Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan unngå vennefella versus drittsekkfella?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rass-mus ti. 30 okt. 2012 01:08

Har en liten utfordring som det har vært morsomt å sjekke hvordan andre takler...

Grunnen til at jeg er på nettdating er å finne en O.K. dame. Vil gjerne bruke litt tid og bli kjent med flere da jeg tidligere stort sett har plukket opp noen på byen og da er det litt tilfeldig hvem man involverer seg med. Det er lite aktuelle damer på jobb og i venne flokken min.

Har prøvd nettdating et par ganger før og da har jeg stort sett bare innledet noe med en av de første jeg har møtt, hvorpå etter laang tid jeg har sett at vi ikke passer sammen alikevel. Så så i prinsippet har det vært som å møte noen på byen. Vil derfor bli kjent med flere før jeg bestemmer meg og sile ut den hvor magefølelsen sier er mest riktig..

Utfordringen er at hvis jeg ikke flørter særlig aktivt under datingen har jeg fått beskjed om at jeg er mer "vennetype" etter en 2-3 dates. Det er ikke noe morro for noen parter - derfor har jeg begynt å skru på litt mer flørting, som gjør at vi havner i loppekassa ganske raskt da vi begge blir trigget og det faller unaturlig og ikke ta det steget...

Selv om det ikke er galt å ha sex når man er voksen og singel og jeg er åpen på at jeg dater flere, så føler jeg meg uansett nesten som en drittsekk. I sær når jeg føler at jeg nesten må "slå opp" med 5-6 stykker for å velge ei som jeg allerede føler jeg har vært utro mot. :(

Føler nå mest for å kutte ut alle og stikke på byen og finne ei tilfeldig der i stenden...

Hva gjør dere som har lyst til å bli kjent med flere her inne for å unngå dølle dater og gå i vennefella versus ende opp som en drittsekk som leker med andres følelser?

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 04:17

@Gluping
Livet er hardt

(mann 38 år fra Østfold) ti. 30 okt. 2012 05:37 Privat melding

Strekk det hele ut over en lengere tidsperiode, så kan du gjøre akkurat det samme uten å holde på med en mange samtidig.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 30 okt. 2012 07:48

Du sikter altfor lavt. Når du tror at du kan velge blant de du dater, dater du ikke rett dame.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 30 okt. 2012 08:06

@Rass-mus, bare kjør på.
Alle byttedyrene er like, og kan bare brukes og kastes etter eget forgodtbefinnende :-)

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 08:40

Kjenner meg igjen i det du forteller, har det veldig likt selv i perioder. Når jeg bestemmer meg for å bli bedre kjent så ender man opp som venner, skrur man på sjarmen så ender man med å ha sex.

Eneste jeg kan si er at så lenge du er ærlig og åpen om det du gjør, så er det vanskelig for deg å såre de andre jentene. Jeg har fortsatt god kontakt med flere av de som har blitt "luket" bort, og det pga vi har snakket og vært åpne om det vi vil og ser etter, og siden vi er alle voksne mennesker så er det ingenting i veien for å ha sex og ha det deilig sammen, så lenge alle involverte vet hva de går til.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 08:51

Ærlig og åpen sier du. Antar det da betyr at jentene vet at du koser deg med dem på omgang.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 08:55

Ja det gjør det, hva ellers tror du at det betydde? De har da et valg, og må stå for det valget de tar. Men kanskje du antar at jeg, eller TS, gjør dette "bare" for å ha sex? For da tar du feil.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 08:58

Bra at du sier at jentene går på omgang. Henriette mandag, Marie onsdag, meg fredag. Greit å vite!

(mann 38 år fra Oslo) ti. 30 okt. 2012 09:02 Privat melding

Det er vel egentlig ikke allverdens til et problem så lenge man med hånden på hjertet kan si at man er ærlig.

Men en ting som er verdt å ta med seg, er hvorvidt valget om én eller flere ligger i en dypere forankret livsfilosofi eller om du spiller på et sett med behov som byr på dårlige følelser for deg underveis. Om det er slik at du i bunn og grunn er kongruent med å være en slags "fri sjel" i forhold til hvem du er intim med, så vil du neppe få problemer med det (de du er med plukker opp hvem du virkelig er ut ifra adferd, kroppsspråk, subkommunikasjon osv).

Derimot, om du avgir en "vibb", en energi, som lover noe, men gjør noe annet, så kan det fort bli litt knotete.

