Alle innlegg Sukkerforum

Mexico-praktiske tips til backpacktur?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym girl on. 18 juni 2008 22:36

Har du noen tips til "ting å ta med i sekken" til backpacktur til Mexico i sommer? Kanskje noen opplevelser og turmål å dele også?

Skjult ID med pseudonym ElaEla to. 19 juni 2008 00:20

Ta med høy solfaktor. Jeg var brun i over et år etter min bp tur i sør amerika. reiste fra amazonas i nord brasil, til bahia.
Pakk minst mulig klær, kun klær du trives i varmt vær. ..en god bommulskardigan/hettejakke el. klær som har god komfort og lett og vaske, og gode sko og sandaler.
Små reise pakker med hygiene artikler, du får uansett kjøpt det overalt hvor du reiser.
En liten skrive/ skisse bok, pluss en liten håndbok over landet du skal besøke med en liten ordbok. Og kanskje et lite album av de du er glad i her hjemme.

Når jeg reiste rundt i 6 mnd. sendte jeg hjem over 2 tredjedeler av min ryggsekk etter kort tid.

God reise ;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 19 juni 2008 00:28

Mexico er et stort land. Jeg reiste over store deler på 2 uker... Det ble mange timer i buss!!! Kanskje bedre å velge ut noen få steder.

Hvis du liker dykking og snorkling, er jo område rundt Cancun fint, men det er veldig turistifisert. Selv trivdes jeg best på den andre siden av kysten, mer genuin og avslappet stemning. Og mindre masing om tips. For det er det MYE av i Mexico. Det er vanlig flere steder at gudier stopper midt i opplegget sitt (f.eks på en båttur) og samler inn tipsen før de fortsetter... Høy solfaktot er viktig, ja.. Ble skikkelig brent på en ridetur, og det fantes ikke noe på apoteket mot solforbrenning. Merkelig!

Skjult ID med pseudonym rika to. 19 juni 2008 07:26

Ta med aloe veragelè mot solbrenthet! God tur!

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 19 juni 2008 12:18

Det er viktig å huske at du sikkert får kjøpt t-sjorter og liknede i Mexico også. Pakk minst mulig, og kjøp heller nytt når du trenger.

Skjult ID med pseudonym girl to. 19 juni 2008 16:11

Tusen takk for gode råd, holder faktor 20?:)