Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor tror jenter at de er synske?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym softis to. 1 nov. 2012 00:09

Se for deg at du møter en person for første gang, ikke gjennom Sukker, men f.eks. jobb, skole eller annen omgangskrets. Han/hun virker rar eller overlegen, frekk eller kjedelig... Ditt førsteinntrykk er ikke bra. Men så noen dager senere, etter en del timer med prat og sosialisering, begynner du faktisk å falle litt for personen. Du har blitt kjent med han/hun, og førsteinntrykket var helt feil.

Har dette aldri hendt deg?

Hvorfor tror da jenter at de kan bedømme en person ved å lese noen maskinskrevne linjer her på Sukker, se på et par bilder og et matchtall? Hvorfor er det så få som vil på date? Selv om ikke profilen virker 100%, er det ikke tenkelig at førsteinntrykket er feil når du ikke en gang har møtt han i levende live? Er det ikke verdt å satse på en kort, liten date?

Syns dere bør løpe ut på date hver eneste uke! ;) Ja, virker kanskje noe desperat, men det er jo definisjonen på Sukker i seg selv mener nå jeg. Eller så hadde man ikke vært her.

(Hvis ikke min teori nr 2 er sann da: Jenter er her kun for å få oppmerksomhet. Å bli bedt på date er viktigere enn å dra på date.)

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 nov. 2012 00:15 Privat melding

Hvem har sagt at dette kun gjelder jenter?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 1 nov. 2012 00:15 Privat melding

Sier du ja til alle jenter som du får et "negativt" førsteinntrykk av her inne, enten det gjelder utseendet, noe med profilteksten, eller andre ting? :)

Jeg tror ofte det er så lett å se hvor "kravstore" alle andre er når man selv blir avvist.
Men så ser man ikke at man selv gjør akkurat det samme til stadighet ;)

(mann 39 år fra Vestfold) to. 1 nov. 2012 00:22 Privat melding

Et vel så viktig spørsmål: Hvorfor forventer jenter at menn skal være synske?

Skjult ID to. 1 nov. 2012 00:22

Ja..for så gøy er det å gå på date?
Nei..det er mange andre ting som heller frister enn å gå på date med en du egentlig er null interessert i.

Skjult ID med pseudonym Klementin to. 1 nov. 2012 00:34

Har vært på noen veldig ubehagelige dater. Jo mer kritisk jeg er på forhånd, jo bedre blir daten. Folk er ofte slik de fremstilles her.

Skjult ID med pseudonym softis to. 1 nov. 2012 00:43

@ Minney
Jeg går på date med omtrent 85 % av alle jenter som spør meg, men det er jo ikke så mange jenter som spør. Når det er sagt var mitt innlegg mer generelt, og baserer meg på mange andre tråder her på forumet som tyder på det samme, samt venner av meg med akkurat samme oppfatning (uavhengig av type personlighet og utseende).

@ Skult ID 00:22
Hvis du ikke liker å dra på date hvorfor er du på Sukker? Å forvente og finne "mr perfect" ved å lese seg fram i profiler er ganske tåpelig.

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 1 nov. 2012 02:45

Hvis noen som er her, ikkje forventer å bli bedt ut eller kontaktet, er dei medlem av feil nettsted...

Skjult ID med pseudonym Har du en to. 1 nov. 2012 04:33

.......bevis for det?

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 1 nov. 2012 05:48

1. Eg trur trådstarter gjer akkurat det han skulder damer for å gjere. Han ser på profilen til jentene. Om han liker biletet og synes jentene ser vakre ut så skriv han til dei. Om han ikkje liker bileta av dei trykker han seg vidare. Kvifor skulle damer vere mindre overflatiske?

2. Mitt inntrykk av ein del jenter er at mange av datene deira frå sukker har vore rævva. Gutten har vore sprø, creepy, merkeleg, mangla sosiale antenner. Slik er ein del gutter inne her frå sukker. Difor blir jentene meir forsiktig med kven dei går ut med.

3. Jenter flest, også dei mindre pene, får veldig mange mail. Kvar dag. Kvar time. Nye mail. Når det er slik så blir ein meir selektiv.

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 1 nov. 2012 05:55

Eg har kome fram til at eg heller vil vere singel enn å bli saman med ei jente som for meg er uinteressant.

Det same gjeld dating. Eg går ikkje på date med ei dame eg ikkje synes verker interessant. Då får det heller berre gå eit par månadar utan date. Det finst andre fine ting her i livet. Bøker til dømes.

