Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 11:15

Hvorfor kommer dere menn ofte på date utkledd som en dass?

Skjult ID med pseudonym Manndarin lø. 27 okt. 2012 11:26

Har opplevd å pynte meg, mens frøkna kom i hverdagsklær. Kommer vel an på settingen man velger det. Drar du på Bagatelle for å spise, eller treffes man over en kafffekopp på lokale sjappa?

Skjult ID med pseudonym Bangster lø. 27 okt. 2012 11:31

Vi kan stort sett ikke kle oss og vi syntes det er utrolig lite viktig. Ikke viktig om du er pyntet heller såfremt du er pen. Skoene dine gjør fint lite for oss.

Når jeg skriver "oss" så mener jeg "jeg", men flere er nok enig. Dere kvinner er så overfladiske noen ganger...

(mann 32 år fra Oslo) lø. 27 okt. 2012 11:37 Privat melding

Interresante artikler på http://juliuscaesar.no/ om fenomenet: 'Norske menn kan ikke kle seg' (som har vært litt skriverier om i VG og Finansavisen nylig)

Og å gå i dress er ikke å pynte seg - det er hverdagsklær :)

Skjult ID med pseudonym Bapelsin.. lø. 27 okt. 2012 11:38

Det viktigaste är väl att de dyker upp över huvud taget och att de inte är fulla av skit;)

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 11:47

Jeg mener ikke at man skal stivpynte seg, men kle seg i noe man ser best mulig ut. Jeg går gjerne i hverdagsklær, men med hverdagsklær mener jeg trang bukse, pene støvletter og en pen genser eller bluse. Vil dere ikke prøve å gjøre et godt inntrykk da? Skjønner dere ikke at det ikke ser så bra ut å komme i utvasket genser, utslitte joggesko og saggebukse? Er mange norske menn som kan kle seg, men føler jeg ofte dumper borti de som ikke kan.

(mann 28 år fra Buskerud) lø. 27 okt. 2012 11:51 Privat melding

Sært å gå i dress på date. Lov å gå i noe fint som Klementin sier, men man trenger ikke gjøre det for staselig. Det blir fort kleint.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 11:53

Nei, man skal selvsagt ikke hånd i dress, men det er jo ikke det det er snakk om her heller. Dessuten finnes det stygge og fine dresser, så å gå med dress er ikke det samme som å være pent kledd.

Skjult ID med pseudonym oo lø. 27 okt. 2012 12:00

.... det kommer vel kanskje an på arbeidsantrekket og om daten f.eks er rett etter arbeidstid....

men mat mellom tennene bør uansett fjernes før daten :o)
synes nå jeg

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 12:05

Blir jo noe annet hvis man har på arbeidstøy fordi man kommer rett fra jobb, men i de tilfellene har jeg blitt advart. Er ikke der som pleier å være saken her. Tenker ikke bare på første date, men på senere dater også. Har aldri opplevd noen med mat mellom tennene eller skitne. De fleste er nydusjet og rene, men antrekket ser bare ikke ut.

Skjult ID med pseudonym Bangster lø. 27 okt. 2012 12:11

> De fleste er nydusjet og rene, men antrekket ser bare ikke ut.

Sier det igjen jeg. Mange hverken kan, eller bryr seg. Dere drømmer om menn som allerede er i forhold og ikke er interesserte i jenter som deg.

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 27 okt. 2012 12:13

Høres bare ut som om TS må date bedre menn. ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 12:16

Hva mener du med ikke interessert i jenter som meg? Du vet jo ikke hva slags jente jeg er. Har møtt mange menn som har kjempefine kropper osv, men som kler de seg i klær som bare får de til å se helt idiotiske ut. Men når det er sagt så er det mange damer som endrer klesstilen til mannen sin, og det med god grunn :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 27 okt. 2012 12:38 Privat melding

Jeg ønsker ikke at en fyr skal pynte seg for meg eller daten vår dersom det ikke faller han naturlig, eller at han har lyst til det selv.

Og om det for en fyr faller naturlig å komme i dress, ja, da bør han gjøre det :)

Uansett hva man foretrekker, så tenker jeg at både kvinner og menn bør følge sin egen "kleskode" og være seg selv. På den måten gjør man seg jo verken bedre, verre eller veldig annerledes enn man egentlig er.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig lov å pynte seg mer enn man normalt sett ville ha gjort, spørre en god venninne eller venn om hjelp dersom man ikke har snøring, osv. Men det bør likevel være noe man selv ønsker, ikke noe man føler som en slags forventning eller press fra andre eller samfunnet om å gjøre.