Uansett, når du er med en du kan dele en forståelse og intimitet med på et dypere nivå, så vil det ikke lenger være et problem - man flyter sammen veldig av seg selv uten alle disse kognitive labyrintene. Frem til det, kan du anse de multiple forholdene å være oppbygging av erfaring og det er nok av begge kjønn som er ok med det.

Best of luck!

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 09:28

Rass-mus, og hva hvis jentene gjør det samme, dater altså mange samtidig? Da er det alle som har sex med alle, fyyyy, ikke sunt det, simpelt, primitivt, ekkelt. Og du tror at du finner en kjæreste på denne måten? Det tror ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym Gørl ti. 30 okt. 2012 13:18

Jeg skjønner problemstillingen, Rass muss.

Dog er det en mellomting mellom å flørte litt (det vil si å lade stemningen) og det å hoppe til køys. Tren på å la være det siste. Det er sånn med oss jenter som med dere: De menn som flørter og kanskje til og med blir kåte men som står i mot, blir gjerne ekstra spennende. Samtidig får du ikke drittsekkstempel om du sier at du trenger med tid til å blir kjent og går hjem...

Skjult ID med pseudonym Alexis ti. 30 okt. 2012 13:30

Hvis valget står mellom meg og en annen, velg henne!
For hadde jeg vært den rette så hadde det vært så innlysende at du ikke hadde tenkt at du måtte velge mellom oss :)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 30 okt. 2012 13:37

Enig her du får heller la vær å hoppe til køys med en gang med de du ser på som kjærlighetspotensiale. Nett dating blir jo sånn at man fort "har noe på gang" med opp til flere. Jeg for min del setter grensen ved sex har jeg hatt sex med en så fortsetter jeg å date bare han og ikke de andre...men det kan jo og ende med ons da hvor man ikke kontakter hverandre etterpå..så da er det bare å date videre med noen andre :P tror nok litt man kan føle seg litt som en drittsekk uansett men hvis du er litt mere tilbakeholden så kansje det bedrer seg. I begynnelsen av at jeg var singel var jeg litt sånn jeg også..men så følte jeg meg til slutt så dritt så da måtte jeg begynne med litt regler for meg selv. Du kan jo unngå å havne i vennefella ved feks å kysse jenta da uten å ha sex med hu ;) MÅ ikke det heller vettu..da finner du vertfall ut om det er noe mere der :) Men klart jeg forstår deg man har da sine lyster og drifter og er ikke alltid like enkelt å styre seg..blir litt som å få en godteskål foran seg..jævig tricky å ikke ta en bit ;) :P

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 18:06

Du må ha noe høyere standard på de jentene du dater:-)

Sett opp listen ..så må du strebe MER!

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ti. 30 okt. 2012 18:39

@skult ID

Vel, problemet er at jeg ikke finner "høyere" standard. Har "datet" mellom totalt mellom 100-200 stk. ett sted; innbefattet modeller (også modeller for "voksenindustrien" :D), skuespillere, artister(musiker), enn prest(!), prostituert (datet altså, ikke kjøpt), rike, fattige, fra ulike verdenskontinenter, etc...

Men har også vært i lengre forhold, ett på over 10 år, og det er det jeg ønsker nå.

Saken er altså ikke standarden på damene. Jeg sende melding til de jeg liker best her, og vil si at jeg havnei køys med med langt mer enn 50% disse ( hvis ikke jeg hadde bremse selv). Bl.a. er den en modell/artist som jeg dater nå ( men det er i grunnen en rockedame som er favoritten...).

Så samtidige av damene jeg driver med er nok myye bedre enn slimålen meg, selv om de er litt ulike (fordele og ulemper med alle..). Jeg finner rett og slett ikke noen bedre :D Problemet er altså å velge ei uten å skape furore... :D

...og til dere jenter som sier at det går an og flørte uten å ha sex - for hvor mange dater da før typen virker som en dust? ( ser for meg at jeg sier "...nei jeg synes vi skal vente litt..." eller "...jeg er ikke klar ennå..". Ikke akkurat James Bond hahaha)

Skjult ID med pseudonym optimist ti. 30 okt. 2012 18:46

Hvis mannen faktisk hadde sagt at han ville vente litt, så hadde jeg synes at det hadde vært utrolig positivt. Da hadde jeg tenkt at han var seriøs og ville være sikrere på om det kunne bli noe mer før vi hadde sex. Jeg har ofte sex for tidlig i dateprosessen, og jeg tror det er en medvirkende årsak til at det ikke blir et forhold ut av det.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 18:46

Nettopp!
Du Rass-mus ser ut til å date nesten alt du kommer over..
Prøv å finn ut hva slags damer du egentlig vil ha ..kan ikke tro at alle de du dater er like "greie" alle sammen.
Selv er jeg veldig kresen og selvom det betyr nei til mange dater ..så slipper jeg å skulle "leke" med andres følelser og involvere meg med så mange..
Først når det er en som virkelig gjør meg nysjerrig så avtaler jeg dater.
Ang. dette med å vente med sexen så unngå treff med alkohol og for intime settinger så kan du holde daten på en liten avstand.