For meg fungerer ikkje dette med å ikkje vere kravstor. Eg er kravstor. Og det vil eg halde fram med å vere. Eg vil ha ei jente som trener, som et sunt, som er oppegåande og som har utdanning etter vidaregåande. Punktum. Og så må ho hat eit ganske vakkert andlet. Ingen vits i å lyge for seg sjølv. No når eg har akseptert mine eigne krav, min eigen kresenheit og min eigen overfladiskheit, synes eg det er enklare å akseptere jenters krav, kresenheit og overfladiskheit. Dvs jenters avvisning av meg og andre framstår meir forståeleg no enn før.

Viss det er nokon som er missunneleg på at jenter får meir oppmerksomheit enn gutter her inne på sukker, så kan ein trøste seg med at jenter jamnt over ikkje er meir lykkelege enn gutter. Gleden over å vere sentrum for andre oppmerksomheit er ei glede som ein fort vender seg til, og som dermed avtek i styrke. Derimot vil det å miste denne oppmerksomheita likevel opplevast som smertefull. Og jenter vil jo først og framst ha all denne oppmerksomheita når dei er unge. Og så sakte men sikkert nærmer dei seg tretti, og dei lever i konstant angst for å få rynker og for å miste all denne oppmerksomheita dei fekk ifrå gutter.

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 1 nov. 2012 06:04

Det handler også om biologi. For meg handler det også om å tenne på ei jente. Ei jente kan ha ein veldig fin personlegdom, men viss ho ikkje også har ein fin kropp tenner eg ikkje på ho. "Å tenne på" er ingen ting med sjel og gjere, det er ikkje noko eg bestemmer meg for. Det handler om å bli kåt på nokon. Få reisning av nokon. Viss dama ikkje er pen nok skjer ikkje det. End of story.

Og motsatt. Damer tenker kanskje sikkert det same om meg av og til. Sorry. Han er ikkje pen nok. Ikkje tøff nok. Ikkje rik nok. Og då tenker dei seg at dei ikkje blir tent av meg og då vil dei ikkj ha ein date med meg. Enkelt nok.

Eg trur eg og jenter tenker likt. Eg trur gutter og jenter tenker likt. Korleis få den best moglege partneren som samtidig faller for meg.

Klok av skade har eg innsett: Tviler eg på at ei jente er fin nok, så er ho sannsynlegvis ikkje det. Utruleg få av dei jentene eg har datet frå sukker har sett betre ut i virkeligheita enn på sukker. Nesten alle har hatt dårlegare utsjånad i virkeligheit enn på bileta. Og personlegdommen er også mykje meir livlig, vital, positiv og ikkje minst UTADVENDT på sukker, enn når ein møter den verkelege personen.

Men vi gjer det jo alle. Vi framstiller oss sjølv betre enn vi er. That´s life.

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 1 nov. 2012 06:04

Eg har eksamensangst så då liker eg å skrive her. Liker å gi råd til andre. Det roer dei stakkars nervene mine...

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem to. 1 nov. 2012 08:15

Prestasjonsangst kan gi ereksjonsproblemer. Men jeg må si at en person ser du ikke godt nok før du har truffet h*n. Kanskje en samtale/chat på sukker er det som er nok til å sortere ut enkelte kandidater før date. Da slipper en de en ikke velger og sparer tid, energi og å tømme lommeboka.
Å sortere på bilder blir for enkelt, en-dimensjonalt. Det skal ikke mer enn en snikende tanke før bildet ditt ble spolert. Nei, folk har mange flere egenskaper enn utseende, og det endrer seg også kjapt med åra, hårfrisyre og klær etc. Bilde er ikke nok, ens egen persepsjon (oppfattelse av andre) fyller ut alle manglende opplysninger helt automatisk. Derfor er bilde og litt tekst ikke nok.

Skjult ID to. 1 nov. 2012 09:34

Men Carpe Diem..selv en chat gir et snevert bilde av personen!

Det er hele konseptet med Sukker som blir overfladisk uansett.
Men jeg klager heller ikke.
Synes det er greit å bare ta tiden,date folk IRL og innimellom skjekke hva som skjer her inne.
Å skulle legge så mye i denne nettdatingen tror jeg er usunnt!
Det viser endel av trådene her inne.
Mange frusterte og irriterte personer her inne..

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 1 nov. 2012 09:52 Privat melding

@ Softis

Selv om du skriver et innlegg med tanke på generelt sett, så er det lurt på poengtere nettopp det ;)
Og ikke skrive alle jenter over en kam :P

For jenter sliter med akkurat det samme som guttene.
Selvfølgelig bortsett fra en litt større andel av de peneste jentene og kjekkeste guttene.
Men i den kategorien er jo de fleste av oss ikke :P

Skal du ta utgangspunkt i tråder her på Sukker, så burde du i alle fall ta bort "useriøse" klagetråder. Altså tråder der alle jenter eller gutter blir dratt over en kam (ups, her kom visst ditt innlegg også med ;), hvor trådstarter tydelig er skuffet, sint, oppgitt, eller i en annen form for svært subjektivt humør.

