Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør dere her på sukker jenter? Helt seriøst!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jada! on. 31 okt. 2012 02:29

Kort oppsummering: Gutt 25 År, 188 høy, normal/slank, utseende 8 (fra 1-10), ganske utadvent, hyggelig, fast jobb, egen leilighet, røyker ikke, snuser ikke, bruker ikke stoff, super bruker.

Jeg har vært her på sukker i nå over 6 mnd, jeg har sendt brev til over 400 jenter/damer, jeg har lest igjennom ALLE profilene, sendt brev jevnt fordelt, med en hyggelig oppsummering om hva jeg har lest igjennom profilen demmes, hva jeg liker med dem osv. Hva jeg søker, hva dem søker osv. Jeg har alltid vært hyggelig, seriøs og ærlig! Hva har jeg fått igjen?

Jo, det skal jeg si dere jenter og damer, av de 400, så har 387 lest meldingen, 374 av dem har ikke svart, 13 av dem har svart, der 4 har takket høflig nei, det er jo helt greit, de 9 andre har jeg pratet en del med, men da ikke samtidig, jeg har alltid kun pratet med en jente omgangen. Vi har da funnet tonen, felles interesser osv. dem sier, du virker som en flott fyr, jeg har lyst til å møte deg osv. men så plutselig så hører man ikke noe mer fra dere! Etter vi har pratet sammen i over 2 uker osv. Ut av de all jentene har kun en møtt meg på date, jeg skulle da allerede luktet lunten?

Det som endte med den daten der var: Vi møttes på Akerbrygge, jeg hadde med blomst, pent kledd, var gentelmann, hadde reservert bord for to, vi fant raskt tonen, pratet om alt, hadde felles humor, hun sa hun aldri hadde møtt en så hyggelig og ærlig person, at kemien stemte osv. Vi satt der sammen over 2 timer å pratet, å hadde det koselig, jeg spandert alt selvfølgelig, siden jeg var gentelmann, vi gikk da videre rundt på Akerbrygge å pratet sammen mer, holdt hverandre i hendene. Fant en benk der vi satte oss ned å pratet mer, så kysset vi, holdt rundt hverandre osv. Så bestemte vi oss for å dra på et utested ved bryggen, vi satt oss ned å pratet, drakk, hadde det gøy sammen. Vi satt der til det stengte, jeg betalt alt selvfølgelig, så gikk vi bort til taxi holde plassen, jeg sier da at jeg kan spandere taxien hjem for hun, siden hun bodde på andre siden av byen av meg, men så sier hun at hun ønsker at hun kan bli med meg hjem. Går helt greit for meg det, men jeg vil ikke tvinge deg eller noe. Så tar vi taxien hjem.

Fortsetter under:

Skjult ID med pseudonym Jada! on. 31 okt. 2012 02:30

Når vi kommer hjem til meg, så legger vi oss, hun tar av seg alt bortsett fra trusa, å vinker meg opp til senga, jeg lenger meg oppi med boksershortsen på. Hun ruller over meg med engang, å skysser meg, vi prater igjen, har det koselig, kysser osv, hun sier hun ikke vi ha sex første daten, siden hun har dårlig erfaring med det, ikke noe problem sier jeg. Vi våkner dagen etter, prater sammen, lager frokost sammen. Når hun drar så kysser hun meg igjen å sier hun vil treffe meg flere ganger, siden jeg er den flotteste personen hun har møtt noen gang.

Samme kvelden får jeg denne meldingen: Tror ikke vi passer sammen. Jeg: Hva har skjedd? Hun: Det er ikke deg, men det er meg. Jeg okey? Hun: Jeg har datet mellom 50-60 gutter på sukker, jeg er egentlig ikke ute etter et forhold, kun ute etter hva dere gutter spanderer på meg, smilefjes!

Takk for den du! Sier jeg bare, dette er erfaringen min med sukker i 6 mnd! Usensurert!
Hvis noen lurer, så ja, daten kostet et ca 4 tusen kr. Føler jeg meg voldtatt? Ja, skal vel si det! Lenge leve ærligheten! Hva vil dere jenter? Sier jeg igjen? Skal dere ha Brad Pitt? Vel han er jo opptatt sist jeg hørte noe! Hallo i luken da!

Skjult ID med pseudonym kloroform on. 31 okt. 2012 02:33

få se ansiktet ditt =)

Skjult ID med pseudonym salmiaform on. 31 okt. 2012 02:52

få se ryggen din =)

Skjult ID med pseudonym salmiaform on. 31 okt. 2012 03:51

Nei det var simple greier. Man kan lure. Men hvis det virkelig er som du sier må du kanskje revurdere utfyllingen av relasjonsprofilen. Kanskje du har fylt ut ett viktig punkt helt feil.

Noe jeg synes er litt kokko med teksten din er at du graderer deg fra 1-10 på hvor pen du er. Kan det si noe om hva slags kvinnfolk nettopp du kommer borti? Kanskje du er en som de fleste synes er blant de peneste, men din måte å skrive dette på sier noe om en litt overfladisk skjønnhetsvurdering. (X antall poeng for å ligne Ken eller en klesmodell.)

Det er slett ikke sikkert det stemmer det jeg sier, men hvis det stemmer så er det nok litt uheldig angående hva slags folk man treffer ( ! )

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 okt. 2012 04:08 Privat melding

Djises kraist.. hvorfor har du sendt meldinger til over 400 jenter?! Er det noen i ditt nærmiljø du IKKE har sendt melding til?

Skjult ID med pseudonym Floppes on. 31 okt. 2012 04:34

Samme problem her, jenter er for kresne. Vi får ta turen til øst europa. Mye bedre der.

Skjult ID med pseudonym singelgu84 on. 31 okt. 2012 05:02

mye luremus rundt omkring, jenter er rett og slett sleipe. synd dem skal ødelegge for resten som ikke er sånn.

