Alle innlegg Sukkerforum

Blokkert eller hva?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lies lø. 3 nov. 2012 17:28

To ganger har jeg sendt melding til menn med profiler jeg har funnet særdeles interessante, og opplevd at meldingen blir stående ulest (selv om han i dag var online), og når jeg så går inn på meldingen jeg sendte, står det "Du kan ikke sende melding til (...) fordi han/hun ikke er aktiv lenger." Er han faktisk ikke aktiv lenger, eller er jeg blitt blokkert? Hvilken melding får man om man er blokkert? Ellers hvordan kan det ha seg at jeg skriver til akkurat de som melder seg ut samme dag...

Skjult ID med pseudonym Lies lø. 3 nov. 2012 20:55

Fant svaret selv... Det står "Du er blokkert av (...) og kan derfor ikke sende meldinger til vedkommende." Tilfelle noen andre lurte. Er tydeligvis blokkert av en jeg skrev med tidligere.

Men det er merkelig, kom på at enda en bare forsvant denne uken. Han sendte hjerte til meg, jeg sendte tilbake, hadde ikke tid til å skrive noe, men likte veldig godt profilen. Noen dager senere tenkte jeg å finne frem profilen og skrive noe, men da var han borte. Merkelig uflaks jeg har da... Grmf.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 3 nov. 2012 20:59

@ts
Uflaks.

You've got to roll, roll, roll with the punches ^^

Skjult ID med pseudonym kloroform lø. 3 nov. 2012 21:00

Ah, jeg lurte på hva det faktisk står når du er blokkert, selv D:

aldri blitt blokkert jeg :D

(mann 47 år fra Oslo) lø. 3 nov. 2012 21:52 Privat melding

Aha, så det er DET det betyr. Bummer.

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 4 nov. 2012 11:01

Veldig ofte blokkerer jeg damen hvis hun er for treg.

Skjult ID med pseudonym stuck! sø. 4 nov. 2012 13:39

de jeg har skrevet til som ikke svarer synes jeg er bare fint at får se at de er blitt blokkert om de plutselig finner ut at de vil skrive alikvel. Jeg lar det gå en uke før jeg blokkerer da. Og sjekker alltid om hun er online etter at jeg har skrevet. Kanskje hun er opptatt med noen andre når jeg sender melding? hvis jeg ikke blokkerer kan jeg riskikerer å få svar senere og da er jo forlengst på sjekkern med noen andre her inne. :) kan ikke ha flere baller i lufta jeg altså. Og det er jo så lett å sjekke opp nye damer her inne så like greit å blokkere de som ikke er interessert. Hvis ikke blir det så mye å holde styr på. Masse fisk i havet. Tok litt tid før jeg oppdaget dette :)

(kvinne 47 år fra Østfold) sø. 4 nov. 2012 13:57 Privat melding

Jeg har jo blitt blokkert uten å i det hele tatt vært inne på profilen å heller ikke skrevet noe til vedkommende,ser bare at vedkommende har vært inne hos meg......den skjønner jeg ikke helt,men greit....da slipper jo jeg å ta kontakt med en dust:)

(mann 51 år fra Østfold) sø. 4 nov. 2012 14:02 Privat melding

@ Lillemymo

De som blokkerer deg uten engang å ha tatt kontakt, de har rett og slett dårlig smak.