Det finnes jo både kvinner og menn som kanskje ønsker å kle seg "bedre". Men som ikke helt vet hvor de skal begynne, tar seg ikke tid til å finne ut av det, tør ikke be om hjelp fra andre, osv. Og så finnes det mange som ikke ønsker dette, som er fornøyde slik de kler seg, selv om de ser ut som en "dass" (dersom man først skal bruke det utrykket).

Og gjør man seg da til en annen klesmessig enn den man egentlig er eller ønsker å være, så vil jo folk som er opptatt av hvordan en partner kler seg, bli lurt rett og slett. Samt at å gå på date og ikke føle seg vel i tøyet man går med, vel heller ikke akkurat er noe å trakte etter :P

Skjult ID med pseudonym vitanova lø. 27 okt. 2012 12:38

Innse det - du ønsker egentlig å date en homofil... De fleste heterofile menn bryr seg svært lite om klær, sko, gardiner, potteblomstene i vinduet osv. Men likevel trives vi veldig med å ha en kvinne som gjør det fint rundt oss. Og vi registrerer faktisk at det blir fint! Men spør oss om detaljer, eks farge på gardiner hos noen vi har vært på besøk hos, så er de fleste uten svar. Men Jan Thomas kan helt sikkert svare deg...

Derfor blir de fleste heterofile menn også bedre kledd når de har kjæreste. Vi får litt tips om hva som passer sammen, av farger og klestyper, for vi ser det faktisk ikke selv.

Derfor blir det litt feil når kvinner søker menn som kan "kle på seg selv"
Vi kan kle på oss selv! Men ser ikke helt om den fine genseren vi tar på matcher den fine buksa vi tar på... ;)

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 27 okt. 2012 12:42

Er fornøyd at de møter opp med klær. Og at de kler seg i klær de liker, liker jeg det jeg møter har jeg gjort rett valg igjen.
Kravstor å skal be om rette klær på date, ikke min stil.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 27 okt. 2012 13:17 Privat melding

@vitanova

Det finnes mange heterofile menn som kan kle seg, som er opptatt av klær, som kanskje har sin "egen" stil, osv.
Jeg ser hvertfall utrolig mange av dem hver gang jeg er ute blant folk :)

Slik sett så tror jeg at å søke "kle på seg selv" omtrent er like relevant som å søke "trener regelmessig".
Det finnes mange der ute :)
Og kanskje like mange som ikke faller inn i disse to "kategoriene".

Men det betyr jo bare at det er mange i alle disse "gruppene". Og at det er ikke noen liten gruppe heterofile menn som faktisk kan kle seg helt fint på egenhånd ;)

Et annet spørsmål er kanskje hva hver enkelt legger i "pent" :P
For alle kvinner og menn har jo forskjellig klessmak når alt kommer til alt.
Så dersom man skal generalisere, så må jo det å "kunne kle seg" handle om at man er "gjennomført" på et vis. Og at det ikke bare er en dongeribukse som er to nummer for stor og en uformelig/ukledelig genser som kanskje i tillegg er type "utvasket".

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 27 okt. 2012 13:41

Fordi alle trenger en dass, opptil flere ganger om dagen!

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 27 okt. 2012 13:46

Er det ikke litt overfladisk å tenke på hvordan en mann kler seg når det er personen du vil bli kjent med, sett at han har prøvd sitt beste? Man kan kjøpe ny garderobe, men ikke en ny personlighet. Hadde jeg laget en tråd der jeg stilte masse krav til hvordan jentene bør kle og sminke seg hadde jeg fått utrolig mye smekk her på forumet ihvertfall.

Likestillingen lenge leve! ;)

Skjult ID med pseudonym Bangster lø. 27 okt. 2012 14:08

@Klementin

> Er mange norske menn som kan kle seg, men føler jeg ofte dumper borti de som ikke kan.

> Hva mener du med ikke interessert i jenter som meg? Du vet jo ikke hva slags jente jeg er.

Det har du helt rett i, men basert på hva du selv sier selv så virker det som de som kler seg pent ikke vil ha noe med deg å gjøre.

Men jeg tror at dersom man selv har visse krav og man føler de ikke dukker opp hos andre rundt enn i livet så burde man se på seg selv, ettersom det er kun det man kan gjøre noe med. De kravene du stiller til andre, still lignende krav tilbake. Hva slags damer har menn som kler seg bra? Er du en slik dame? Kan du bli en slik dame?

