Alle innlegg Sukkerforum

Drømmepartneren

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 22:01

Finnes det egentlig mon tro? Kanskje er det like godt eller enda bedre å være alene?
En mellomting tror jeg ingen ting på.

Skjult ID med pseudonym juni on. 18 juni 2008 22:08

... en mellomting er vel ikke så morsomt å trakte etter, men samtidig så er det det dumme med at en selv også må jobbe litt for å selv eventuelt kunne være en mulig drømmepartner for en annen...
;-)

... en strevsom greie dette... hehe...

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 22:18

Ja, det er akkurat der det skurrer litt hos meg. At man må jobbe litt for å selv kunne være en mulig drømmepartner.

Jeg satt å tenkte litt. Jeg har mange kg på kroppen nå, på grunn av div orsaker. Jeg har egentlig aldri vært tynn (slik folk flest ser på som tynn i dagens samfunn) etter at jeg ble kvinne. Men slankere har jeg vært. Vel, det jeg tekte var at hvis jeg nå går ned en del kg fordi jeg koser meg med trening og ønsker en god helse, så kommer det sikkert flere menn som liker meg.

For meg så betyr personlighet så fryktelig mye. Så vil jeg nok bli slik at jeg tenker at menn som sjangser på meg når jeg er tynnere, ikke ville gjort det nå.

Da blir jeg litt sånn lei. Så lei av alle som bare går etter utsende. For jeg liker ikke slike menn. Og de jeg liker, finnes vel da kanskje ikke. Hm...

Dessuten kan man bli fetere med årene også. Hva da? Går disse mennene da liksom?
Ekte dyp kjærlighet, er hva jeg ønsker. Ikke krav om at jeg må se slik eller slik ut. Jeg vil aldri være villig til å jobbe med å holde meg tynn for en eventuelt partners skyld. For min egen del og for at jeg skal holde på med de ting jeg liker, ja...men aldri for å tifredstille øynene til en mann.

Skjult ID med pseudonym alex on. 18 juni 2008 22:31

FantaFree: noen synspunkter fra en mann.

For det første: Utseende betyr mye. Personlighet forelsker man seg i, kroppen tenner man på.
For det andre: Det er ikke slik at tynn er sexy for alle menn. Jeg f.eks. tenner på jenter som er litt runde :)

Derfor kan det godt hende at du finner drømmeprinsen og denne viser seg å være ganske kroppsfiksert, det vil si fiksert på DIN kropp akkurat slik den er :)

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 22:36

alex: Ja, jeg har merket at det er en del menn som liker frodige eller store kvinner også. Så jeg faller liksom litt mellom hver stol jeg da. Jeg er liksom for tynn for mange som liker store, og for tykk for dem som liker tynne. Selv er jeg mest opptatt av å ha en god helse og det å kose meg med aktiviter og det å slappe av.

Skjult ID med pseudonym alex on. 18 juni 2008 22:39

Akkurat nå sitter det kanskje en mann og tenker at hans smak faller mellom begge stoler den også? Jeg for min del tror at det finnes en mann for enhver størrelse :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 18 juni 2008 22:41

FantaFree.
Jeg synes du skal være akkurat som du er jeg! Det er mer enn bra nok.
Om det ikke er bra nok for noen, er han ikke din drømmemann. For din drømmemann skal elske deg akkurat som du er.

Igjen kommer vi til dette med "krav". Og jeg spør igjen: Hvorfor stille krav i det hele tatt, egentlig?
Enten forelsker man seg, blir glad i og velger hverandre, eller så gjør man det ikke. Kjærlighet handler da ikke om krav!

Vil du ha kjærlighet som varer og som er raus og ekte, vær deg selv og stol på at du er noens drømmekvinne med eller uten kilo :-)

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 22:43

alex: Mulig det, men jeg blir nok ikke akkurat her heller. *vanskelig* Hehe.
Noen synes dessuten at slik og slik er for stort eller for tynnt, og andre ikke.
Poenget var at nettopp fordi jeg får oppleve å være stor, så er jeg redd jeg kommer til å bli litt sånn bitter og ikke ville ha menn, om jeg blir tynn...på en måte. Fordi det er så viktig for meg hva man har inni seg.

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 22:47

Zitelle: Ja, jeg er som jeg er, og trives med meg selv. Det er bare det at jeg ville ha trivdes med en partner som ikke var så overfladisk. Selvsagt må han like kroppen min, men menn virker så bastante på hva slags kropp de vil ha og hva de tenner på liksom. Det gjorde de før i tiden også (var vel på 1300 tallet) som alle kvinner skulle nesten spise seg i hjel for å oppnå å få sjanse på menn.