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ti. 30 okt. 2012 21:25

opitmist & sjkult ID: Ha-ha...nå er det nok fåtallet av damer som blir tent på "Knut Arlid Hareide" typer som dere... :D

Jenter er rare flokk dyr forresten - virker nesten som jo mer åpen jeg er som svin-sekk jo mer blir de tent.

Kanskje det er noe av samme effekten man ser på Justin Bieber, Rune Rudberg, og div "kjendiser". Sikkert noe med den sosiale bekreftelsen - så lenge andre vil ha en så kommer reke-lukta... :D

Menn derimot: vi er mer prinsippfast og ser mer på personlighet. Tar f.eks. like gjerne ei latino-kassedame som J-Lo (bare hun er like fin og rumpa like bra - sett på Mtv i dag, vettu...).

Skjult ID med pseudonym optimist ti. 30 okt. 2012 21:30

@rass-muss, Knut Arild Hareide er en av Norges minst attraktive menn, så jeg vil ikke ha på meg at det er sånne menn jeg liker ass.. Rune Rudberg hadde jeg faen ikke tatt om han var den siste mannen på kloden, han er bare nasty, usj. Og Justin Bieber er både for ung og for glætt..

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 21:32

Jeg er en jente og langt ifra noe Knut Arild Hareide type..(forøvrig så kan du ikke engang skrive navnet hans riktig).
Dessuten har jeg ingen interesse hverken for Justin Bieber eller Rune Rudberg! Var dette de to beste alfamennene du kunne komme på? ;-)
Joda flotte rollemodeller du ser opp til:-) Ha ha!

Skjult ID med pseudonym åge ti. 30 okt. 2012 21:37

Tror TS har det bare i kjeften..

Hadde han vært så omsvermet ..så hadde han ikke hatt dette enorme behovet for å skulle markere seg..
Det er alltid de som snakker høyest om ..som gjør det minst..

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 30 okt. 2012 21:39

Føler at dette er en trolletråd, men jeg kan jo ta feil, har gjort det en gang tidligere

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 30 okt. 2012 21:41

De er flokkdyr, byttedyr...

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 21:44

En gang hadde det vært utrolig behagelig å lest igjennom en tråd uten at Lowry besudler den med sine byttedyr kommentarer.

Skjult ID med pseudonym åge ti. 30 okt. 2012 21:44

Hvem? Mener du kvinner?
Du er klar over at du som medlem i de første samfunn ville ha blitt kjeppjaget og forvist fra stammen
hvis ikke du kunne se forskjell på en kvinne og et byttedyr??? :-)

Skjult ID med pseudonym nelly ti. 30 okt. 2012 21:47

Enig! Lowry er så....kjedelig!
Kun de samme kommentarene hele tiden.
Dårlig ordforråd og meget snevert perspektiv på den fyren der.

Skjult ID med pseudonym sirene ti. 30 okt. 2012 21:56

Øyh...! Ikke mobb Lowry da- han er som han er, og sånn er det med den saken ;-)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 30 okt. 2012 21:56

@SkjultID, skal jeg heller bruke ordet flokkdyr, som Rass-mus gjorde? :p

@nelly, et meget snevert perspektiv er bra, kun et enkelt mål, og ikke som resten av forum som lar seg distrahere og forstyrre av alt mulig.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 21:57

-Rass-mus) - ti. 30 okt. 21:25

Sitat: "så lenge andre vil ha en så kommer reke-lukta... :D"
Etter å ha fulgt deg litt fra sidelinjen , er vel rekelukt noe som frister deg, du som pløyer over det meste i 2 sko ifølge innleggene dine !!

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 22:00

Det at du presterer og mer eller mindre bruke de 2 ordene i ca 50% av trådene her inne er nok beyond det enhver her inne kan forstå.
Og istedenfor å poste de ordene, heller bidra til trådene.

Beklager at jeg sklei litt ut av temaet, begynner bare å bli lei de samme postene om og om igjen.

