Alle innlegg Sukkerforum

Da hadde eksen funnet en ny flamme...

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Buskerud) sø. 11 nov. 2012 22:37 Privat melding

Da har eksen funnet en ny flamme. Akkurat som jeg sa kom til å skje, for 2 uker siden, men hun sa det ikke var noe som helst mellom dem. Utrolig, etter 2 år hopper hun fra en mann til en annen på bare 2 uker.

Så sitter jeg her med hjertet i bånn og føler meg skikkerlig trist.

Jeg er 100% sikker på at hun aldri vil finne noen som er bedre enn meg. Har aldri sagt det til henne selvsagt, men det gjør vondt å vite at hun har tatt ferie for å reise ned til han i England. Og jeg var helt sikker på at jeg skulle klare det hvis det kom til å skje, men det gjør utrolig vondt.

Trist :(

Skjult ID med pseudonym Diaz sø. 11 nov. 2012 22:40

Skjønner at du har det trist og er lei deg.
Men hva gjør du her og leter etter en ny kjæreste etter bare 2 uker?
Når du mener at hun ikke kan finne en på samme tid?

Ikke kast stein i et glasshus.

Skjult ID sø. 11 nov. 2012 22:40

Ta det rolig,Vegard. La henne dra...

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 11 nov. 2012 22:43

@ts
*Holder kjeft og slenger over en virtuell whiskey*

(mann 28 år fra Buskerud) sø. 11 nov. 2012 22:48 Privat melding

Jeg leter ikke etter ny kjæreste etter 2 uker. Sukker er en fin sosial arena når man sitter inne en høstkveld. Drar ikke på byen hver helg for å si det mildt. Så det å bli kjent og snakke med folk her hjelper på det å glemme.

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 11 nov. 2012 22:59

@ TS
Ser den altså. Men jeg håper du oppgir det i profilen din slik at de som er interessert i deg slipper å bli lurt til å tro du søker kjæreste. Lykke til i alle fall.

Skjult ID sø. 11 nov. 2012 23:04

Håper også at de som ser på dette stedet som en sosial arena tydeliggjør dette. At de som ikke er klar for et forhold sier fra sånn at man ikke trenger å bli skuffa. Gang på gang.

Skjult ID sø. 11 nov. 2012 23:08

Herregud, han må da få lov til å lete etter damer på sukker etter 2 uker. TIngen er jo at eks-kjæresten sannsynligvis begynte flørtingen med den nye kjæresten allerede mens hun var sammen med trådstarter. That is NOT cool!

Skjult ID sø. 11 nov. 2012 23:11

Forøvrig så kommer du til å finne deg en ny en etter hvert, og du kommer til å synes at hun er mye bedre enn hun du hadde, og du kommer til å være glad for at det ble slutt. Det kan jeg nærmest garantere!

Men så er du bare 22 år, så nå kan du gå på byn og leve livet litt i stedet. Man må nesten være singel en eller annen gang mens man er i tjueårene, det er jo da det er gøy:)

Skjult ID med pseudonym MrMister sø. 11 nov. 2012 23:11

Ja du er sikkert den beste for henne....men hun er tydligvis ikke den beste for deg.

I have been here and done that. Det er ikke verdt tankene, selv om du ikke kan noe annet enn å tenke på denne, i know.

Lykke til....beste løsningen er å date date date.

Skjult ID med pseudonym foo sø. 11 nov. 2012 23:19

Samme skjedde meg. Nå var det jo jeg som ville ut av det forholdet, og jeg tok det ikke så tungt. Men etter 3 års samboerskap så føltes det likevel ikke så bra at dama fant en ny kar med en eneste gang!

Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 11 nov. 2012 23:33

Velkommen til klubben!
Kanskje ikke den klubben man gjerne vil inn i men nå som du er her og innlemmet så ta livet med ro.
Det er mange her inne som forstår hva du går igjennom, selv om ingen kan føle akkurat det du føler.
Bare så det er sagt, selfpity funker utrolig dårlig i den situasjonen du er i. og "Jeg er 100% sikker på at hun aldri vil finne noen som er bedre enn meg" det å sette deg høyere enn den personen hun er med nå, er heller ikke noe bedre.

Det er ingen som kan gi deg fasiten om åssen å komme over noe sånt, jeg for min del fant noe som funket, men det er ikke sikkert det funker for deg.
Jeg vil råde deg til å tilbringe masse tid sammen med kamerater og fortelle litt hva du føler rundt dette.

Uansett hva du gjør, så vil det bli bedre med tiden. Er klisjé jeg vet, men det er også sant.

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 11 nov. 2012 23:37 Privat melding

Du er 22år og har livet foran deg ..så ta det som en erfaring rikere .. du syns sikkert alt er pyton nå men etter vært vil ting bil bedre.. :) tror nok aller fleste av oss her inne har opplevd noe av det samme en eller anden gang i livet.
Men vær ærlig med de du skriver med her inne er nok av useriøse her inne ..

