Alle innlegg Sukkerforum

kosete og varm, sexlyst

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 2 nov. 2012 13:10

Hei dere. Sitter å tenker litt over hva jeg har opplevd siden jeg ble singel og igjen kastet meg ut i jakten på kjærligheten.
De damene jeg har møtt har i følge sukker høy match med meg på kosete og varm, og sexlyst. Og det stemmer også irl :). Om noen lurer så er den veldig stor :)
Det som undrer meg er at alle de jeg har møtt og fått veldig god kontakt med som matcher meg her har savnet akkurat dette i deres tidligere seriøse forhold. Dette gjelder også mitt forhold. Så betyr det da at dette faktisk er grunnen til at forholdet gikk i dass?
Det kunne jo tenkes at man har vært i et forhold med masse kos og varme og masse bra sex, men at det kun er helt andre ting som ikke funker. Interesser, felles verdier etc. Kunne vært interessant å møte å date en dame som har hatt det veldig bra på disse punktene. For det blir det samme hver gang jeg møter noen. De skjønner ikke at det finnes en mann som meg som har så må å gi på det området de har savnet så veldig. Finne du??? :) Og det blir nesten for mye for damene. :) Så tanken slår meg at at damer som ville satt høyt på disse to punktene og har opplevd å ha det bra på disse punktenen, ja hun er nok fremdeles sammen med sin mann. :)
Har du møtt noen du har høy match med på kosete og varm, som ikke har sagt til deg at dette dette har de savnet i livet sitt. :)

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 2 nov. 2012 13:12

rettelse: finne du??? til Finnes du???

Skjult ID med pseudonym joy fr. 2 nov. 2012 13:16

Jeg savner det i hvert fall nå. :-)
Men savnet ingenting på dette området i mitt ekteskap. Dette var med andre ord ikke grunnen til at vi skilte lag.

Skjult ID fr. 2 nov. 2012 13:20

Man kan matche høyt på sex, @stuk! men ikke på andre vitige områder og da kommer matchen til kort uansett.
Samme hvis man matcher bra på alt annet men sex uteble pga. dårig match...
Så... det må flere gode matcher til for at det skal fungere på sikt, tror nå jeg.

Skjult ID med pseudonym Mia fr. 2 nov. 2012 13:22

:-*

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 2 nov. 2012 13:40

(Skjult ID ) - fr. 2 nov. 13:20, sexen er ikke det viktigste her, men de to henger jo sammen. Så tok det med.
Til alle deres som har satt middels på disse to, ja da regner jeg ikke med at du møter en som tenker wow!! haha.
@Joy, spørsmålet var ikke bare om du har opplevd dette som bra i tidligere forhold, men hvordan den nye du møter opplever dette? For jeg får bare "finnes du!!!!" hver gang. Skjønner ikke dette jeg. Greit at jeg ikke har hatt det mere enn bare helt greit. Og jeg tenker mest på kosete og varm. Mye nærhet i hverdagen. Leie hender, sitte inntil hverandre i sofan, Stå i midt i stua og kysse litt bare fordi vi har lyst, barna sover jo :) Klaske dama på baken når hun lager mat. Snike til seg en klem i matbutikken. Ta en kjappis nå og da. Eller bruke 3timer en kveld. Eller hele nattan... Sånn er jeg. Hele tiden. Kult å møte noen som tenker at dette er en selvfølge og ikke hvor det har vært en savn. Altså de som er som meg. Litt feil av meg å skrive dette siden jeg selv ikke har hatt det optimalt i mitt seriøse forhold. Nå vet jeg at det finnes damer som meg der ute, men fremdeles møter jeg bare damer som ikke har møtt en som meg før de møter meg. :p

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 2 nov. 2012 13:40

@Mia :-*

Skjult ID med pseudonym svannix fr. 2 nov. 2012 13:53

Jeg har hatt det slik i et tidligere forhold, og jeg er sånn selv. Men tror det avhenger litt av jenta også. Hun må også ta litt initiativ. Kan jo ikke forvente at gutten gjør alt :P Min forrige eks var ikke slik, men han ble som regel positivt overrasket og glad for litt ekstra kos og oppmerksomhet på den måten som du beskriver. :)

Skjult ID med pseudonym joy fr. 2 nov. 2012 14:13

stuck!; Hvordan kan jeg vite, jeg har jo ikke møtt noen ny mann. Det er nettopp derfor jeg er her inne. ;-)

Skjult ID med pseudonym Miniblomst fr. 2 nov. 2012 19:51

@stuck!
Sånn var min eks gjennom 5 år,så og si så har jeg opplevd å være sammen med en mann som elsker kos,varme og masse sex. Kan vel innrømme at jeg savner det veldig. Siden jeg ble sånn skjemmes bort av han. Men det var ikke sexen eller kosen som var gale,noe helt annet.