Skjult ID med pseudonym Batman on. 31 okt. 2012 06:46

Nå får du sikkert høre at du må forandre littegrann på profilen din, være positiv istedet for negativ eller huske å smile på bildene, så vil minst 200 av disse jentene svare deg, lol. For guds skyld ikke ta i mot råd fra jenter.

Alt du trenger å gjøre i Norge for å få dame er å fikse utseende.
1. Begynn å tren vekter.
2. Ta sol.
3. Få deg noen fine klær(hvis du ikke har peiling så begynn å lese moteblader for menn på nett eller kopier folk som David Beckham, Jude Law).

Når du har gjort dette så fikser du på det som teller 99% på sukker, nemlig bildene. Få tatt noen skikkelig bra bilder.

Om du har et under middels bra utseende kan du glemme å få deg dame på sukker og stiller egentlig dårlig i Norge generelt, om du ikke kan flekse med mye penger. Forsøk å få deg jobb i utenlandske land hvor du som skandinav automatisk har høy verdi. Jeg har flere kompiser som jobber i utlandet som ser helt vanlige ut og land jeg vet en får kastet damer etter seg i er bla Kina, Japan, Brasil, Colombia og Ecuador.

Skjult ID med pseudonym Batman on. 31 okt. 2012 06:52

Og beklager, du er nok ikke en 8er. Da ville du fått svar hos flere. Jeg er en 8er og jeg får svar hos ca 80%, samt mottar en del hjerter og brev(skjønt jeg er enig i at mange plutselig trekker seg fra date, selv om det er de som har tatt initiativet, noe som bygger under påstanden din om oppmerksomhetstrang).

Skjult ID med pseudonym salmiaform on. 31 okt. 2012 07:13

@Batwoman
Jeg er en gutt.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 31 okt. 2012 07:26

Idiotisk ide av deg å spandere. Særlig av deg som ser ut til å bli brukt av jenter.

Gjør noe gratis sammen. Gå en tur i skogen. Gå tur rundt sognsvann. Gå tur på Akerbrygge. Gå tur i en park. Hvor du vil. Hvor du synes det er fint. Gratis er fint. Eller dere kan ta en kaffi sammen. Du kan spandere kaffien på henne, eller hun kan kjøpe den selv. Det spiller ingen rolle.

Vil du ha et forhold eller vil du bare ha sex?

Du kan også invitere henne med hjem til deg på første date. Bare sånn med en gang. Si at dere tar vin hjemme hos dere. Så sier hun ja eller hun sier nei.

Du har sannsynligvis ikke så gode bilder. Spør noen veninner du har som du stoler på hva de synes om bildene dine. Eller du kan spørre en søster viss du har en.

Dette høres kanskje frekt ut, men av og til kan det også fungere fint å gå til psykolog. Mange flere burde ha gjort det. Både de som vasser i sexpartnere av det motsatte kjønn og de som ikke gjør det.

Viss du vil ha et forhold med en dame, bør du ikke ha sex med henne på første date. Det kommer til å føles feil for deg og feil for henne.

TIPS: Ver nysgjerrig på henne. Hva gjør hun. Hva tenker hun. Hva liker hun. Hva vil hun i livet. La 70 prosent av samtalen dreie seg om henne og 30 prosent av samtalen dreie seg om deg.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 31 okt. 2012 07:28

Lær deg også å holde kjeft og la henne få prate ferdig. Damer elsker å prate om seg selv. Menn også elsker å prate om seg selv.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 31 okt. 2012 07:47

Viss du har veldig mye penger så kan du også bed en jeg kjenner lage en profil til deg: Han tar 15 000 kroner for det, men da kommer du sannsynligvis til å få rundt 20 meldinger om dagen. Altså at damer tar kontakt med deg. De bruker en dag på å ta bilder av deg bare for å kunne plukke ut 10-15 bilder som er ordentlig gode. Overfladisk? Ja. Men det fungerer. (Jeg har ikke gjort det selv. 15 000 kroner er alt for mye for meg.)

I alle tilfeller vil jeg anbefale deg å bruke mye tid å bildene. Bruk en dag eller to på å ta bilder.

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 31 okt. 2012 07:49

Som sagt...Norske jenter er SÆRE og KRESNE, som TS sitt innlegg ganske godt viser.
Også klager dei samme jentene over at dei ender opp med drittsekkene, etter ikkje å ha gitt normale gutter ein eineste sjanse...

Nei, som noen sier....
østeuropeiske og thai-jenter er faktisk litt mere greie å komme i kontakt med....
syns forresten eg hører hylekoret om "golddiggers" og "de har ikke så høye krav"... vel min erfaring med f.eks russiske jenter som bor i Norge, er at dei har ganske så høye krav.. til menn og til seg selv (avogtil høyere enn dei norske)... men dei e alikevel vesentlig enklere å ta kontakt med, enn sine norske medsøstre....

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 31 okt. 2012 07:56

Har forresten også vært borti ei "jente" som aldri skulle betale noe som helst sjølv...
ikkje mat, drikke eller reise... niks, nada, nothing

Det skar seg når hun hadde (hemmelig for meg) invitert med venner av seg til ein middag eg og hu hadde... der dukka det opp den eine ettter den andre... som eg visstnok skulle "spandere på". Gjorde det med den første, men når det kom tre stk til, og hun proklamerte at "han betaler"... da nekta eg...
Og blei raskt klassifisert som "gnien" og "kjip"... av henne, og delvis av veninnene hennes...

Det blei ingen fleire treff, kan du si... det var siste kvelden vi var ute som par også...
Hørte seinere fra ein felles bekjent at hun hadde vært på utenlandstur med sin mor og hennes nye samboer... der han visstnok hadde betalt både for turen og lommepenger..... også til sin svigerdatter...

Hørte eg Golddigger?