VIl ha en som i alle fall vet ikke er for påvirket av reklamer og samfunn ellers.

Skjult ID med pseudonym alex on. 18 juni 2008 22:51

Har du møtt veldig mange overfladiske menn? En idé er vel å droppe bilder i profilen og kun tilby tekst? Så får du kun de genuine og ikke utseendefikserte?

Skjult ID med pseudonym juni on. 18 juni 2008 22:51

Jeg HAR vært tynn... jeg HAR vært mager... bare fordi jeg har vært sånn... og helt uten pupper :-) Men jeg har blitt feter med årene og trives med det... skikkelig gøy å endelig ha fått pupper!! hehe...

Jeg har sett et bilde av deg fra tidligere tråder, jeg? Syntes du så flott ut! Flott og vakkert ansikt! Og når det gjelder drømmepartner så tenker jeg mer på å finne noen som jeg virkelig kan snakke med, en som ser meg som den jeg er. Og når jeg tenker på at man selv må jobbe litt for å prøve å bli en drømmepartner for noen, da tenker jeg virkelig ikke på kropp og utseende... selv om det selvfølgelig også betyr noe (prøver ikke å late som noe annet)

Kommer litt ann på hvilket fokus man har... ønsker man en å være kjempeaktiv med, så ønsker man vel en nogenlunde aktiv kropp. Ellers så får mannen jammen meg være et skikkelig sukkertøy selv, dersom han er på leit etter en kvinne med perfekt kropp ;-)

I hvertfall ikke fokuser på kroppen din, tror det er feil fokus for deg fordi jeg tror du er innmari flott ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 18 juni 2008 22:54

FantaFree.
Menn snakker kategorisk om hva de liker og tenner på. Hva de faktisk tenner på er en helt annen sak. Bare spør dem om det ikke er sånn at de mang en gang har blitt seriøst overrasket over at lille junior har sin egen lille agenda til tider :-)

Du ER drømmekvinnen til en der ute! Derfor skal du være som du er, Om du endrer deg vil han jo ikke finne deg, ikke sant? :-)

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 22:56

Vel, dropper jeg bilde, så spør de om det rimelig fort. Det gjør jeg selv også. Man må ha et bilde hvor man kan klare å forestille seg litt hvordan den andre ser ut. Men jeg selv er ikke så fiksert på om karen er syltynn, lubben eller atletisk. Personen må ha en personlighet som vekker interessen min. Liker jeg noen, så teller det ikke stort hvor mange kg vedkommende veier eller om han ikke ser ut som en modell. Man finner da ikke kjærligheten på utsiden av kroppen til noen liksom.

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 23:02

Jeg er ikke fiksert på kroppen min dere søte jenter. Jeg er fiksert på å komme meg i form etter lang tid som syk. Da jeg var syk, la jeg veldig på meg og ble også vanskelig å gå opp en trapp uten å være klissvåt når jeg kom opp. Ubehagelig. Men jeg er en jente som elsker å være i aktivitet altså, men har ikke kroppen det liksom skulle tilsi. Hehe.
Kiloene faller jo av, etter som jeg har blitt mer aktiv og frisk. Men menn vil ha store damer eller slake damer. De kikker ikke etter personligheten altså. Det faktum at jeg smiler fra øre til øre når jeg er i aktivitet. Jeg er ikke makelig, selv om jeg er tykk.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 18 juni 2008 23:04

Omformulerer: Du skal være som du er tll enhver tid og være glad for dette. Kun da kan du skape varige endringer, uansett årsak.

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 23:07

Ja, jeg er jo glad. Jeg bare blir litt frustrert for at jeg ikke har funnet drømmepartneren min etter en måned her inne. *fnis*
Så sant ,så sant, Zitelle. :o) *tar meg sammen*

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 18 juni 2008 23:09

EN MÅNED?

Jeg er tidvis frustrert fordi jeg ikke har funnet drømmepartneren min i løpet av hele LIVET mitt så langt jeg! ;-))

Skjult ID med pseudonym alex on. 18 juni 2008 23:09

En måned? Du fornærmer oss andre som har vært her litt lenger enn det :-)

Skjult ID med pseudonym lilli on. 18 juni 2008 23:12

Det viktigste er å være seg selv og være tro mot seg selv.
I min verden er det nå slik at hvis man ikke elsker seg selv som det flotte menneske man er så er det vanskelig for andre å gjøre det og. Ett vakkert smil, øyne som glitrer og selvtillit er vel det som teller aller mest i lengden. Og vet dere hva...........de kvinnene og mennene som ikke klarer å se noe annet enn kroppen er ikke verdt å samle på alikevel. For det fins en der ute for oss alle, så ikke gi opp. Plutselig er han/hun bare der :-)

Skjult ID med pseudonym Female35 on. 18 juni 2008 23:13

En måned er vel ingenting, om du dere skal dele resten av deres liv.