Og de som jeg har date eller hatt lengre date periode med......de er absolutt ikke sånn. Mens jeg er kosete og høy sex lyst.....må ta på mannen ofte...veldig ofte. Så jeg håper at jeg treffer på den riktige for meg en dag.
Men nå er det helg folkens :D

I mårrå blir det gudd! blir date med nordlendingen.....sååååå........om en uke blir det date med en skjønnas vestlending :D

Gleder meg,føler jeg er i en godteri butikk :D

Skjult ID med pseudonym Mia fr. 2 nov. 2012 20:29

Våkne om natta og har lyst. snike seg ut av senga og lage en deilig frokost til sin kjære. Fotflørten under middagsbordet, en liten hverdagsgave, pusking i nakken, blikk, en liten blåtur. Ett glass rødvin i armkroken. En klem eller ti. Kissing i yttergangen. Masse kos når mulighet er der. Alle disse øyeblikkene hvor man deler nærheten i løpet av dagen, eller stjeler seg litt ;) Joda Stuck,det er en selvfølge. Jeg vil leve i ett nært forhold,ed en som ser og tar disse øyeblikkene. Ett forhold der man omtrent ikke har tid å leve sammen, ja da kan man liksågreit være singel. :)

Skjult ID med pseudonym Lacarus fr. 2 nov. 2012 23:18

@Mia :-?

Skjult ID med pseudonym fr. 2 nov. 2012 23:23

Flott drømm Mia :-)

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 3 nov. 2012 01:32

@Lacarus :-?

@Rå....ja er det bare en drøm tro....;-)

Skjult ID med pseudonym stuck! lø. 3 nov. 2012 14:55

@Rå, det er i såfall bare en drøm fordi Mia ikke har funnet en som meg. :)
og Mia, pusking i nakken skal bli. Beste jeg vet :)

@Miniblomst, så da regner jeg med du legger stor vekt på kosete og varm når du søker etter en mann.? Eller kanskje du bør legge vekt på noe annet siden forholdet ikke gikk i dass pga mangel på nettopp dette?
Jeg tenker sånn jeg. Har vi ikke dette til felles, men masse felles interesser, verdier etc, ja da kan er vi igrunn bare venner i mitt syn. Så hva velger du i jakten på en partner, om du ikke finner en som matcher på begge ting.
Fortsetter du bare å lete videre? Selvfølgelig ønsker jeg å finne en som matcher bra på interesser også, men ofte er det enten eller. Eller bare midt på treet bra på alt.

Så hva ville du lagt mest vekt på? Du møter en som du digger å gjøre ting med,for dere liker de sammen tingene. Dere har også felles humor, men det er et problem. Dere er ikke i nærheten av å matche på sex og sexlyst. Han/hun liker ikke å kose like mye som deg. Han/hun liker å sitte i sin egen stol å se på tv. Han/hun kysser deg neste aldr eller aldri på offentlige steder. Det skjer aldri at han/hun bare tar tak i deg på stuegulvet for å bare holde godt rundt deg. Bare kjenne på at det er dere to.
For oss som er veldig kosete av oss er dette ting gir oss den hverdagsromansen vi søker etter.

Når man blir eldre så er det kanskje mye viktigere med felles interesser? Ser på mine foreldre, de har svær lite til felles og dette er et problem i dag, når andre ting ikke lenger er som før. hehe.