(mann 40 år fra Oslo) on. 31 okt. 2012 07:59 Privat melding

@ts
Den type PERSONER finner man mange steder, later som for å få det de er ute etter. Egoister som kun tenker på seg selv. Noen er det og like irriterende hver gang.

Verktøyet sukker passer ikke alle rett og slett. Sånn er det bare :)

Har nok en formening om at for mange valg gjør at man lar vær å velge ( fra økonomisk teori, men psykologisk blir det samme) fordi man ikke helt klarer å få oversikten og man er redd for å velge feil. Hadde alle kun fått 10 stk aktuelle på lista si kunne det sett annerledes ut ;)

Men det virker for noen så det fungerer jo. Kjipt å være i din posisjon, men noe sier meg at det nok er enklere for deg når du treffer noen personlig andre steder. Lykke til uansett!

Skjult ID med pseudonym Mia on. 31 okt. 2012 08:03

Drar dyna over hode og gremes...skal bli her i stund....damer gitt...;)
Men ja av så mange meldinger, som resultert i en dates, er det noe som skurrer underveis. Tror nok du sikter i feil hylle, kanskje.
Og alt for snill på første dates, gjør andre mindre kostbare i starten, som gunder skriver..

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 31 okt. 2012 08:05

Dette er bare en trolletråd, vedder en 5 minutters pause på det.

Skjult ID med pseudonym Superminx on. 31 okt. 2012 08:18

ha ha ha aha ha , du betaler alt , legger deg i sengen sammen med henne , og prøver deg ikke på henne en gang , rart hun gikk , det er ikke damen som er kresen det er deg som er aaallltttt for dumsnil

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear on. 31 okt. 2012 08:19

Wow! Jenter er kresne ja. Åpenbart! Nei, veit du inderlig hva. Jeg skjønner godt at jenter er litt lei klagingen til enkelte gutter her inne, for 400 meldinger og så få svar? Beklager at jeg er ærlig her, men her gjør du garantert noe galt selv. På 400 meldinger burde du fått x antall ganger flere svar om du hadde gjort ting riktig. Slutt å skyld på jentene her og ta deg sammen selv. Den daten du hadde er bare et utmerket eksempel på hvorfor jeg er skeptisk til å spandere uten å kjenne vedkommende godt nok til å vite at vedkommende kommer til å spandere på meg ved en seinere anledning.

Skjult ID med pseudonym Arvid78 on. 31 okt. 2012 08:33

4000 Kr på en date, hva sjedde med middag og en tur på kino spør jeg, er det kun hummer og champagne som teller nå.

Uansett så er det noe galt når du har sendt ut meldinger til 400 jenter mens bare 13 har svart, du som fremstiller deg selv som en ung og kjekk mann.

Personlig er jeg 33 år gammel, under 180 (noe som gjør at jeg ikke er en ekte mann i følge sukkerforumet) med høyt hårfeste. Jeg har skrevet til 31 kvinner og fått svar fra 20 av dem, har vært aktiv i ca 7 mnd

Men som Grimstad sier så er nok dette en trolletråd, alle de unødvendige skrivefeilene og det litt konfrontrerende utrykket sier meg det

Skjult ID med pseudonym Miniblomst on. 31 okt. 2012 08:41

@TS
Synes du ta litt mye i på 1.date jeg, ha med å stikke innom en cafe,ta med kaffe og gå tur....blir kjent. 4000kr! på en kveld....det er too much!
Og hun der,som ikke engang er takknemlig.....jeg skjemmes av sånne som henne!

Skam deg kvinnfolk!!!

Men til dere sukker gutter, jeg er ikke noe kravstor ;D

Første date kan være av den billige slaget,så lenge kjemien er det :)

Skjult ID med pseudonym Fakta on. 31 okt. 2012 09:06

"A fool and his money are soon parted"

Seriøst, hvis dere går for sugar daddy stilen, pass på å få deres del av dealen

Skjult ID med pseudonym Miniblomst on. 31 okt. 2012 09:13

@Fakta
Stemme det, for 4000krs date......og kunn kyss og klem....om jeg hadde vært en gutt. Så hadde hun der fått en omgang eller to :P

Skjult ID med pseudonym Fakta on. 31 okt. 2012 09:15

Jepp, jeg hadde forventet noe etter 4000 på første daten, ja... ;)

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 31 okt. 2012 09:28

@ CuddlyBear

"Slutt å klage på jentene"? kvifor det? Dei klager jo på oss.
Her er det to parter. Og skyld er det nok av å slenge rundt seg.
Gutta gjør masse gæernt og teit, er 100% sikker på det.
Men å kategorisk avvise at jenter IKKJE har noe skyld i at folk ikkje får kontakt, det blir FOR DUMT

Skjult ID med pseudonym Miniblomst on. 31 okt. 2012 09:30

@Pedro
Vi klager på hele tiden, men jammen meg vi mann og kvinner kan ha det gøy på 2mannshånd.....eller 2...4 hehhe ^^;
Vi klager,men kan ikke leve uten den andre. Derfor er vi på sukker,jepp....hele gjengen! :D

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 31 okt. 2012 09:31

Når han bruker 4000 på en vanlig førstedate, og hun er ei luredame som bare vil bruke ham og bli påspandert for dyre summer...

Da fortjener han å bli brukt!
(Lettlurte nautet.)

Bruke og bli brukt, det er livet.

(Forbrukersamfunnet, bruk og kast.)

Skjult ID med pseudonym Miniblomst on. 31 okt. 2012 09:34

@Fakta
Hadde lett blitt med hjem jeg,om det er bare kjemi der liksom......som sagt,har mann lyst...har mann lov :D
Vi er vel voksne folk :D

Jeg hadde dødd om daten min hadde blakke seg 4000kr på meg, den lille snille stemmen i meg hadde takke nei til en sånn date. Sånn date som det der.....det passe mer til en spesiell anledning. Ikke det at jeg ikke har blitt spandert på altså. men synes det er for dumt for gutten,å betaler så mye bare for å gjøre meg fornøyd. Selvblukket blomste bukett,og en kafe besøk....eller en tur på bowling,go-cart osv.....det er mye mer spennende :D

Enklest er kanskje best....

