Alle innlegg Sukkerforum

Gutter: Trenger råd, hva ville du gjort ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Broom... to. 1 nov. 2012 21:07

Er i den situasjonen hvor jeg snart gir litt opp. Har vært her nå litt over 3 mnd, har skrevet til noen men fått minimalt med respons tilbake. Anser meg som kjekk, profilen er ok og bilder har jeg nok av. Allikevel, ikke mye napp. Har vært på 1 date, men fant ut at personen løy om både det ene og det andre. Så skjedde ikke mye der.

Nå er jeg i den situasjonen hvor jeg egentlig lurer på om jeg bare skal gi hele sukker en pause. Kom nylig ut av ett forhold (9 år), trodde det var enkelt å starte med sjekking igjen, men ser at jeg har blitt skikkelig rusten etter alle de årene i dvale. Jeg tror også at jeg muligens trenger en pause fra damer.

Hva mener dere kan være det beste for meg? Helt ærlig.

1. Sjekkekurs?
2. Ta en lang pause?
3. Fortsette med sukker og heller blokkere de som ikke svarer ?

Tråden er merket som grønn :-)

Skjult ID med pseudonym arneand to. 1 nov. 2012 21:12

@ts
Ta delvis pause, heng på sukkerforumet og send meldinger hvis/når du har inspirasjon, eller kommer over en eller annen sjelden god profil ^^

Det er forskjell på å barbere seg og skjære av seg hodet vøtt... ;p

Skjult ID med pseudonym kvinne25 to. 1 nov. 2012 21:12

Enten ta en lang pause og bruk tiden på andre ting, eller bli her og ikke ta deg nær av tause damer. Lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym G24 to. 1 nov. 2012 21:12

4. Fortsette med Sukker, og heller se på hva du faktisk skriver til jentene.

Sjekkekurs er teit.
Hvordan skal en lang pause hjelpe? Vil tro det blir verre med en pause.
Hvorfor skal du blokkere de som ikke svarer? Det er ikke alle som har tid til å være på Sukker 24/7. Noen er bare veldig trege med å svare.
Og du sier at profilen din er ok. Se på den igjen og gjør den personlig. Få den til å vise hvem du faktisk er :)

/G24

Skjult ID med pseudonym Mr.Confusi to. 1 nov. 2012 21:16

Sjekk heller andre nettsteder.. Er ikke lett for en average joe her inne!! Du kan selv lese i forumet om andre som opplever det samme som deg.
Er som å være ute på byen, hvis du husker det? Var det "dårlig" et sted dro man vidre til et annet...

Skjult ID med pseudonym søker to. 1 nov. 2012 21:38

Bruk mindre tid på sukker. Det er ikke noe enten eller. Grunnen til at du snart gir opp er gjerne fordi du legger for mye i det. Blokker aldri de som ikke svarer, det virker bare bittert, plutselig en dag får du et hyggelig svar på en melding du sendte for lenge siden. Hvis du er rusten på dating så er det jo fler dater du trenger, også de dårlige.
Jeg ville heller prøvd å f. eks. begrense sukker innloggingen til 2 ganger i uken.

Skjult ID to. 1 nov. 2012 21:41

@arneand:
Forskjell på å runke og rive av seg kuken, mener du vel?

Skjult ID med pseudonym arneand to. 1 nov. 2012 21:44

@Skjult ID - to. 1 nov. 21:41
*host* Det er dine ord, men får helt klart frem det samme poenget ;p

Skjult ID med pseudonym \m/ to. 1 nov. 2012 21:44

Det beste du kan gjøre er å ikke ta dette med å skaffe deg en dame så sykt seriøst.
Selv har jeg lyst på en kvinne for å spice opp hverdagen, men jeg klarer meg like godt uten en.

Det beste er å bruke sukker osv som et supplement til å møte andre mennesker, istedenfor
å prøve å finne den fremtidige kjæresten her.. For vittig nok, min forige kjæreste fant jeg ikke
her inne, men gjennom en veninne av en veninne som jeg møtte her inne.

Just my 2 cents.

