. 25 okt. 2012 21:04 Privat melding

Hva skriver du når du tar kontakt? Presiserer du at du øndker å treffes? Mange (meg srlv inkludert) skjelner tross alt mellom å skrive med flere og å date flere.

Skjult ID med pseudonym sans to. 25 okt. 2012 21:12

"Herregud - skriver de bare med EN om gangen?? Det tar da litt tid før man finner ut om det er noen man vil møte vel? Da nytter det ikke å bruke all tid på bare EN!"

Ja, tar jo litt tid før man finner en man vil møte, men NÅR man faktisk har kommet dit (som denne personen åpenbart har med den han skriver med), da nytter det vel så absolutt å bruke tiden sin på den ENE personen. Synes ikke dette er noe rart, jeg. Faktisk synes jeg det er mye rarere med folk som HAR en de er spesielt interessert i og har planlagt møte med, men som LIKEVEL starter opp nye samtaler med andre, og eventuelt booker flere dater. Hvis ÉN person har vekket spesiell interesse hos en, vil man jo antakelig sitte og tenke på denne på andre dater, da... Da er det jo bedre om man finner ut om det er liv laga der, eller ikke - før man eventuelt går videre i brevbunken.

Greit nok hvis man er sånn halvlunka "greit-nok-samma-for-meg"-interessert i et knippe skribenter, kombinert med "all tid i verden" til å holde flere samtaler (oppe)gående, og date 2-3-4 personer hver uke - da er det vel bare å sjonglere ivei, for all del... men da synes jeg det lyder som at alle "interessentene" har et ganske dårlig utgangspunkt.

Du fikk svar fra en som har kommet dithen med en fellow sukkerbit at de ønsker å finne ut av hva som kan bli mellom dem, da er det jo helt naturlig at man ikke vil sitte og skrible med andre.

(mann 46 år fra Akershus) to. 25 okt. 2012 21:24 Privat melding

Jeg synes dette er en helt grei tilbakemelding jeg. Har brukt den selv også.. Selv om det var din førstemelding til han, så må man jo gå utfra at han ikke akkurat har fått svar på sin førstemelding til henne han ønsker å bruke tid på, men at de alt har rukket og bli såpass kjent at han vil finne ut mer.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 25 okt. 2012 21:40

@ts
Jeg kjører på QDOS, så multitasking er utelukket ^^

Som flere nevner kan det være en form for høflig avvisning.
Alternativt du er rett og slett skikkelig uheldig med timingen.

Skjult ID med pseudonym Gørl to. 25 okt. 2012 22:48

Kan også være at han skriver med 4 i øyeblikket, og ikke makter flere. Men DET kan man bare ikke svare... hehe. Det er jo ikke løgn at han skriver med en i så fall. Men det er ikke sikkert det er hele sannheten.

Skjult ID med pseudonym stuck! to. 25 okt. 2012 22:58

egentlig mange jeg har lyst til å skrive til men akkurat nå prøver jeg å finne Mia. ;)

Skjult ID med pseudonym undrende to. 25 okt. 2012 22:59

He he det er det jeg skriver istedet for å si at jeg ikke finner vedkommende spennende nok å bli kjent med. Mange som bruker den, har selvfølgelig fått den selv også. Klart man skriver med flere enn en hvis det dukker opp en potensiell fyr!!!

Skjult ID med pseudonym stuck! to. 25 okt. 2012 23:05

men hva skal man si da om man faktisk kunne tenke seg å bli kjent, men jeg takler bare en om gangen?

Skjult ID med pseudonym En til En ma. 29 okt. 2012 22:53

Heilt greit svar det du fikk. Det trenger ikke å være bare en UNNSKYLDING eller bare høflig avvising, det var nok heller en ærlig mann som faktisk er seriøs nok til å bare ha EN jente i stedet for å drive med flere på en gang. Hvordan klarer man å gi like stor oppmerksomhet til flere samtidig? Da blir jo alt bare sånn halveis. eller at man lurer alle man skriver med eller dater til å tro at man er interesert i noe mer (holder folk på gress) og så er man ikke egentlig det likevel hvis plutselig en av de ANDRE profilene eller datepersonene som var liksom høyere opp på ønskelisten viser interese tilbake. Jeg liker bedre folk som fokuserer på en om gangen og heller avslutter skikkelig med den personen før han eller hun går videre til neste person. Da blir det mindre problemer og man unngår unødvendie sårede følelser eller følelsen av av bruk og kast eller å gi falsk forhåpninger. Men du holder kansje på med fler på samme tid og da passr du jo bedre sammen med en som har samme taktik. så da var det jo egentilg like greit at det ikke ble mer kontakt med dere to.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 29 okt. 2012 23:02

Jeg er litt sånn at visst jeg først har fått interessen for en dame, og hun for meg, så skriver jeg ikke med fler. I mitt tilfelle så er det så enkelt som at jeg har nok med å tenke på den ene, og det er jo bare en dame jeg skal ha. Nå skal det sies at denne problemstillingen har ikke kommet opp så mange ganger, men dere damer må huske på at vi er utrolig enkle vesen. Se på oss som en 10 liters bøtte, og prøver dere å helle ned 14 liter i den så søler man, og det er jo ikke bra fordi da må noen tørke opp.