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear on. 31 okt. 2012 09:39

@Pedro
Fordi det i dette tilfelle aldeles ikke er berettiget. Klart det er mulig at noen av de 400 jentene også gjør noe feil, men aldri i verden om noe i nærheten av alle gjør det. Derfor er det også tullball av TS å klage. Det er han som hovedsakelig gjør noe galt et sted, ikke 400 jenter her inne. Det er ganske enkel logikk.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 31 okt. 2012 09:48 Privat melding

Jeg håper inderlig at dette er en trolletråd.

Og er den ikke det, så håper jeg indelig at TS har lært å ikke være dumsnill mer. Og jeg håper heller ikke at han går rundt og tror at majoriteten av jenter er slik som denne "golddiggeren".

Å sette seg selv på en skala fra en til ti rent utseendemessig er alltid en subjektiv greie.
Noe som fort kan vise seg at de fleste av disse 400 jentene han har sendt brev til faktisk ligger godt over han på denne såkalte "skalaen", og at han dermed har siktet alt for "høyt" rent utseendemessig.
For enten blingser han på sitt eget utseende, eller så må det være noe riv ruskende galt med profilteksten hans. Alternativt at meldingene han har sendt er svært dårlige.

Eller så kan det jo være at han er den mest uheldige mannen på denne jord. Hvem vet? :P

Men dette høres utrolig lite realistisk ut dersom det TS antar og tror om seg selv stemmer.

Utover det så synes jeg at slike jenter (og gutter, for gutter kan også feks lyve om å ville møtes igjen, at han liker deg, osv, bare for å få seg en runde i senga) ødelegger for alle dem som tross alt er ærlige og ute etter et forhold.
Men jeg vil tro at svært mange av dem til slutt ender opp som ensomme sjeler, til tross for at de kanskje en vakker dag finner seg en kjæreste (pengemaskin).
Så slik sett er det vel dem det er mest synd på når alt kommer til alt......

Skjult ID med pseudonym optimist on. 31 okt. 2012 10:01

@TS hun der setter oss jenter i et særdeles dårlig lys altså. Jeg liker ikke en gang å bli spandert på jeg fordi jeg er redd for at han da forventer noe tilbake. Som regel når jeg er ute med en fyr, så betaler vi annenhver enhet. Jeg har ikke lyst til at en mann skal ha brukt over 4000 kroner på meg altså, da hadde jeg fått veldig dårlig samvittighet hvis jeg merket at følelsene ikke var der. Har jo selvsagt vært ute med noen som har insistert på å spandere, men da har det aldri vært snakk om sånne summer.

Skjult ID med pseudonym candy on. 31 okt. 2012 14:26

Jeg leter etter kjærlighet, kjæreste og baby!
Ja- jeg er en romantiker :-)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 31 okt. 2012 14:37

Uff, den opplevelsen var lei. Tviler på om det er så mange av de jentene her, og er jo bra at hun droppet deg etter en date, for den typen er vel en typisk person som ender opp på trygd og ikke yter mye verken i privatlivet eller ellers he he. Så er du en erfaring rikere, ta med den neste jenta på kino eller bare møt henne for en kaffe eller noe ;)

Skjult ID med pseudonym Mannehora on. 31 okt. 2012 15:23

TS betalte 4000 kr for en date?

LOL

Hva skjedde med å bare ta et glass eller to eller en kaffe? Hvis du lar deg utnytte på den måten så klarer jeg dessverre ikke å synes synd på deg.

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 31 okt. 2012 16:22

etter å ha lest om TS sin date holder jeg meg til damer som er klar for hjemmekos på første date :p

Skjult ID on. 31 okt. 2012 17:10

The Definition of Insanity is doing the same thing over and over and expecting different results.
- Albert Einstein

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 okt. 2012 18:48

Så ut ifra Einsteins utsagn, så er det å date galskap?
Fordi du dater og dater og forventer at det før eller senere er en du utvikler noe mer med. :P

Skjult ID med pseudonym Jada! on. 31 okt. 2012 19:50

Jeg tenker eller bryr meg ikke om den daten jeg hadde, fordi den skjedde i sommer. Det jeg skal frem til er ikke at jeg brukte 4 laken på en date som ikke gikk bra, men hva skjer med at hun velger å bli med meg hjem, når jeg sier at jeg kan spandere taxien hennes også? Ble hun med meg hjem for å snylte til seg stekt egg og bacon til frokost også? Jeg skjønner det ikke. Jeg er ingen rik person, alle pengene jeg har tjener jeg selv, men jeg bryr meg heller ikke som jeg bruker så mye på en date, fordi penger betyr ikke så mye for meg, hvis jeg kan glede andre. Men å gjøre dette mot en person, er jo forkastelig spørr du meg.

Å ja, jeg innrømmer gjerne at jeg er en dumsnill person. Jeg liker å behandle andre mennesker slik jeg vil bli behandlet av dem også. Men det verste er ikke den daten, det er heller alle de brevene som jentene ikke gidder å gjøre noe med engang. Dem sjekker ikke profilen min engang. Har både sett og hørt at jenter sitter å syter på at de møter gutter som behandler dem som dritt, bruker stoff, slår henne osv. Men den samme jenta velger å finne seg en ny gutt igjen, som gjør akkurat det samme mot hun igjen, fordi hun ikke gidder å lese profilteksten engang, men kanskje bare ser på bildet. Jeg er en ganske om tenkelig person, men etter alt dette, så smiler jeg når jeg leser at jentene syter om det at dem bare finner gutter som er idioter, siden det er selvforskyldt.

