Alle innlegg Sukkerforum

søker høflighet.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 13 nov. 2012 23:46

hei,dette er ikke en negativ tråd fra min side,jeg har vært litt av og på her nå i ca.to år,og hatt noen dater også,men,en ting,noen menn starter en samtale,men midt i en kansje fremtidig dialog slutter de å skrive,jeg forstår jo jeg er ikke aktuell lenger,men hva med takk for brev,men jeg skriver med andre nå,så jeg slipper sløse bort tid.om vi er på nettet er vi da mennesker ,Har andre,kvinner eller menn opplevt det samme.

Skjult ID med pseudonym KONGEN ti. 13 nov. 2012 23:55

Ja, slik er det!

Nordmenn er generelt svært uhøfflige, det er noe alle som har reist litt har lagt merke til. På nettet merker du denne effekten spesielt godt. Total mangel på folkeskikk :)

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 14 nov. 2012 00:12

hei,takk for svar,enig med deg.

(mann 32 år fra Oslo) on. 14 nov. 2012 00:19 Privat melding

Deg inkludert, Kongen.

Tror det er på grunn av muligheten folk har til å skjule seg bak masken på internett at man fremstår sånn.
I dagliglivet har man ikke råd til å oppføre seg sånn. Kanskje det er en form for utagering?

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 14 nov. 2012 00:24

Noen mister interessen når den som skriver ikke bryr seg opp hvordan kommunikasjonen er, som å droppe store bokstaver etter punktum og generelt har dårlig språk og skrivefeil, som du har i innlegget ditt. Men ellers er det nok slik at man ofte kan få høflige svar tilbake som ikke oppmuntrer til videre flørt, og da må man lese litt mellom linjene kanskje, at han ikke er særlig interessert. Jeg tror mange kvinner er skyldige i det samme, miste interessen og slutter å skrive tilbake med en gang samtalen går i stå, meg selv inkludert. Noen ganger er det nesten umulig å dra igang en interessant samtale med en kar selv om det var han som skrev den første meldingen, da gir jeg opp, 'ikke mitt ansvar' type ting..motivasjonen for å fortsette er ikke der.

Er timingen dårlig og de skriver med noen andre som du sier, ikke noe å gjøre med det egentlig. Noen her inne synes det er forferdelig å være 'andrevalg' og skygger banen umiddelbart, men det er jo nesten umulig å finne noen uten å ha litt køsystem på hvem man prater med og dater, så jeg synes ikke det er så ille å ta opp igjen samtalen med noen på et senere tidspunkt.

(mann 32 år fra Oslo) on. 14 nov. 2012 04:10 Privat melding

@Ann Thrax

Veldig enig i første halvdel av første avsnitt. Synes nesten det er flaut å lese når en skriver til meg med så dårlig norsk at jeg nesten ikke forstår hva det står.

Skjult ID on. 14 nov. 2012 06:05

Det er vel dette som kalles å ta seg selv høytidelig.