Alle innlegg Sukkerforum

God i senga: Det eneste som gjelder.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 26 okt. 2012 23:42

Har lest gjennom mange innlegg her som sier at drømmemannen / drømmedamen skal være ditt og skal være datt. Skal ha en katt, eller langrennski, eller orden på økonomi, eller være tiltrekkende, høy og mørk etc.

Crap like this
in
s p a d e s.

Det eneste som gjelder, folkens, for at man blir kjærester lenger enn èn natt er at hun er god i senga for ham og han er god i senga for henne. Dette er det viktigste kriteriet, og er vel hardt nok å oppnå i seg selv.

Punktum.

Er det så fryktelig vanskelig å si det ifra for en gangs skyld?

Skjult ID med pseudonym Pappa fr. 26 okt. 2012 23:46

Kan ikke si meg helt enig, endte opp med en sønn og ingen dame etter et slikt forhold

Skjult ID med pseudonym Gørl fr. 26 okt. 2012 23:48

For DEG er det det viktigste kriteriet. Med hånda på hjertet: Det er det IKKE for meg. Har vært stormende forelsket over mange måneder for så å bli dumpa av menn som overhodet ikke klarte å tilfredsstille meg seksuelt. Men som likevel tente meg mer enn noen og som jeg digget å være i nærheten av... Jeg tror han jeg tenker mest på av gamle flammer, var den desidert dårligste rent teknisk i senga.

Andre påstander? ;-)

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 26 okt. 2012 23:54

Forelsket kan man bli, selvsagt. Men hvis sex ikke fungerer for både, blir det kortvarig. Kanskje, lenger enn èn natt. Kanskje til og med 1 måned, i et desperat håp på at det ordner seg :-) Med det gjør det ikke.

Det du skriver bekrefter mitt poeng, Gørl.

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 26 okt. 2012 23:56

Sex er bare en liten del av forholdet. Er mye annet som er viktigere.

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 26 okt. 2012 23:57

Dårlig sex er hovedgrunnen til de fleste skilsmisser, ville jeg si.

Men dere vet det selv :-)

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 27 okt. 2012 00:05

Med hyppig trening og rett innstilling kan vel hvem som helst bli god i senga. Andre egenskaper er det litt vanskeligere å gjøre noe med, så hvis jeg er ute etter noe som skal vare er det ikke det første jeg ser etter i ei jente.

Skjult ID med pseudonym <3 lø. 27 okt. 2012 00:34

TS:
Ikke det eneste, men veldig veldig viktig. Funker ikke sexen, dør forholdet- før eller siden.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 27 okt. 2012 00:39

Jo lenger jeg klarer å unngå og havne i senga, jo lenger varer forholdet. Enough said! :P

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 27 okt. 2012 00:42

Bare han ikke har skiene på seg i senga, og katta ikke ligg i senga, og jeg kan få den puta med pengene i, så blir det vel ordings :-P
Men viktig ja, i tillegg til noen andre småting :-)

Skjult ID med pseudonym Miniblomst lø. 27 okt. 2012 00:46

For min del så er sex viktig,funke det ikke der......så dør mye av mine følelser altså. Si gjerne at jeg er litt sexfiksert jente. Men ja,jeg er sexfiksert hohoho :D

Skjult ID med pseudonym Metz67 lø. 27 okt. 2012 00:49

God sex er limet i et godt forhold..... sexfiksert eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 27 okt. 2012 08:28

TS har rett

(mann 48 år fra Akershus) lø. 27 okt. 2012 08:57 Privat melding

Altså seriøst, for det første er vi alle forskjellige.

For meg er sex ett av flere kriterier for at ett forhold kan vare over lenger tid. det viktigste er at jeg liker henne som person.

Vild hemningsløs sex hender ibland første gangen man er med noen, visst men så vanlig er det ikke. God sex krever ofte at man faktisk kjenner personen både fysisk og som person. Altså kreves det tid før man faktiskt vet om man fungerer sexuelt med sin partner. For kvinner kan det ofte handle om å faktisk kunne slappe av og stole på sin partner før hun kan begynne å nyte skikkelig. Jeg skulle vilje si at det tar flere måneder før du vet, noen ganger fungerer det ikke til å begynne med men tar seg etter hvert som man lær kjenne hverandre bedre. Ibland er det helt supert i begynnelsen men så blir det dårligere etter hvert.

Før å være ælig mener jeg du er helt ute på bærtur.

Møter jeg en dama som jeg har skikkelig god sex med men som jeg i det hele tatt ikke liker som person så er ett forhold helt uaktuelt uansett hvor god hun er i senga. Hadde førmodligen ikke ens endet opp i sengen med henne da jeg ikke hadde tent på henne og jeg tenker med hodet jeg har over skuldrene.