Skjult ID med pseudonym lily78 lø. 3 nov. 2012 15:54

Jeg hadde det ikke slik i mitt siste langvarige forhold, men jeg har ikke gitt opp å treffe en mann som er så kosete og varm som du beskriver. Jeg trenger nærhet, masse nærhet. Og ja, jeg gir mye tilbake :)

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 3 nov. 2012 16:39

Min erfaring er iallefall, at det nytter ikke å ha felles interesser, tur, kino, idrett, om ikke den fysiske delen er også tilstede på likt nivå. Det blir ett evig mas å ønske nærhet, og sjelden får gjengjeld, mens partner synes det er slittsomt og trekker seg unna fordi behovene er så ulik. Så synes det er enklere å forholde seg til ulike fritidsintr enn ulike fysiske ønsker. Og det tross alt bedre å være uengasjert på fotballtribunen enn i senga ;) Dessuten skal jeg nok klare å snike meg til litt kos under fotballkampen :P

Skjult ID med pseudonym Jeno lø. 3 nov. 2012 17:45

I min profil står det at han må regne med mye kos, og en kjærlig oppmerksomhet i hverdagen er et must.

Jeg har ikke møtt mange menn som er veldig opptatt av mye kos, men håper på at en kosete og kjærlig mann dukker opp om ikke så altfor lenge.

Skjult ID med pseudonym camo lø. 3 nov. 2012 18:03

Nei, dette ble kleint. Mannfolk som snakker om kos og kjærtegn osv blir litt kozemozeoverdoze er ikke for meg, tøfler er for føttene...

Skjult ID med pseudonym Mr lø. 3 nov. 2012 18:12

camo, sånn skal det låte. Liker kvinner som nyter overraskelser,brått og uventet.. smack smack.. smask

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 3 nov. 2012 19:04

@Mr: okei jeg kan skifte dialekt, bruke andre ord og beskrivelser, men valgte den snille stilen,.får å slippe å bli satt i arresttråden min....

Skjult ID med pseudonym Mr lø. 3 nov. 2012 19:17

Much better Mia, kom hit skal vi ta en test. kler deg mye bedre en litt nytende naugty-style enn i et forhold av to halvvåkne lam eller.??

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 3 nov. 2012 19:27

Jeg lurer på hvor gode statistikker Mr har i få napp og faktiske resultater hos forumkvinnene :-)

Skjult ID med pseudonym Mr lø. 3 nov. 2012 19:46

Furum kontra IRL last 12 mnd ?? som selv Mia ville sagt, Secret..Silence.

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 3 nov. 2012 20:02

@Mr: oh yeji...skal bare sleng av mæ Lowrypuspelsen som heng rundt halsen å klynke....:):)

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 3 nov. 2012 20:10

@Missing in action, synd, det kunne ha blitt en flott trekant :-)

... hehe, endelig kvitt henne, på tide... :-)

Skjult ID med pseudonym Mr lø. 3 nov. 2012 20:10

Nice, kast på deg litt småfrekt antrekk nå så. Vil ha deg over snittet spennede og nytende Mia, det kler deg.
(Vokse veldig ikveld Mia..vet du men )

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 3 nov. 2012 20:11

Argh, forum fjernet alle de tomme linjene før siste linje!

Skjult ID med pseudonym Mia sø. 4 nov. 2012 00:17

Lowry, slutt å heng på ræva mi. Ja det hadde vært deilig med en treer ja, du treng å trimmes pus, så du blir kvitt forkjølelsen din....;)

Mr. Sexy... tænk ju. Alt for deg...;)

Skjult ID med pseudonym Mr sø. 4 nov. 2012 05:37

Biter Mia bestemt over hele..nice der du nyter hengivent Mia,, det her må gjøres ofte..deilig å merke deg nyte..
Kom da.. kom...nice..puuh.2 timers pause og pån igjen...Duuh Mia altså..

Skjult ID med pseudonym stuck! sø. 4 nov. 2012 13:45

Mia, Lowry og Mr??? Mia og Lowry har en egen tråd :p, bruk den :p

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 4 nov. 2012 14:13

@Mr
Secret..Silence, stillhet, ja det er nok ikke så mye å snakke om, og sikkert hemmeligstemplet.
Forum er litt merkelige jaktmarker, dyrene ser rare og syke ut, de gløder i mørket, er sterile, mangler organer for reproduksjon, etc.
Ikke akkurat noe fristende jaktmarker å jakte i.

Skjult ID med pseudonym syk sø. 4 nov. 2012 14:21

Håper du iallefall finner et "friskmeldt legeme" på forum da Lowry. Deg selv ??

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 4 nov. 2012 14:33

@syk, ja, selvfølgelig :-)

Skjult ID med pseudonym Kunden sø. 4 nov. 2012 14:42

Lowry, og hvem stod for friskmeldingen ? Minner mistenkelig om selgeren som taksterte sitt maleri på egenhånd .