Jeg har lagd en profil et annet sted, jeg har fått flere brev, av damer og jenter i alle aldere, jeg skal på date på lørdag alt. (Lagde profilen på torsdag) Jeg brukte samme bilder og samme profil tekst, så tror ikke det er noe feil med den gitt. Men den er sikkert ikke perfekt heller, er ikke det jeg sier. Det er heller den type jenter som sitter her på sukker som ikke har beina planta på jorden, men dette gjelder da ikke ALLE jenter her på sukker, heller den type jenter jeg har hatt kontakt med. Jeg har også kontaktet både single og alenemødre, det er samma ulla. Å jeg hever meg over det, det er dem som går glipp av en utrolig snill og grei person som hadde gjort alt for dem.

Fortsetter under:

Skjult ID med pseudonym Jada! on. 31 okt. 2012 19:52

Så også at noen skrev at jeg kunne finne damer i øst-Europa, for å være helt ærlig. Hvis noen hadde spurt meg om det for et år siden så hadde jeg bare begynt å le, å sagt det er bare for tapere og idioter. Nå i dag så ville jeg ha sagt: Det høres jo ikke dumt ut det, du får en dame som er hyggelig og blid, en som ikke krever så mye, en som tar deg for den du er. Dette gjelder ikke norske jenter ser det ut som, som sitter å leter etter Brad Pitt på sukker! Gratuler bare til de jentene, dere graver deres egen grav bare :)

Jeg vil også si at dette ikke gjelder alle damer her på sukker, dette gjelder kun de damene som ikke gidder å svare eller å se på profilen din engang, siden dem sitter å drømmer seg bort med Brad Pitt. Jeg vet at det er mange hyggelige damer her inne på sukker også, men dem er gjerne litt mer eldre enn meg. Dem har mer erfaring, å vet hvordan man skal behandle og snakke med folk.

Amen!

Skjult ID med pseudonym Bangster on. 31 okt. 2012 20:00

DIGGER denne tråden!!

10/10 uavhengig av troll eller ei.

Du traff en prostituert, noe som er helt OK!

Haha, dette var gøy :-)

(I don't get out much...)

Skjult ID med pseudonym Neida! on. 31 okt. 2012 20:26

Jeg nekter å tro at dette er noe annet enn ren bullshit. Du kan ikke være genuint interessert i å bli kjent med 400 jenter. Du kan umulig se på 400 jenter som potensielle kjærester. Du vil nok bare pule litt, og det tror jeg jentene her er smarte nok til å skjønne.

Har vært her inne i 2 mnd selv, og sendt melding til de 9 jentene i mitt område som jeg veldig gjerne ville bli kjent med. 2 svarte ikke, 7 svarte. Av de 7 så falt 3 bort fordi vi ikke hadde så mye i felles til at vi ville treffe hverandre. Av de resterende 4 (som var de første jeg sendte melding til) så har jeg truffet 2, der jeg skal se 1 igjen om noen dager. De 2 som jeg ikke har truffet ennå, skal jeg treffe om ikke så lenge. Digger dette! :)

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear on. 31 okt. 2012 20:31

@Jada!
Seriøst, noe feil er du pent nødt til å gjøre et eller annet sted. Du har mottatt cirka like mange svar på 8 ganger flere meldinger enn meg. Jeg er ikke noe referansepunkt når det kommer til hva man kan forvente seg, men en svarrate på 3,25% er jo elendig. Hvis det er sånn at de fleste ikke engang besøker profilen din så har du to mulig ting å fikse opp, profilbildet og selve meldingene. Siden du påstår du er 8/10, så må du altså drive å sende noen gyselig dårlige meldinger her inne. Jeg kan ikke skjønne noe annet iallfall.

Skjult ID med pseudonym Mr.Confusi on. 31 okt. 2012 21:17

@Neida

Er du fra Utsira?? Eller er du Brad Pitt look a like?

Skjult ID on. 31 okt. 2012 21:51

Spørs om jentene synes du er en 8'er av 10?

Skjult ID med pseudonym Cowboy-Kai on. 31 okt. 2012 21:58

Hahahahahaha, fantastisk! Lever du på 50-tallet? Hvorfor kaste bort pengene dine på den måten?

Jeg er bare en 6-er utseendemessig, men jeg har vært på date med 25 jenter herfra på 3 måneder, og har hatt sex med 7 av disse. Og alle jentene har betalt for seg selv når vi har møttes. Dette er nesten for lett.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 31 okt. 2012 22:21

Vil nok ikke si at jeg er good looking, men vil heller ikke så at jeg er direkte stygg heller. jeg får svar på ca 70-80% av meldingene jeg sender, sjeldent avslag, men finner senere ut at det ikke var helt den rette. så du gjør nok noe feil i de meldingene du sender, eller bildene dine holder ikke mål. som nevnt over så er vel bilder 80% av profilen.

Skjult ID med pseudonym Neida! on. 31 okt. 2012 22:28

@Mr.Confusi
Er jeg fra Utsira? Nei, absolutt ikke. Er jeg Brad Pitt look-a-like? Nei, absolutt ikke.

Skjult ID med pseudonym Lazarus75 on. 31 okt. 2012 23:02

Wow, 400 meldinger er imponerende. Jeg må rett og slett få ut fingeren :)

Skjult ID med pseudonym Mikke on. 31 okt. 2012 23:08

Her sitter vi, gutter og jenter, menn og damer...kranger om hvorfor og hvorfor ikke det gikk sånn eller sånn. Og de som driver sukker gnir seg enda mer i hendene.....

Skjult ID med pseudonym Har du en to. 1 nov. 2012 00:02

Tenk at jeg både kjenner meg 100% igjen i alt som er sagt samtidig som jeg verken skjønner eller godtar eller forstå NOE AV DET. Er ikke det rart.

