Alle innlegg Sukkerforum

Ski til helgen?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 5 nov. 22:37

Hei!

Er det noen som blir med på ski til helgen? Fortrinsvis damer, men også menn. Starter i Oslo og tar en dagstur til feks Hemsedal eller et annet sted avhengig av hvor det har snødd. Jeg har bil og kjører, forholdsvis habil på ski og foretrekker løssnø, men du trenger ikke være det.

Skjult ID ti. 6 nov. 15:49

Bump, ikke pyse nå :)

Skjult ID med pseudonym jente ti. 6 nov. 15:55

Supert, skjult ID. Henter du meg i 16-tida? ;-)

Skjult ID ti. 6 nov. 16:37

16 tiden? Nei :)

Skjult ID ti. 6 nov. 16:54

Koko, dagstur til Hemsedal? Like gjerne dra til Karasjokk da:)

Skjult ID ti. 6 nov. 16:59

Karasjok ligger litt mer enn 2,5 timer fra Oslo. Dra halv åtte. I bakken når heisen åpner. Hjemme åtte/ti avhengig av afterski. Ikke helt koko annet enn for tafatte folk :)

Skjult ID med pseudonym Bella ti. 6 nov. 17:13

Bra initiativ!:) Denne gangen passer det ikke, men jeg er åpen for å bli med en annen gang! Står på brett da, om det er ok.. ;) ..men er enig i at Hemsedal kanskje er i lengste laget for en dagstur?

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 6 nov. 17:54 Privat melding

Norefjell er fint for en dagstur..det samme med hafjell :-)

Skjult ID ti. 6 nov. 20:39

Det tar like lang tid til Hafjell som til Hemsedal. Sånn ca. Det som er verre er at Hafjell og Norefjell begge deler er veldig kjedelig. Hafjell er veldig isete, lite snø og helt ubrukelig til noe annet enn bakkekjøring. Norefjell er bare kjedelig. Så for meg er det steder som utgår, da det er frikjøring som er i fokus.

Helt ok å leie en hytte, men da må jeg treffe folk først. :) Ikke interessert i å ha med slapisser som bare er der for å drikke :)

Skjult ID med pseudonym xx ti. 6 nov. 23:22

Stått på ski 3 dager på rad nå! Imponert over meg selv, spesielt med tanke på at jeg egentlig ikke er en ski-jente! :-) skal bli det! Tror jeg har blitt det allerede!

Skjult ID med pseudonym Bella on. 7 nov. 09:07

Jeg vurderer veldig å investere i split board denne sesongen, så da er jeg gjerne med å "tråkke litt"..:) Hemsedal har flere muligheter der ja!