Taksten ble ikke helt etter boken for å si det sånn ;-))

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 4 nov. 2012 14:44

Hva har kosete og varm med sexlyst å gjøre egentlig? Jeg er kosete og varm, men har lav sexlyst, mens mange av eksene mine har hatt høy sexlyst, men vært lite kosete.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 4 nov. 2012 15:05

@Kunden, jeg ser at den er der, og skal ta ytterligere en funksjonstest idag.
Funksjonstest fra annen part var i forrige måned, og leter etter funksjonstestere for denne måneden også.

Skjult ID ma. 5 nov. 2012 10:11

Kjenner meg veldig igjen i det du beskriver TS, flere av de jeg har møtt er slikt de også, og har gått fra sine forhold pga de ikke ble tilfredsstilt.

Som er greit nok for det er jo alltid godt å høre "det er den beste sexen jeg har hatt", bare trist at de ikke får oppleve det hver dag! :P

Skjult ID med pseudonym bat ma. 5 nov. 2012 10:36

Kommunikasjonsproblem?

De bare går med masse fantasier og lyster, men klarer ikke å kommunisere dem ovenfor partneren.
Fantasier som fint kunne vært praktisert, hadde de snakket sammen og funnet ut at fantasiene var sammenfallende.
(Jfr andre tråden)

Og ender bare kvelden med en vanlig inn-ut-inn-ut flattliggende misjonær istedet for noe mer eventyrlig.

Evt er dette generelle problemer med å kommunisere behov ovenfor partneren.

Skjult ID med pseudonym storlav ma. 5 nov. 2012 12:59

Enig i det bat kommer med, kommunikasjon er utrolig viktg for å kunne leve ut sine fantasier. Har man et godt og trygt forhold med sin partner så ser jeg ingen grunn til å ikke kunne gjøre slike ting! :)

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 6 nov. 2012 07:15

Dårlig kommunikasjon er nok drepen på mange forhold, uten tvil. Og synd at kommunikasjon skal være så vanskelig, når det egentlig er veldig enkelt å utføre.

Skjult ID med pseudonym Miniblomst ti. 6 nov. 2012 08:08

Enig med bat ja,kommunikasjon om sex og andre ting i forhold må funke. Jeg ende selv med eksen pågrunn av dårlig kommunikasjon,og jeg har lært at det å holder ting inne er ikke bra.
Særlig å forteller om sine lyster og fantasi til den en er glad i,sex er som lim i forholdet.

Skjult ID med pseudonym storlav ti. 6 nov. 2012 11:27

kunne ikke sagt det bedre selv Miniblomst, for meg så er sex limet i forholdet, men for at det limet skal faktisk være bra så må man kommunisere :)

Skjult ID med pseudonym stuck! ti. 6 nov. 2012 11:44

mitt problem, om det er et problem, er at jeg nå er blitt ekstremt åpen. Og det oppleves for noen som veldig spennede og andre litt skremmende. De som synes det er spennede merker jeg at også slapper av veldig fort i mitt selskap. De trenger ikke lure på noe. For jeg er åpen om alt. Jeg sliter med å ha en mellomting. Jeg må finne ut av alt på en gang. På alle områder. Sikkert litt angst for å finne ut etter 5måneder at her burde vi pratet sammen tidlig. For dette går jo ikke. Sånn i forhold til sex vet jeg ikke om jeg takler å igjen være i et forhold med en dame som ikke kan få orgasme. Dette satt en stor demper på sexlivet til meg og min tidligere eks. Det ble bare med å legge seg ned og bli ferdig. Jeg har nå bare møtt kvinner som er veldig orgasmiske. haha! Damer som liker at vi bruker tid. At jeg kan sende henne til himmels... :p Jeg vil oppleve dettet i mitt nye forhold jeg, og er vel litt redd for å gå inn med en som sliter her. Er det feil av meg å tenke det? Ja det er vel det...
for kanskje jeg er mannes som får henne til å slappe helt av og så bare skjer det for henne også. :)

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 6 nov. 2012 11:53

@ Stuck, er det ikke greit å være åpen om ting, da vet man jo å sette ord på hva man føler og vil. Samtidig må jo det være kjekt for den som har en slik partner å slippe å lurer på ting, vist alt dette går begge veiene, kan det gi rom for mye lykke og glede. Det må være utrolig godt!
Kan da ikke være gælli og ha noen ønsker for sin fremtidige partner, handler bare om felles nytelse og nytelse av hverandre....positiv tanke ;)

