Alle innlegg Sukkerforum

Hvis man tenker litt over dette, er det sant?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) to. 8 nov. 2012 14:57 Privat melding

En på min facebook la dette ut, sikkert noe flere har lest før, men jeg syns det var litt artig. Hva syns dere? Hvis man tenker litt igjennom det er det sånn vi kan sammenligne det med sukker blant annet? Hehe

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Der kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende: Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Men du kan ikke gå ned e
n etasje, bortsett fra å forlate butikken! En kvinne går så til Ektemann-Butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje er det et skilt på døren der det står: Første etasje - Disse mennene har fast jobb. Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på et skilt: Andre etasje - Disse mennene har fast jobb og elsker barn. 'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.' Så hun fortsetter oppover. I tredje etasje står det på skiltet: Tredje etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ekstremt godt utseende. 'Jøss', te
...nker hun, men føler at hun må gå videre. Hun går til fjerde etasje, og på skiltet står det: Fjerde etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, og hjelper til med husarbeidet. 'hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!' Men hun går uansett opp enda en etasje, og på skiltet står det: Femte etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske. Hun er så fristet, men går opp til sjette etasje, der det står på skiltet: Sjette etasje - Du er besøkende nummer 31.456.012 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.

NB VENNLIGST BEMERK: For å unngå å bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru - butikk rett over gaten. Første etasje har damer som elsker sex. Andre etasje har damer som elsker sex og liker øl. Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende.

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 8 nov. 2012 15:09

Jeg tviler på at det er kjønnsbestemt. Jeg synes denne historien er morsom, men må innrømme at jeg opplever menn som ganske kresne også. Det er ikke bare damene som tillater seg å være er det :-) Faller en ikke, så faller en ikke - enten en er dame eller mann. Sånn er det med den saken :-)

(mann 44 år fra Oslo) to. 8 nov. 2012 15:11 Privat melding

Lulz :)

(mann 34 år fra Oslo) to. 8 nov. 2012 15:11 Privat melding

HAHAHAHAHAHA!!!

Den var jævelig bra!!!

(mann 32 år fra Oslo) to. 8 nov. 2012 15:16 Privat melding

Altså jeg vet den er veldig rettet mot damer, men jeg er enig med Elini, tror ikke det er kjønnsbestemt, men tenker generelt.. :)

Skjult ID med pseudonym Gørl to. 8 nov. 2012 17:21

Mine venninner har ofte funnet en mann de liker og hvis de trives, gidder deikke dille med å tenke fram og tilbake. Mens mennene derimot? Nei,.,... vet ikke.... kjenne... føle... vet ikke.... vingle... må ha alenetid.... du er deilig... men vet ikke... er det nok kjemi, tro?... Hei, hvor skal du?! Osv ;-)

Jeg vet - stikk i strid med normal "oppfatning". Er dette i ferd med å endres?

Skjult ID med pseudonym Kev85 to. 8 nov. 2012 17:50

Gørl, tror det er noe som går begge veier :) er jo viktig begge trives, hvis gutten gjør det du sier så mener jeg han ikke trives og er fornøyd med situasjonen.

Skjult ID med pseudonym hihi to. 8 nov. 2012 18:38

Jeg synes iallefall at TS minner om Alistair Overeem.. :P

Skjult ID med pseudonym Kev85 to. 8 nov. 2012 19:06

Haha. Tror han har litt mere muskler enn meg ;)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 8 nov. 2012 19:14

slik som verden har blitt, så er vi blitt mer bevist på en vare. Og dette tror jeg gjenspeiler seg når det kommer til partnerskap. Mange bruker nok alt for mye tid på å lete etter en person som ikke finnes.
Selv så håper jeg ikke mange bruker for mye tid på å lete, men heller griper en sjanse når den er der.