Alle innlegg Sukkerforum

Denne vanskelige kjærligheten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lei meg lø. 21 juni 2008 15:26

Hvordan skal man komme over en fyr man trodde på, stolte på, som viste seg å være en annen. jeg er så utrolig skuffet og såret,men har holdt meg unna, ikke sendt noen mld eller tatt kontakt på andre måter. kan bare ikke forstå hvorfor noen er slike drittsekker og leker med andres følelser.

synes det blir vanskelig å stole på noen etter dette. det er tøft nok å tørre å satse på noen, nesten enklere å la være, samtidig som jeg vet at man blir ikke lykkelig av å ikke prøve heller.

vil bare ha en snill og ordentlig og god gutt, hvorfor er det så vanskelig å finne.

Skjult ID med pseudonym alex lø. 21 juni 2008 15:31

Man kommer over brudd ved å ta tiden til hjelp, den leger alle sår. Det finnes snill og ordentlige godgutter der ute, også for deg :-)

Skjult ID med pseudonym lei meg lø. 21 juni 2008 15:36

kanskje, men det er litt vanskelig å tro på. klarer ikke slutte tenke på han. tankene dukker alltid opp.men hadde det litt gøy i går da. var på stand up på Latter i Oslo med Terje Sporsem, han var en utrolig morsom fyr, lo hele tiden da.

Skjult ID med pseudonym Venn lø. 21 juni 2008 15:40

Jeg har nøyaktig samme erfaring som deg, 'lei meg', og kan virkelig bekrefte at tiden hjelper deg! Det tar tid, har jeg erfart, men det går sakte, men sikkert fremover!

Samtidig må jeg også bekrefte hva 'alex' sier: Det finnes ordentlige og skikkelige gutter her inne!
Om jeg ikke har klart å finne min utkårede her inne ennå, så har jeg fått et par fantastiske guttevenner! De jentene som kaprer disse guttene, kan glede seg!

Lykke til 'lei meg'!

Skjult ID med pseudonym lei meg lø. 21 juni 2008 15:49

de vokser iallefall ikke på trær, men takk for at du svarte på innlegget mitt, "venn". en liten trøst kanskje.

Skjult ID med pseudonym også lø. 21 juni 2008 16:00

Jeg er også rett etter et brudd. Har prøvd å date noen damer her, men det funker dårlig når jeg hele tiden har tankene på en annen person. Tror det lønner seg å være helt over tidligere forhold før man går inn i noe nytt. Det er iallfall blitt min erfaring.

Skjult ID med pseudonym lei meg lø. 21 juni 2008 16:07

Det er ikke lett å komme over x før man har blitt forelsket i en ny, man trenger noe annet å tenke på enn x. men har du vært ærlig med de nye damene du har datet da, sagt feks at du ikke er klar for nytt forhold? min x er en drittsekk, har jo hatt andre forhold med snille gutter, det er bare surt jeg fikk denne erfaringen,han er tømrer fra Danmark og jobber i Norge. Det sies at mange tømrere som jobber et annet sted enn der de er fra, ofte har kjæreste eller er gift i hjemlandet, og har dame i Norge også. At de blir påvirket av de single kollegaene sine her, og gjør dumme ting. Nå vet ikke jeg om min x hadde dame i tillegg til meg, det blir bare spekulasjoner, men rart forhold var det, og nå er det over.

Skjult ID med pseudonym også lø. 21 juni 2008 16:10

Jeg har datet damene uten å fortelle om bruddet, men det var fordi jeg ikke var klar over om jeg var over det eller ikke. Da jeg fant ut at jeg ikke var over det, brøt jeg kontakten. Nå er jeg bare her og prater med folk. Vil ikke gå på noen date på lenge.

Viktig at den "nye" ikke bare blir et substitutt for den gamle, noe å ha for å distrahere tankene dine...

Skjult ID med pseudonym lei meg lø. 21 juni 2008 16:13

sa du ifra at du ikke ville mere, eller bare plutselig sluttet å kontakte uten noen forklaring ? sorry jeg spør, men lurer litt bare.