Skjult ID med pseudonym hansomspør on. 18 juni 2008 23:17

"Poenget var at nettopp fordi jeg får oppleve å være stor, så er jeg redd jeg kommer til å bli litt sånn bitter og ikke ville ha menn, om jeg blir tynn...på en måte. Fordi det er så viktig for meg hva man har inni seg."

På sukker blir vi presentert for et bilde og en tekst hvor alle lister opp sine nesten identiske egenskaper som vi ikke kan etterprøve før vi faktisk har truffet den andre personen en del ganger. Det betyr ofte at teksten, med mindre den er spesielt kreativ og god, gir liten verdi som utgangspunkt for å fange det som kan kalles stor interesse. Vi har matchtreet som gir en del indikasjoner, men det er jo bare å se hvor mange man har som man har en match med på fra 87 og oppover. Man kan jo ikke forsøke å date alle disse. Det bidrar nok til at det blir et brukbart bilde-fokus på sukker-deltakerne når vi skal finne ut hvem vi ønsker å ta kontakt med.

Men dette er jo i den innledende fasen. Jeg regner med at vi alle har truffet en av det andre kjønn som vi først syntes var fantastisk pen, men etter at vi ble kjent med personen og hvilken personlighet hun utstrålte, så forduftet "penheten". Og vi har alle møtt på motsatte tilfeller. Selv overfladiske folk setter pris på personligheter og justerer opp sitt bilde av den andre partens "penhet" og attraktivitet ut fra denne personligheten. Så jeg tror det blir litt feil å være så negativ til folk som tar mer intiativ til attraktive folk enn de som de umiddelbart ikke finner mest attraktive.

Husk: Hvis du begynner å trene, så er det for deg selv. Du trener for å komme i bedre form, bli mer opplagt i hverdagen, få færre helseproblemer osv. Det er ikke slik at mannfolka kommer løpende med en gang bare fordi du har begynt å trene, vi er ikke så overfladiske. Kanskje er det noen flere som tar kontakt på sukker-profilen din, men det blir uansett feil å si at de går etter utseende. De er fortsatt i den veldig tidlige fasen hvor de forsøker å finne ut hvem de skal treffe og blir litt bedre kjent med slik at de kan gjøre seg opp en mening av deg som person.

Men det som samtidig skjer når man trener er at du blir mer opplagt, du orker kanskje mer, kanskje du blir blidere, kanskje du får bedre selvtillit og blir tryggere på deg selv. Du forandrer ikke personligheten din, men den skjerpes noen hakk og kommer klarere frem. Dette kan kanskje være noe av det som tiltrekker de som blir kjent med deg. Og da har de ikke falt for utseendet ditt, men personligheten.

Mulig det ble litt rotete det her.

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 23:18

Der kan dere se. Jeg som ikke er vandt med å være alene. Sikkert best å være det en god stund kanskje.

Skjult ID med pseudonym juni on. 18 juni 2008 23:19

FantaFree: tror du ganske så fint klarer å finne deg en kjæreste etterhvert :-D Om du nå er i en litt sånn komme-tilbake-til-den-du-var-før-du-ble-syk-fase... så ta deg heller litt god tid og begynn først for alvor å prøve å kapre deg en kjæreste når du føler deg helt i gjenge igjen. For det dumme er at man har best sjanse når man føler seg som best og har harmoni med seg selv og den man er, og at man føler seg hjemme i den kroppen man har uansett hvilken kropp man har (her kom det noen banaliteter...) Har sansen for deg, jeg :-)

(mann 46 år fra Vestfold) on. 18 juni 2008 23:19 Privat melding

drømmepartner? Hva skal man med det?
Foretrekker en mens jeg er våken jeg :)

(mann 35 år fra Vestfold) on. 18 juni 2008 23:21 Privat melding

Uh, jeg trur ikke det er like godt å være alene. Føler meg sykt ensom til tider.