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 11 nov. 2012 23:50

Jeg syntes alle som akkurat har røket ut av et forhold bør leve ca, 6 uker i sølibat

Skjult ID med pseudonym Nilsen sø. 11 nov. 2012 23:52

Been there, done that!

For min del fant jeg ut for 2 uker siden at eksen min fikk seg ny type 4 mnd`er etter bruddet. Kjøpte så rekkehus og blei gravid. Hun har termin nøyaktig 13 mnd`er etter at flyttelasset gikk ut fra vår felles bolig.

Og typen hun er sammen med? Han kjenner jeg å!

Kvinnfolk...

Skjult ID med pseudonym Loffen sø. 11 nov. 2012 23:56

6 uker med loffenapping Danty...? Nei vet du hva..

Skjult ID med pseudonym kar1 ma. 12 nov. 2012 09:46

Ikke sitt å depp, det er mange fiska i havet

(mann 47 år fra Oslo) ma. 12 nov. 2012 09:59 Privat melding

Det er fullt lov å deppe, men ikke la det gli over i bitterhet. Det fortjener hverken du eller hun.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 12 nov. 2012 10:15

Ja, det er enormt mange fisk i havet.
Alle ser like ut, alle kan fiskes, sløyes, brukes og kastes.
Byttefisk :-)

Skjult ID med pseudonym Klementin ma. 12 nov. 2012 10:40

Det må være lov å møte noen fort, men dårlig gjort å være her om man ikke er over eksen. Da bør du i hvertfall være ærlig ovenfor de du møter.

Skjult ID med pseudonym livsglad ma. 12 nov. 2012 11:21

Hva i all verden gjør du egentlig her inne??? Alt tyder vel på at du helt klart ikke er i modus for å evt finne en ny kjæreste??? Nei ta deg en pause herfra, tenk over livet, dyrk kjærlighetssorgen og kom tilbake om noen måneder.

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 12 nov. 2012 13:43

@TS

GLEM henne! Om litt så kræsjer sikkert det nye forholdet hennes også... da kan du kanskje oppleve at hun kommer krypende... men tupp henne på hue og ræva rett ut!

Skjult ID med pseudonym Mannehora ma. 12 nov. 2012 14:26

@ TS

Han nye er nok mest sannsynlig bare en "rebound guy". Vet ikke om det gjør det noe bedre eller verre i dine øyne, men med mindre hun allerede hadde innleddet en affære eller forhold med han før det ble slutt med deg, og derfor allerede hadde følelser for fyren, så er det nok mest trolig sånn. Om en måned er det sikkert en annen fyr igjen, og nye tre uker senere en tredje, helt til hun faktisk forelsker seg på nytt og går inn i et nytt, langvarig forhold. Og finner hun ingen så ender hun vel på Sukker hun også til slutt, og dater den ene karen etter den andre, mens hun klager over at alle menn er så useriøse og bare vil i buksa hennes...

(mann 45 år fra Oslo) ma. 12 nov. 2012 20:22 Privat melding

@Vegard22
Har en positiv følelse av deg som en som ikke vil misbruke din plass her nå - tross den korte tiden som har gått siden hun stakk av. (Det sto noe over om å "ikke kaste stein i glasshus".) Du forteller om din situasjon åpent. Beste ønsker.

Skjult ID med pseudonym dude30 ma. 12 nov. 2012 22:40

Føler med deg og det er en helt for jævlig situasjon! Jeg vet det overhodet ikke trøster, men som mange sier så er det mange her som har vært i lignende situasjoner. Jeg var sammen med min eks i 7 år og gikk med planer om å fri, men hun fant seg ny type (felles kamerat så klart) et halvt år før hun dumpet meg.

Som sagt ingen trøst for deg i din situasjon, men poenget er at det blir bedre! Hvor lang tid det tar varierer fra person til person selvfølgelig. For meg tok det 2 år før jeg kom ovenpå igjen, men i løpet av de 2 årene gikk det sakte men sikkert fremover, og det vil det gjøre for deg også i din sorgprosess. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 13 nov. 2012 00:40

kjære ts: STOR klem! Dette kan være hennes måte å komme seg videre på men det er jo helt klart jævlig tøft for deg å oppleve! Du må bare prøve så godt du kan å ikke tenke på det, jeg veit det er vanskelig men prøv så godt du kan og ignorer hele greia..prøv å tenk på alle grunner du kan finne for at du er glad for at dere ikke er sammen lenger. Lett å tenke på de bra tingene men det hjelper deg mest hvis du klarer å fokusere på hva som var dårlig md dere/me hu og omgi deg med masse gode venner så tankene flyr et annet sted. Lykke til:)

(mann 56 år fra Oslo) ti. 13 nov. 2012 00:50 Privat melding

Det er lita trøyst i å vite at vi er mange; vi som har gått framfor deg - og vore igjennom det same. Det er som skulle informere om eit beinbrot, ein sjukdom, eller ei uforklarleg lukkekjensle: Det let seg ikkje forklare, ei heller fortelje - det må opplevast, det må gjennomlevast.

Tru meg på at du kjem styrka ut - "på den andre sida"! Og ver ikkje bitter; bitterheit er ein nådelaus, destruktiv tilstand som ikkje gagnar nokon!