Skjult ID med pseudonym joy to. 1 nov. 2012 00:07

Ikke rart i det hele tatt. Helt normalt her på forum. ;-)

Skjult ID med pseudonym Har du en to. 1 nov. 2012 00:09

Digg

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 00:23 Privat melding

Oi det hørtes faktisk veldig sårende ut, jeg hadde blitt veldig lei meg.

Jeg er LETT den mest hatede mannen som noen gang har vært medlem på sukker, bare spør hvem som helst på sukker - flere som har skrevet i denne tråden hadde lett skutt meg i hodet om de kunne kommet unna med det.

Men til og med jeg har ikke opplevd noe så ille, hun spilte altså i nesten 2 dager kjempeinteressert og du virkelig gjorde alt du kunne for at hun skulle kose seg og føle seg ivaretatt og trygg med deg også sender hun en så ekkel og sårende melding?
Jeg synes hun virker rett og slett slem og mangler totalt respekt for andre menneskers ve og vel, jeg synes faktisk du kan skrive navnet hennes på forumet da hun tydeligvis står for at hun utnytter andre.

Skjult ID to. 1 nov. 2012 00:28

For å skåne andre, ja.

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 1 nov. 2012 08:07

Nei, eg vil nok sei at sannsynligheten for at eit utvalg av 400 har gjort noe idiotisk, er vesentlig større enn at det bare er ein enkeltperson....

Kvinnfolkene her inne, ser forøvrig ut til å være vaksinert mot å høre klaging på seg... eller "sutring" som det blir beskrevet som....
Derimot... alt som er gæernt og feil ved mannfolk er det ikkje noe problem med... da er det ikkje "sutring" lenger heller visstnok....

Skjult ID med pseudonym Pedrine to. 1 nov. 2012 08:11

Ikke skyld på de andre. Dere har skylda selv.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 11:25 Privat melding

Som en tidligere person i på tråden sa;
"Alt du trenger å gjøre i Norge for å få dame er å fikse utseende.
1. Begynn å tren vekter.
2. Ta sol.
3. Få deg noen fine klær(hvis du ikke har peiling så begynn å lese moteblader for menn på nett eller kopier folk som David Beckham, Jude Law)."

Vell, la meg fortelle deg en ting om oss vanlige, jordnære jenter;

1. Gutter med masse muskler og som bare elsker å flexe i speilet (og tar bildet av det) er totalt uinteressant. Vil ikke ha en fyr som vil bruke mere tid og energi på å løfte tunge ting enn å gjøre morsomme ting med meg.
2. Solariumsbrune gutter er ikke interessant det heller.
3. Klær er selvfølgelig viktig på et vis, mendet viktigste er at man ser ren og pen ut.

Det vi "forlanger" er en man som er snill, morsom, har ambisjoner, som får oss til å føle oss bra, som er litt gentleman, MEN kjære dere, ikke gjør alt dere klarer for å vise hvor mye penger dere har eller hvor mye dere tar i benk. Ingen bryr seg. Så lenge jeg vet at du har en jobb og greier deg greit økonomisk så er det nok.

Jeg opplever at der i mye større grad er guttene på sukker som er kresne og kun ute etter et ligg, enn (kan kun snakke for meg selv og mine venner men) det jentene er.

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 11:33 Privat melding

@meplati - Hvorfor er det slik at jenter kan male seg i ansiktet med all mulig sminke, bruke uttallige timer foran speilet, tegne øyenbryn, farge leppene, bruke uendelig mengder pynt, gjerne sitte med lommespeil midt på bussen/trikken/banen og speile seg, skjule hvordan de egentlig ser ut på alle mulige måter at en faktisk ikke vet hvordan de ser ut.....men om en gutt trener litt og har på en stram t-skjorte så er han verdens største drittsekk.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 11:41 Privat melding

Ja, for det var akkurat det jeg sa. At hvis han trener så er han tidenes drittsekk.

Selvfølgelig kan mannfolka trene, det er da ingenting negativt med å holde seg i form, men hvis samtlige bilder på sukker at av han ibar overkropp som står fremfor speilet, gjør trutmunn og flexer, da føler jeg at det sier litt om han som person, og at han ikke har så mye annet å vise til. Noen jenter elsker vaskebrett, men jeg tror at flertallet som er ute etter et forhold så er det faktisk andre ting som veier. Man kan ikke bygge et liv sammen med en stor bicep. Det må faktisk til en personlighet inni der også, som da er opptatt av mer enn å ta 150 i benk.. Utseende er førsteinntrykket, og folk liker heldigvis forskjellige ting, men det personligheten er det viktige!

Og for all del, hadde vært gøy å sett reaksjonene hvis alle jenter slutta å sminke seg, slutta å gre håret (kanskje bare klipte det helt kort) og begynte å kle oss i adidasdrakt dagen lang.

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 1 nov. 2012 11:44 Privat melding

Theofilio - det kan du gjøre å det..ingen som sier at gutter ikke kan sminke seg..fullt lovlig ;-) men er vel ikke så veldig mange som gjør det..

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 12:04 Privat melding

Men du skrev at det er lite interessangt om han elsker å se seg selv speilet, f.eks ved å flexe.

Det jeg lurer på, hvorfor er det ok for jenter å kunne se seg selv i speilet - jeg tror en gutt ville fått mange rare blikk om han tok frem lommespeil og kam i Norge på f.eks bussen - mens for jenter er det normalt, og jeg regner jo med at de liker å se seg selv i speilet og føle seg vel med hva de ser.

Det jeg sitter igjen med er hvorfor det er en så viktig del av den norske kulturen at mannen ikke skal vise at han liker sitt utseende og for all del ikke finne på å titte i speilet og føle seg vel med det han ser.

Selv synes jeg jenter er mye mye mye penere uten sminke, men jeg ville aldri se på dem som en uinteressang person fordi de gjør noe de selv trives med, nemlig sminke seg.
Jeg forstår ikke hvorfor en som tar 150kg i benkpress skal ha mindre personlighet og ikke så godt utviklede kognitive evner som en ikke tar det.

