Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål om menylinjen på Sukker

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) fr. 20 juni 2008 15:46 Privat melding

Hei, vi lurer på om dere er fornøyd med hvordan Sukkers menylinjer med topplinje og dropdown (og dermed bruken av det) er i forhold til de andre norske "tunge" datingtjenestene som har flere linjer flere steder. Det vi ser er at vi vokser mye lettere og fortere enn våre konkurrenter, men det er vanskelig å forstå akkurat hva som er årsaken.

Synes dere at vi har det beste/mest velfungerende menysystemet? Og det mest estetiske ? Dere trenger ikke nevne andre tjenester, men kun skrive ja nei. Hvis dere ønsker å skrive mer utfyllende så kan det gjøres til support@sukker.no.
Vi jobber for at Sukker skal bli enda bedre så tusen takk hvis dere svarer.
Ja, ja, nei - betyr f.eks. at det er ja til de to første spørsmålene og nei på det siste.

(kvinne 41 år fra Troms) fr. 20 juni 2008 16:19 Privat melding

ja ja ja:-)
jeg er fornøyd,og spes siden det er oversiktelig og ikke for mye fjas på siden:-)

(mann 45 år fra Hordaland) fr. 20 juni 2008 16:20 Privat melding

Ja, ja, og ja.

Årsaken til at Sukker vokser lettere og fortere enn sine konkurrenter, tror jeg i det alt vesentlige skyldes at Sukker har det klart beste matchsystemet. Om brukerne er fornøyd med topplinje og droppdown eller ikke, grad av funksjonalitet på menysystem, samt estestisk utforming av nettsiden, er underordnet matchsystemets funksjonalitet.

Vi er på Sukker for å finne oss best mulig dater IRL, ikke nyte synet av nettsiden og kose oss med velfungerende menysystemer. Derfor er et bakenforliggende godt matchsystem mye viktigere enn nettsidens ytre utseende og funksjonalitet.

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig fr. 20 juni 2008 16:55

Takk for svar. Vi tar gjerne flere. Håper ikke jeg stillte ledende spørsmål for vi ønsker virkelig å finne ut av hva som er best :)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 20 juni 2008 17:12

Nå er det en god stund siden jeg har vært på andre nettdatingsider, men når jeg av og til har prøvd meg andre steder av nysgjerrighet, har det virket litt kronglete der. Om det er fordi jeg har blitt så vant med Sukker, eller om det er fordi jeg synes Sukker er bedre, det vet jeg ikke.
Dessuten har jeg tvilt litt på matchingtestene på noen av de andre sidene

Men synes layout og det estetiske er ganske så viktig. Så kanskje jeg er her på grunn av at det ikke gir meg et estetisk baksmell å gå inn på siden, og at jeg har en følelse av at matchsystemet virker for meg. Og siden det etterhvert er blitt så mange som er på slike sider, så er det fint å heller få et mindre knippe av profiler som kan passe, enn å ha hele "profilbanken" å ta av :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 20 juni 2008 17:19

ja - ja - ja :-)

Matchingssystemets funksjon i bunnen er så klart viktig, men jeg synes faktisk nettsidens utseende, hvordan føringen for profilenes utseende er lagt, menylinjer osv betyr en stor del også -- det handler om bruken og hvor lett det er å finne fram, og for min del fungerer det utmerket :-)

I min tid her inne har jeg knapt registrert en eneste klage på det, og som man gjerne sier: dumt å forandre noe som fungerer ----------------- men flott at Sukker er lydhøre ovenfor brukerne!

Skjult ID med pseudonym s fr. 20 juni 2008 17:36

Konkurrentfrykten fortsetter, ja.

--

Menylinjen er helt grei, den. Ikke lag den noe større.

Men ja - matchesystemet betyr ikke så meget for meg personlig.

Det Sukker gjør _mye_ bedre enn alle andre tilsvarende tjenester er for det første god listevisning av profiler, og ikke minst klart best visning av enkeltprofiler - dvs. utseende og innhold i selve profilene.

