Alle innlegg Sukkerforum

Men hva med oss som rett og slett er litt kjedelige?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skjeggete to. 8 nov. 2012 16:22

Det sies jo ofte at utseendefokus er overfladisk, og det materielle er uviktig, og det er det indre som teller. Litt sånn for at folk som mangler litt på de to første skal føle seg bedre. Men hva med oss som rett og slett skårer lavt på det indre? Som er kjedelige, rare, teite, eller på andre måter har en personlighet under snittet?

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 8 nov. 2012 16:27

Jeg tror ikke at jeg nødvendigvis synes at det du synes er kjedelig - er kjedelig. Hvis du skjønner hva jeg mener.. Så jeg håper og tror at det kan være noen der ute for alle, hvis vi bare leter godt nok :-)

Skjult ID med pseudonym Donkey! to. 8 nov. 2012 16:34

Du kan fint bli gøy. Begynn med noe som krever noe av deg. Teater f.eks? Da er du med ett en interessant person.

Skjult ID med pseudonym Klementin to. 8 nov. 2012 18:49

Folk som driver med teater er kjedelige etter min smak. Egentlig synes jeg alle som har en hobby de brenner for/opptar all tid er kjedelige.

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 11 nov. 2012 00:51

Hva er kjedelig? Som regel er det de høyrøstede, "morsomme" og sosiale menneskene som har enerett på å definere hvem som er kjedelige. Og når en usannhet fortelles mange nok ganger, blir den sann.

Jeg er nokså kjedelig. Eksen ble lei, for jeg var så kjedelig ifølge hennes kriterier. Samtidig synes ungene jeg er hylende morsom. Selv synes jeg at mye det jeg gjør, er morsommere enn det mange andre gjør, men tilfeldigvis har jeg det helt fint med å gjøre disse tingene alene, eller jeg har feil publikum (storfornøyde barn er liksom ikke en hit om det er egentlig en kjæreste man vil underholde). Så da blir jeg en asosial loser, igjen ifølge andres kriterier.

Teater er nevnt som noe som skal gjøre deg interessant. Hvordan i all verden skal jeg bli interessant ved å spille teater eller noe annet som jeg har nulle interesse av? Da finner jeg heller noe jeg liker, så jeg kan være meg selv. Før eller senere dukker det nok opp en frøken som ser noe annet ved meg enn det jeg selv tror er fortrinnene mine.

Skjult ID med pseudonym Hugo sø. 11 nov. 2012 01:05

Om du er mindre pen,fattig og lever et kjedelig liv...Vel, da kommer du nok til å fortsette med det i mange mange år til. Alene...

Så jeg ville endret på det om jeg var deg

(mann 28 år fra Buskerud) sø. 11 nov. 2012 01:07 Privat melding

'Kjedelig' finnes ikke. Jeg tror noen kanskje har litt sære interesser, men det betyr bare at de klikker bedre med noen andre enn akkurat meg.

Skjult ID sø. 11 nov. 2012 01:08

Ingen er folk i verden er mer rare og har mangel på egen personlighet enn dem som driver med teater.

Skjult ID med pseudonym msX sø. 11 nov. 2012 01:34

Personlig synes jeg de kjedeligste datene er med de som synes så godt om seg selv at de sitter og snakker nærmest i timer i strekk. Lange monologer hvor jeg begynner å slite med å holde øynene åpne... det er kjedelig, det.

Skjult ID med pseudonym sans sø. 11 nov. 2012 01:41

Hurra for RAR! =D
DER har du noe du kan bygge på. :) Rare mennesker er ikke kjedelige! Rar er veldig veldig bra, det. :)
Finn noe ekstra rart å drive med, og så får du snart et knippe andre fine og rare mennesker som synes at
du er kjempebra! Og de litt mer "vanlige" og urare iblant oss, de vil etter hvert bli nysgjerrige på deg de også,
fordi du går din egen vei og ER og gjør noe unikt. =)

Det er de uinspirerte og uengasjerte menneskene som er kjedelige. De som trekker på skuldrene og såvidt orker å løfte på det ene øyenbrynet i sin endeløse likegyldighet. De som ikke har en egen mening om noe,
de som alltid er fullstendig blottet for entusiasme, de som aldri drømmer om noe, de som aldri er interessert
i noe, og gjerne også prøver å kvele andres interesse og glede...*grøsssse!*
Dét er Kjedelighet, det - siste stasjon før Døden.

Men der er jo ikke DU :) - så bare stå på, (finn og) vær deg selv, og ikke mist motet!

*klem i natten på skjeggete kinn*

Skjult ID med pseudonym candy sø. 11 nov. 2012 01:56

Rar og kjedelig er det ikke noen sammenheng mellom.. Jeg synes Harald Eia er rar men veldig morsom og smart!

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2012 01:57 Privat melding

Det du skriver, ID, er slett ikke kjedelig. Men det er trist om du føler det slik. Men du har ingen grunn til det. Vi er alle sammen unike. Tross at vi ikke alle forstår hverandre like godt. (På vondt OG godt.) Og det er et faktum at alle bærer en rikdom i seg som er urealistisk å kunne formidle her. Men ikke mist motet.

Skjult ID sø. 11 nov. 2012 02:48

Om du synest noen er rar og kjedelig er det en refleksjon av deg selv, som betyr at du selv er rar og kjedelig.
Du kan ikke endre alle andre,men du kan endre deg selv så du senere kan inspirere andre til det samme.