@isbj - Men blir jeg ikke voldsomt uærlig da, om jeg skjuler alle mine mange skavanker...jeg er ikke spesielt kjekk men med masse make up kunne jeg sikkert sett voldsomt mye bedre ut, spesielt på bilder/kamera.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 1 nov. 2012 12:22 Privat melding

Det er jo stor forskjell på en jente som tar frem speilet sitt på bussen, og en annen jente som gjør det samme.
På samme måte som det er stor forskjell på en fyr som ser på musklene eller kroppen sin i speilet, og en annen som gjør det samme.

Hvor grensa går for hva som er innefor "normalen" og hva som blir overdrevent "opphengt" i eget utseende er jo en annen diskusjon :)

Det er ingen som reagerer på om en jente tar opp speilen for å fikse litt på leppestiften bare sjekke fort at hun ser "ok" ut. Men er det type super-oversminket-dolle-de-llux jente som sitter med speilen oppe halve bussturen, lager trutemunn til seg selv, diller og daller med både sminke og hår, osv, så tror jeg selv jenter ser på det som overdrevent og lite tiltrekkende.

På samme måte reagerer jo ingen dersom en fyr løfter vekter og ser seg i speilen samtidig. Fordi han ser på hva han gjør på et vis. Eller om en fyr går forbi et speil (sorry, menn har jo ikke lommespeil som oftest), stopper opp et par sekunder for å sjekke sveis eller ser på seg selv og retter seg litt opp i ryggen, osv.
Men en fyr som står lenge og diller overdrevent, eller som begynner å flekse muskler, o.l. vil jo til og med menn reagere på :)

Hvor grensen går for hva vi alle generelt sett synes blir overdrevent og for mye selvopptatt, er det sikkert mange meninger om. Men de aller fleste ser fort dersom noen er tydelig over denne grensen. Og de aller fleste reagerer ikke på verken kvinner eller menn som tar en "normal" titt i speilen :)
Litt forfengelighet er jo bare positivt, samt noe de aller fleste kjenner seg igjen i og ikke reagerer på :)

Og dette med mye sminke.
Jo eldre en kvinne blir, desto eldre ser hun ut med mye sminke ;)
Så sminke handler jo ikke om å klatte på mest mulig for å skjule hvordan man ser ut. Ofte handler det om å bare fremheve og skjule småting fordi man med alderen uansett ikke kan klare å skjule så mye med sminke uten å bare se "overdreven" ut :)

Skjult ID med pseudonym Batman to. 1 nov. 2012 12:44

meplati: Ok, du har selvsagt rett og jeg tar feil. Selv om jeg er mann og har hatt meg med 150+ norske damer og faktisk vet litt hvordan en mann har det i Norge, bør han høre på deg, en person som har null forutsetninger for å vite hva som skal til.

Han bør ta dine fantastiske råd og være:
"snill, morsom, har ambisjoner, som får oss til å føle oss bra, som er litt gentleman, MEN kjære dere, ikke gjør alt dere klarer for å vise hvor mye penger dere har eller hvor mye dere tar i benk. Ingen bryr seg. Så lenge jeg vet at du har en jobb og greier deg greit økonomisk så er det nok."

Ja, for noen fantastiske tips til en person som har blitt skutt ned av 400 stk! For noen fantastiske råd til alle guttene på sukker som sier de får svar på 1 av 30 mail de sender ut. Hvordan skal en person som jenter flest ikke en gang gidder å besøke profilen til kunne få dere til å "føle dere bra, vise at han er snill, morsom osv"?

Det er bare på film at den snille og morsomme nerden får den vakre blondinen på slutten av historien, eller i det hele tatt blir gitt en sjanse til å vise hvem han er.

Forøvrig veldig enig med Teofili. Det er spesielt at så mange jenter skal henge ut menn som liker å trene og tar vare på kroppen sin. Det har vel mer med at dere som jenter føler dere truet og at når en veltrent mann kler seg naken viser han noe naturlig fint det har kostet en innsats å fått til, mens når dere tar av dere kommer det dere har prøvd å skjule frem. Voks opp og ikke projekter dine egne usikkerheter over på menn som velger å se bra ut.

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 12:46 Privat melding

Men du svarer jo ikke på det jeg lurer selv om du forklarer det selvsagte, at alt som er overdrevent ser veldig rart ut og skremmer ofte bort istedenfor å lokke til.
En hvilken som helst jente kan bruke mye tid foran speilet uansett om det er mye eller lite som gjøres med sminke, hår osv - og de kan gjøre det offentlig.
Om en gutt, enten han er tjukk, liten,stor, lang, muskuløs - whatever gjør det samme vil det for slåes ned på og spesielt av jenter.
Prøv å gå sammen en nogenlunde greit trent gutt på 75-85kg som har på seg en t-skjorte han trives i, som er stram rundt armene - er dere på fest vil jenter fort komme bort og fortelle han at dette var feil og dette ser ikke helt bra ut - de selv kan gjerne vise masse hud og pupper, men det skal omtrent være "hijab" påbud på den nordiske mann.

Og jeg finner det veldig spesielt, jeg synes gutter kan flexe så mye de bare vil, stor eller liten,slank eller rund....titt deg i speilet og lik det du ser og ikke la noen fortelle deg at du mangler personlighet, mentale evner til å fungere i forhold med andre eller lignende - alt for mange gutter må høre på pisspreik råd og få skam trengt nedover hodet, de juler seg selv opp og tar til seg kritikken de får døgnet rundt om de ikke gjør slik som riktig skal være for samfunnsnormen de er omgitt med - vel jeg vil gi de ett klapp på skulderen - se deg i speilet så jævla mye bare vil og destod mer du liker det, desstod bedre.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 12:51 Privat melding

Veldig enigmed Minney her.

