Alle innlegg Sukkerforum

Noe jeg ikke har skjønt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym buff sø. 4 nov. 2012 00:53

Det er tydeligvis noe jeg ikke har skjønt...
Er det mange som seiler under falsk flagg her inne?

Jeg driver ikke med sjekking i den forstand at jeg prøver å imponere noen med mine positive sider eller strø ut komplimenter.
Jeg ønsker å bli kjent med noen, for så å se om det er noe å gå videre med.
Dette er den andre parten helt klar over før vi møtes. Likevel har samtalene, de gangene jeg har hatt dates, nesten umiddelbart etter møte blitt snakk om mye mer enn det "nybegynnervenner" snakker om.
Føler meg litt som en skurk når jeg holder på den forhåndsavtalte "bli godt kjent først". Noe som da tydeligvis tolkes som en avvisning.
Har jeg bare vært uheldig å funnet utålmodige kvinner? Eller er de bare sånn?
Har de hørt dette fra menn før som ikke helt mente det de sa?

(Det er ikke snakk om dusinvis her, for jeg har ett ganske så vanlig utseende, men man kommer langt med godt humør og en solid dose humor.)

Skjult ID med pseudonym Lies sø. 4 nov. 2012 01:08

Hva er det nybegynnervenner ikke snakker om da?

Skjult ID sø. 4 nov. 2012 01:16

Herregud, kommer du på date med en liste spm du skal igjennom? Hvis hun eller du ikke har lyst til å kline litt etter føste date er det suspekt kjemimessig men ikke en dealbreaker. Men hvis du skal forske på henne i tre dater til før du tar tak, drar hun et annet sted. Betyr ikke at hun er fake, bare en normalt oppegående person som ikke gidder å vente i evigheter før du gidder å faktisk vise interesse.

Skjult ID med pseudonym Alexis sø. 4 nov. 2012 01:20

Hva legger du i "bli godt kjent først"?
Er nok mange som har hørt mye rart fra menn som ikke helt mente det de sa.

Skjult ID med pseudonym buff sø. 4 nov. 2012 01:39

Om det neste steget? Jeg føler meg puffet fremover mot en samtale om forhold.
Nå vet jeg at folk er her inne for å finne noen, og det er jo egentlig jeg også, men jeg er litt treg i avtrekkern og vil ha mye avklart før jeg går inn i en slik samtale
Det som forvirrer meg, er at dette har jeg sagt klart i fra om fra første stund, men det virker glemt.

Skjult ID med pseudonym buff sø. 4 nov. 2012 01:53

Ah. Kommer ikke med mange spørsmål. Men med ett åpent blikk for hva slags menneske det er jeg snakker med. Det har ikke vært noe "feil" med de i det hele tatt. Virket både snille og hyggelige. Kunne godt tenkt meg og blitt bedre kjent med de også. Men hvorfor da bry seg med å sende meldinger etter daten når de VET at jeg må "forske" på de? Som sagt; Det visste de før første daten. Da kunne de heller latt det være.

Hva jeg legger i "godt kjent"; De fleste mennesker spiller roller. En på jobb, en på trening, en sammen med venner, og en sammen med besteforeldre. Godt kjent er da den personen naturlig faller på plass sammen med meg. Ikke en nervøst første date. Når man er godt kjent kan man være seg selv, og det er det jeg "venter på"
Når man kan være så trygg at man kan forsnakke seg å si noe teit uten føle at man har driti seg ut.

Skjult ID med pseudonym SkjultID sø. 4 nov. 2012 09:12

@buff hva slags snakk er "mye mer"? Og hvordan foregår en slik "samtale om forhold"? Det høres så formelt ut, ikke noe jeg har opplevd før langt inne i et forhold. Vanligvis begynner vel forhold litt mer gradvis?

@alexis merkelig når menn som faktisk vil bruke tid på å bli kjent blir mistenkt for å ikke mene hva de sier. Hvis man går raskere frem får man samme beskyldning.

Om han føler seg tvunget til å gå raskere frem for at damene ikke skal miste interessen før de blir kjent. Det vil føre til at han ikke nødvendigvis kan stå inne for hvor fort han går frem, og når de blir bedre kjent og han finner ut at dama ikke var noe for han blir han beskyldt for å ikke mene det han sa. Går ikke an å gjøre dette riktig med andre ord. Ikke for å legge ord i munnen på buff, dette er en situasjon jeg kjenner meg igjen i selv.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 4 nov. 2012 10:22

Skjønte ikke bæret av dette jeg. Mine dater foregår ved at vi møtes og ser hva som skjer. Kyssing og sex derimot vil jeg helst vente så lenge som mulig med, da jeg også vil bli kjent med flere sider av fyren for å se om vi passer sammen.