Alle innlegg Sukkerforum

Snowboard

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Garth ti. 30 okt. 2012 22:23

I nesten alle Profiler jeg er innom eller så og si alle, så står det at jenta elsker snowboard og står på snowboard og bruker mye tid på snowboard.

Jeg hører til en guttegjeng som er vokst opp med snowboard, vi reiser over hele Norge for å stå og er mye i Oslo omegn på bakkene rundt om og bruker sesongkortene våre og har et par vidoer ute diverse sider med høy rating, vi er ikke proffe men vi er ok.
Men det er ikke så mange andre som bruker disse bakkene og det er veldig sjeldent vi ser jenter stå om vi ikke drar til Hemsedal eller Trysil.
Under høysesongen på Tryvann i januar-feb, spes i slutten av feb når snøe er løs nok til at du glir godt så er alt lagt i stand til at oslobeboere skal kunne stå på brett fra morgen til lyskasterne slåes av rundt 23.00....alikevel er det ofte ingen der når det ikke er aktivitetsdager, turister eller utflukter.
Alikevel har jeg tittet i flere 100profiler som tilhører Oslo som bokstaveligtalt skriver at de elsker snowboard, noe jeg da oppfatter som en lidenskap.

Men ja....er dette noe kanskje som diktes opp, og skal egentlig være slik....at en finner på noe som er trendy og at en da bedriver dette mye og elsker det? Er det like ille som å bruke ett gammel profilbilde eller fugleperspektiv for å se slank ut eller burde det være lov til å dikte opp litt interesser?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 30 okt. 2012 22:28

Er nok mange som ljuger på seg det ene og det andre her inne. Så om noen sier de liker å stå på snowboard, så regner jeg med de liker det akkurat i det de står på det, og ikke tenker på det når det ikke er sesong for det.
Man vil jo lage et så best mulig inntrykk av seg selv her inne, og da liker vel noen å smøre litt på :)

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 22:29

Hva så? Jeg elsker å kjøre ski (ikke snow board) men jeg er da aldri i Tryvann.. Det kjeder meg... Skal forsøke litt i vinter men, tviler. Helgetur til Røldal? Jatakk... Trysil? jatakk osv. Jeg vet om mange oslojenter både på ski og brett.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ti. 30 okt. 2012 22:30

Det er menn her inne som sykler Birken på 38 sekunder. Selvfølgelig er det mye humbug på profilene. Treff en jente i løypa hvis det er en dealbreaker om hun er på board hele sesongen eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 30 okt. 2012 22:31

Selv så bruker jeg 39 sekunder.....så er litt dårligere enn de som bruker 38

Skjult ID med pseudonym Garth ti. 30 okt. 2012 23:10

Nei jeg bare tenkte at jeg om jeg hadde 55 dager på brett ifjor og det samme de siste 12årene rundtomkring i Norge på de mest populærestedene jeg kan telle på hånd hvor mange ganger jeg har sett jenter stå på snowboard...så synes jeg det er rart jeg har sett igjennom flere 100profiler der alle skriver mye om hvordan de elsker snowboard.....selv nevner jeg det ikke i min profiltekst da jeg ikke ser at det sier noe særlig om meg.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 23:13

Du har et poeng. Snowboard er ut... Man ser jo lite av dem i det store og hele. Forøvrig har jeg ikke sett mange profiler her hvor jenter skriver de elsker Snowboard. Kun noen få. Ikke mer enn at det reflekterer det jeg ser i bakken.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 30 okt. 2012 23:13

Mange vil vel kanskje vise at det er den livsstilen de lever, som mange kanskje forbinder med snowboard.
Akkurat på snowboard-temaet så faller jeg veldig fort fra, har gjort det en gang, og aldri mer, bortoverski ala natoplank er tingen! :)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ti. 30 okt. 2012 23:14

He he Grimstad... bare 1 sekund dårligere, du er jo ikke så dum alikevel ;)

@Garth, ikke heng deg så mye opp i disse profilene, hvis man er på ski eller en topptur en gang i året, tar man bilder og legger ut og sier at man bare elsker slikt :) Fokuser mer på det som kommer fram når du snakker/ skriver meldinger med noen. Mange diller med profilen sin til man nesten er ugjenkjennelig fra den man egentlig er..betyr ikke at de ikke er verdt et forsøk å bli kjent med.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 30 okt. 2012 23:18

Nå ja, ikke gi meg noe skryt det fortjener jeg ikke, er jo tross alt ikke helt oppe i toppen.
Jeg nøyer meg med at jeg har vært sanitetsvakt under Birken.

