Alle innlegg Sukkerforum

Matchsøk-moro

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 26 okt. 00:17

Fra matchsøk kan man more seg med å leke statistiker. Jeg er 44 og synes, som en generell regel, at kvinner over 38 egentlig er utenfor min definerte matchalder. Nå er det sikkert noen her som vil begynne å frese, men det er altså ikke de jeg er interessert i. Men altså, på matchsøk-siden kan man blant andre ting krysse av for "har besøkt meg". Her er min statistikk:

16-42 år: 45 stk
44-100 år: 49 stk

Skal jeg more meg enda mer, ser jeg at den forholdsvis uinteressante aldersgruppen 40-100 har begunstiget meg med 79 besøk, mens den mer interessante gruppen 16-38 har gitt meg 17 besøk (flesteparten returbesøk).

Er det flere som har moret seg med statistikk?

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax fr. 26 okt. 00:24

Har ikke moret meg, er bare glad for at jeg slipper gamlinger på listene mine lenger. Men unnskylder på det sterkeste at jeg antakeligvis har poppet opp på matchsøket ditt til tross for at jeg bare er seks år yngre enn deg. Hvis jeg har besøkt din profil (hvilket jeg tviler på), vær så snill å blokker meg, så jeg slipper å se deg på listene mine igjen :-)

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 26 okt. 00:28

Jeg driver med statistikk, ikke personforfølgelse.

Skjult ID med pseudonym kabeb fr. 26 okt. 00:30

Dette er det verste som har hendt.

Skjult ID med pseudonym jente fr. 26 okt. 08:43

Hadde du tatt utg.punkt i din egen alder ned og opp kunne det vært LITT interessant. Men 6 år ned eller mer?? Det var før, det... ;-)

Nei, aner ikke alder på de som har besøkt meg. Ser på mennesker og ikke alder - med mindre det blir voldsomt opp eller ned. Eldste jeg har datet var 9 år eldre, yngste var 6 år yngre.

Skjult ID med pseudonym undrende fr. 26 okt. 09:29

Da er det vel sånn å forstå ut fra det du skriver at du vel blir en looser som forblir her inne ettersom du søker i feil retning, he he!!! De som er såpass mye yngre enn deg vil nok ikke ha en gamling som deg, sorry!!

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 26 okt. 09:49

Ta det til deg TS. Det sier kanskje litt om at du leter etter partner i feil aldersgruppe ;)
Jeg er 29 år, og jeg er like interessert i yngre gutter som i eldre, men ikke mer enn 6-7 år eldre da, og det gjelder bare de som er usedvanlig kjekke for alderen. Selv mange menn på min alder synes jeg ser for gamle ut.

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 26 okt. 10:27 Privat melding

Vel, du får se det positive i det at du har hele 17 stk som har besøkt deg i den aldersgruppen du selv ønsker. Det bør vel være en grei utsiling? Hvis de 17 har besøkt deg fordi de søker i din aldersgruppe, så er det jo finfint. Hvis de derimot har besøkt deg for å se hvorfor denne 44-åringen har besøkt dem, er kanskje sjansene noe reduserte. ;) Men du trenger jo bare en - eller hva?

Skjult ID med pseudonym undrende fr. 26 okt. 10:40

@Tiqui: godt poeng, hvorfor besøkte de profilen??? Mulig de lurte på hvorfor den halvgamle grisen besøkte deres profil......