Alle innlegg Sukkerforum

Hva mener dere kvinner om sjalusi?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hjerte ti. 13 nov. 2012 22:56

Er det greit å være litt sjalu? Er det ok å flørte med andre om man er i et forhold?

Jeg spør fordi det virker som de fleste kvinner har scoret annerledes under "Sjalusi" på matchtreet. Lurer litt på deres synspunkter.

Genrelt så mener jeg at en ikke burde flørte så mye når en har en partner, og burde kanskje ikke kle seg så utfordrende som om man var singel.

(mann 32 år fra Oslo) on. 14 nov. 2012 06:30 Privat melding

Jeg tenker (selv om jeg ikke er en kvinne) at hvordan man kler seg har fint lite med sivilstatus å gjøre.

Flørting er gøy, spennende og noe enkelte faktisk gjøre uten å være klar over det.

Skjult ID med pseudonym Miniblomst on. 14 nov. 2012 08:10

Er enig med Alekh,at å klær seg i sexy klær eller ikke,har ingenting med saken å gjøre om du er singel eller ei.

Jeg som da er kvinne,så er jeg ikke veldig sjalu. Hvorfor skal jeg går rundt å beskymre meg,om typen er med noen andre damer? Han har valg å være sammen med meg og det i seg selv er bevis på at jeg er den beste. Om han da ikke ser hva han har,så vet han hvor døra er.

Flørting under forhold er ok det,så lenge han vet hvor grensen er. Men blir det flørting med tafsing og klining,er ikke akseptabel.
Til sist så er det tillitt det går på,om du vet at du er sammen med en flørte type eller type som bare er hyggelig mot alle. Det er vanskelig å ser forskjellen på,men da er det bare å si i fra,sette grenser helt i begynnelsen av forholdet,si hva du godta og ikke godta.

Jeg tar opp sjalusi emnen nok så tidlig som i dating fasen,for jeg liker ikke å har en syk sjalu type henger overskulderen min eller en type som er en player. Sikker derfor jeg "skremmer" bort en del dater. De som er litt hardhudet og tåler at dame er ærlig og direkte,så ser hit over :)

Love,jeg er søt som en blomst ;D

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 14 nov. 2012 08:49 Privat melding

Om jeg ikke kan gå i de klærne jeg vil så kan det være samme med hele typen.. Litt sjalu er helt greit så lenge det ikke går til sykelig .. Har vært sammen med en som var det og jeg ble helt ødelagt av han.. alt jeg sa og gjorde var galt...

Skjult ID on. 14 nov. 2012 08:52

Om en annen mann synest dama mi er pen er da bare et awesome komplement,
om man blir sjalu av sånt har man virkelig et tillits problem i forholdet.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 14 nov. 2012 11:23 Privat melding

Hvordan jeg kler meg er fullt og helt opp til meg, og bare meg :)
Det er helt greit om en fyr sier ifra dersom jeg kommer ut i fra toalettet med kjolekanten bak oppi strømpebuksa (noe som forøvrig aldri har hendt hittil), eller dersom man er på stranda om sommeren og puppen plutselig har ramlet ut av bikinioverdelen :P
Men utover det så må jeg ha full frihet når det kommer til klær, hvis ikke så kveles jeg B-)

Flørting når man er i et forhold er helt greit så lenge det er flørting av en sånn art som kan foregå rett foran øynene (og ørene) til den man er sammen med.
All flørting / snakking / kontakt / mailing / osv / som man ikke helt åpent kan gjøre rett foran den man er sammen med, er IKKE greit.
Da har man plutselig noe å "skjule" eller en slags "hemmelighet" ovenfor den man er sammen med som har noe med det annet kjønn å gjøre, og det er rett og slett utroskap tenker jeg.
Er man tro så er man også 100% ærlig.
Og det handler jo om å også gjøre de rette tingene når ingen ser en ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 15 nov. 2012 01:38

Hva jeg mener OM sjalusi?
Useless...
Utover det handler det vel mer om hva man blir enige om. Som partnere. Og da mener jeg den psykologiske kontrakten som inngås. Som jeg antar de fleste er klar over, har respekt for, OG kommuniserer godt. ;-)

*Flørt er forresten undervurdert. Men definer gjerne flørt...:-)*