Skjult ID med pseudonym Bangster ti. 30 okt. 2012 23:21

Har sett endel kvinner som sier "intet bilde = intet svar". Helt OK det, men jeg sidestiller en mann som ikke har profilbilde med en kvinne som ikke har profiltekst.

Det går godt med det TS sier her. Jeg og de fleste jeg kjenner ser utrolig mye mer TV enn hva jeg ser folk skrive i sukkerprofilene sine.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 23:21

De stedene jeg kjører, typisk Trysil, Kvitfjell, Røldal, Voss, Oppdal etc.. så vrimler det av jenter på ski. Så å tenke at damer lyver om dette blir veldig forutinntatt.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 30 okt. 2012 23:27 Privat melding

Regner heller med at mange ( de fleste?) profiler nok inneholder alle høydepunktene. Altså de dager man husker, opplevelsene osv. Men hverdagen er nok det som er mest fremtredende hos de fleste, hva nå enn som skjer da, jobb, skole, diverse huslige ting, mat osv osv. Man prøver vel å bruke interesser/ting man liker til å vise personligheten på ett vis. Selv om jeg nok er enig med @Ann Thrax, må nok ha en "samtale" med personen for å få det inntrykket som er riktig.

Man kan vel elske å gjøre noe selv om man kun får mulighet en gang i året? Men lett å få inntrykk at man ikke driver med annet i mange profiler da.

Har ihvertfall opplevd at personen bak nok er mer spennende enn glansbildet profilen kanskje har vist.

Skjult ID med pseudonym Garth ti. 30 okt. 2012 23:31

Ski, jeg har sett mange jenter på ski...og de unngår jeg for enhver pris...som hundeeier har jeg fått mine skistaver i baken når jeg går tur rundt sognsvann eller andre...men ja har ikke opplevd mer aggressive mennesker enn de som står på langrenn så de dropper jeg lett, jesus kristus de er hissige.

Jeg mener alikevel at hverken ski, sykkel eller snowboard sier noe som helst personen og forstår ikke hvorfor de ikke skriver om seg selv istedet og jeg klør meg i hodet...fra november til mars hvert eneste år ser jeg topps 10 jenter på snowboard...og da er det brett mandag til søndag med gjengen....men her inne har jeg enda ikke sett en jenteprofil som ikke står på snowboard.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 30 okt. 2012 23:33

Du får finne søsteren min da, skal garantere at det ikke står noe om det i hennes profil :)

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 23:39

Det er da ingen som snakker om langrenn. Tror du virkelig jeg snakker om å kjøre fem seks timer til Røldal for å gå på langrennski?

På fjellet generelt er det ski som gjelder. Det er få som kjører brett. At du ikke har lagt merke til dette får meg til å tro at du egentelig bare troller her nå.

Drar du i parken på et tilfeldig stort skisted, så er du heldig om du ser èn snowboarder der. Resten er skifolk. Er du løssnøjeger og oppsøker egnede steder, så ser du enda mindre folk på brett. Men alle disse stedene kryr det av jenter. Jeg kjenner personlig jenter som er ute leker i løssnøen mange ganger hver vinter på ski. Men, ok, jeg kjenner faktisk ingen jenter som gjør dette på brett. Der har du et poeng. Men så kjenner jeg kun en som enda kjører brett. Resten gikk over til ski for flere år siden.

Skjult ID ti. 30 okt. 2012 23:44

Ehh, jeg la ikke merke til:
"men her inne har jeg enda ikke sett en jenteprofil som ikke står på snowboard."

Det er flott du bekrefter at du enten er dum eller bare troller. Jeg liker nemlig ikke å -tro- dårlig om folk.

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 30 okt. 2012 23:52

@grimstad: da vet jeg om to profiler! Men har snowboardbrett, vurdere egentlig å bruke det som strykebrett, fordi jeg får det bare ikke til å bruke det på snø !

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 31 okt. 2012 00:14

@mia
Du kan jo bare stå på det på flatmark

Skjult ID med pseudonym Mia on. 31 okt. 2012 00:22

Hehe, stå til pynt.

Men sån til tråden tema, så vet jeg mange som er en! gang i året i bakken., dvs påsken, leier brett, kommer seg opp og ned på ett vis. Og vips en ny interesse og hobby, digger det, blabla, men det er med den ene turen i året da... Og med mange nok bilder så lever de lenge på turen. :)

Skjult ID med pseudonym Bisken on. 31 okt. 2012 04:15

Har tenkt det samme.