Skjult ID med pseudonym nozits to. 1 nov. 2012 21:59

Jeg tror det er like vanskelig for damer. Jeg har vært på én date, fått meldinger, sendt meldinger, noen svarer, noen svarer ikke. Men uansett er det læring i hver melding - føler jeg hvertfall. Jeg har vært i en laaangt forhold og synes det er ganske kleint å være "på jakt" igjen. Så noen ganger driter jeg meg ut, eller de jeg snakker med er klønete - og så gjør jeg det annerledes neste gang. Jeg er ganske sikker på at jeg har forandret fremgangsmåte siden jeg ble medlem her for tre-fire mnd siden, og ikke minst endret syn på dating og sjekking. Jeg ville ikke vært det foruten! Selv om det ikke leder noe sted fort :)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Stats fr. 2 nov. 2012 11:42

Heng online ofte selv om du ikke aktivt bruker siden. Bytt bilde en gang i blant, pass på å smile, ha godt lys, prøv forskjellige vinkler. Fjern lite flatterende bilder, bedre med to gode enn ti dårlige. Slett teksten og skriv ny. Ikke skriv noe som kan tolkes negativt, det blåses opp x100 i tekst. Gå gjennom teksten og juster, legg til, fjern en setning en gang i blant. Du trenger ikke gjøre så mye hver gang. Send minst en melding om dagen, men bare til de du finner noe i profilen du er litt nysgjerrig på som du kan spørre om. Ta pauser.

Skjult ID med pseudonym softis fr. 2 nov. 2012 20:04

Bare å melde seg ut av Sukker! Jeg er på vei til å avslutte mitt medlemskap. Alt for få jenter her er interessert i å svare på/sende meldinger, og enda mindre interessart i å dra på date (uansett hvor mye de prøver å innbille oss at vi gutta er like kresne).

Gi deg heller følgende oppgave, som jeg har gitt meg selv: Snakk med minst én fremmed jente i uka. F.eks. på butikken, når du venter på grønn mann i et lyskryss, på treningssenteret eller på bussen ;o) Jeg vet det kan føles flaut og skummelt, men hvis man tør så gir det et skikkelig kick, uavhengig av om du får "ja" til en date eller ikke. De fleste jenter syns det er sjarmerende å bli sjekket opp utenom fylla, så selv om hun gir deg et "nei" gjør hun det garantert på en blid og hyggelig måte :o) Du vil trolig få napp MYE fortere enn å rote rundt i timesvis og sløse bort penger her på Sukker.

Skjult ID med pseudonym Vrææl fr. 2 nov. 2012 20:10

Hvis du nylig har kommet ut av et forhold på 9 år, hvorfor er det så stress å komme inn i et nytt forhold? Slapp av litt, nyt livet litt! Så kommer du raskt inn i ting igjen. Hvis det står i profilen din at du nettopp har kommet ut av et så langt forhold tror jeg kanskje damer får litt "hjelp, dette er en gutt som ikke klarer seg selv-følelse"...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 2 nov. 2012 20:17

Det virker som at du ikke helt vet hva du selv vil.
I ditt tilfelle så hadde jeg tatt en pause fra sukker i det minste, og heller holdt meg til det virkelige liv. Men jeg hadde ikke sjekket opp damer på byen, men å prate med de bare for å bli komfortable med det igjen hadde jeg absolutt gjort.
For meg så virker det som at du trenger bare å prate litt med jenter/damer igjen. Har selv vært i et 9 år langt samboerskap, og når det tok slutt så måtte jeg gå noen runder rundt meg selv, snakke litt med venner, snakket med fremmede damer på byen men hintet ikke innpå noe.
Bare det å komme seg ut gir deg mer selvtillit og da blir du mer sikker.

Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym Broom... fr. 2 nov. 2012 20:21

utrolig mange flotte svar her gutter.

til Vrææl

Savner å holde rundt en og savner en kjæreste. Er nesten 30 år gammel, og jeg har innsett at jeg også begynner å nærme meg en viss alder (snart 30) hvor man ønsker ting i livet.

Klarer ikke ONS og er heller ikke interessert i en BFF.

Jeg har ikke skrevet noe på profilen min om at jeg nylig har kommet meg ut av forholdet, og profilen gir ingen tegn på at jeg er desperat. Tror jeg bare ligger litt i dvale og slapper av litt. Gidder heller ikke å stresse med å finne meg en. Som mange sier, en partner kan plutselig dukke opp sånn uten videre.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 nov. 2012 20:34 Privat melding

@Brooom:

Kjenner meg igjen i det du beskriver, har dog vært er en stund lenger...

