Alle innlegg Sukkerforum

Skype, msn og lignende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt35 ti. 30 okt. 2012 13:17

Hvor fort er det egentlig vanlig at man prater på andre arenaer? Altså at man tar praten over til skype, msn, facebook osv? Jeg synes det er like greit å sende meldinger her jeg, helt fram til man finner ut om man har lyst til å møtes. Hva mener dere a?

Skjult ID med pseudonym stimpy ti. 30 okt. 2012 13:29

Begynner meldingene her inne å bli lange og man blir sittende i evigheter hver gang man skal skrive et brev pleier jeg ofte å høre om de bruker Skype, MSN eller Facebook. Vel og merke kun om det er en jeg gjerne vil bli bedre kjent med, og hvor samtalen er god.

Mye enklere og man får et bedre inntrykk av å chatte slik enn å skrive brev der man gjerne veier sine ord mer i frykt for å si noe dumt eller feil. Chatten her inne er desverre tilnærmet ubrukelig, eller så hadde den vært et greit alternativ.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 30 okt. 2012 13:58

Nei si det du de fleste er fort ute å spør om de tingene der. Når det er sagt så syns jeg man kommer mer innpå noen når man skyper og snakker med personen "live" så kan man se mimikk smil, sjarm osv..desuten så kan man lyve på et bilde men ikke på sånt noe...så kan være kjekt før en date. Feks en fyr jeg snakket med i 2t på en sånn skypechat blir jo omtrent som å snakke med noen i tlf men du ser om personen smiler osv samtidig..han var bare småkjekk på bildet men live på cam så var han riktig så flott i tilegg til at man fikk snakket om en del ting. Så da er det lettere å takke ja til date, så torsdag= date :)

På den annen side kansje vente litt med å legge ti fok på facern vis du syns det blir for nært? men du kan jo og blokke dem igjen da vis de blir for masete og slitsomme..akkurat blokka en haug der selv..:P

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 30 okt. 2012 14:51 Privat melding

Jeg foretrekker også å ha sukkersamtalene på sukker. Skype, msn og facebook brukes utelukkende til venner, arbeidskontakter og folk jeg faktisk kjenner. Jeg ønsker ikke å blande det sammen med noen jeg ikke har møtt ennå. Etter et møte og hvis begge har lyst å holde kontakten er det noe helt annet. Men så lenge det er for å finne ut om man vil møtes, så er det like greit å gjøre det her. Jeg orker iallfall ikke en 2 timers samtale - verken på telefon eller skype _FØR_ et møte! Da vil jeg heller snakkes ansikt til ansikt de to timene på selve møtet...

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 15:04

Absolutt. Hva er bedre/annerledes på andre arena. Sukker har alt som trengs til å "overeve" fram til den første daten.
Senere... ja, det er helt annet spørsmål.

Skjult ID med pseudonym optimist ti. 30 okt. 2012 15:13

Man bruker nettet som sjekkearena og da bruker jeg de mulighetene nettet tilbyr jeg.
Om jeg sitter å prater med en i to timer på msn eller her inne tar jeg det som noe positivt, da det er et tegn på at praten går enkelt. Er ikke personen trivelig finnes det blokker både her og på msn.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 30 okt. 2012 15:19

Foretrekker også bare å meldes her. Facebook er for min del kun for folk jeg faktisk kjenner, og Skype har jeg ikke (gammel PC uten mikk, får vel kjøpe meg en ny etterhvert). Brukte en del MSN tidligere så har den muligheten, men sjeldent jeg synes det er nødvendig. Kan eventuelt ta en prat på telefonen, synes det i så fall er minst like bra. Jeg får høre stemmen til jenta, og hun min, og hvis vi har god kjemi på telefon så er min erfaring at kjemien mest sannsynlig er god ansikt til ansikt også - i det minste når det kommer til prat og humor, den gjensidige tiltrekningen vet en jo ikke om er der før vi møtes. To timer på telefon med en person jeg aldri har møtt er forøvrig sjeldent aktuelt for min del heller.

Og hvis noen vil se hvordan jeg ser ut så kan de google meg etter å ha fått nummeret mitt. Det er ikke hemmelig, og det ligger både noen bilder og et par filmklipp av meg ute på nettet.

Skjult ID med pseudonym joy ti. 30 okt. 2012 16:14

Det finnes jo sukker chatten i tillegg til meldinger. Og den funker helt supert. Med kamera og mikrofon. Det trengs ikke andre arenaer.