Alle innlegg Sukkerforum

Treningsfantomene og virkeligheten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Finkropp sø. 11 nov. 2012 04:15

Hei alle kvinner som styrer unna manneprofiler i slutten av 30 årene og begynnelsen av 40 årene fordi de skriver at de sykler mye og trener en del, og er opptatt av utseende. Jeg har vært på date med mange av dem. Bildene dems er fra ca 35 års alderen (de i helfigur), mens ansiktsbildene gjerne er up-to-date. Uten unntak har de svær bilring rundt ølvommen sin. De er ikke trent i det hele tatt. Virker ikke som de har sett en manuell vekt på flere år, og all syklingen har hvertfall ikke gjort at de (maaaaange) ekstra kaloriene har blitt forbrent. Atletisk, slank og slikt, sier de, men burde ha sagt Noen ekstra kilo eller rett og slett småfeit. Gjennomsnittlig sier vi, for vi har så dårlig selvtillit selv om vår BMI ligger 20% under hans og langt innenfor normalen og vi egentlig er ganske slanke. Ikke bli skremt, sier jeg bare, de har ikke fine kropper i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym sweethome sø. 11 nov. 2012 06:23

Jeg er jo i den alderen, men jeg har kropp som en gud, for det kan en trene seg til. Men ansiktet sliter jeg mer med, ser jo faen ikke ut i måneskinn, arrete og jævlig. Tro om en kunne hatt kroppen som profilbilde? Blitt mer respons da, sikkert. :) :)

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 11 nov. 2012 10:46

Og verre og verre blir det!! Når mennene er rundt 50 så har mange av de ikke up-to-date profilbilder heller!! De legger gjerne ut bilder som er flere år gamle.
Har vært på date med noen sånne, veldig festlig når man ikke gjenkjenner verken ansikt eller kropp. Juks synes jeg så det blir med den ene daten.

Skjult ID med pseudonym Sprø. sø. 11 nov. 2012 10:56

Kan jo hende de trener en del, men at matinntaket er høyt, og forbrenningen lav. Jeg vet da om noen kvinner som er ganske lubne, men de driver med spinning og trening jevnlig. Ihvertfall ifølge Facebook.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 11 nov. 2012 10:58

Hvis man trener jevnlig har man ikke lav forbrenning, men kan være at de spiser mer enn de klarer å forbrenne ja.

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 11 nov. 2012 10:59

Poenget til TS er vel at bildene ikke stemmer med virkeligheten??? Alle vet vel at kaloriinntak har alt å si for vektnedgang.....

(mann 47 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2012 11:22 Privat melding

Vel, for egen del har jeg alltid problemer med å ta selvforherligende pseudonymer på fullt alvor.
Eget nick pluss bilde, SÅ kan vi vurdere om du selv lever opp til det du lover og etterstreber.

Skjult ID med pseudonym pm sø. 11 nov. 2012 12:17

Fint å vite da jeg er en av de som klikker meg raskt videre når denne informasjonen dukker opp.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 11 nov. 2012 12:46

Enig med HerrFekt

Skjult ID med pseudonym QQ sø. 11 nov. 2012 12:58

@HerrFekt: Med selvforherligende pseudonymer, men du da sånn som f.eks. "PerrFekt"?

(mann 47 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2012 13:06 Privat melding

QQ:
Ja, det ville vært aldeles skrekkelig.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 11 nov. 2012 13:46 Privat melding

Synes det har vært mange tråder som generaliserer i det siste, før å si det rett ut så har jeg møtt tilstrekkelig med damer som sier akkurat det samme om at de trener regelbundet osv. Når man møter de så ser man direkte at de ikke har vært over 85 i puls de seneste 5 årene om det ikke har vært for å jage isbilen då.

Men seriøst, skal jeg av det dra konklusjonen at alle som skriver det bare lyger? Hehe, tull og tøys.

Så å dra konklusjonen at alle menn er slik fordi du har møtt ett par stykken er rett og slett uintelligent. For meg er det like fordomsfullt som å si at alle fra Romania er tyver... Eller at alle på vestkanten er klysete sosser.

Rimelig sikker på att bak mange av de profilene som sier det du opplyser er det personer som sykler både Birken, kør Vasaloppet eller vad det nå er.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2012 14:25 Privat melding

Har opplevd det hos damer som ikke er helt sannferdige i sine profiler.
Det jeg lurer på, er om de ser seg selv som mye slankere enn virkeligheten eller om de tror det hjelper å juge på profilen?

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 11 nov. 2012 16:23

Hmmm da er det bare å hoppe videre til menn over 45.. Okey:) Helt seriøst, er da ikke mulig tenke slik? Ts har nok bare vært uheldig..De beste menn er jo 40..ganske nøyaktig:))

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 11 nov. 2012 16:32

Det kan oppleves slik med motsatt fortegn og. Mange kvinner ser uforskammet veltrente ut i 40-åra, noen ljuger i meste laget med profilbilde og tekst, men det gjelder noen få. Mange sukkerbrukere er dog litt sløve (meg inkludert) med å legge ut ferske bilder. Jeg har dog omtrent samme vekt og fasong som jeg hadde for tjue år sia, men når en nærmer seg "midt i livet" kan en forandres mye på kort tid.