Skjult ID med pseudonym også lø. 21 juni 2008 16:26

Jeg kutter aldri uten å si ifra. Men jeg la ikke ut ut alle detaljer, som personen ikke har noe med.

Det har med vanlig høflighet å gjøre. Jeg ville ikke likte det om den andre plutselig forsvant.

Skjult ID med pseudonym lei meg lø. 21 juni 2008 16:33

nei man trenger ikke komme med alle de fæle detaljene, men det er respekt å si ifra, ikke bare fordufte.

(mann 48 år fra Buskerud) lø. 21 juni 2008 16:38 Privat melding

Hmm...skjønner at dette er vanskelig for dere og at det nok føles tungt, sårt og uforståelig mye av det som har hendt. Men alex og Venn er inne på noe vesentlig her; ta tiden til hjelp!:).
Selv har jeg også blitt forlatt, bedratt, opplevd løgn og fått ting rett i fleisen, men allikevel; alle de gode, herlige og fantastiske stundene jeg samstundes også har opplevd som menneske!:)
Hvis du hadde spurt meg om jeg ville vært det foruten, så hadde jeg nok svart ja like etterpå. Det hadde vært for sårt. Men hadde du spurt meg idag, så hadde jeg svart et ubetinget nei!:). Mye av dette er livets lærdom og den som klarer å bruke sine erfaringer til å gjøre det litt bedre neste gang, er er rikere menneske!:)
Kjærligheten kan være tøff og vanskelig, men jeg vil heller se på den som herlig og utfordrende!:)

lei meg: jobb med følelsene dine, dra nytte og erfaringer av dem og bruk dem positivt til din fordel neste gang!:)..og ikke minst; ikke stress med noe nytt! La tiden jobbe til din fordel:). Det kan ofte ta et år...kanskje to, men dagen kommer da du føler deg sterk og klar igjen!:)

Lykke til og beste ønsker fra meg!

:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 21 juni 2008 18:21

Hei trådstarter.
Trist at du føler det sånn.......en følelse mange av oss, kanskje de fleste av oss, har hatt en eller flere ganger i livet. Det føles ikke godt.

Jeg kjenner ikke deres forhold, så det jeg skriver nå er ment helt generelt, og ikke til deg konkret. Noen ganger er mennesker feige og ønsker ikke å møte den man sårer face to face og fjerner seg fysisk eller mentalt gradvis eller brutalt fort.

Men noen ganger er ikke mannen en drittsekk selv om det kan se sånn ut og føles sånn. Noen ganger evner han bare ikke å våge å bli glad i, våge å møte sin egen svakhet som man ofte gjør om man begynner å virkelig føle noe. Det skal stort mot til for å bli lykkelig for mange. Særlig om man vet hvor vondt det kan gjøre å miste.

Jeg synes derfor at det noen ganger faktisk kan hjelpe sorgen man føler ved å forsøke å forstå følelsen hans bak handlingen. Ikke for å være edel eller dumsnill, men fordi noen ganger er lettere å bære sannheten fremfor sitt eget sinne eller sin egen sårhet/bitterhet.

Uansett så håper jeg at du snart føler deg bedre! Og jeg vet at du vil stole på nye menn etter hvert. Det bare er sånn det er! :-)

(mann 44 år fra Oslo) lø. 21 juni 2008 22:52 Privat melding

Veldig bra og sant, det som Kurert skriver.

Man kan aldri få noen garantier for at den man liker, föler det samme. Eller at et forhold kommer til å vare. Eller at en person faktisk er trofast. Eller i det hele tatt et godt menneske.

Men man kan ikke bare stenge seg inne heller. Skal man föle de gode fölelsene, må man risikere å få de vonde rett i trynet.

...hmm, nå ble det lovlig mange floskler her. Men det gjör det ikke mindre sant.

Og så er det veldig sant som Zitelle skriver, at det er ikke alltid at noen er en drittsekk fordi han/hun oppförer seg på en måte som er sårende for en selv.

(Beklager svenske bokstaver)