(kvinne 47 år fra Østfold) sø. 11 nov. 2012 08:31 Privat melding

Jeg er ikke den som snakker hele tiden, heller ikke den som er dollete og krever oppmerksomhet til alle døgnets tider. Jeg er ingen skjønnhet. Jeg er ikke den som alltid har en god kommentar på lur, å sier ikke de riktige tingene til enhver tid. Å gudsjelov å takk for forskjelligheten. Det er mye bra i meg likevel, selv om jeg føler meg kjempeteit og rar innimellom :) Men jeg holder meg langt unna de som får meg til å føle meg sånn,de har jeg ikke bruk for i mitt liv! Man føler jo fort hvem man trives sammen med og hvem som ikke trykker en ned. Viktig å være sammen med folk som får deg til å føle deg bra:) Selv synes jeg forskjellighet er spennende.

Skjult ID med pseudonym balansen sø. 11 nov. 2012 11:35

De som er kjedelige er de som ikke har andre interesser enn egen kropp og velvære; jobben er bare for å tjene penger til fancy treningsutstyr, og fb-oppdateringer består av hvor mye/fort de har løpt og/eller hvor mange kalorier de har forbrent.

Ellers syns jeg sjelden at mennesker er kjedelige, men når jeg skal finne mannen med stor M, er det jo så mye annet som skal klaffe.

Skjult ID med pseudonym will knot sø. 11 nov. 2012 14:40

Jeg hadde EN date med ett "kjedelig" menneske for noen år siden. Grunnen til at jeg syntes hun var kjedelig, var at hun ikke delte min humor. Hennes versjon er nok at jeg er sær eller sprut gal. Hvem har rett?
Men å høre på datafolk snakke om jobben sin.... DET er kjedelig det!

Skjult ID med pseudonym QQ sø. 11 nov. 2012 15:33

Fake it till you make it!
Eller som Amy Cuddy sier, "Fake it till you become it!"
http://www.ted.com/talks/amy_cuddy_your_body_language_shapes_who_you_are.h tml

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem sø. 11 nov. 2012 22:48

Jeg tror faktisk at mange folk er opptatt av å snakke om seg og sitt, i stedet for å være interessert i andre personer overhodet. Samtaletema kan ofte bli hva den enkelte føler som trygt og ufarlig å snakke om, greit nok det.
Men, jeg synes at for å bli kjent med andre prøver jeg å spørre om ting som interesser, hobbyer, kanskje jobb og hvorfor den jobben er givende etc. Snakker og spør inntil en ser at en må jo fortelle litt om seg selv. Right ?
Noen samtale temaer er rett og slett ekskluderende som nevnt her data, fotball, kort og godt alt som ikke begge har en felles interesse eller litt kjennskap til.
Treffer du noen kjedelige folk på date, kan du spør om du kan få stille et personlig spørsmål. Rett og slett for å bryte isen og se hva som er under overflaten. Rett og slett, spør om hvordan liker h*n å kysse, haha. Tenker nok datinga kommer på rett spor da. Niks data/fotball prat lenger, ikke gå rundt grøten, bare ta en varsom hinting - 'rett på målet' (ops, fotball-språk .. ) Tror dere skjønner hva jeg mener.
Tar alltid korteste vei mot mål jeg, haha.
Folk er bare forskjellige og det er så bra, utrolig at ingen er helt like, har mange ulike meninger og ja, resten får jeg drøse om en anna gang.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 11 nov. 2012 23:03

@CarpeDiem - sø. 11 nov. 22:48
quote: "Tar alltid korteste vei mot mål jeg,"
Med ditt NIC burde man vel kunne forvente at du ikke gikk veldig mange runder rundt grøten :p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 12 nov. 2012 03:54

Jeg er rett og slett jævlig kjedelig. Jeg er også jævlig singel. You do the math! :P

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 12 nov. 2012 05:34

Inntrykkene kommer i en slags rekkefølge som følges av de fleste. Slik er det irl, som her på sukker. Hvis du klarer å opprettholde interessen til mottager gjennom følgende punkter ved å sørge for å opprettholde en interesse fra punkt til punkt, så klarer du iallefall å trekke med deg interessenten frem til et slags totalinntrykk.

1. Utseende på profilbildet - Profilbildet ditt skal vekke første interesse, som skal lede mottager inn til abumet
2. Utseendet i albumet - her må du følge opp med bilder av deg selv som opprettholder mottagers intr.
3. Utrykk, mimikk, holdning, væremåte osv.. (denne utgår på internett)
3. Tekstlig innhold om hvem du er. (Ting som du må ha med er at du ikke er selvhøytidelig og at du har mye humor og er smilede og glad hele tiden, samt at du er sporty) Her gjelder det å bruke litt humor, helst sofistikert, samt å fremstille det du anser som dine mest attraktive kvaliteter. Vær nøye med å fremstille deg som særlig "normal" dersom du er mann. Kvinner er som regel pådartt seg en skepsis til alle menn. Ikke skriv noe som kan underbygge dette eller gi mistanke om at du skiller deg ut.
4. Drømmepartner. Her må du utfolde deg kreativt - forsøke å skille deg ut fra røkla
5. Interesser. Gjør deg selv interessant. Er du mann, så bør du fremstille deg mest mulig tilforlatelig og "normal".

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 12 nov. 2012 11:51

Jo, der sa du det @arneand! Definer målet, finn ut hva som skal til for å nå målet, trene/øve seg nye ferdigheter mens en fokuserer, så i en dating situasjon, hvis det er litt kladdeføre, så spe på med noen vridninger av samtale tema til du ser at det hele kommer på rett spor.
Av og til må selv en gråspurv, bytte ut noen fjør for å få nok oppmerksomhet. Ikke noe i veien med å lese en morsom bok før date, eller om reising til varmere strøk . Alle har sine drømmer, kanskje daten deler noen av de samme. Hiv deg frempå og imponer, vift med dine fremtids drømmer. Det kan være det som skal til.