Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Dubidu sø. 11 nov. 09:27

Møtte en god venn jeg ikke har sett på mange år igår. Han var veldig kjekk, og jeg kjente jeg ble litt varm av å ha han i rommet... Det som er: han er singel, jeg er singel. Han er sjenert, jeg er sjenert... Er for stolt og høflig til å gjøre noe. Er vel derfor jeg er singel... Hva skal jeg gjøre? Tør ikke si ifra til han - i redsel av å bli avvist og lage klein stemning...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 11 nov. 09:29

Hva har du å tape på å si det? Uansett så skal det mye til for at du mister han som venn.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 11 nov. 10:23

Tja, f.eks ikke noe! Også kan du sitte å fortelle på gamlehjemmet at ditt livs kjærlighet gikk tapt fordi du var "feig" ;-)

Spør om dere ikke skal finne på noe en dag du så går ting seg til uten at noen "taper" ansikt om det ikke skulle være det rette

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym ... sø. 11 nov. 10:43

Kan du ikke bare si at det var så koselig å se han igjen, og spørre om dere skal ta en kaffe og snakke om gamledager? Uten å legge noen føringer på at dette er en date.

Skjult ID med pseudonym nydag sø. 11 nov. 11:27

> Hva skal jeg gjøre? Tør ikke si ifra til han

Hei, om du ikke sier fra til han, så er du ikke interessert nok. Om du sier fra til han så er du tilstrekkelig interessert. Så skummelt og enkelt er det alltid. Ellers synes jeg at ideen om å foreslå å treffes var god, så vinner du litt tid og kanskje gjør jobben for deg;)

Skjult ID med pseudonym tralalalal sø. 11 nov. 12:02

Enig med "..." - hør om han vil treffes for en kaffe.

Og - hvis dette er en person du ikke har møtt på flere år, så er det vel heller ikke så farlig dersom det skulle gå feil - det er vel da neppe en person du vil måtte måte hver dag... så go for it!

Skjult ID med pseudonym lotte sø. 11 nov. 19:17

Sprett en flaske vin og se han dypt inn i øynene..det pleier å gjøre susen:-)

Skjult ID med pseudonym Donkey! sø. 11 nov. 19:23

Du kan forsette å være singel.

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 11 nov. 19:27 Privat melding

Tekstmelding, uansett hva han svarer hva har du å tape?

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 12 nov. 12:20

Spør vennen din om han kan hjelpe deg med å henge opp en bolhylle, et speil, hva som helst, for å få han for deg selv. Bokhylla kjøper du selvsagt bare hvis fyren stiller.. Ja, en liten kopp kaffe etterpå samt noe å bite i, kan være greit mens praten om felles fortid går.
Er du eller han veldig sjenert, kan du ta med venninne som kan gå når praten er godt i gang, hun har sikkert andre avtaler må vite. ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 12 nov. 17:20

Skulle gjerne gitt deg råd, men jeg tror det er best at jeg lar være. Holder med en som meg her inne tror jeg.. :P

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 13 nov. 01:16

æff sjenerte gutter er det så mye slit med i begynnelsen syns jeg..liker når gutten er litt mer sjef på datinga jeg er vertfall aldri den som tar mest initiativ ikke fordi jeg er sjenert men fordi at jeg liker at gutten er "sjefen" akkurat der :P

Men du har jo ikke no å tape da! Men ser det ikke er helt lett men...snakk med han i en uformell tone da og legg forsiktig inn litt flørt så vil du mest sannsynlig se om han tar angnet...men min erfaring med sjenerte gutter er at de ofte kan være intreserte uten at man skjønner det..nemlig fordi: de er sjenerte så en av dere MÅ jo være den tøffe her ;) Grav fram dine kvinnelige baller og hopp i det!