Alle innlegg Sukkerforum

Tror ikke hjertet mitt tåler å være mer her...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Naiv fr. 26 okt. 2012 22:53

Å date er en risikosport av de helt sjeldene...
Endelig dukker det opp noen man liker bare så alt for godt... Man prøver å vise hvem man er, ja og jeg er jo så mye rart. Jeg tror ikke jeg fikser å stadig skulle bli veid, og funnet for lett eller for tung.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 26 okt. 2012 23:29

Du er ikke alene, det er mange som må gå mange runder med seg selv her inne. Anbefaler deg å snakke med folk du stoler på åssen de ser deg. Selvinnsikt er mange ganger viktigere her inne enn det mange kanskje tror.

Skjult ID med pseudonym tbird80 fr. 26 okt. 2012 23:30

Du tror ikke du blir veid ute i den virkelige verden?

Forstår om du heller vil holde deg borte fra nettet for å få litt fri fra dette, men da får du også mindre eksponering. Med mindre du bruker tiden ute blant folk da...

Skjult ID med pseudonym Naiv fr. 26 okt. 2012 23:36

Jo visst blir jeg veid ute i den virkelige verden, men der dater jeg ikke... Altså, det er kanskje problemet, at jeg bare bør holde meg her inne og ikke vise meg i den virkelige verden... eller noe
Kanskje er det jeg mener, er at jeg bør slutte å date, fordi det er så vannvittig krevende å skulle vise seg som det mennesket man er på nytt og på nytt.
Aner ikke om noe av dette er forståelig jeg, driver muligens bare å slikker mine sår

Skjult ID med pseudonym Miniblomst fr. 26 okt. 2012 23:39

@Naiv

Det er jo sånn en føler en stund,men en kommer jo alltid over det.
Du kan jo ta en pause fra her en stund,helt til du innhenter deg igjen litt "krefter" og begynner å date på nytt.

Det aldri bra å date når du ikke føler for det :)

Klem til deg fra meg i allfall :D

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 26 okt. 2012 23:40

Når man driver med nettdating så må man være enda mer kritisk til en selv enn det man er i den virkelige verden. Slapp av i kveld, gå ut, ta deg noen pils og la hjernen tenke på andre ting :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 27 okt. 2012 00:47

Du kan få litt av meg, jeg rett og slett renner over at selvinnsikt. Kunne nok trengt litt mindre selvinnsikt tror jeg, for da kunne ting gått litt annerledes. :P

Men ja, nettdating er nok ikke for alle, og burde nok sees på som et supplement til vanlig dating der ute.
Jeg derimot har ikke så mye valg og har nettdating som primærarena og DET er dårlig deal det! :P

Skjult ID med pseudonym trist ma. 29 okt. 2012 22:27

ja, vi er flere som ikke er helt proffe på den her risikosporten. og som legger litt forsiktig håpefullt fram hjertet vårt for noen, og så blir det bare trampet på... og det er grenser for hvor mange ganger man vil utsette seg for å oppleve det igjen og igjen. trøsteklem til deg. selv om det kanskje ikke helt kan gi deg noen trøst akkurat :-(

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 29 okt. 2012 22:42

Jeg kan forstå din frustrasjon, og håper du bare ikke helt skjønner spillereglene her enda.. Hvis jeg var deg, ville jeg ha tatt kontakt med din vennekrets, få positive tilbakemeldinger på den du er, bygge selvtilliten, bruke mer tid på aktiviteter som kan være et springbrett mot nye felles opplevelser på senere anledninger i nett-datingen. Aktiviteter som dans, ulike trenings-/ tur og reiser, det å oppleve noe nytt alene eller sammen med venner anbefales. Det er kjekt, og når det er dags for det, er det din tur til å trå vannet igjen og forsøke dating igjen. ;))

Skjult ID ma. 29 okt. 2012 23:11

Ikke for å være kjip, CarpeDiem, for det er en god ting du nevner der. MEN venner vil uansett si at du er en bra fyr/dame og servere deg klassikeren "jeg skjønner ikke at DU ikke har dame/type!!!!". ;-) Og de vil alltid backe deg opp og gi positive tilbakemeldinger, det er jo gjerne ikke DER problemet ligger. Man er kanskje en bra fyr, men får ikke dame likevel. See? Man kan også i utgangspunktet ha en BRA selvtillit, men få seg en jævla knekk hvis man bare får avvisninger. Greit at folk sier That's life (and it's a Bitch), for det er jo ingen å klandre, men det føles trasig likevel, og det er ingen easy fix...man får bare håpe at det snur en gang. Helst uten at man skal trenge å gjøre en Extreme Makeover av både kropp og sjel for å bli likt av noen som ikke er blant kompisene.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 29 okt. 2012 23:26

@skjult id

Visst du har gode venner, så forteller de deg det de mener om deg. Jeg setter pris på om mine venner faktisk gir meg en objektiv vurdering om åssen de ser meg. Eventuelt damene deres, det er ikke sikkert jeg kommer til å endre på det de påpeker uansett, men da har man i hvert fall fått høre åssen man blir oppfattet. Flere skulle vært igjennom en prosess der andre sa rett ut åssen man blir oppfattet. Så lenge det er objektivt og konstruktivt så får man bedre selvtillit og selvinnsikt.

(mann 28 år fra Buskerud) ma. 29 okt. 2012 23:34 Privat melding

Hvis du er usikker på dine sterke og svake sider anbefaler jeg deg å ta en personlighetstest hos noen profesjonelle. Det har helt klart hjulpet meg, både med jobb og i sosiale sammenhenger. Bare det å bli sikker på dine sterke sider er helt klart en selvtillitboost.

Men du må gjøre det hos noen som kan sakene sine. Altså ikke en free-online-test. Funker ikke.

Skjult ID ma. 29 okt. 2012 23:44

Ser den, Grimstad82, men venner LIKER deg jo, og er kanskje helt ærlige når de sier at de ikke forstår hvorfor du ikke har kjæreste, fordi DE ser alle de gode kvalitetene som man kanskje ikke får så lett frem eller som ikke blir sett av personene man dater, langt mindre gjennom en profil på nett. Noen klarer å formidle alt det gode i og ved seg, andre sliter. Sånn vil det nok alltid være. Heldigvis er det noen som også liker de litt mer beskjedne, og som kanskje ikke bare går for et blendende profilbilde, men ser dypere, og digger det corky smilet ens som plutselig dukker opp på daten, eller trigger på en eller annen nerdeting man driver med osv.

Jeg tror altså ikke det å "ringe en venn" og spørre er veien å gå, ganske enkelt fordi de allerede ser det gode i en, men at det nettopp er DET som mangler i mange datesituasjoner og på nett. Klart, hvis du mener at man skal få tips på forandringer man kan gjøre med utseende og stil, så...men da er man jo der igjen, da: skal man forandre seg selv for å bli bedre likt, hvis man liker seg selv sånn som man ER, OG man er en "likandes kar" eller "bra dame". Du sier at man kan bli oppfattet slik og sånn, og jeg ser poenget ditt, men er ikke helt enig. Er man f.eks. en jordnær og litt traust friluftsinteressert kar fra Toten, som av en eller annen grunn ikke har draget, skal man da legge om til å bli en hipp og kul kis, liksom? Dresse seg opp og høvle av seg dialekta og få seg "spenstige" hobbyer som å hoppe i fallskjerm? I say NO!! Bedre å prøve å finne noen som LIKER den typen man ER...men som sagt, for noen er det vanskeligere enn for andre.