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ti. 30 okt. 2012 22:13

Ha,ha... gøy med litt temperatur... :D

@optimist & skjult ID - hvis dere ikke liker KAH, hvorfor gir dere meg råd for å oppføre meg som om jeg skulle vært den type mann. Rudberg & Bieber var bare eksempler, der har noen kjendis eller lignende som dere og venninnene synes er "såååå kjekk" (og ikke lett å forstå for andre)... :D

@Åge: ikke fake - jeg er jo anonym og da markerer en seg ikke.

Da jeg var inne her for ett par år siden så skrev jeg laaaange utgreiinger for hvordan trigge damer. Men gidder å skrive det samme igjen... :) (..og det tar bare ett par minutter å legge inn ett innlegg her på forum etter at jeg har svart meldingene - det er mye gøyere også) :)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 30 okt. 2012 22:15

@Rass-mus, gjenta for nye lesere her inne :-)

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 22:17

Whatever Rass-mus!
Uansett om det stemmer eller ikke stemmer at du er så populær blandt damene
så fremstår du som en utrolig usympatisk og narcisstisk klyse!

Skjult ID med pseudonym helene ti. 30 okt. 2012 22:19

Rune Rudberg og Justin Bieber virker iallefall sympatiske:-) Det skal de ha..
Dette er noe Rass-mus kan lære fra dem:-)

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 22:20

TS
(Skjult ID ) - ti. 30 okt. 22:17 er ikke samme som UT ( skjult ID - ti. 30 okt. 21:57;)

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 22:23

En virkelig gentleman "doesn't kiss and tell"!

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 30 okt. 2012 22:24

Alle dere @Skjult ID, dere er som byttedyr, eh jeg mener flokkdyr, det går ikke an å se forskjell på dere :-)

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 22:25

@Lowry

Blir du aldri lei?
Er sikkert som å helle bensin på bålet dette fordi etter så mye oppmerksomhet som han har fått nå så slutter han aldri.

Skjult ID med pseudonym k ti. 30 okt. 2012 22:30

Som en ti-åring som bare må ha oppmerksomhet...selvom det betyr feil type oppmerksomhet:-)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 30 okt. 2012 22:38

Jeg har ikke behov for oppmerksomhet på forum (bare underholdning), siden oppmerksomhet her er helt ubrukelig til noe som helst.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 22:39

Det at han poster igjen, viser bare til at det er oppmerksomhet han søker.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 30 okt. 2012 22:43

Og de som nesten alltid bruker helt skjult id ved slike diskusjoner, søker intet...

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 22:46

Like mye som de som bruker pseudonymer

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 30 okt. 2012 22:48

@En av alle dere skjult id, hva skulle oppmerksomhet her inne være brukbart til, hvilken nytte?
Jeg har ikke noe behov for å omgås med noen på forum, og forumkvinnene har jeg avskrevet for seksuell bruk, så da plasserer jeg forumkvinnene i forumlimbo sammen med forummennene.

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ti. 30 okt. 2012 23:18

@Lowry... hadde avskrevet forumsdamene til seksuell bruk jeg også, helt til jeg tilfeldig møtte ei på et utsted og hun begynte å sjekke meg opp....

Hun var ikke anonym her. Men det var ett par år siden jeg hadde sett henne på forument, så husket jeg ikke hvor jeg hadde sett henne, før dagen etter da jeg logget meg inn på sukker igjen for første gang på to år.. ;-)

Så jeg fikk ikke nevnt at hun fikk en bit av gamle "rass-mus" (husker jeg fikk passet grundig påskrevet av henne på noen av de gamle innleggene mine) :-)

Utrooolig hva en kan bruke forumdamer til når de først har bestemt seg.... :-D

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 23:27

Sånn skal det være rass-mus, noen av de er egentlig ganske søte i lystig stemning.

Den utgaven rass-mus liker jeg.

Skjult ID med pseudonym Miniblomst on. 31 okt. 2012 09:27

@TS
"jeg fått beskjed om at jeg er mer "vennetype" etter en 2-3 dates"
Den der svir,og ja...jeg skal innrømme det at jeg har severt det der til noen av mine dates fra nette. Noen ganger så må det 2-3 date til for å finner ut om en passe sammen eller ikke.

Men jeg som jente(er 27,forsatt jente tro jeg) har også fått avslag. Nylig faktisk,etter 8date! men sånn er livet. Jeg liker jo fyren,vi kan bare være "venner" for min del,jeg få jo det jeg vil ha og ingen sjalusi. Helt topp!

Så akkurat nå trives jeg godt å bare være "venninna",men om det dukke opp the one and only for me.....så dumpe jeg "kompisen" min lett. No bad feelings!

