Alle innlegg Sukkerforum

Din beste oppskrift!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente on. 14 nov. 20:09

Hva er det aller beste du kan lage? Hva vil du helst servere av hjemmelaget mat? Hva er du best på?

Skjult ID on. 14 nov. 20:14

Mel og vann. Det blir deg.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 14 nov. 20:15

Sesam- og honningkylling kanskje, Asian-style. Elle hjemmelagde burgere med rådstekte poteter. Er også en rakker til å bake brød.

Skjult ID med pseudonym Svin on. 14 nov. 20:15

Pølser servert med pølsevann.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 14 nov. 20:17

Fint med seriøst svar, oslomann. Dere andre kan pelle dere ut av tråden!

Skjult ID on. 14 nov. 20:19

Kaffe light (uten smak eller koffein)

Skjult ID med pseudonym Mr on. 14 nov. 20:22

Liker ikke 2 timer på kjøkkenet men biff med fløtegratinerte poteter og litt nice tilbehør,
alternativt innbakt lax duger kanskje for en ekte lady forhåpentlig.

Skjult ID med pseudonym Mr on. 14 nov. 20:25

Glemte visst litt opp-spritet gele eller sjokoladekake til dessert i det gode selskap.

Skjult ID on. 14 nov. 20:27

OK, slettet, over og ut

(kvinne 41 år fra Østfold) on. 14 nov. 20:29 Privat melding

Pakistanske vårruller eller pestofyllt kylling med rosmarinpoteter.

Skjult ID med pseudonym _________ on. 14 nov. 20:51

Hjemmelaget bolognese (ikke Dolmio, med andre ord).

Skjult ID med pseudonym -m- on. 14 nov. 20:56

Jeg er vell best på gjærbakst skikkelig hverdagsterapi det der :)

Skjult ID on. 14 nov. 21:23

En kakeoppskrift jeg fikk flørtet ut av kokken på en restaurant. Måtte skrive under skriftlig på at jeg ikke gir oppskriften videre.

Skjult ID med pseudonym oo on. 14 nov. 21:28

sorry altså
det finnes vel ikke noe som heter pakistanske vårruller
kinesisk vårrull
pakistanske chapati som er rullet muligens?

Skjult ID on. 14 nov. 21:30

Vanlig type Grandiosa. Ikke for mye salt og ost. (Og såklart uten kjøtt. Veggis)

Skjult ID med pseudonym Lillah on. 14 nov. 21:34

oo - det finnes. Og er innmari godt. Har ingenting med chapati å gjøre, det lages akkurat som kinesiske vårruller, med filodeig, bare med pakistansk fyll.

Skjult ID med pseudonym lure on. 14 nov. 21:39

@Lillah, da kan vi lage også norske vårruller. Tror at fåikål kan passe som fyll, eller råkost og skinke = ligner litt på kinesisk da...

Skjult ID med pseudonym Svin on. 14 nov. 21:50

Pakistanske svinekoteletter er digg! ;)

Skjult ID med pseudonym Kev85 on. 14 nov. 21:52

Jeg har funnet ut at jeg er drit flink til å lage Daimiskake, ellers er jeg flink til å lage tandorikylling ;) nam nam

Skjult ID on. 14 nov. 21:52

Nattsvermerkjøtt

Skjult ID on. 14 nov. 21:55

Svin..;-))
Minner meg om den gangen jeg gikk inn i en halalsjappe og spurte hvor kotelettene lå, "doink"

Skjult ID med pseudonym -m- on. 14 nov. 21:56

daimiskake nam nam! Husker mamma pleide å lage sånn til hver jul..tror jeg må tigge til meg oppskriften :P

Skjult ID med pseudonym Kev85 on. 14 nov. 21:58

-m- jeg fant ut en kveld jeg ville lage det, så ble ferdig med den klokken halv tre på natta, men det jeg ikke tenkte på var at den må jo i fryseren... så fikk nyte den dagen etter ;)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 14 nov. 22:00

@kev

hehe du høres ut som meg finne brått på om kvelden at man skal lage no også holder man på utover natta...nattdyr de luxe :P hjemmelagde ting er generelt skikkelig digg da :)

Skjult ID med pseudonym Kev85 on. 14 nov. 22:01

-m- den ble veldig god, men kaloribombe deluxe ;) Jeg ble faktisk imponert over meg selv!

Skjult ID med pseudonym -m- on. 14 nov. 22:04

@kev

superflink :D gøy når man får til ting bra :) hehe ja disse kaloriene..helvetes opplegg :P

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 14 nov. 22:06

Byttedyr.
Har en kokebok byttedyr på 1001 vis.