There - Problem solved!

Noen ganger elsker jeg å være mann :)

Skjult ID med pseudonym Blapelsin lø. 27 okt. 2012 14:08

Det enda sättet att gottgöra att man ibland är lite för snyggt klädd är att alltid vara alldeles för bildad"(Oscar Wilde)

Men som sagt var- skit i det!:P

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 27 okt. 2012 14:12

http://www.youtube.com/watch?v=WxwgT_iP1Cw

ikke noe galt med det antrekket ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 14:52

Er ikke sånn at det bare er menn som kler seg dårlig som vil ha meg. Er noen av de som er pent kledd også, men jevnt over er det alt for mange menn som er dårlig kledd her på sukker. Kanskje 1 av 20 er pent kledd. Av de jeg henger med i det virkelige liv er de fleste litt bedre kledd. Problemet er jo at mange ikke har helfigurbilder, så da ser man ikke klesstilen.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 15:03

Bangster: Det er vel ikke det at de som kler seg pent ikke vil ha noe med meg å gjøre, men at de som blir forelsket i meg ofte er de som nekter å gå i alle klær jeg synes er fine. Forrige eksen min mente jeg kledde meg alt for fint og jeg mente han kledde seg alt for stygt, men vi passet ikke sammen ellers heller.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 27 okt. 2012 15:28 Privat melding

Fordi det er det indre som teller? =)))))

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 15:34

Tror alle her inne bryr seg både om det ytre og det indre.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 27 okt. 2012 15:41 Privat melding

Ja, selvsagt, men det er nå ikke alle som er så opphengt i akkurat dette med kleskoder og slikt da. Greit nok at du syns man burde gi et godt inntrykk, men man burde da først og fremst gi et realistisk inntrykk! Går man kledd som "en dass" til vanlig, så syns jeg egentlig man burde dukke opp på første daten kledd nettopp slik. Det har ihvertfall ikke noe for seg å prøve å fremstå som noe man ikke er, sånn mtp at man skal finne ut om dette er noen man vil innlede et langvarig forhold med, selv om det er en god del som driver med slikt også... Både når det gjelder det ytre og det indre...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 27 okt. 2012 15:42

http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.lolgallery.com/wp-content/uploads/ 2011/02/toilet-head.jpg&imgrefurl=http://www.lolgallery.com/mr-wc-commode/toilet -head/&h=500&w=325&sz=30&tbnid=dzK8ljpYcNaAKM:&tbnh=135&tbnw=88&prev=/search%3Fq %3Dtoilet%2Bon%2Bhead%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=toilet+on+head&usg=__FcnqC xrZeeBDJBjGf6ix0_rWz3c=&docid=FlmbetvUWdoOLM&hl=no&sa=X&ei=hOSLUO6KMcfbsgbLh4GQD w&ved=0CDYQ9QEwBA&dur=31

Dette er vel å kle seg ut om en dass.
Jeg ser aldri slik ut uansett .

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 27 okt. 2012 15:49

Høres ut som du er dårlig til å sile ut datene dine. Hva med å be om litt flere ordentlige bilder før du går med på å møte dem?

Skjult ID med pseudonym KONGEN lø. 27 okt. 2012 16:09

Fy faen så glad jeg ikke er sammen med eller har barn med Klemmentin! :)

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:22

Cicero: Jeg er ikke så dårlig til å sile de, men når de har få bilder på facebook og her synes jeg det blir frekt å be om helfigurbilde. De jeg møter er veldig oppegående ellers da, så ellers har jeg ikke så mye vondt å si. De fleste har bra jobber og trener mye, kjøper ofte dyre klær også, men er litt dårlig til å treffe på passformen kanskje.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:23

Takk det samme Kongen ;)

Skjult ID med pseudonym anne lø. 27 okt. 2012 16:25

"..utkledd som en dass.."
Jeg anbefaler TS å ta et lite skrivekurs før hun kritiserer andre på nettet:-)

Jeg har ennå til gode å møte en fyr utkledd som en dass på en date..men kanskje nå i Halloweentider!

Skjult ID med pseudonym Siri lø. 27 okt. 2012 16:30

Petter?

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:31

Hvorfor trenger jeg skrivekurs? Jeg syntes det var en fin metafor. Hva mener du er feil med den setningen?

Skjult ID med pseudonym Siri lø. 27 okt. 2012 16:32

Skrive dass med stor D.