Skjult ID med pseudonym Vrææl fr. 2 nov. 2012 20:36

Jeg er også snart 30, og så klart, man savner en kjæreste til tider. Imidlertid gjelder det å tenke på de positive tingene med å være singel. Jeg har vært singel i mange år (delvis frivillig, delvis ufrivillig, mest fordi jeg er kresen), men jeg har landet på at jeg ikke gidder å gå inn i et forhold kun fordi jeg vil ha noen i armkroken, men jeg vil ha noen som beriker livet mitt og gjør at det blir bedre. Hvis dette ikke kommer kan jeg like så godt være singel. Har det fint som jeg har det, hvis jeg virkelig har lyst kan jeg alltids gå på byen og sjekke opp noen for en ONS, men jo eldre jeg blir jo mindre tilfredsstillende blir det. Derfor har jeg endt opp med å være ganske så kresen på alt, fordi jeg tror at hvis jeg lar det "å få dame" bli altoverskyggende har jeg tapt. Jeg må være meg, og så får resten komme. Dessuten har jeg en kjeller å pusse opp, og vil helst lage gutterommene jeg vil ha i kjelleren før en dame kommer for å bestemme at det ikke var spesielt stilig.
Poenget er: Kos deg, vær deg selv, ha det gøy, plei kompiser og bli avslappet. Jeg har vært singel i mange år, men det mangler ikke på tilbud. Men jeg vil ikke bli en gutt som blir sammen med noen bare fordi jeg trenger noen. Jeg trenger meg selv mer enn jeg trenger noen andre.

(mann 35 år fra Oslo) fr. 2 nov. 2012 22:50 Privat melding

@ Vrææl

Helt enig!!

Merker Sukker begynner å få et grep om meg jeg ikke liker. Dette blir nok min siste måned her inne. Samfunnet har skapt en forventning om at alle MÅ skaffe seg kjæreste og familie. Er man singel, er man det bare "midlertidig", og alle rundt en sier "du finner nok noen snart". Det går liksom ikke an "å bare være singel".

Som du skriver, det går jo an "å kose seg" en gang i blant selv om man er singel. Og livet mitt er ellers tipp topp :o) Og når tiden er klar, når man møter den rette, og alt er "meant to be", det får komme når det kommer.

(mann 35 år fra Østfold) fr. 2 nov. 2012 23:00 Privat melding

Bra sagt Gotgling! Jeg er "vrææl".
Jeg er enig at det er fantastisk teit at samfunnet har skapt en illusjon om at alle må være i et forhold eller skaffe seg en familie. Livet som singel kan være kjempefint. Og for min del er det akkurat det. Jeg skulle gjerne hatt en kjæreste, men det er ikke viktigere enn å like seg selv.
Ønsker selvfølgelig en kjæreste, men en kjæreste er ikke viktigere enn å ha det godt med meg selv!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 2 nov. 2012 23:03 Privat melding

Vet jeg ikke er gutt....men :P
Nylig ut av et ni års langt forhold?

Vær helt singel frem til du blir komfortabel med å være singel :)
Først da er du klar for å begynne å date igjen ;)

Dessuten er damer ofte skeptiske til menn som er nysingle. Og det med god grunn ;)

Har du i tillegg barn så har du enda mer hensyn å ta. Barn bør ikke introduseres for ny kjæreste før det har gått minst et år etter at ting fra det forrige forholdet har roet seg. På begge sider.
Så slik sett står man plutselig i en situasjon hvor man også må ta hensyn til hva som skjer på den andre forelderen sin side, fordi barna jo har to foreldre å forholde seg til.
Og er man skikkelig uheldig så blåser den andre forelderen i slike ting, og så blir man gående som den som må ta dobbelt opp med hensyn til barna.

Skjult ID med pseudonym rattatoill fr. 2 nov. 2012 23:11

@softis
Følger deg helt på ditt innlegg. komme seg bort fra disse überkresne sukkerdamene som får alt for mye oppmerksomhet.
Movember blir blir min siste sukkermåned, ihvertfall som betalende medlem. Ferskvaredisken på Meny funker bedre enn dette.

Skjult ID med pseudonym softis fr. 2 nov. 2012 23:58

@rattatoill
Haha, jeg har faktisk spurt ei som jobbet i ferskvaredisken på Meny på date! Morsom tilfeldighet. Ble ikke noe date da, men hun rødmet og smilte fra øre til øre, så var verdt å spørre ;o)

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 3 nov. 2012 07:52

De som sier at det går an "å kose seg" en gang i blant selv om de er single...

Hvor ofte blir det?

Det blir vel bare en brøkdel av hvor mye som er ønsket? :p

Skjult ID med pseudonym softis lø. 3 nov. 2012 12:55

@Lowry
Jeg gjør mye i bare en brøkdel av den tiden jeg skulle ønsket: Spille poker med kameratgjengen, spille golf, dra på fisketurer, reise jorda rundt, dra på fotballkamper osv. Men en ting er sikkert: Det blir enda mindre tid til dette hvis jeg får meg dame ;o)