Skjult ID med pseudonym stuck! ti. 6 nov. 2012 11:54

og vi vet jo at sex ligger mye i hodet på damene så da er det jo fint om man kan bruke litt tid på henne. Settet i gang fantasien hennes :) Noe ganger er det rett på sak som skal til, men da har noe på forhånd satt i gang det hele og man klarer bare ikke å vente. Kjør på!! da er jo jobben gjort på forhånd. Dette har man ikke altid muighet til i en travel hverdag så nå man først får tid, finner tid. Ja da må man kanskje starte uten at hun er spesiellt opphisset på forhånd. Varme henne opp litt først. Mannen trenger jo 1minutt da. haha!
eller tar jeg helt feil?? Og dette funker jo dårlg om dama bare tenker på husarbeid når hun ligger der :p Da blir det ikke noe bra :p

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 6 nov. 2012 12:49

@ Stuck, hmmm trenge maks ett minutt, klarer utmerket godt å sette fantasien i gang selv,...men klart en sms eller en pust forbi øreflippen hjelper veldig på..;)
Kort eller lang action, er like kjekt, hvert til sitt formål...
Men tror det et stor variasjon ute blant begge kjønn, kanskje mest hos damene, selv om det et sjelden det prøves ut herfra...
Husarb....hjelpes, det puttes ikke inn i hodet!

Skjult ID med pseudonym stuck! ti. 6 nov. 2012 13:11

@mia, trust me.... husarbeid er veldig ødeleggende. Og kanskje mest for småbarnsforeldre. hehe. jaja
jeg bare kaster ut noen tanker jeg nå. Jeg vet bare det jeg har opplevd. Damer som bare vil ha masse kjærlighet takler ikke noe som helst som hinter til sex tenker jeg. Da er man bare ute etter sex. Ikke kjærlighet. Skal ikke være lett. :p

Skjult ID med pseudonym storlav ti. 6 nov. 2012 13:13

Ingenting galt i å være åpen, men viktig å lære seg timing. Noen ting er det ikke noe vits å snakke om tidlig, mens andre er mer viktige. Men igjen så avhenger det av person til person, derfor noen liker det og andre ikke.

Til det med orgasme, litt vanskelig for meg for jeg har nok vært "heldig" der og bare hatt sex med "orgasmiske" jenter, en greide tom å spurte. Men det er litt både deg og henne, jenter er veldig mentale når det gjelder det der har jeg hørt, og hvis du også er opphengt på det så kan det merkes og slå negativt ut. Tror det beste er å ta det med ro, lære hverandre å kjenne, men så må jenta ta litt ansvar. F.eks. hvis hun ikke greier å gi seg selv orgasmer så blir det jo en umulig oppgave for deg å gi henne en!!

Og er du redd for at hun tenker på husarbeid istedenfor nytelse? Ta fram støvsugeren eller ta oppvasken, kan jo være at hun blir tent av å se en kar gjøre litt husarbeid, har vært borti de skjønner du! ;) Eller som Mia sier, en "fantasiful" sms kan sette i gang ting som du kanskje ikke er klar for en gang!! ;)

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 6 nov. 2012 13:38

@ Stuck, ser hva du skriver, og du er nok ikke alene, tror det er ganske mange som har det likt. Ser blant annet dette hos menn i forhold, som tar kontakt her inne ;), og forstår deg, ikke enkelt. Damer vil bare sitte i armkroken å kose, menn vil også gjerne det samme, men uunngåelig nok, blir det trangt innfor bukseknappen...;)
@storlav, enig med timingen, men det er jammen ikke lett å vite det heller, tenker som så om jeg nå trår i salaten, og han ikke tåler såpass, så har det kommet til å stoppet en eller annen gang uansett ;)

Skjult ID med pseudonym storlav ti. 6 nov. 2012 13:41

Heheh ja, kjenner meg litt i den salaten du nevner! :P Som ofte så er det politikk og/eller religion som er det mest utsalgsgivende, og skulle bare mangle for det er der mange har sterke meninger. Men jeg vil heller vite om sånt "tidlig" når det er snakk om noe som kan bli et forhold, hvis det bare er for sex og kos så har det ikke så mye å si! :P