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 27 okt. 2012 16:34

Ja man kan da alltids finne noe negativt med alt!
så innmari mye styr det skal være for å treffe ett annet menneske., lurer jammen på om daten har rett farge på bilen også....
Dritt i klærne, kom i treningsklær, arbeidsklær, i dont care! jeg vil vite mer om personen under klærne.! :), det er han jeg skal ha tak i, klærne er i veien uansett.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:34

Sånn er det når man skriver med iPhone, mye autocorrect og vanskelig å treffe tastene. Uansett teit å henge seg opp i.

Skjult ID lø. 27 okt. 2012 16:39

Språklige nyanser er viktig og det er rart at du TS ikke ser det:-)
Det er nemlig STOR forskjell på å se ut som en dass og være utkledd som en dass!

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:41

Det ordspillet brukte jeg med vilje. Jeg kunne skrive at de så ut som en dass, men jeg syntes det var morsommere å skrive at de var utkledd som en.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:42

Denne tråden handler om klær, ikke språk, så vennligst hold dere til tema.

Skjult ID med pseudonym Siri lø. 27 okt. 2012 16:42

Hvis man vil kle seg ut som Petter Dass på Halloweenaften må man ikke kle seg ut som et toalett. Det er noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Teit? lø. 27 okt. 2012 16:44

1: Det heter automatisk stavekontrol.
2: Det er ikke pga. den at språket ditt er dårlig.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:44

Herregud, den store bokstaven var pga iPhone, vennligst hold deg til tema eller pell deg ut av tråden.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 27 okt. 2012 16:44 Privat melding

Med tanke på at man kanskje uten klær ser ut som en dass, så kan det være en ulempe at noen kan det å kle seg :P
Kanskje spesielt dersom det er en dame som kler seg etter figur og hva hun kler ellers :P
For når "fillene" faller, så kan det være store "dass"-overraskelser under klærne.

Det finnes jo tross alt utrolig mye i typer "hold in" man kan gjemme under tøyet man har på seg.
Og kler man i tillegg "bort" den eller de delene av kroppen som er mindre flatterende, så kan man fremstå utrolig mye mer lekker enn man egentlig er B-)

Jeg har feks oppdaget at "hold in" blir mer og mer effektivt desto slappere man blir her og der :P
Det hjelper på langt nær like godt på "fast fett"......men "dvaskt" fett/hud funker det supergodt på :)

Til og med legen min trodde at jeg veide mindre og var slankere enn jeg er, fordi jeg er normal oventil men "skjuler" underpartiet godt med klær som er flatterende for min figur (i alle fall gjør jeg det de dagene jeg går med kjoler og skjørt :)
Han sa det jo ikke direkte, og det var jo ikke snakk om at jeg var type overvektig i en grad legen ville ha hengt seg opp i. Men han røpet seg i en samtale hvor jeg selv kom inn på det i forbindelse med at jeg kledde av meg for å vise frem det jeg hadde på hjertet den dagen (var bare noe på skulderen, men har man på seg kjole, så nytter det ikke å bare ta av seg oventil, da må jo hele stasen av)

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:45

Pell deg ut av tråden!! Sliter litt med tastene på iPhone, men jeg holder meg i hvertfall til tema i trådene jeg skriver i.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:47

Sant det Minney, klær kan skjule og fremheve mye. De jeg snakker om ser lekre ut under klærne, men har uflatterende antrekk.

Skjult ID med pseudonym Teit? lø. 27 okt. 2012 16:48

Hva med de som "skriver som en dass" ?

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:50

Nå er du virkelig barnslig.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:51

Lag din egen tråd om skrivekunst, denne handler om klær.

Skjult ID med pseudonym Siri lø. 27 okt. 2012 16:51

Er det liksom barnslig å være en dass?

Skjult ID med pseudonym vitanova lø. 27 okt. 2012 16:53

@Minney

Ser at det jeg skrev ikke ble helt det jeg mente. Vi er mange som er opptatt av å prøve og se ordentlige ut, men alle de jeg kjenner som er heterofile er veldig glade for å få hjelp i klesforretningene. Veldig kjekt at det står noen der som kan fortelle at dette og dette matcher. Og når jeg, og de jeg kjenner, har på oss slike "ferdig matchede" antrekk så ser vi sikkert brukbare ut. Det er når vi mikser selv at det kanskje ikke helt matcher... Men vi ser ikke ut om noen dasser for det. De av mine venner som ser helt smashing ut, og som har hjem hvor man bare ser at her matcher alt og er kjempelekkert, de er som nevnt homofile (eller har en kjæreste/kone som er opptatt av interiør).