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 23:24

hansomspør: Ja, jeg trener for helsen min sin skyld. Jeg har allerede kommet dit hvor at jeg er mer blid, bedre selvtillit osv...men jeg er altså stor. Enda jeg er nok så sprek, blid, selvtillit osv ;o)

Om jeg ville ha kontakt desperat, hadde jeg aldri i verden vært så ærlig og lagt ut dette her på forumet nå.

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 23:27

juni: du har nok rett ja.

Skjult ID med pseudonym juni on. 18 juni 2008 23:40

FantaFree: jeg har uansett ikke tro på at du kommer til å være singel sånn innmari lenge :-) .. men det er nå meg og mine tanker ;-)

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 23:43

Meget mulig du har rett, men kanskje jeg blir tynn og lekker...og dermed fryktelig skeptisk og vrang til menn som tar kontakt. Hehe.

Skjult ID med pseudonym hansomspør on. 18 juni 2008 23:46

Blir du det fortsatt etter at jeg skrev det lange innlegget mitt? Da er jeg enten dårlig til å formulere meg, eller så nådde jeg ikke frem :)

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 23:55

Eller det finnes ikke menn her inne som passer for meg. :)
Like greit å finne ut av det også da egentlig.

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 18 juni 2008 23:57

Hø! Nå er det noen som har det morsomt også.

Skjult ID med pseudonym juni on. 18 juni 2008 23:59

hehe.. tviler på det FantaFree, du har i såfall som tynn og lekker fått med deg en verdigfull ballast videre i livet som sier at livvidden på magen på et menneske ikke betyr alt og sjelden sier noe om hvem personen er med sine følelser, forhåpninger og drømmer og hva han kan tilby :-D
hehe...ha en flott kveld, natt videre...

Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 19 juni 2008 00:01

Takker for mange flotte innlegg, juni! Ha en god natt du også :o)

Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 19 juni 2008 13:01

Hvis jeg vil, så er det for min egen del. Akkurat dette med kroppen og personligheten min, er jo meg. Jeg hadde ikke orket å bo med en eller ha kjæreste som ville stadig komentere utsende mitt på en negativ måte. Men så ville jeg nok ikke funnet en slik mann heller, da slike menn desidert ikke er min type. Frustrasjonen min går mer på at jeg synes det virker som det er så mange av slike menn.

Skjult ID med pseudonym anejulie to. 19 juni 2008 13:32

FantaFree : Om du blir kjent med en fyr du tror er drømmemannen først når du har blitt tynn, kan du jo spørre fyren om han kun tenner på tynne jenter. Hvis det er tilfelle vil du kanskje velge å droppe fyren.

Men se igjen på det alex så bra sa: kroppen tenner man på, og personligheten forelsker man seg i.

Forresten tror jeg en god del menn kan tenne både på tynne og lubne jenter. Det viktigste er vel om du virker sunn. Jeg tror ihvertfall en sunn fyr vil tenke slik.
En kvinne er sexy uavhengig av kroppsstørrelse. Føler hun seg sexy fordi hun er fornøyd med egen kropp så vil hun også lett bli oppfattet som sexy av andre. Makten ligger i din egen holdning.

(mann 44 år fra Buskerud) to. 19 juni 2008 13:34 Privat melding

Slapp av !fantafree! det finnes mange menn som tenker på personelighet fremfor "modellutsende..Bare se rundt deg..Nok av mennesker i forskjelig form og farge som traver nyforelskede rundt....
Og det synes jeg er veldig bra...
Reklame påvirker jo menn tror faktisk "jenter" er mere påvirkelig i den enn menn.. Har ingen statestikk og vise til bare egen erfaring.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 19 juni 2008 13:53

Skal jeg være helt ærlig, synes jeg det blir veldig mye fokus på utseende og vekt her...og det er litt skremmende. Jeg har vel enda tilgode å se på profilene her inne at gutta har satt et "vektkrav". ? :-) Noen har satt kriterier om modellslank, med langt hår og head-turner/whiplash-utseende...*ler*...men disse har antagelig utrolig mye å fare med selv, etter eget syn? Og kanskje disse er så utseendefokuserte at det ikke teller mye for dem hva de indre kvalitetene er, så lenge kompisene synes dama er dritdeilig å se på? ;-)) Vise frem "pokalen" sin? Hehe....vi snakker jammen kvalitet.

