Alle innlegg Sukkerforum

tid eller ikke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kjosarn sø. 4 nov. 2012 14:07

Må som regel skrive minimum 1mnd med damene her før man kan spørre dem ut. Noe som er helt teit, å bli "kjent" før man så skal prøve å bli kjent gjen. Noen som får til å speede opp dette litt, er det noen som tåler å bli spurt ut tidlig?

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 4 nov. 2012 14:10

Jeg prøver helst å spørre tidlig. Det kommer også an på hvor man bor og om de har unger osv, men jeg spør helst om å møtes i løpet av de første dagene eller innen første uka.

Vi trenger ikke nødvendigvis å møtes raskt, men å ta det opp tidlig og bli enige om en avtale er likevel viktig. Hvis hun er avvikende og negativ til det er hun ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym Rass-mus sø. 4 nov. 2012 14:18

Les svaret mitt i tråden "hvordan gå fra vennskap til kjærlighet" (...eller noe slikt...).

Jeg bruker meldingene her inne for å bygge tillit - datingen går mye lettere når det er noen som stoler på deg. Så personlig er jeg glad for å bruke litt tid først...

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 4 nov. 2012 14:18

1 mnd?
Altfor lang tid, da rekker de jo kontakt med veldig mange andre.

Skjult ID med pseudonym Sandra sø. 4 nov. 2012 14:30

Hvorfor i alle dager skal vi kaste bort tiden med å skrive i det uendelige? :-)
Seriøst, det skrevne ord oppfattes på ulike måter og mister kanskje sin opprinnelige mening..
Nei, noen meldinger holder, er det spennende er det vel bare å møtes.
Den berømte kjemien må være der og den oppdager du kun i RL ikke via meldinger.
Tvi tvi!

Skjult ID med pseudonym Stimpy sø. 4 nov. 2012 14:40

Folk er forskjellig og hva som føles rett for en kan være feil for den neste.

Noen spør om date i første brev - For kjapt spør du meg.

Noen venter i månedsvis - For tregt igjen..

Noen virker mer å like å gå på cafe, og får de med en date har de i det minste selskap. Når man hører om folk som har vært på 50+ dater her inne, kan man kanskje vurdere om det å bruke litt mer tid er veien å gå.
Jeg liker å bruke nok tid til å finne ut om man har store eller mindre forskjeller og likheter som er viktige for meg. Stemmer dette, noe som ikke tar alt for lang tid å finne ut av spør jeg damen om hun vil møtes. Men å bruke litt tid synes i hvertfall ikke jeg er dumt.

Skjult ID med pseudonym Kjosarn sø. 4 nov. 2012 14:51

@Stimpy: Joda, litt enig. Men det er også umulig å kjenne en person igjennom teksten man skriver, er i allefall min erfaring.

@Rassmus: Tillit? Vi snakker jo ikke om noen hardbarka ungdom fra gettoen her. Hvilken tillit må man bygge opp til random damer?

Skjult ID med pseudonym Stimpy sø. 4 nov. 2012 14:58

@Kjosarn Det samme kan man vel si om et litt kleint møte på en tilfeldig cafe.
Jeg tror vel såpass godt om folk at jeg tar det de skriver så vel som sier for å være sant, og skulle de lyve når de sitter ved tastaturet vil de nok lyve i det virkelige liv også tenker jeg.

Men å drøye alt for lenge med første møtet er ikke lurt det heller. Min erfaring er likevel at slike ting faller ganske naturlig på plass om man treffer en person man liker og som liker deg.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 4 nov. 2012 14:59

Med tanke på alt enkelte venninner forteller om dette stedet er det faktisk forbausende mye tillit som skal til før de går med på å møte noen. Men det går jo begge veier, skepsis brygger skepsis og trygghet er en sikker vinner.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 4 nov. 2012 15:04

Liker å møtes raskt og med så få forventninger som mulig.

Skjult ID med pseudonym Blockd sø. 4 nov. 2012 15:35

Det er jo greit å bruke litt tid på meldinger synes jeg, da kan man jo ihvertfall forhåpentlighvis slippe dater som er fullstendig skivebom. Og utifra noen historier her på forumet, så virker det jo som om noen med fordel kan jobbe litt mer med "screening"

Skjult ID med pseudonym msX sø. 4 nov. 2012 15:50

Personlig foretrekker jeg 3-4 meldinger og så avtale om date. Å få spørsmålet med én gang er kjipt, for da vet man jo litt for lite om vedkommende. Men å måtte sende x antall meldinger fram og tilbake før han foreslår date, det er også kjipt. Og ja, jeg vet jeg kan foreslå selv, og gjør det av og til. Men som oftest mister jeg bare gradvis interessen og lar samtalen dø ut.

Skjult ID med pseudonym dame25 sø. 4 nov. 2012 15:50

Alt skal gå så fort, kjenner jeg blir stressa av utålmodig menn. Jeg møter da ikke hvem som helst ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 4 nov. 2012 15:53

Den beste måte å unngå skivebom er vel googling og facebook.

Skjult ID med pseudonym Blockd sø. 4 nov. 2012 16:01

@klementin - du mener for å unngå fadesen at man oppdager at mannen ikke er så rik som han påsto?
På den annen side så kommer jo personligheter godt frem ved å Google vedkommende ville jeg tro.

Skjult ID med pseudonym SkjultID sø. 4 nov. 2012 16:13

Raskeste date jeg har avtalt var chat en kveld, kaffe neste kveld. Skivebom, men det hadde jeg nok ikke sett med flere meldinger heller. Ellers holder det med noen få meldinger frem og tilbake for å se at det er noe interesse fra begge sider, så foreslår jeg kaffe. Jeg er her fortsatt, men har ihvertfall fått litt hyggelig sosialisering ut av dette.

For min del vil jeg heller bruke tid på forhåpentligvis hyggelige kafetreff enn å sitte og trykke her inne mer enn nødvendig!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 nov. 2012 16:50

Siden jeg ikke har noen kjemi overhodet, så er det vel kanskje like greit å holde seg til eviglang meldingsutveksling. :P

(mann 38 år fra Telemark) sø. 4 nov. 2012 18:53 Privat melding

vet a pokker hva som passer dere, men ca 1-2 uker med litt meldinger trenger jeg ofte for at jeg skal gidde å prøve en date.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 4 nov. 2012 19:15

Blockd: Nei, tenker ikke på økonomien hans, har aldri opplevd menn som har skrytt av eller løyet på økonomien heller, tenker mer på om utseendet stemmer med bildene, og generell info som politisk tilhørighet osv.

Skjult ID med pseudonym Kjosarn sø. 4 nov. 2012 19:47

Når man sitter å skriver 2 a4 sider med noen hver dag og kanskje i en lengre periode, er fallhøyden lang. Har gjort det 2 gang og det funket vell heller dårlig ir. Tror begge forventet at dette kom til å bli klaff, men så ble det bare missforståelser.

Det beste er å kjøre på og ikke forvente all værden.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 4 nov. 2012 19:52 Privat melding

1 mnd er aaaaltfor lenge! Det er jo kjemien i "det virkelige liv" som teller, så hvorfor ikke bare hoppe i det?! Jeg syns 2-3 mailer burde holde før man har funnet ut om man kunne tenke seg å treffes eller ei, så slipper det å ligge så innmari til forventninger i det også.

Skjult ID med pseudonym Telys sø. 4 nov. 2012 19:53

Enig. Kluet er å ha lave forventninger. Når jeg går på date er målet bare å holde ut en halvtimes tid.