Og skulle jeg ha lagt til grunn hva jeg hører av mange av mine venninner, så kunne jeg også ha gått rundt og trodd at mannfolk generelt sett er vanskelig å få til å se litt lenger enn kun førsteinntrykket og/eller utseendet ;)
Men jeg har da levd en stund, og vet at menn er akkurat like forskjellige som damer når alt kommer til alt :)
Vi er alle til syvende og sist individer, ikke to grupper fordelt på ca 50% hver her i landet som kan sammenliknes på annet enn nettopp kjønn.

Jeg skal ikke uttale meg om hvor mange prosent av forespørsler jeg går på date med, for jeg blir så ekstremt sjelden spurt om en date. Og skal jeg sile ut dem som bor for langt unna eller som krasjer på en så viktig ting som barn, så har jeg vel også rundt samme prosentandel som deg :)
Kanskje litt høyere faktisk :)

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem to. 1 nov. 2012 10:04

Hvor legger du egentlig lista for godt nok kjent , skjult ID 09:34 ?
Et langt tungekyss? Just kidding, jaha, hva med å treffes som mange gjør på utesteder?
I all offentlighet kan en ha en slags pin, noe du fester med nål utpå klærne som viser at du er singel og ser etter kjæreste. Det motsatte av ring , som viser at folk er opptatt. Så kan noen finne ut hvordan det merket skal se ut. Vil du ha flere forslag, er ganske kreativ jeg, (ikke alle ideer er bra, men hvis 1 av 10 er ok, er det godkjent).
Vær synlig og positiv, da kan ting skje fortere enn du aner. Er du interessert, gi klar beskjed, i morgen kan det være litt seint.

Skjult ID to. 1 nov. 2012 10:09

Jeg trenger ikke å merke meg selv eller ha merker på andre ..om de er single:-)
Stort sett så finner vi single hverandre:-)

Det jeg oppfordret til var å ikke være så himla seriøs her inne og slutte å bruke tid på
å surmule p.g.a manglende respons her inne.
I de fleste tilfeller møter man sine dater helt andre steder..
Ta det som en morsom tidtrøyte..og skulle man finne en man liker her inne så go for it!

Skjult ID med pseudonym l to. 1 nov. 2012 10:11

Beste rådet jeg har hørt på lenge her inne!
Slutt å ta ting så seriøst!
Lev livet og ikke tro at sukker er det eneste alternativ for å finne noen..
Med tanke på hvor mange milliarder mennesker vi er her på denne kloden ..så er det nok fisker i havet.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem to. 1 nov. 2012 10:38

@l, når jeg kjører til/fra jobb her i Stavanger området må jeg si meg overrasket over hvor mange vanlige menn som har utenlandsk dame, av og til i hver tredje eller fjerde bil. Hva kommer det av? Vanskelig å treffe norske eller?

Skjult ID med pseudonym Mia to. 1 nov. 2012 11:10

@softis. Enig at det kan være vanskelig å danne seg ett riktig bilde av person, bare ved hjelp av profilen. Veldig ulikt hvor mye arbeid som legges i profil, kan jo nesten ikke dømme folk negativt, bare fordi de ikke har forfatterevner, eller ikke har brukt proff fotograf. Om det er noe som fanger intr i tekst, bilde kan man likså greit få på sms. Og ikke alle er like flink til å beskrive seg selv, det er heller ikke så enkelt. Lager meg nok et lite bilde av personen gjennom tekst, bilde og litt kommunikasjon i hodet, ikke fordi jeg er synsk, mere tanker om det føles riktig, vil ikke kaste bort tiden til folk heller. Men personligheten finner jeg kunn sikkert med å treffest irl, med åpent sinn. Enkelte legger veldig mye i dates, spes første, litt små stresset, små nervøs. Relax, møter jo en bare ett annet menneske. Burde ikke være mer stress enn å prate med helt fremmend person på puben...;)
Folk er ulike, men det det er kunn med å treffes irl, jeg iallefall klarer å danne meg ett mest mulig riktig bilde av andre, da kan de vise hvem de virkelig er, ikke gjemme seg bak pc med fine ord eller fansye bilder..;)

Skjult ID med pseudonym softis to. 1 nov. 2012 16:01

Jeg tror "Skjult ID 9:34/10:09" og "Mia 11:10" er inne på noe. Men hvor mange dater ender man opp med hvis man ikke tar det så seriøst, bruker det som tidsfordiv og «stikker innom» Sukker annenhver uke?

Konklusjonen min blir at jeg sletter profilen min på Sukker, og kommer meg ut av huset.

Ha en fin dag alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Har du en to. 1 nov. 2012 16:15

pseudonym I
Når det er så mange mrd folk hvorfor da jakte på fisk?