... og så er det jo en del flotte mennesker her :)

(Det som kunne vært bedre er forbedret søkefunksjon og muligheten til å lagre egne søk.)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 20 juni 2008 18:21

Ja - ja - ja

Jeg kjenner bare til en nettside som Sukker virkelig kan lære av. Den kan forøvrig neppe kan regnes som en konkurrent.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 20 juni 2008 18:53

Keep it simple, please! :-)

Skjult ID med pseudonym s fr. 20 juni 2008 18:54

Det heter ikke "please", men "stupid" :)

(Men ja - helt klart enig.)

Skjult ID med pseudonym anejulie fr. 20 juni 2008 19:19

Jeg synes det er en stor fordel at det er store bilder, og at det er matchtre. Savner muligheten til å søke på stikkord.

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 21 juni 2008 09:07

Jeg leser i en tråd at flere musikksjangre er ønsket når vi fyller ut profilen vår :-) Personlig synes jeg valgene er helt ok.....

Skjult ID med pseudonym Dilla lø. 21 juni 2008 10:54

Søkefelt for stikkord savner jeg også, ellers er det helt topp :)

Skjult ID med pseudonym chandler77 lø. 21 juni 2008 11:06

Jeg savner det at ikke det vises tidspunkt for når vedkommende har vært innom profilen sist, det kunne hjulpet på med om folk er innom flere ganger eller om det er "skybert"-besøk, f.eks av folk med match under 70. Ellers er det ja på alle spørsmålene:)

Skjult ID med pseudonym alex lø. 21 juni 2008 11:34

Det ALLER første spm sukker bør stille er:

Hvor viktig er designet (inkl. menysystemet) for hvor attraktivt et nettdatingsted er? Jeg tror at det ikke er særlig viktig.

Skjult ID med pseudonym s lø. 21 juni 2008 11:49

@alex

DU tror ikke det er viktig, og det står du jo fritt til.

Sukker kommer sannsynligvis aldri til å vinne en designkonkurranse, men det er rent, ordinært pent og pyntelig - og ikke minst enkelt og oversiktlig. Uten altfor mye blingbling.

Ser nesten ut til å være laget litt for svaksynte (nei, no offence!), men etter MIN mening uansett langt bedre enn (gud forby) konkurrentene :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 22 juni 2008 12:39

Takk for mange fine innspill! Ser ut til at vi bør beholde dagens menysystem. Grunnen til at vi stiller dette spørsmålet er jo fordi vi skal komme med noe mer. Slik vi pleier av og til.
Det skal ikke ødelegge noe av det som er, men gi "litt ekstra". Dette vil forbli hemmelig en stund til, men vi kan røpe såpass at det blir litt spektakulært :)
Kos dere og nyt sommeren!

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 22 juni 2008 19:14

Jungeltelegrafen vettu.

Det er mange av oss som anbefaler sukker.no til andre. *smiler*

Skjult ID med pseudonym Frkcino sø. 22 juni 2008 21:15

Heisann..

Jeg skulle ønske at for oss jenter at "SUKKER" var litt mer rosa for oss jenter/kvinner... Dere ønsker flere kvinnelige superbrukere!! ;o))) Er ikke dumt at en markedsfører seg mer direkte mot oss jentene også...

F.eks når vi jenter skal beskrive "kroppen" vår så savner flere med meg de kvinnelige måten og beskrive seg på..
Frodig (kan være en erstatning for noen kg for mye) - Feminine former (hvorfor ikke få lov til og fortelle dette et sted bedre enn ordet gjennomsnittlig... ) etc...

Nye bilder på forside hadde heller ikke gjort noe... De trenger og byttes fra tid til annen!! ;o))

klem Cino

Skjult ID med pseudonym Grendel sø. 22 juni 2008 21:46

Menyene er meget greie og oversiktlige så ja ja ja =)

Forumet her kunne trengt litt jobb, men men...

Skjult ID med pseudonym Babybird4u sø. 22 juni 2008 22:32

Litt utenfor spørsmålet men prøver likevel. Skulle ønske at i de menyene der man kan se albumbilder (nye albumbilder, vilkårlige albumbilder), at bildene der var like store som der man ser profilbildene. Er det noen praktisk grunn som gjør at de er så mye mindre??

Skjult ID med pseudonym mystisk ma. 23 juni 2008 17:14

Skulle ønske at man kan søk epå jenter også! Spennende å følge med på konkurrentene!