Konsentrer deg om enkle ting. Gi deg sjølv to-tre "Arbeidsoppgåver" i kvardagen! Jobb, restitusjon, hobby - you know yourself!

Alt godt!

Skjult ID ti. 13 nov. 2012 01:12

så kjærlighetssorg er turnoff? lol

Skjult ID med pseudonym homo ti. 13 nov. 2012 01:17

Faen paen prompe paen

(mann 56 år fra Oslo) ti. 13 nov. 2012 01:18 Privat melding

@ Sherry

eg les utruleg mykje bitterheit i innlegga dine!
Kva er poenget? Kva vil du konstruktivt tilføre denne tråden med slik respons?

Skjult ID med pseudonym homo ti. 13 nov. 2012 01:21

PS
Prompe paen var også til Sherry

Skjult ID med pseudonym Kora on. 14 nov. 2012 13:38

Sender TS en god klem , og ønsker deg all mulig lykke. Vet du ikke tror på det nå, men det går over, garantert. Du er bare 22 år, og har hele livet foran deg. Ikke la et mislykket forhold gjøre deg bitter ihvertfall, det er bare straff til deg selv. Livet byr oss på mye, både godt og vondt, og til slutt blir vi forhåpentligvis "helstøpte" mennesker av våre erfaringer, som har masse å by en evt. ny partner.

Masse lykke til deg, TS:-) Gode tanker:-)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 14 nov. 2012 18:24

@sherry

samme her mister litt troen på menn av å lese her inne ja..eller på mennesker generelt for den saks skyld..men så får man tenke som så at det er "noen" som lager mange av disse inlegga som går på hvor fæle vi jenter er og alle kravene som stilles..håper da for guds skyld at det ikke er et gjennomsnitts syn av hvordan menn ser på oss kvinner! Men litt realtist får man være..er vell derfor jeg innser at jeg har det best som singel tenker jeg...er mange menn som har den bruk og kast mentaliteten uansett hvordan man vrir og vender på det..men klart det fins jo noen bra oppi høystakken..jeg bare gidder ikke utsette meg for å havne borti feil fyr..:P

Skjult ID med pseudonym tarzan sø. 10 feb. 2013 14:31

Åssen har det gått med deg og eksen Vegard22?

(mann 36 år fra Oslo) sø. 10 feb. 2013 14:39 Privat melding

Ja, jeg føler også med ts, @Vegard. Noe som har skjedd siden november?

Skjult ID med pseudonym Tommy sø. 10 feb. 2013 19:00

@Mannehora
Ganske enig med deg.

Damer i verpealdern drømmer ofte om mann hus og barn fordi veninner er der alt og småbarn er sååå søte osv. Ligger i genene og bra er det

"Fortjener" du ikke å ha denne jenta så går hun til en annen som skjønner dette

Men det er fler fisk i havet

Been there and done that

Skjult ID med pseudonym Tommy sø. 10 feb. 2013 19:05

og . . . . . . damer har alltid en annen før de stikker

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 10 feb. 2013 19:07

Følte meg kul når det tok eksen 4 måneder før hun hadde kjøpt hus med en annen! :)

(mann 31 år fra Oslo) sø. 10 feb. 2013 19:12 Privat melding

Ta tida til hjelp. Du kommer til å finne en dame som er mye bedre :)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 10 feb. 2013 19:55

Min xsamboer har denne helgen besøk av den nye svigerfamilien sin...jupp samboer nr 3 eller noe sånt på de 3 årene det har vært slutt med oss..kjenner at det gjør jævlig vondt enda..enda værre ved at det er morsdag i dag..og der er jr med den nye familien...snakk om å føle seg lite verdt! hoff nå dritt...stoor medfølende klem fra meg!

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 10 feb. 2013 19:57

@-m-

Er nok verre for dere som har unge, dere må ha et visst forhold til den andre forelderen.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 10 feb. 2013 20:12

@grimstad82

ja helvetes møkk, hadde vi ikke hatt jr sammen hadde jeg flyttet et annet sted for lenge siden. Her er jeg nødt til å forholde meg til å se han, hans familie osv til en hver tid..kan ikke engang gå på kiwi uten at det kan skje :/ hoffa..

elsker jr over alt på jord..

men er jaggu ikke enkelt opplegg nei :P

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 10 feb. 2013 20:16

@-m-

Det er uansett bra at du ikke drar langt avgårde med guttungen deres. Ser tilfeller av det og, og det er ikke bra i det hele tatt.
Jeg er veldig glad for at min x er langt borte, og kommer aldri til å verken se eller høre noe fra hun igjen. Selv om nå hadde jeg taklet det, det tok sin tid å komme over. Men så vet jeg jo ikke, visst vi hadde hatt en unge sammen hadde hun kanskje gått de ekstra kilometerne for å få det til å funke??

Skjult ID sø. 10 feb. 2013 21:23

Jeg føler så med deg. Sliter med samme greia nå. Det suger, men bare hold ut, snart blir det mye bedre :)