Men som sagt, alle er forskjellige og heldig er vel det :)

Skjult ID med pseudonym høst lø. 27 okt. 2012 09:14

Henger meg veldig på Exil sitt innlegg. Sex er viktig,men ikke det viktigste. Det er heller ikke sex som er mest savnet i livet som singel,men nærhet til et annet menneske og at noen bryr seg litt ekstra. Tryggheten at du har en som er glad i deg og som du er glad i tilbake.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 09:43

Sex kan man jo like gjerne ha med seg selv, så det savner jeg ikke som singel. Synes tvert i mot det er en lettelse å kunne styre alt 100% selv. Nærhet, kos og det å ha noen å være sammen om alt med derimot savner jeg, og det er også derfor jeg ser etter kjæreste.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 27 okt. 2012 09:54 Privat melding

Skriver også under på Exil sitt innlegg - det tar tid å skape god sex sammen - siden det er dynamikken mellom de to som avgjør, ikke hvordan den enkelte "er". Man vil være forskjellig med ulike personer og over tid når man etterhvert kjenner hverandre bedre.

Men hvis jeg skal holde meg strengt til TS sitt første innlegg, så er jeg jo enig i at den fysiske dynanmikken er viktigere enn noen av de konkrete kriteriene han ramser opp! En katt eller langrennsski kan man alltids skaffe seg (eller kvitte seg med) og økonomien kan fikses (så lenge man tar ansvar for seg selv). Utseendepreferanser varierer så mye fra person til person, og utfordringen blir vel å finne den personen hvor denne tiltrekningen er gjensidig, og det sammenfaller ofte ikke med de preferansene man trodde man hadde ;).

Ellers er jeg enig med dem over her som sier at det er så mange andre ting som er viktigere for at forholdet skal vare, men det er klart - hvis disse andre egenskapene fungerer dere to imellom - da blir vel også sengeaktiviteten bedre i seg selv?

Skjult ID med pseudonym høst lø. 27 okt. 2012 10:06

Klart at sengeaktiviteten blir bedre når alle disse egenskapene er på plass;)

Skjult ID med pseudonym Gørl lø. 27 okt. 2012 10:12

ky_niker

Nei, det jeg sa bekrefter ikke ditt poeng. Jeg ble sprurt om jeg ville flytte til en annen by med denne mannen der han bodde). Når jeg ikke ville det, ble jeg dumpet. Poenget var at sex var underordnet. Men tiltrekking er jeg enig at det må være...

Skjult ID med pseudonym høst lø. 27 okt. 2012 10:19

Tror heller ikke at dårlig sex alene er grunn til skillsmisser og samlivsbrudd. Tror heller at dårlig kommunikasjon og at man tar hverandre for gitt er av medvirkende årsak. Hverdagsromantikken er borte og de små tingene er viktigere enn mange tror.

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 27 okt. 2012 10:32

@høst: Godt poeng ;)

Skjult ID lø. 27 okt. 2012 12:01

Ikke sex men kommunikasjon på alle plan, oxå i sengen som er det viktigste i et parforhold, si hva du vil.

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 27 okt. 2012 18:13

Hvis påstanden til TS stemmer så er det vel kanskje det som er grunnen til at alle jenter jeg har sex med (når vi begge er edru vel og merke) ser ut til å ville fortsette å møte meg. Uavhengig om vi har sex på første date en time etter vi har møttes, eller først femte, sjette eller sjuende gang vi møtes. Jeg tar det som et kompliment.

Skjult ID med pseudonym KONGEN lø. 27 okt. 2012 18:14

Mann35 har det på samme måte. Men et par av sukkertøsene har faktisk sagt rett ut at det bare var for sexen :) Tok ikke det som et kompliment :)

Skjult ID med pseudonym Superminx lø. 27 okt. 2012 18:18

Sexbehovet edrer seg i et livsløp , den endrer seg når man får barn , ved stress med alder , konflikter , depresjoner , sexbehovet er ikke en konstant behov tror jeg for de fleste av oss men heller en dynamisk behov

Derfor tror jeg det er viktig ihvertfall for meg en kvinne som kan møte meg på alle fasene man gjennomgår , derfor kn jeg ikke se at kun SEX ville være det eneste som får ihvretfall mitt forhold til å være selv om sex vil være en viktig del av det hele men ikke den eneste referansefaktor for et (mitt ) forhold

Skjult ID med pseudonym KONGEN lø. 27 okt. 2012 18:23

Hvis det bare er sex som er bra, blir jeg raskt lei. Bra utseende og god sex holder heller ikke mer enn et par uker dessvere.

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 27 okt. 2012 18:26

Kongen

Vel, for min del pleier de å ønske et forhold også etterhvert. Og selv om de skjønner at jeg ikke er ute etter det, når det er tilfelle, så fortsetter de stort sett å møte meg for sex inntil de blir seriøse med en annen.

Men jeg blir jo avvis og dumpa ganske ofte jeg også da, bare ikke etter vi har hatt sex edru ser det ut til.

Skjult ID med pseudonym KONGEN lø. 27 okt. 2012 18:28

mann35 ok, jeg har sluttet å bare ha masse sex med dem. Rart som det er, gjorde det at jeg følte meg ensom.

Skjult ID med pseudonym Dah... lø. 27 okt. 2012 19:18

Hjelpe og trøste.... Er det rart mange velger å forbli single!