Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig sex!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :/ sø. 28 okt. 2012 01:47

Nå er jeg kanksje ikke verdens mest avanserte på sexfronten, men det skulle ta meg 32år av livet før jeg opplevde noe jeg kan karakterisere som DÅRLIG sex. Det har selvsagt variert, og fylla har vell kanskje tatt livet av noen runder. Men skikkelig dårlig sex har det vært lite av.

Opplever dere ofte sex som dere synes har vært DÅRLIG?

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 28 okt. 2012 01:53

Nei, sjelden. Det menn normalt kaller dårlig sex er normalt en innaktiv partner. Ei som bare ligger der.. Det er jo klart midre gøy enn ei som er aktiv. I stedet for å la det bli kjedelig sex, så er det bare å ta kontrollen. Slenge henne litt rundt og råpule henne. Så blir det god sex likevel :)

Skjult ID med pseudonym MrMister sø. 28 okt. 2012 01:57

Hvis du sa ifra hva du liker og han/hun ikke utførte det greit så blir det fort "dårlig" ja.

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 28 okt. 2012 02:03

HDV, det sier nok mest om deg.

For å knulle damer fra sans og samling må du ha kontrollen. Da blir det bra.

Skjult ID med pseudonym that guy sø. 28 okt. 2012 02:10

i egen erfaring så har det altid vært slik at det jeg gjør som funker best for meg har fungert utrolig bra for henne, vet ikke om det er en heldig tilfeldighet eller kanskje en ledetråd... gjør det som føles rett? har trent opp noen fra å ligge stille til å bevege og klore seg rundt i sengen, og ikke på en creepy-rapey måte :D

Skjult ID med pseudonym :/ sø. 28 okt. 2012 02:30

Ikke så lett å kaste henne rundt når hun er omtrent like stor som deg selv. Kommunikasjon er viktig, men vrient å få til når hun ikke åpner seg mentalt. Tok kontrollen, men det er ikke så stas å kjøre på når hun bare er der. Jeg kommer jo i mål, men det er jo ikke dermed sagt at det var god sex fordet.

Har grei erfaring fra flere forhold, men dette var passivt og uengasjerende. Heldigvis er slutt på det nå, da det var flere ting som ikke funka.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 28 okt. 2012 08:04

Nei, det er sjelden.
Det er også sjelden konsekvensene av sexen har vært så ille at det beste hadde vært å melde avbud eller ta beina fatt og løpe vekk fremfor å trå inn på soverommet.

Skjult ID med pseudonym sterrig sø. 28 okt. 2012 08:51

Sex er noe av det mest oppskrytte som finnes. Et blodslit av et race mot å komme til det etterlengtede klimaks, og etterpå er alt bare rart. Den spruten klarer jeg jo på egen hånd, og den svettinga kan jeg jo løpe meg en tur for. Men kåtskapen vil jo sitt, så får det jo bare være slik at en blir deprimert av skuffelsen over de lovede stjerner og planeter og trompeter og basuner som aldri kommer.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 28 okt. 2012 09:17

Noe med siste innlegg er kanskje typisk for forum og hvorfor endel er på forum og/eller er single.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 28 okt. 2012 09:44 Privat melding

@sterrig,

Sex er noe av det viktigste vi har. Det er stoffer i kroppen vår som ikke blir utløst eller produsert med mindre vi stimulerer de frem.
Men å si at sex er oppskrytt er å dra det litt langt, det er da en individuell sak. For DEG er det oppskrytt, men det er da aldeles ikke det for mange av oss andre!

Jeg har hatt svært dårlig sex med en over lang tid.

Skjult ID med pseudonym sweethome sø. 28 okt. 2012 09:59

Visste ikke at jeg hadde hatt dårlig sex før jeg tjue år etter debuten, hadde bra sex :)

Skjult ID med pseudonym ijukulele sø. 28 okt. 2012 10:01

@ :/ : jeg likte godt denne setningen din; "Heldigvis er slutt på det nå, da det var flere ting som ikke funka."
Nå har dette aldri skjedd meg (ikke fordi jeg er så jækla god i senga, noe jeg selvsagt er.. men fordi jeg ikke hopper til køys med folk jeg ikke kjenner), men jeg hører altfor ofte om folk som blir dumpa fordi de "ikke leverte" i senga. JEG tror at en kan finne ut av det meste om man bare snakker sammen og er trygge på hverandre (så lenge personene er åpne og villige til å prøve nye ting). Men uansett; veldig glad for at sexen alene ikke var grunnen til at det ikke ble mer av dere to.

(mann 28 år fra Buskerud) sø. 28 okt. 2012 10:52 Privat melding

Nja, hvis man har en dårlig partner så er det jo bare å si ifra og kommunisere. Kanskje oppfordre til å prøve noe nytt. Dårlig sex har jeg hatt sjeldent.

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 28 okt. 2012 11:18

Som KONGEN sier. Og er dama for stor til å "kaste rundt" (har aldri skjedd meg, men jeg liker slanke damer), så hold henne fast og lås armene og beina hennes i stedet. Litt "bondage light", mens du drar henne litt i håret og biter henne lett på halsen eller brystet. Det pleier å tenne jentene skikkelig etter min erfaring. Og gi henne en 5 - 10 orgasmer i løpet av kvelden, hvis hun er en av de jentene som klarer å få slike, og gjerne sammenhengende. Noen få får det ikke i det hele tatt, skjønt du kan jo sette deg som mål å prøve å gi henne den første noensinne likevel. Gir du henne hennes første kvinnelige ejakulering noensinne, eller hun etterpå ligger med ukontrollerte krampetrekninger i underkroppen etter orgasmene, så vil hun nok også tenke tilbake på det som god sex. Da er forøvrig sjansen rimelig stor for at hun har lyst til å møte deg igjen gang på gang også, om ikke annet så for sexen.

Skjult ID med pseudonym positiv sø. 28 okt. 2012 11:25

I en alder av 50 år har jeg definitivt hatt dårlig sex – men da alltid med en mann jeg ikke kjenner! Ved økt kjennskap blir sexen oftest bedre og bedre! Handler om å kjenne den andre så godt at man vet hvilke knapper man skal trykke på om det nå handler om en langvarig og deilig seanse eller en like deilig to minutters!

Har hatt himmelsk sex med min siste kjæreste – og med en flott mann jeg møtte tre – fire ganger for mange år siden!

Skjult ID ma. 29 okt. 2012 13:12

Veldig sjeldent heldigvis, men det blir så bra som man selv gjør det til. Gi for å motta! :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 29 okt. 2012 15:24

Samtlige av de gangene jeg har hatt sex har vært jævlig dårlig.
Men det er ikke så rart egentlig, for jeg er fryktelig dårlig i senga. Så dårlig faktisk at jeg har mer eller mindre bare gitt opp hele greia egentlig. :P

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 29 okt. 2012 15:35

Egentlig en mer enn god nok grunn for å ende opp på forum :-)