Alle innlegg Sukkerforum

Å så ble jeg blokkert gitt...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tutta sø. 11 nov. 2012 16:43

Jeg er forholdsvis ny her inne. Jeg forsøker å knekke koden for dialog/kontakt her inne. Kanskje noen av dere kan hjelpe meg?

Jeg fikk et hjerte fra en person, og markerte den samme personen med et hjerte. Noen timer etterpå hadde han blokkert meg uten at vi hadde hatt noen dialog. Hvis han ikke var interessert likevel - hvorfor ikke bare fjerne hjertet? Jeg trodde man primært blokkerte personer som hadde oppført seg upassende?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 11 nov. 2012 16:48

...han var vel en hjerteknuser, hehe. Sett hjertet i blokka og klem til :-b

(mann 47 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2012 16:49 Privat melding

Blokkering betyr ikke nødvendigvis flagging, like ofte betyr det rett og slett at personen ikke er interessert. Men at han blokkerte deg rett etter å ha satt hjerte på deg, virker jo litt rart.

Skjult ID med pseudonym Robby sø. 11 nov. 2012 16:58

Kanskje han trykket feil?

(kvinne 47 år fra Østfold) sø. 11 nov. 2012 17:02 Privat melding

Har selv blitt blokkert uten at noen dialog har funnet sted...å uten at jeg har besøkt profilen....ikke godt å skjønne seg på dette....

Skjult ID med pseudonym Sprø. sø. 11 nov. 2012 17:12

@Tutta: Han har nok bare bomma, og mente egentlig å blokkere deg da du fikk hjertet. Det har skjedd meg også.

-Selv om det å bomme vel er vanskeligere å gjøre nå enn det var før, da 'blokkering' var et svart hjerte rett ved siden av de andre, så vidt jeg husker. Nå er det en egen link.

@Lillemymo: Noen velger å blokkere på bakgrunn av profil + bilder, fordi de tenker det ikke er noen vits i å ha noen på listene som uansett ikke er deres type.

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 11 nov. 2012 17:24

I dag har jeg hatt en skikkelig blokkeringsdag! Har blokkert mange som bor for langt unna, personer jeg vet jeg aldri kommer til å kontakte, personer jeg har vært i dialog med, men som jeg ikke kommer til å ha mer kontakt med osv osv, det er jo ikke personlig, bare en opprydding i listene rett og slett.

Skjult ID med pseudonym camo sø. 11 nov. 2012 17:53

Jeg blokkerer kun om det er personer som sender mange meldinger, uten at jeg svarer, og som aldri gir seg. Ellers bruker jeg ikke blokkeringen til å rydde i lister osv. Liker orden i sakene, men å "rydde" på sukker er litt for drøyt, even for me.

Skjult ID med pseudonym åhå sø. 11 nov. 2012 18:02

Å hvordan vet man at man er blitt blokkert da??

Skjult ID med pseudonym livsglad sø. 11 nov. 2012 18:32

Mulig jeg er dum, men vil vedkommende som er blokkert se det da?

(mann 49 år fra Troms) sø. 11 nov. 2012 21:19 Privat melding

@TS:
Du er sikkert ikke første som blir blokket, og sikkert ikke den siste heller...
Det er ikke noe å bry seg om, den eneste som kan si hvorfor man har blitt blokket er den som har blokket deg.

Greit å bli blokket synes jeg...
Slipper å bruke tid på en person som helt klart er feil for meg... ;-)

Skjult ID med pseudonym Tutta sø. 11 nov. 2012 21:33

Takk for tilbakemeldinger!

Tror jeg er nokså naiv. Jeg svarer alle som tar kontakt, og blokkerer ikke personer som jeg tenker er uaktuelle eller som har oppfører seg ufint. Jeg mener vel at alle bør møtes med respekt og høflighet. Vi er jo alle ute i samme ærend eller? Jeg synes bokkering er et ganske sterkt uttrykk. Å fjerne et hjerte er vel tydlelig nok. Prøver å ikke ta det personlig, men begynner å ane at dette er et tøft rom å oppholde seg i.

Skjult ID med pseudonym holdOn sø. 11 nov. 2012 21:40

@ Tutta

De første gangene så er det tyngre, men etterhvert så blir det enklere å overse.
Sukker kan til tider være litt kontaktsport, så man må bare prøve så mye som mulig å ikke ta alt for personlig.
Mange her inne tenker ikke alltid så mye over hvordan sine handlinger påvirker andre.

Skjult ID med pseudonym camo sø. 11 nov. 2012 23:54

TS: du er ikke den eneste som syns dette kan være litt tøft... Tror likevel det vil bli bedre og litt lettere etterhvert.

Skjult ID med pseudonym LS ma. 12 nov. 2012 01:10

Tidligere het blokkeringen "Sett uinteressant". Jeg mener det var veldig dumt av Sukker å endre dette siden det er nettopp slik denne funksjonen blir brukt. Folk blokkerer ikke for å være slemme, men når den ene parten av en eller annen grunn ikke synes den andre parten er aktuell som partner så er det BRA at man blir blokkert, da slipper den andre å fundere på om det kan bli noe... Problemet er at å bli blokkert kan føles som man har vært ufin, slem eller noe. Jeg mener at Sukker burde endre tilbake!

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 12 nov. 2012 01:13

For tiden blokkerer jeg stort sett profiler som ikke er interessert i meg, dvs. de har krav/ønsker jeg ikke kan leve opp til, som f.eks. utadvendt, høy, kjekk, morsom, reisemanisk, osv.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 12 nov. 2012 03:58

Blokker alle som så mye som ser i min rettning. Så har du et profilbilde hvor du ser mot kameraet, ja da er du nok mest sannsynligvis blokkert av meg, om du ikke er under 70 vel og merke, for da er det Sukker og ikke jeg. :P

(mann 44 år fra Oslo) ma. 12 nov. 2012 04:55 Privat melding

Syntes det er interessant at folk har lister. At de lager egne kataloger. At folk finner ut hvem som er interessante/uinteressante basert på et par fotografier med noen tilhørende floskler.
Dette er en jobb eller en kjøpsprosess.
Nå er det bare begynne å glede seg. Er man heldig, så kanskje en blir innkalt til intervju for å finne ut om man kan få stillingen som partner og ektefelle. Det gjelder å være kvalifisert :)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 13 nov. 2012 01:42

blokkering betyr: ikke intresert

ikke ta det så tungt for mange er det bare en måte å rydde opp på, dvs fjerne de som man alikevell ikke er intresange og som man ikke vil ha post fra :)

Skjult ID med pseudonym Danty on. 14 nov. 2012 01:29

En måte å rydde på? - derfor de fleste blokkerer meg alstå? - jeg forsøpler tilværelsen deres ,,, sukk :/