Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID to. 8 nov. 2012 11:57

De siste 4 ukene har jeg ikke hatt et eneste besøk på min profil. De som jeg har tatt kontakt med, har ikke svart eller avist meg. jeg er slank, pen, er en positiv dame. Men er det sånn at når en har blitt 50 år, da er det over og ut? Har bestemt meg for å si farvell til sukker, nsker de andre lykke til videre.

(mann 56 år fra Akershus) to. 8 nov. 2012 12:03 Privat melding

Du må kontakte flere :-)

Skjult ID med pseudonym joy to. 8 nov. 2012 12:12

Enig, ikke gi deg for lett. Aldersgruppen 50+- er ikke den største her inne, det krever derfor mer tålmodighet. De fleste er visst mellom 20 og 40. Og også disse opplever det å ikke få svar eller besøk. Dette spillet her må spilles med en avslappet holdning.:)

(mann 33 år fra Hedmark) to. 8 nov. 2012 12:15 Privat melding

Bare å ta kontakt :)

(mann 56 år fra Oslo) to. 8 nov. 2012 12:28 Privat melding

"er det sånn at når en har blitt 50 år, da er det over og ut?"
Jeg håper du ikke har rett, for jeg er 50 år selv! Jeg legger også merke til at det er veldig lite besøk på profilen min....
Ville være fint hvis du dame på 50 holder ut litt til!
Lykke til!

Skjult ID to. 8 nov. 2012 17:50

Jeg tror nok endel damer over 50 år sliter med å få kontakt med menn her inne.
Det er så mange fordommer her inne blat eldre menn..

Jeg får selv mange meldinger ifra menn på den alderen og jeg er ikke intressert i menn som er15 år eldre enn meg.Da får jeg til svar fra dem at "alder er jo bare et tall" eller "jeg ser mye yngre enn alderen tilsier" osv..
Men når jeg spør dem om de ikke heller bør kontakte damer på sin egen alder kommer alle disse fordommene frem.For damer på deres egen alder er jo så satte og de ser så gamle ut....

Dette er skikkelig provoserende og jeg blir så irritert på eldre damers vegne.
Dette er direkte ufint og så trangsynt tenkt.

Men heldigvis endel menn er ikke slik..og du TS må bare forsyne deg av fatet.
Skriv til unge,eldre...osv.
Ikke tenk begrensninger..for når menn kan, kan du også:-)
Det er tydeligvis snakk om selvtilliten det står på:)

Skjult ID med pseudonym Miniblomst fr. 9 nov. 2012 09:37

@TS, du må bare hoppe i det, hogg tak i de mannfolka her inne. De biter vel ikke,eller ikke hard i allefall :D
Blir litt mer aktiv selv,eller går gjennom ditt eget profil og tenk gjennom hva du har skrevet der.
Jeg håper at det kommer seg med dine besøk av menn :)

Have a nice day! :D

Skjult ID med pseudonym candy fr. 9 nov. 2012 09:44

Sukker er nok for litt yngre folk, men jeg har hørt om flere på din alder som har hatt suksess på møteplassen eller
match.com. :)

Skjult ID fr. 9 nov. 2012 10:02

Jeg tror ikke det er Sukkers feil. Hva er bedre på Møteplassen eller match.com vet jeg ikke. Det eneste må være "utvalget". Er det flere 50-åringer der er det selvklart større sjanse å møte noen der. Ellers er Sukker lik andre sjekkesteder på nettet, tror jeg. Jeg er ikke særlig erfaren på andre steder men fristet en gang logget meg hos konkurrenten og så akkurat det same fjes som her inne.

Skjult ID fr. 9 nov. 2012 10:32

Men, ja det er alder vi snkker om. Jeg har en laaaaang liste med 50+/- åringer her og jeg har tastet med mange av dem. Jeg er nemlig den aktive som tar saken i egne hender. Så jeg venter ikke på første meldinger men sender en del hilsener. Det er langt fra alle som svarer og de som svarer ikke alltid er interssert i å utvikle kontakten videre. Men så aktiv som jeg er, får jeg ganske mye kontakt. Det hjelper dessverre ikke å få noe seriøst og varende. Hvorfor er mannlige 50 åringer så vanskelige? Det er mange orsaker, tror jeg.

(mann 69 år fra Vest-Agder) fr. 9 nov. 2012 10:42 Privat melding

It is certainly not "over and out" once you reach 50, Personally i have had a lot more fun with the opposite sex since i was 50 than i ever did when i was younger. I use four different dating sites but i find sukker is the least productive for my age group. I would leave your profile open as a non paying member and move to other sites at the same time. Of all the sites møteplassen seems to have the greatest number of members in the 50+ age range.
Having said all that, i have to admit that i find it far more productive to get out and about and meet people, there are no faceless profiles out there and we humans are very good at reading all those little tell tale signs that indicate whether or not there is any interest from the people you meet.

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 9 nov. 2012 14:44

Eg har på to dager hatt VESENTLIG fleire besøk av damer/jenter på eit anna nettsted, som vi visstnok ikkje får nevne navnet på.... mange ganger enn eg noensinne hadde på tilsvarende tid her...
Så eg trapper ned bruken her... og går over til det andre nettstedet

Skjult ID med pseudonym storlav fr. 9 nov. 2012 15:10

Eneste jeg har å si er at du kommer mye lengere, og føler deg mye bedre med deg selv, hvis du ikke tar ting altfor seriøst når det gjelder å bli kjent med folk på nett. Men også enkelt og greit leve med at folk har rare holdninger og/eller valg når det gjelder partner.

