Alle innlegg Sukkerforum

Kan man endre seg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente ti. 6 nov. 2012 14:41

Har et spørsmål. Når en mann sier at han ikke er ute etter noe seriøst, men bare vil leve singellivet uten forpliktelser. Kan dette endre seg? Altså hvis jeg fortsetter å treffe denne fyren, kan det plutselig bli noe seriøst ut av det? Nå vet jeg ikke om det er det jeg vil jeg heller altså, men bare lurer på om en sånn uforpliktende flørt kan utvikle seg til noe mer eller om det er helt kjørt? Er litt redd for at jeg plutselig får følelser hvis jeg fortsetter å treffe han, men samtidig er jeg så lei av å lete etter den rette som jeg aldri finner, at det kunne vært fint med noe uforpliktende en periode. Vet det ble litt mange spørsmål her kanskje, men hva mener dere?

Skjult ID med pseudonym storlav ti. 6 nov. 2012 14:58

Selvfølgelig kan det skje, men det avhenger av karen, altså hvordan han er med sine egne følelser, men også deg og hvordan du gir av deg til han, og til slutt hvordan dere er sammen. Har vært der selv, både den som vil ha mer og den som opplever at den andre vil ha mer.

Møttes dere bare for å ha sex så kan jeg se det litt vanskelig å få mer følelser enn til akkurat det, men hvis dere tilbringer mer tid sammen og gjør mer "kjæreste" ting, så begynner man jo å tenke litt på mer enn bare sex.

Så ja, i bunn og grunn så er alt mulig, men hadde anbefalt deg å kanskje ta en liten prat med han om det og se hva som kommer ut av det, kan hende dere kan bli enige om å fortsette som dere har men ikke utelukke noe mer i framtiden! Og husk vær 100% åpen og ærlig hele veien så ingen blir såret! :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 6 nov. 2012 15:01

Visst han er veldig klar på at han ikke vil ha noe seriøst, og det er det du er ute etter, så ville jeg trukket meg tilbake hadde jeg vært deg. Det at du henger rundt han kan føre til at han vil ha mindre med deg å gjøre.
Også ville jeg gått en rundt med meg selv, og spurt om du klarer å takle det å bli avvist av han, om du utvikler følelser.

Om du syntes det er greit med noe uforpliktende så er det jo opp til deg å finne ut hva du vil. Om du vil holde på med han, eller kanskje se deg etter noen andre.

Skjult ID med pseudonym Hound dog ti. 6 nov. 2012 15:04

Jeg tipper at det er veldig lite sannsynlig at den fyren vil ønske at det skal bli noe mer seriøst med deg. Det betyr ikke at han ikke kan bli dønn seriøs og ønske et forhold hvis han møter en jente han virkelig faller for, men det er nok ikke deg. Kjenner meg igjen selv her, og kjenner igjen adferden til en god del kompiser også. Han liker å tilbringe litt tid med deg i blant kanskje og han liker sikkert tilgangen til sex, men that's it. Han ser ikke for seg noen fremtid med deg og synes ikke du er noe "kjæresteemne". For han. Det betyr ikke at du ikke kan være det for neste fyren du møter selvsagt, men ikke for han her. Da hadde han ikke snakket og handlet på den måten. Ikke meningen å være slem her, men slik du spør får du svar. Så du får nesten velge om du bare vil ta det du får av han, det han tilbyr, eller gå videre. Det er ditt valg. Men ikke forvent noe mer. Jeg sier ikke at det ikke kan skje, men jeg tror det er veldig, veldig lite sannsynlig.

Skjult ID med pseudonym Alexis ti. 6 nov. 2012 15:05

Hvorfor skulle han ønske seg noe seriøst når han kan både få deg og samtidig leve singellivet uten forpliktelser?

Hvis han sier han ikke vil noe seriøst så må du ta utgangspunkt i det og ikke håpe på noe mer. Selvfølgelig kan det forandre seg, men det ville være dumt å basere seg på at det vil skje.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 6 nov. 2012 15:12

@alexis Det har ikke skjedd noe foreløpig, vi har bare datet i noen uker, så han har ikke fått tilgang på "godsakene" foreløpig :P Og hvorfor kan ikke jeg ha sex mens jeg leter etter den rette når guttene tydeligvis kan det? Og @hound dog, jeg synes ikke du er slem, jeg vil jo ha ærlige svar, og jeg tenker litt det samme som du sier.

Skjult ID med pseudonym storlav ti. 6 nov. 2012 15:25

"Og hvorfor kan ikke jeg ha sex mens jeg leter etter den rette når guttene tydeligvis kan det?"

Ingen som sier det, I HVERTFALL ikke når han du bare har sex med vil bare det!! ;)

Eneste som kan gå galt der er at du får følelser for han du bare har sex med, da blir det jo så å si umulig å falle for noen andre. Og hvis dere møtes til andre ting enn bare sex, ja da er den muligheten veldig til stedet...

Skjult ID med pseudonym jente ti. 6 nov. 2012 15:27

@ikommode, denne jakten etter den rette har jo ikke akkurat gått så glimrende de siste årene uansett, så kanskje det går bedre når jeg får tilfredsstilt et av behovene.. Ikke vet jeg, har ikke testet det ut på flere år.. Og da datet jeg faktisk ganske mye i tillegg, kanskje man ikke ser så desperat ut når behovet for sex er dekket? :P

Skjult ID med pseudonym Gørl ti. 6 nov. 2012 16:00

Du spør om du helt ulike ting, jente.

1, Greit å ha sex med ham mens du leter etter den rette for å dekke ETT av dine behov?
Ja, så klart!

2. Kommer han til å endre seg og se på deg som kjæreste-emne om dere begynner å ha sex? Det KAN skje, men mye erfaring tilsier at det er lite trolig.

Skjult ID ti. 6 nov. 2012 16:05

NEI! Man kan ikke endre seg på dette. Så, @jente la han finne seg en han kan bruke og kaste. Kanskje det er han Lowry?

Skjult ID med pseudonym *o* ti. 6 nov. 2012 16:10

Enig med de som sier at det går ikke an ;)