Jeg skrev dette fordi jeg tror TS er særs kresen, og når hun skriver at kanskje 1 av 20 menn her på sukker kler seg pent så bekrefter hun etter mitt syn det Og derfor kommentaren om at hun kanskje bør se etter homofile menn. De kan som regel kle seg slik hun tydeligvis ønsker.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:53

Takk til alle som har svart seriøst i tråden. Den er tross alt markert som en seriøs tråd.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 16:57

Vitanova: Enig i at jeg er kresen. Homofile kler seg ofte pent, men tviler på at de er interessert i noe forhold med meg ;)

Skjult ID med pseudonym Siri lø. 27 okt. 2012 16:58

Takk selv.

Skjult ID med pseudonym vitanova lø. 27 okt. 2012 17:34

@Klementin

Hva vet vel jeg? Kanskje du er så smashing at de blir "omvendt"...

Men sannsynligheten for at du finner noe med kjærestepotensial er kanskje større dersom du senker kravene bittelitt? :)

Skjult ID lø. 27 okt. 2012 17:35

Ja. Bittelitt eller veldig.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 27 okt. 2012 17:38 Privat melding

Det er en grei måte å avlede oppmerksomheten fra at jeg hverken gidder å dusje, barbere meg eller pusse tenna.

Skjult ID lø. 27 okt. 2012 17:42

Hvorfor det.

Skjult ID med pseudonym HerrFekt lø. 27 okt. 2012 17:43

Rein og skjær latskap.

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 27 okt. 2012 17:47

haha :-D husk sixpk øl da Herrf :-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 27 okt. 2012 17:49 Privat melding

Nei, det får dama spandere, Mia. Jeg stiller tross alt med blidt og uflidd oppsyn.

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 27 okt. 2012 17:51

jaja den er grei, :-) bare du ikke skal ha flaske, for den tok Lowry i går kveld.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) lø. 27 okt. 2012 18:01 Privat melding

"Hvorfor kommer dere menn ofte på date utkledd som en dass?"

Enkelte damer liker klesstilen min, andre synes jeg ser ut som en dass.
Hvem er du til å fortelle hva som er rett og galt?

Jeg synes selv mange damer (og menn) kler seg som uinspirerte og identitetsløse får.

(mann 38 år fra Telemark) lø. 27 okt. 2012 19:45 Privat melding

jaja da har jeg brent av noen kroner på klær, godt inspirert av tråden din....ditt fjols :P

(mann 35 år fra Rogaland) lø. 27 okt. 2012 21:36 Privat melding

Eg har gått på date i all slags kleskombinasjonar, joggebukse, festdress eller arbeidsdress frå Felleskjøpet. Alle har fungert godt nok til ein ny date med same person.

Skjult ID med pseudonym bamsemums lø. 27 okt. 2012 21:37

Kanskje det er karneval i byen?

Skjult ID med pseudonym nissen lø. 27 okt. 2012 21:45

Du kan jo ringe på forhånd og gi beskjed om hva som er akseptert klessdrakt....ikke så greit å vite vettu......

Skjult ID med pseudonym TheGee lø. 27 okt. 2012 21:46

De paradoksale er vel de som søker etter Mann med stor M og forventer at han elsker å shoppe klær :D

(mann 42 år fra Oslo) lø. 27 okt. 2012 21:58 Privat melding

Sist kom jeg rett fra jobb... jeg får bare beklage, men noen ganger (oftest) strekker ikke dagen til :) Men ser poenget. For en som ser så godt ut i dress går jeg mistenkelig mye i hettegenser og dongeri. *lure*

(mann 34 år fra Oslo) lø. 27 okt. 2012 22:13 Privat melding

Går ALLTID pent kledd til en date / eller på byen. Ikke overdrevet, men avslappet pent / på byen pent. Dass-stilen kan man ha når man skal pusse opp eller rake løv i hagen. Det er min mening :-)

(mann 43 år fra Oslo) lø. 27 okt. 2012 22:19 Privat melding

Enig med Calabria over her.

Dårlig klesstil er dumpegrunn for meg.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 27 okt. 2012 23:32

Godt å høre at det også er menn her som er enig med meg!

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 28 okt. 2012 00:17 Privat melding

Har aldri opplevd å ha møtt noen her som kom dårlig kledd! - eller kanskje jeg bare ikke er av typen som tenker særlig over slikt?