Jeg pleide å tenke veldig likt som deg, ikke angående alder, men høyde. For det er ufattelige få kvinner som faktisk tenner på en kar som er lavere enn seg selv, og når man da er lavere enn en vanlig norsk jente så er det ikke mange som viser interesse. Dette gjorde meg veldig trist og sur av og til, spesielt når jeg kunne få en melding av en søt jente der hun spurte om jeg ikke hadde skrevet feil høyde i profilen min.. Og du kan jo tenke deg responsen når jeg forandret høyden min til over 180cm, da rant det inn over 40 hjerter og såpass med meldinger at jeg måtte sette det tilbake etter en uke for det ble jo bare tullete og sendte meldinger og beklagde til de som hadde skrevet til meg.

Men etter en stund så slutta jeg bare å bry meg, og det var kanskje utslagsgivende på en rar måte for nå så får jeg veldig ofte svar fra jenter, tom de som er 10 cm høyre enn meg! :D Jeg elsker kvinner som er høyre enn meg, og jammen meg er det mange og som vet at de aller beste overraskelser kommer i små pakker! ;P

Så ja, se mulighetene istedenfor begrensingene, så kommer nok ting til å forandre seg skal du se! :)

(kvinne 61 år fra Rogaland) fr. 9 nov. 2012 19:54 Privat melding

He jeg er 56 å har vært på sukker ca 2mnd. med 140 besøk på profil til nå Tidl var jeg og på mp. masse besøk der og. Aldersmessig har jeg fått kontakt men menn fra 20 årene og opp til 70 års alderen. Alle under og over får klar beskjed om å finne dame nærmere sin egen alder.Har markert alder fra 48 til 60 på menn men de kommer de som er både langt under og over. Du må ikke gi opp . Ting tar tid. Har vært singel i 20 år før jeg hoppet ut dette .Så ikke gi deg de er der ute.

Skjult ID med pseudonym lea fr. 9 nov. 2012 20:16

Forstår deg godt TS:) har selv prøvet et annet nettsted for morsomt. Jeg har hatt 5000 besøkende + masse mail på bare 2 uker...så dette stedet er nok for den yngre garde:)

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 10 nov. 2012 16:52 Privat melding

Nei, ikke gi deg nå! Ikke gi opp. Smør deg inn med tålmodighet og vent til HAN dukker opp :)

(Nå har jeg kjøpt 1 mnd medlemskap bare for å si det til deg så nå får du bli her 1 mnd til ihvertfall ;)

Skjult ID med pseudonym MissG lø. 10 nov. 2012 17:32

Min far møtte sin store kjærlighet her på Sukker, de var begge 54 når de møttes, så ikke gi opp:-)

Skjult ID med pseudonym høna-magda lø. 10 nov. 2012 17:39

Skifte profilbilde kanskje? Ikke godt å si så lenge jeg ikke får sett profilen din, men noen ganger hjelper det å skifte bilde :)

Skjult ID lø. 10 nov. 2012 20:02

Menn 50+ er sære og vanskelege. De er her for å bygge opp selvbilde og ser etter unge damer.

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 10 nov. 2012 20:08

Ja, de vil ikke forplikte seg.

Skjult ID med pseudonym forundret sø. 11 nov. 2012 09:24

En annen ting: jeg synes det er litt dumt at det ikke kommer fram med én gang (f.eks. ved å peke med musa) over profilen/profilbildet hvilken aldersgruppe mannen søker. Så slipper ei dame på 45 å klikke seg inn på en mann på 46, f.eks. som likevel kun søker kvinner opp til 40 år. Er det mulig å få til, Sukkeradministrasjon?

Skjult ID med pseudonym :)) sø. 11 nov. 2012 10:08

De profilene jeg går inn på som søker annen aldersgruppe enn meg, blokkerer jeg for å ikke gjenta besøket.
Enig med 09:24, ville vært mye enklere sukkeradm:) det lar seg gjøre på andre datingsider enn sukker.no.

Skjult ID med pseudonym fersk ma. 12 nov. 2012 14:41

Er nå også på en annen side. fikk myyyyyyyyee flere besøk der enn her.

Skjult ID ma. 12 nov. 2012 17:24

Sukker er oppskrytt, ¨år medlemstiden min går ut, et det farvell til sukker. Har prøvd å få kontakt , jeg er og 50.
Sukker er vel for ungdom og gamle griser som har pasert 60, men tror de er 20 år under.

Skjult ID ma. 12 nov. 2012 17:29

Jeg er ikke ny på sukker, har vært her i snart 1 år. Syntes jeg har vært tolmodig nok. Det er ingen ting i veien med profilbilde, album eller profil. Må nok trøste meg med at jeg er en av de som skal forbli singel.

Skjult ID med pseudonym storlav ti. 13 nov. 2012 08:36

Vet ikke om jeg skal le eller grine av dette her, men det ser ut til at når kvinner blir over 40 så kan de smått begynne å relatere til hvordan det er å være en helt gjennomsnittlig mann i kjønnsmarkedet. Altså det å ikke få noe form for oppmerksomhet fra det andre kjønn, uansett hvor fantastisk man selv tror man er og hvor hardt man måtte prøve..

Kan ikke si noe annet enn lykke til!

(kvinne 60 år fra Rogaland) on. 14 nov. 2012 00:03 Privat melding

hei til dere damer,jeg er selv over femti,synes ikke det er et problem være her egentlig.jeg synes det er trist at alt skal være så opphengt i alder egentlig.for det å være ung til sinns kan også spille en rolle tror jeg.

Skjult ID med pseudonym lurer on. 14 nov. 2012 00:17

Alder er bare et tall, jepp, men... egentlig.... spiller det stor rolle hvor gammel man er, dessverre