Alle innlegg Sukkerforum

Hvis du lurer på hvor Oslo-jentene er akkurat nå...

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Oslo) on. 31 okt. 2012 15:48 Privat melding

så befinner det seg en hel del på Cocoa Kakaobar på Grünerløkka. Stappfull kafe med bare kvinnelige gjester i alle aldre, og det eneste maskuline innslaget er kakao-mesteren bak disken. Hvis dette er typisk for klientellet her, så er det et tips til gutta som vil hilse på jentene IRL i stedet for å luske rundt på nettet ;) Happy hunting!

Skjult ID med pseudonym feiging on. 31 okt. 2012 16:27

Grøss og gru, det høres tvert imot ut som en av de vanskeligste sjekkesituasjonene... Ingen vil være lett tilgjengelige på et sånt sted og det blir umulig å prate med noen på et så lite sted uten at alle de andre får det med seg.

Skjult ID med pseudonym Tiqui on. 31 okt. 2012 16:44

Til opplysning er det flere av jentene som var der alene med en bok eller en laptop, og da er man kanskje lettere tilgjengelig? Og hva betyr det hva de andre får med seg? De kjenner jo ikke deg likevel? Uansett - bare et tips ;)

Skjult ID on. 31 okt. 2012 17:32

Kjenner ikke? Høres ut som du er ny i byen! :)

De fleste stedene jeg ferdes i sentrum er det overhengende fare for at det er noen som enten vet godt hvem jeg er, og har felles kjente med, kolleger, folk fra samme yrkesmiljø eller rett og slett kjente i nærheten.

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 31 okt. 2012 17:34

Så kjekt dette var da. Da kan man jo bare gå fra bord til bord og prøve å sjekke opp damer (det tror jeg ikke de legger merke til). Rene speeddatingen. Kakao-mester hørtes ikke så veldig maskulint ut btw.

Men for å ikke ødelegge tråden helt; Jeg synes selv jeg er påtrengende hvis jeg skal gå bort og "forstyrre" noen som sitter med pc eller bok på en cafe. Det faller meg ikke naturlig å gjøre det, og hvor mange av de som sitter der vil bli forstyrret? Noen vil sikkert det, så lenge mannen er kjekk nok, og da føler jeg meg vurdert i tillegg. Neei, ikke for meg det der, men kanskje noen andre?

Skjult ID on. 31 okt. 2012 17:40

Bare så synd at eldoradoet stenger kl 19 alle dager :(

Skjult ID med pseudonym feiging on. 31 okt. 2012 18:21

@Tiqui det gjør ikke noe på første forsøk, men jeg tipper jenta på det tredje forsøket blir skikkelig sjarmert :) "Hei, de to på nabobordene her var kjipe, kan jeg få snakke litt med deg?"

Nå mener jeg ikke å være demotiverende for flere tips, så takk for forsøket uansett.

Skjult ID med pseudonym q on. 31 okt. 2012 18:27

cocoamann kakaomann
er en liten busemann

Skjult ID med pseudonym dame on. 31 okt. 2012 18:30

Her prøver en dame å hjelpe menn til å sjekke, men hva får hun tilbake? Sutrete menn!

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 31 okt. 2012 18:37

Ja, det er typisk for forum...

Skjult ID med pseudonym Superminx on. 31 okt. 2012 18:41

Det e ikke LESBE bar ?

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 31 okt. 2012 20:31 Privat melding

Jeg lurer litt på hvordan dere prøver å sjekke - eller rettere sagt å komme i kontakt med folk -, hvis det som kommer frem her er representativt for menn (det er jo altfor få svar til at det faktisk kan være representativt, men dog). For det er da ikke nødvendig med sjekkelinjer og å gå fra bord til bord.. Man sørger bare for å henvende seg om noe naturlig og småprate litt med både betjening og kommentere ting som foregår uten at det er rettet mot en spesiell nødvendigvis - spør noen om koden til internett, om du kan låne avisen, osv osv osv. Jeg har noen ganger gått inn på en kafe hvor jeg ikke kjente noen, og da jeg gikk ut igjen hadde jeg vært i hyggelig snakk med halvparten av lokalet - uten at jeg var ute etter å sjekke noen av dem. Nordmenn - både kvinner og menn - må seriøst bli bedre på smalltalk!

Skjult ID med pseudonym Broom... on. 31 okt. 2012 20:43

Nice, takk for tipset Tiqui!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 31 okt. 2012 20:57

Traff noen søte jenter i Oslo i helgen, men ble liksom ikke så mye prating. Ikke så veldig lett å prate på utesteder. Men fikk da danset litt med ei.

Skjult ID med pseudonym feiging on. 31 okt. 2012 21:17

Jeg lurte litt på hva du så for deg i denne situasjonen, så da svarte du på det! Sjekkelinjer er tull, det er jeg enig i, men jeg ville uansett ikke funnet det naturlig å prate med halve lokalet på den måten du beskriver her. Men det har jeg da aldri opplevd at andre har gjort heller, verken i Norge eller diverse andre steder i Europa. Hadde jeg vært så utadvendt vet jeg strengt tatt ikke hvorfor jeg skulle vært på sukker. Men om jeg hadde gått mer på kafé alene kunne jeg sikkert kommet i prat med en og annen, så kanskje jeg skal prøve det!

Skjult ID med pseudonym Tiqui on. 31 okt. 2012 22:01

Mens jeg opplever det til stadighet, @feiging, og det er ikke alltid jeg som står for initiativet. Kanskje jeg går mer på kafe enn deg? Og ja, jeg går gjerne alene. ;)