Virker som det er flest søndag/afterski/påske-kjørere.. som smører litt tjukt på identiteten sin.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 31 okt. 2012 07:43

Afterski, nå det er en hobby jeg elsker ;)

Skjult ID med pseudonym Mia on. 31 okt. 2012 07:46

Afterski ;);)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 31 okt. 2012 09:38

Må si meg enig i at det er veldig mange jenter som skriver at de LIKER snowboard her inne, men ikke at det er så mange som skriver at det er en lidenskap eller at det er noe de driver med veldig mye. Noen ja, men ganske få. Og de jentene jeg kjenner selv som liker snowboard der ute i den virkelige verden tror jeg stort sett like fullt bare står på det et par - tre ganger i løpet av en sesong, gjerne i forbindelse med hytteturer og slikt. De øvrige helgene i vintersesongen tror jeg ofte går med til andre ting de også liker, som hest, langrenn, dans, reiser, fester, osv osv. Men de kan jo like å stå på snowboard selv om de ikke gjør det så ofte?

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 31 okt. 2012 13:00

beste tråden!!!!!

Skjult ID med pseudonym Bella on. 31 okt. 2012 18:55

Leser den tråden her med stor interesse! Er nemlig ei av de jentene som har skrevet i profilen min at eg digger snowboard..;) Vil påstå at eg er over snittet ivrig, MEN, det er mange grunner til at det ofte blir mye mindre kjøring i løpet av ein sesong enn det eg skulle ønske. For min del er kanskje det største problemet at eg ikkje alltid har noen å dra sammen med (litt manko på brett-entusiaster i vennegjengen)..og jo, kan selvfølgelig dra aleine, noe eg også har gjort, men det ER virkelig ikkje like gøy da! ..og vinterhelgene forsvinner så altfor fort, vips så er sesongen over.. Veit ikkje om det egentlig beviste eller motbeviste teorien til TS, men det er ihvertfall MIN forklaring (eller forsvar kanskje)..:)

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 31 okt. 2012 18:57

jeg digger bergodalbaner, men er en stund siden sist jeg var oppi en.

Skjult ID med pseudonym q on. 31 okt. 2012 18:58

ingenting slår gyngehester

Skjult ID med pseudonym Broom... on. 31 okt. 2012 20:17

Tryvann, Hemsedal og Kvitfjell... Blæh, kjipe steder. Alpene, da snakker vi :-) og ja, står på snowboard ofte!

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 okt. 2012 21:09 Privat melding

"Tryvann, Hemsedal og Kvitfjell... Blæh, kjipe steder. Alpene, da snakker vi :-) og ja, står på snowboard ofte!"

Dette er ganske typisk uttalelse fra en person som ikke kjører skikkelig snowboard..

Skjult ID med pseudonym Broom... on. 31 okt. 2012 21:47

haha, nei. Det er typisk kommentar fra en som er lei dårlige bakker! Har stått snowboard i over 15 år, reist til alpene i over 10 år. Så ja, jeg veit hvordan en bakke skal være og se ut :-)

(mann 26 år fra Oslo) on. 31 okt. 2012 21:55 Privat melding

har lagt merke til at det er mange som skriver det ja, men heller færre som vet hva goofy og regular er osv. Muligheten er jo at de heller bare nyer det å være i bakken, istedetfor å kunne absolutt alt av det tekniske, er jo mange som elsker å kjøre bil, men ikke har snurten av hvordan motoren er skrudd sammen.. og ikke har man behov for det heller, så lenge man har folk til å fikse slikt for seg.

Skjult ID med pseudonym Garth to. 1 nov. 2012 12:13

Vel det er noen her som er enig med meg, for meg er det kanskje litt mer bokstavelig da jeg er i 20årene og jeg har enda ikke sett en jenteprofil som presiserer at hun står på snowboard og elsker det.

Men hver gang samtalen dreier seg inn og om snowboard så viser det seg at hun egentlig bare hadde stått engang, men har det likevel som en utfyllende del av interesser.

Jeg forstår jo at det er sesongbetinget, men det kan virke at det er så viktig å være kul og hipp og trendy at en ikke forteller om seg selv og hvem en egentlig er og istedenfor bare skriver masse løgn i håp om å virke tidsriktig - hva med å skrive hvem en faktisk er ?

Skjult ID med pseudonym Broom... to. 1 nov. 2012 17:24

Garth! Du skrev det ganske bra der, og det gjelder ikke bare snowboard men også mange andre interesser.