Manne deg opp,du er en drittsekk og jeg ei hore. Disse ordene er jo noen andre som bruker på folk som må prøve å finne den rette i sitt liv.

Jeg har i allfall 4-6 gutter i armen,om en vil bare være venn...ok...da har jeg 5 igjen da. Det er ikke bare dere gutter som date/snakker med mange samtidig,vi jenter gjør det samme. Get over it!

Til resten av sukker menn : Håper at jeg ikke skremme dere nå,men det er det som er sannheten :) Den beste vinner. Akkurat som spermen deres :P hehe ^^,

Skjult ID med pseudonym Rass-mus on. 31 okt. 2012 12:33

@Miniblomst

Tja, det er ikke helt sånn...

Må tilstå at det er var kun ei som sa at jeg var mer "vennetype" når jeg prøvde å være "seriøs" og "hyggelig".

Men det er noe av det verste å høre fordi det går litt på "manndommen" (og "kvinnedommen?") løs. :D For min del er det lettere å høre at jeg er en dust eller sjåvinist, eller tilsvarende... (ha,ha)...

Så etter det har jeg vært meg selv igjen. Stort sett har det blitt knulling på andre daten og jeg blir låst i ett nettverk av damer jeg har sex med og som i grunnen vil ha et mer seriøst forhold til tross for at de kan si noe annet... (altså drittsekkfella)

Håper at så mange som mulig av de knuller rundt (så lenge de beskytter seg). Men jeg tror faktisk flertallet er ganske "trofast" til tross for at anledning til annet...

Tror dette beviser at det monogame idealet vi har her i landet ikke faller naturlig - menneskets natur er at kvinner flokker seg rundt noen menn for sex som får spredt genene mer, mens andre blir brukt mer for beskyttelse og trygghet... ;D

Skjult ID med pseudonym Miniblomst on. 31 okt. 2012 13:38

@ Rass-mus

Kunn ei?! hahaha xD du må ha likt henne godt siden du kan kjenner det på "manndommen"...hehe ^^,

Det er vel normal med mange "venninner" og "kompis",men det er jo klart at om det er en "kompis/venninne" som er litt mer spesiell enn andre...så holder det med kunn en synes jeg.

Jeg vet ikke om jeg kan kalle meg,som en av damene som flokke seg rundt en mann som vil spre sine gener.....er vel litt kresen jeg :P

Har kunn date 1 gang i år,hahaha xD

Skjult ID med pseudonym ..)(.. on. 31 okt. 2012 13:48

Kanskje rass-muss fått teft av sekt-leadersheep, tatt grep om en gruppe disipler i litt amerikansk "sekt-style" og har et sterkt behov for å eie "sine venner" ;-)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 31 okt. 2012 13:48

@Rass-mus
Ja, men da hadde hun sikkert forlengst forlatt forumet, og blitt brukbart frisk igjen? (Forumet er usunt...)

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 31 okt. 2012 19:18

Min erfaring med damer er at det å ha sex med damer gjør at du knytter til damer du ikke nødvendigvis har noe til felles med. Det er greitt viss du bare vil ha elskere, men det er ganske kipt viss du søker en kjæreste. Jeg tror du kjenner deg igjen, men dette er noe som har skjedd med meg: jeg dater en dame. Hun er fin nok. Vi har egentlig ikke så dyp kjemi. Hun tror vi har kjemi, men jeg vet denne kjemien vil ta slut ganske snart. Eg tar henne til sengs bare sånn for skams skyld. Og sex er jo godt. Og så blir vi knytt sammen og treffes ofte. Og så har vi sex. Og så blir vi kjærester. Og så fungerer det ikke. Og jeg får en slags merkeleg kjærlighetssorg.

Det jeg prøver å gjøre er å bare date jenter uten å ha sex med de. Å slå opp med jenter du ikkje har kjemi med og som du ikke har ligget med er faktisk veldig deilig. En har ingen dårleg skyldfølelse og en har ingen følelse av å ha gitt noe til noen man ikke bryr seg om. Mitt problem er først og framst at jeg med årene føler at min kropp er en ressurs og noe sårbart og verdifullt og at jeg ikke er interessert i å gi den til noen jeg ikke bryr meg om.

Mitt råd er å bite det i seg at du går et par måneder uten sex.

Du bør ikke ha dårleg samvittighet overfor jentene for å ha sex med de, men du må stille deg selv spørsmålet om du virkeleg ønsker å ha sex med en haug med jenter du ikke kjenner og egentleg synes er litt uinteressante.