Men de resterende 95% av gutta er heldigvis ikke "der", da. *s*
Tror vi jenter tenker dårligere om oss selv, enn gutta tenker om oss. Ikke tillegg dem tanker de antagelig ikke har, det blir totalt feil. :-)
For jeg tror de resterende 95% bare rett og slett digger oss...uansett. :o))

*smiler*

Skjult ID med pseudonym juni to. 19 juni 2008 14:36

Jeg fikk virkelig et stort sjokk den gangen jeg var ung og naiv og spurte kjæresten min om han ville likt meg selv om jeg var tykk og stor i kroppen (jeg fisket vel egentlig bare etter nok en kjærlighetserklæring) . Fikk som svar at det var han ikke helt sikker på... :-/
Derimot var han helt fornøyd med en mager jente nesten helt uten pupper, så litt kredit må jeg vel gi han allikevel...

(mann 53 år fra Vestfold) to. 19 juni 2008 14:51 Privat melding

Denne låta sier vel litt!:-))))))))

Samma driten, nå har det skjedd igjen.

Jeg har latt venners råd få råde igjen.

Vi er på vakt når noen skal vise frem

den siste dama de har hatt med seg hjem.


Du er søt og jeg vet jeg kan like deg.

men det er guttas lov som er loven for meg,

så når de hilser, men ser en annen vei,

da er du dømt og jeg vil såre deg.


Og jeg vet det er feil

å la kompiser styre mitt inntrykk av deg,

men mange må gå

før vi treffer den vi venter på.

Vi vil ha en drømmedame,

en effen, fjelg og fin dame.

En sånn som man kan se på ki - no

En dame man er stolt av å ha med,

men "kom og se på meg"-dame

som ikke trenger å si no'.


Ikke gråt for du vet hva som hender da:

Jeg blir en tanke svak, og svake sier ja,

men det er gutta, du burde skjønt det snart,

du skårer mer på være pen enn smart.


Og jeg vet det er feil...

Se på Unn, hun har alt.

Hun har blikket og kroppen, ja, kort fortalt:

hun er pen, men litt dum.

Hun er akkurat som vi drømmer om.

Vi vil ha en drømmedame...

Vi vil ha en drømmedame...

Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 19 juni 2008 15:09

Ja, det sier en del.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 19 juni 2008 15:24

Åh...var det slik det var? ;-)
Jaja...ikke rart vi sliter, da.
;ø)

Skjult ID med pseudonym ripset to. 19 juni 2008 16:08

Et trøstens ord til de tynne og runde og halvtynne og halvrunde:
There's a pervert for every one!

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 20 juni 2008 00:55

"Hvis jeg vil, så er det for min egen del. Akkurat dette med kroppen og personligheten min, er jo meg. Jeg hadde ikke orket å bo med en eller ha kjæreste som ville stadig komentere utsende mitt på en negativ måte. Men så ville jeg nok ikke funnet en slik mann heller, da slike menn desidert ikke er min type. Frustrasjonen min går mer på at jeg synes det virker som det er så mange av slike menn."

Dette er i min verden en veldig rar uttalelse, det er et fåtall menn, ( ikke usikre gutter men menn ), som finner det nødvendig å kommentere forbedringspotensialet i partnerens kropp. Det som derimot er veldig utbredt er at noen jenter til stadighet kommenterer sin egen kropp negativt og gjerne stiller sin mann til veggs med ubehaglige spørsmål rundt sin egen kropp. Min teori er at en jente som er klar i hodet og trygg på egen fysikk ikke har problemer med å finne en mann som passer dvs en som ikke behøver å heve seg over henne med negative kommentarer.

Jeg tror ikke jeg er helt på jordet her, men man vet jo aldri...

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 20 juni 2008 08:39

sangofe
Innlegget ditt druknet litt i vekt-samtalen her. Men jeg leser hva du skriver, og jeg skjønner at du noen ganger har det vondt.
Det med ensomhet er ikke enkelt. Men jeg synes det er flott at du sier ting som det er, og våger å innrømme at du er ensom. Det er mange mennesker som ikke tør å være åpen om ensomhet fordi de tror det må være noe i veien med dem selv. Sånn er det ikke.

Det er synd at mange av de som skriver på forumet er litt eldre enn deg. Det hadde vært så flott om alle aldersgrupper ville vært aktive her! Jeg vet at mange av de som er litt eldre enn deg har fått både venner og bekjente via forumet.

Jeg skulle så fryktelig gjerne sett at du fikk en kjæreste som var glad i deg og som du var glad i. Du virker som en varm og oppriktig gutt med et godt hjerte, og som virkelig fortjener å bli elsket. Stå på! Det vil nok skje..........man vet bare ikke helt når :-)
Gode tanker fra Zitelle