Alle innlegg Sukkerforum

Caveman/woman er det man ser etter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tjaa sø. 4 nov. 2012 15:29

www.dagbladet.no/2012/10/29/magasinet/erlig_talt/nettsjekking/24090147/

Morso m sak.

Vet ikke hvordan det er med gutteprofilene, om mange av oss flasher med hyttenøkler og store båter, men det er i alle fall mange av jentene som søker menn med sterk økonomi og som synes det er hyggelig å skjemme bort sin utvalgte.
Det som ikke blir nevnt i artikkelen, men jeg har registrert er at den største andelen av jentene som søker dette (eller tar det opp i dp beskrivelsen) også stiller krav om høy intelligens, høy utdannelse, store biceps osv osv alt rullet inn i en herlig mann, er jenter i "kvinneyrker". Dermed kan man jo spørre seg, som artikkelforfatter tar opp, om mange på nett reduserer seg til 2012 utgaven av caveman og cavewoman.

At flere pynter litt på sine profiler er jo ikke så rart, skal jo tross alt "selge" seg selv.

Sex-biten blir også tatt opp i artikkelen.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 4 nov. 2012 15:37 Privat melding

Shit jeg har ikke hytte. Da betyr det at jeg er ute av bildet allerede :)

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 4 nov. 2012 17:42

Golddiggere.

Jeg tolker det som om at også en livspartner er bare en som kan brukes/utnyttes (for egen fortjeneste/nytte/status).

Bruker de noen, eller blir de selv brukt?
Er det hun blonde som blir brukt for puppene sine?
Eller er det hun som bruker ham for pengene hans?

Det å bruke eller bli brukt, slik er livet.

Forbrukersamfunnet, bare bruk (og kast) folk.

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 4 nov. 2012 18:53 Privat melding

Det er helt klart mange her som legger ut bilder av både bilen, huset og hytta, særlig de som har bygget hytta selv, og det er faktisk?? veldig mange. Nå har vel jeg selv noen utsiktsbilder fra familiens hytte når jeg tenker meg om, men det trekker vel heller ned i forhold til gutta som har alt, de vil vel sikkert helst på sin egen hytte... - og det vil jeg og...

At man ønsker en mann med omløp i hode og høyere utdannelse henger for egen del sammen med at jeg har det selv, og ønsker et likeverdig forhold. Men du har kanskje et poeng med at de med høyere utdannelse ofte har godt betalte jobber og er vandt med en kone som tar seg av hjemmet - siden han har en sååå viktig jobb. For meg er utdannelsen langt viktigere en lønnsnivået. Det er viktigere at han trives med jobben, seg selv og livet enn at han er "vellykket". Men på en side som denne og tilsvarende er det vel fort gjort å gå for kinderegget - og så viser deg seg ofte at den figuren du drømte om ikke befant seg inni der likevel - så da må man jo prøve noen flere - eller kanskje det kan være smart å tenke over hva man faktisk synes er aller viktigst i et forhold - og kun skrive det på profilen, i stedet for lange kravspekker ?

Tror jeg skal se over min egen profil etterhvert - kanskje noen justeringer trengs?