Og Theofilio, du forstår ikke poenget. Om du faktisk tar 150 i benk eller ikke er overhodet ikke viktig. Det er nettopp det, det er ikke viktig, ingen bryr seg. Men det virker som at mmannfolka (inkludert deg) føler et stort behov for å ta bilde av seg selv når de flexer til speilet på treningssenteret/badet for så å legge det ut på sukker, som at det skulle være det avgjørende for om man får en date eller ikke. Vi jenter vil se bilder av at man er ute å koser seg med venner, går tur, tar tullebilder, er på fest osv osv. Det må da være mer å vise til i livet enn at man har store muskler? Men desverre virker det som at guttene tror at dette er nødvendig, og det eneste jeg har prøvd å sagt hele tiden, helt til du tydeligvis tok deg veldig nær av det jeg skrev, var:

Kjære mannfolk,
dere trenger ikke å ha svære muskler, være solariumsbrune og gå i siste buksa som er tatt inn på Carlings. Dere trenger ikke diamantøredobber i ørene, eller å spandere grisedyr middag og champagne. Dere trenger å være snille, få oss til å knise og ha mål og ambisjoner både karrieremessig og privat. Og skal dere gjøre det lille ekstra, som jenter setter pris på, åpen døren for oss når vi skal inn noe sted, legg hånda i korsryggen vår og geleid oss inn på det viset. For det er slike småting som får oss (iallefall meg) til å falle, ikke muskler og solskille.

Dette er da en positiv ting for dere, det er bare å roe ned og vær hyggelige. Da kommer man lengre

Skjult ID med pseudonym Batman to. 1 nov. 2012 12:52

Det er også interessant at du tolker rådet mitt om å begynne å trene(det er nok å trene 1 time 3 ganger i uken og fikse kosthold for å se bra ut), som at han skal bo på treningssenteret og at han automatisk skal ta fleksebilder med trutmunn på badet.

Og nei, det skal null, absolutt nada personlighet til for å få seg dame i Norge. Noen av de minst intelligente og mest overfladiske kompisene mine får seg damer hver helg, mens andre igjen, som er bare hyggelige, har mastergrad og er rolige, gjør det ikke. Fordi førstnevnte er opptatt av overfladiske ting og er aggressive på byen fremfor å behandle jenter som prinsesser. Dette er virkeligheten, ikke en dum tv-serie.

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 13:00 Privat melding

Vel du har et digert puppebilde der en ser det en trenger å se, så igjen hvorfor kan du vise det du makter, sminke og vise hud men om en gutt gjør det så føler han et stor behov for noe?
Om du skal kunne kaste den første steinen og være uten synd, så må du ha bilder som ikke viser noe hud og ingen sminke - eller sminker du deg i mørket uten å se i speilet?.

Hvorfor skal det å være full og fly rundt være så mye bedre enn en gutt som viser at han holder seg i form? Noen få jenter liker det og de tenker ikke negativt om guttens kreative evner og neurologiske prosesser.

Og forvørig, om ingen bryr seg - hvorfor kommer jenter bort og spør meg om jeg liker å trene hver eneste gang jeg går ut, og jeg er ute med kameratene hver helg - noen jenter sier de synes det er stygt og at jeg hører hjemme 2 meter under jorden og noen jenter synes det er gøy og vil kjenne på - dette har skjedd meg mange 100 flere ganger enn dype tunge filosofiske spørsmål om jeg synes Simone Bouvards analyse av Satres personlighet kom av manneforakt eller dype psykososialeevner.

Skjult ID med pseudonym Batman to. 1 nov. 2012 13:01

Men da håper jeg alle menn tar meplati sine råd!

Det vitkigste er å være snill, ha mål og få jenter til å knise! Bildene deres har ingenting å si, ikke utseende heller.
Har du blitt avvist 400 ganger, er det bare å skrive dette i profilen din, så vil du gå fra 0 svar til over 75% svar. Jentene som ikke gidder å besøke profilen din en gang, vil kunne vite at du er snill, har mål og får jenter til å knise gjennom telepati. Lykke til!

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 13:08 Privat melding

Hehe hva er den morsom greia? Har du noen gang sett den morsomme gutten i gjengen få masse jenter? han står alltid på kjøkkenet og siterer family guy og tuller med at urinflekken på boksershortsen ser ut som danmark......men han går garantert alltid hjem alene...til tross for at han er en kankende morsom fyr.

Skjult ID med pseudonym Minney to. 1 nov. 2012 13:12

Du får bli med meg på fest Theofilio :)

Og nei, vi er ikke bare jenter på min alder på fest, ofte alt fra jenter midt i 20-åra til mora mi :)
Tror du kunne hatt på deg omtrent hva som helst uten at du ville ha fått noen negative kommentarer om det :)

Lurer av og til på om du tiltrekker deg "feil" type jenter fordi du kun ser disse og kun hører hva de sier.
For jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i det du skriver. Ikke nå, og ikke når jeg var yngre heller.

Min lillebror er et par år eldre enn deg. Veltrent og kjekk :)
Og han kan finne på å gå med tight/kroppsnær t-skjorte som ikke skjuler at han har en veltrent kropp.
Men ingen som har rakket ned på han av den grunn :)
Tvert imot har jeg inntrykk av at mange jenter synes han er flink til å kle seg :)

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 nov. 2012 13:15 Privat melding

Feil type? meg? jeg snakket ikke om meg engang, men om f.eks en kamerat som er relativt normal men godt tren og glad i stramme skjorter og jesus krist han får høre det.

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver, at noen kommer bort og sier noe fint mens noen sier noe stygt...selv ville jeg aldri i verden kommentert kroppen til noen andre negativt, jesus jeg hadde fått fylleangst av det.

Jeg synes folk kan speile seg som bare speilegg, jeg ser ikke ned på dem for det...tenk hvor uendelig mange timer de mest berømte mannlige skuespiller i verden ser seg selv i speilet?