Alle innlegg Sukkerforum

Til alle mannfolka

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Evy on. 7 nov. 2012 21:34

Jeg har blitt kjent med et par av mannfolka her på sukker, og etter en liten stund for jeg til svar at "jeg føler ikke at jeg er der jeg bør være", ergo vedkommende er ikke interessert..
Kjipt, ja men thats life. Og dum som jeg er blir jeg deppa en stund før det er helt greit igjen.
MEN så gåår det 1 mnd eller 2 og den samme personen som ikke følte det vedkommende mener h*n bør føler tar kontakt og "angrer" på valget det har gjort!! Og dum som jeg er går jeg med på å gi vedkommende en sjanse.

MEN kjære mannfolk der ute... (ja for om du ikke har skjønt det e rjeg ei dame) ser dere etter fyrverkeri av en første date eller andre elller tredje??
Var det slik det var med eksen? I såfall bør du prøve noe nytt da vi vet begge hvorfor du er her nå????

Fyrverkeri funker ikke!!

Skjult ID med pseudonym Eleni on. 7 nov. 2012 21:38

Det samme har jeg opplevd noen ganger, men de får ikke en ny sjanse hos meg...

Skjult ID med pseudonym Kev85 on. 7 nov. 2012 21:43

Ja jeg ser etter fyrverkeri etter første date, og med det så sier jeg at det betyr at jeg må få lyst til å møte personen igjen, jeg må finne en interesse for personen. Hvis første date ikke går bra, så tar jeg ikke sjansen med en ny en... hvis du skjønner?

Skjult ID med pseudonym tralalalal on. 7 nov. 2012 21:45

Det er en del damer som forventer fyrverkeri fra date 1 også, for å si det sånn......

Skjult ID med pseudonym Evy on. 7 nov. 2012 21:49

Kev85: dette gjelder når mannfolka syns første andre og tredje date var bra og syns dama er både fin og herlig men mangler det jævla fyrverkeriet....

Tralalal: da gjelder det for de damene også :=)

(kvinne 53 år fra Akershus) on. 7 nov. 2012 21:49 Privat melding

Har mange ganger lurt på om jeg ikke "ser meg selv". Forsøker å henvende meg, og når det dukker opp noen jeg liker etter noen meldinger "stikker han halen mellom bena" og sier takk for seg. Som regel før jeg kommer så langt til å nevne date. En annen ting er alle de som henvender seg til meg som er helt utenfor målgruppen og som jeg har en elendig match med. Ser de seg selv tenker jag?

Skjult ID med pseudonym Sugekopp on. 7 nov. 2012 21:51

Endel ser faktisk etter fyrverkeri i første meldig også :) Men spøk tilside... det kan være mange grunner til at det blir som det blir...ikke alltid så lett å sortere ut alt med en gang - men tydeligvis må de jo like deg da , bare de får tenkt seg om ? :)

(mann 40 år fra Oslo) on. 7 nov. 2012 22:00 Privat melding

Vil tro dette gjelder ganske mange. Er nok mange som forventer fyrverkeri og det som er, kanskje har de det de gangene de satser, og vil ha det igjen. Litt kjedelig når det går utover andre da. Gud så kjedelig om alle var like ihvertfall, da kunne man bare tatt første man fant her og være ferdig ;)

Men at man skal komme lenge etter og mene at det plutselig er "fyrverkeri" allikevel? Mer tvilende til det altså.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 7 nov. 2012 22:00

"Og dum som jeg er går jeg med på å gi vedkommende en sjanse."

Så...hva er da problemet? Du velger vel selv...?
Og hvordan henger dette sammen med fyrverkeri og hvordan det fungerer?
;-)

Skjult ID med pseudonym Kev85 on. 7 nov. 2012 22:02

Evy, en ting jeg tror jeg har klart å gjøre er å se forbi utseende hvis du skjønner, selv om jenta er døds pen, men personligheten ikke er helt der jeg ønsker, så klarer jeg å si nei til neste date. Det jeg vet med mange gutter og jenter er at, å den personen er dødsheit, så hun eller han må jeg date, daten går greit, men personligheten suger, men de prøver å få det til å passe for dem hvis du skjønner?

(mann 34 år fra Østfold) on. 7 nov. 2012 22:19 Privat melding

Det er vel sånn uansett kjønn, tror jeg. Første melding er vanskelig, første date er vanskelig. Det er vanskelig å møte en person man kun har sett fra sin beste side (som sukkerprofilsiden antageligvis er) for deretter å møte et menneske som sikkert har mange sider, både gode og dårlige. Problemet er at når man treffes sitter man og måler mennesket man møter på alt mulig.
Tror det er ekstremt vanskelig å "ta noen med storm" på første daten, da må man eventuelt ha lagt en skikkelig plan på forhånd eller treffes i et miljø begge er komfortable med. Jeg vet ihvertfall at når jeg er i et skikkelig komfortabelt miljø er jeg en litt annen person enn når jeg er på en første date, og sånn er det nok med de aller fleste!

Skjult ID med pseudonym ? on. 7 nov. 2012 22:46

@Bea ??? klare du og se deg selv ???? bare lure ....ser ikke slik ut .

Skjult ID med pseudonym The One on. 7 nov. 2012 22:56

Noe sier meg sterkt at de mennene som tar kontakt igjen ble dumpet av den andre kandidaten de valgte. Altså ikke noe fyrverkeri der igården heller!